Archieven

De Moron Brothers: landelijke rust en muziek

Vandaag even een tussendoortje, want het nieuws is ernstig, maar de lente is begonnen en buiten schijnt de zon zo fijn! De Moron Brothers, of letterlijk vertaald: de achterlijke broers, zijn minder achterlijk dan hun naam doet vermoeden. Enerzijds lijken ze het proto-type van de “deplorables” die volgens Hillary te stom waren om voor de duvel te dansen en die daarom niet op haar hebben gestemd, anderzijds zijn ze slimmer dan de snelle jongens die zich op Wal Street een maagzweer, een hartkwaal en een vette bankrekening bij elkaar werken. De Moron Brothers zijn gewoon simpel, maar wel leuk!

Laten we eerst even kijken waar ze wonen. U bent welkom in hun nederige en drijvende stulp. Lardo en Burley Moron wonen namelijk op iets dat wel een beetje blijft drijven, zeg maar een soort boot. Zo te zien komen ze niets te kort en hun hele wezen straalt rust uit. Het zijn broers, naar eigen zeggen tweelingbroers, en ze vermaken zich samen opperbest. Wees niet verbaasd als u niet alles verstaat, want ze spreken een onvervalst “deplorables”-slang.

Hillbilly Houseboat – Country Boy Palace duurt 12 minuten.

Uit dit eerste filmpje blijkt al dat ze niet alleen catfish vangen en maar een beetje ronddobberen, ze maken ook onvervalste blue-grass en country-muziek. Ze komen uit Kentucky en ze zijn zelfs beroemd in hele de Mid-West, als muzikaal en komisch duo. Ze reizen het hele land door en zijn vaak te gast in tv-programma’s. Als u even gewend bent aan hun accent, dan kunt misschien ook lachen om hun grappen.

Meet the Bluegrass Comedy Group The Moron Brothers

Misschien hebt u hun grappen niet verstaan, maar de mannen kunnen wel spelen!

Bluegrass Jam Lost Indian

Ignorant But Happy

Wie meer wil weten van dit duo, dan is er bij voorbeeld deze 2 uur durende show: Mountain Music Showcase Moron Brothers . Of hun eigen YouTube kanaal. En nu ben ik weer buiten, want het veel te mooi weer om hier te zitten bloggen. šŸ™‚

Op de valreep nog even wat “politiek”:

Donald Trump Hat Song Bluegrass

Freedom Song – Put Washington DC in the Middle of The Ocean The Moron Brothers Bluegrass Music

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn