Archieven

Het turbulente Trumptheater

President Trump heeft op dinsdag 28 februari j.l. een toespraak gehouden voor het voltallige Congres. Dit duurde een uur, maar een transcript van de toespraak zal hoogstens 2 A4-tjes beslaan. Na iedere zin van de president barstte de zaal uit in een staand applaus en het duurde even voor ze weer gingen zitten. Niet alleen het Congres, maar ook Wall Street en de media waren blij met deze vertoning. Het defensiebudget gaat flink omhoog, de belastingen gaan omlaag, er komen meer banen, er wordt flink geïnvesteerd in de infrastructuur en alles, alles wordt beter, veel beter. Illegale immigranten worden uitgezet, de strijd tegen drugs gaat krachtig door en Amerika wordt weer veilig. Applaus!!!

Het meest tenenkrommend was het langdurige applaus voor (de weduwe van) een Navy SEAL die onlangs is omgekomen in Jemen. Deze “dappere held” werd door president Trump letterlijk de hemel in geprezen. De vader van de dode Navy SEAL was daar niet blij mee. Hij vraagt om een onderzoek naar deze ‘stupid mission’. Bij deze geheime missie ging vrijwel alles mis, een dode Navy SEAL, drie gewonde Navy SEALs en een gecrashte helikopter, terwijl er naast 14 “terroristen” ook nog 25 burgers werden gedood, waaronder vrouwen en 9 kinderen! Applaus!!!!!!

Hoewel deze eenakter een uur duurde, werd er volgens Bernie Sanders ook heel veel NIET gezegd, terwijl de rest van de show volgens mij uitblonk in vaagheid. Zonder al dat applaus zou het volgens mij fraai theater zijn geweest, want Trump is een goede acteur. Intussen is van verscheidene kanten commentaar gegeven. Zo roept Russia Insider op tot geduld:
Patience: Trump Is Waiting For the Right Time to Purge Washington’s ‘Power Ministries’

If the recalcitrant Cold Warriors in America’s “power ministries” remain untouched, they will be in a position to create provocations at any time of their choosing to override Trump’s planned détente policies.

Dat klopt, want met het droogleggen van het moeras schiet het niet echt op. Pizzagate heeft slechts arrestaties opgeleverd van een hoop kleine jongens in de wereldwijde handel in kinderen, Michael Flynn is ontslagen wegens “contact met de vijand”, te weten de Russische ambassadeur in de VS, en nu ligt ook Jeff Sessions onder vuur, omdat ook hij heeft gepraat met de Russische ambassadeur.

Guilty by association: US attorney general addresses controversy over links to Russia duurt 9 minuten.

Toch blijkt Alexander Mercouris van de Russisch gezinde website The Duran redelijk blij met de toespraak van Trump:
How Donald Trump intends ‘to make America great again’: first speech to congress analysed

The President unveils a highly interventionist economic programme envisaging re-industrialisation on the back of higher infrastructure spending, trade protection and tax reform, with immigration controls to ensure that the benefits in more jobs and higher wages go to American workers.

Donald Trump’s foreign policy: Speech to Congress analysed

In Speech to Congress President Trump lays out possible basis for detente with Russia based on abandonment of NATO expansion and regime change project in Russia.

Wij helpen het u hopen, maar ten eerste heeft Trump slechts in vage algemeenheden gesproken over de buitenland-politiek, waarbij Rusland zelfs niet werd genoemd, en ten tweede wijst de verhoging van het defensiebudget niet echt op een detente, maar volgens Paul Craig Roberts zelfs meer op Armageddon. Nikki Haley, de nieuwe ambassadeur van de VS in de Verenigde Naties, spreekt net als haar voorgangster Semantha Power ook al klinkklare oorlogstaal. Maar niet alleen het woord Rusland kwam niet voor in de vocabulaire van Trump, maar ook Syrië en Oekraïne werden niet genoemd. De NATO wel en volgens Trump stroomt het geld daarvoor nu binnen vanuit Europa, waar iedereen blij is dat ze 2% van hun begroting aan de NATO mogen besteden. Applaus!!!!

10% Boost: White House set to increase military spending to make army ‘more effective’

Donald Trump’s Number 1 Foriegn Policy Challenge Escalating NOW duurt 6 minuten.

While very few people talk about the serious threat unfolding right now in Eastern Ukraine while the two world super powers position for influence. We give you the full story of what is happening right now with the face-off between U.S President Donald Trump and Russian President Vladimir Putin.

Maar goed, president Donald Trump heeft het Congres beloofd om ieder probleem op te lossen. Letterlijk! Trump’s Speech to Congress beloofde de bevolking van de VS niet minder dan Utopia! Maar wie zal dat betalen, zoete lieve Donaldje?

Trump’s Address to the US Congress: Making America Safe for Wall Street and War Profiteers

By Stephen Lendman – Global Research, March 02, 2017

Middle America has been disappearing for years. Neoliberal harshness since the 1990s wrecked it. Nothing in prospect suggests resurrection.
He wants America more militarized than ever, intending greater funding for police – to protect the nation’s privileged class from beneficial social change. Changes he’ll propose in America’s tax code are unrelated to letting “our companies…compete and thrive anywhere and with anyone.” He lied claiming otherwise. Corporate tax cuts don’t create jobs. Economic growth does.
GW Bush and Obama gave business trillions of dollars in tax breaks. Their balance sheets and bottom line performance benefitted. Enormous amounts of corporate wealth went to tax havens, were used for stock buybacks, along with higher executive pay and bonuses, nothing helping workers, nothing creating jobs. Job reductions accompanied foreign investments. Offshoring was rewarded. Rotten part-time jobs replaced good full-time ones.
Corporate America and high-net worth households never had things better. Unprecedented wealth amounts shifted from ordinary people to them.

Donald Trump’s $20 Trillion Problem

Trump’s Bubble – ‘US’ debt is going to explode’ says Peter Schiff duurt 19 minuten.

Donald Trump Fact Check:
Almost Every Big Claim he Made in His Joint Address to Congress was False
. Luister zelf maar, als u er het geduld voor kunt opbrengen, want het grootste deel van deze Congres-show bestaat uit applaus!!!!!!!!!

President Trump Full Speech to Congress 2/28/17 duurt een uur en 6 minuten.

Toegift: I put a spell on… Trump: US witches conjure up their best to drive president out of office

Witches Conducting Satanic Ritual to Stop Trump Using “Magic Spell”

25 Reacties

 1. Nos Calan Gaeaf - Wildebeest - (7Penselen)

  Ben zelf paganist, maar ik vind het ritueel van de witches niet verstandig om niet te zeggen hoogst onverstandig. Als je Trump wegstuurt komt Pence er voor in de plek en van hem is bekend dat hij een Christenfundamentalist is. Ik vraag me echt af of je hier beter mee uit bent. Mij lijkt dat een praktische paganistische benadering kiezen voor een meer natuurlijke oplossing. En dat is in je gemeenschap, regio, vriendengroep of hoe je het wil noemen je meer zelfvoorzienend te maken en weerbaarder tegen het systeem ipv rituelen te plegen tegen een poli-dioot, waar nog grotere poli-dioten voor in de rij staan. Diegene, die iets in Clinton zagen wil ik zeggen dat zij met haar oorlogszucht een nog groter gevaar was. De oplossingen komen allang niet meer van Washington, Brussel of Den Haag. Overal waar nu politci zitten, zitten nu gekken, die de boel alleen maar verder verzieken.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Beste Wildebeest,
  Dat gedoe met die heksen is volgens mij humor, maar je hebt gelijk: als Trump verdwijnt, komt Pence er voor in de plaats. En in de VS lopen nogal wat reli-gekken rond waar Pence dan een puntje aan kan zuigen. Zij hopen op Armageddon, de Rapture en de “wederkomst van Christus”. Zij geloven dat het Laatste Oordeel nabij is. Levensgevaarlijk!
  Abby Martin had laatst een goed gesprek met Chris Hedges, die waarschuwt voor die geschifte “Christenen”. Ik wilde deze video niet in het artikel plaatsen, want er gebeurt toch al veel te veel, maar bij deze:

  Empire Files: Chris Hedges & Abby Martin – Trump, Fascism & the Christian Right duurt 25 minuten.
  Gepubliceerd op 27 feb. 2017

  For the first time in modern history, a fringe wing of Christian extremists have obtained the highest seats of power in the US government—from Mike Pence to Betsy DeVos.

  This new development is coupled with the emergence of the Alt Right, the Trump movement, and the rise of fascist movements abroad.

  Renowned journalist and author Chris Hedges has embedded himself in what he calls “Christianized Fascism” and warns that this is the biggest danger we face under Trump.

  Antwoord
 3. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=T3NHt_07UrI

  Jeff sessions heeft niks verkeerds gedaan….net als flynn.

  Het is volkomen normaal voor een campagne, en in het bijzonder een nieuwe regering, om contacten met buitenlandse overheidsfunctionarissen hebben.

  Dergelijke contacten zijn nodig om het beleid voor te bereiden en om de feiten recht te plannen en uitvoeren van een samenhangend buitenlands beleid te krijgen. Ik ben heel zeker dat er honderden gesprekken tussen Trump campagne en inkomende ambtenaren met de Israëlische, Europese en Arabische ambtenaren waren. Dit zijn regelmatige contacten en ze geen enkele wet overtreden. Er was en is geen reden bij allen op te halen uit gesprekken met Russische functionarissen als iets sinister of zelfs illegaal. Opnieuw – geen bewijs is geleverd dat Rusland een of andere manier bemoeid in de Amerikaanse verkiezingen. Helemaal niet. Er was geen goede reden om een ​​speciale behandeling om de contacten met Rusland campagne geven

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonnemax,
   Er is een interne strijd gaande tussen de kutmutsen van Obama/Clinton/Soros en president Trump. Hij denkt dat hij de baas zou zijn, maar hij komt er nu achter dat de VS wordt bestuurd door andere krachten. Zoals de CIA, de NSA en de hele verzameling van andere drie-letter woorden. KUT!!!
   Ik ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt, maar de VS verandert niet veel onder zijn beleid. De KUT-mutsen zijn intussen bezig met middeleeuwse tovenarij.

   Het VS imperium loopt op zijn laatste poten. Laten we hopen en bidden dat zij niet de hele wereld meeslepen in hun val.

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  CrossTalk: GOP-Which way? duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 3 mrt. 2017

  President Donald Trump has started the very difficult process of reaching across the political divide. At this point Democrats have returned no interest. More importantly can the new president rely on the GOP?
  CrossTalking with Daniel McAdams, Stephen Yates, and Jake Dilemani.

  Antwoord
 5. yvonnemax

  mr.drs.Bou

  Er is veel tegenstand , en niet alleen vanuit de USA
  Toch gaat trump het doen.
  Ik voorspel al jaren en nog steeds heb ik het goed gehad.

  Moet er wel even bij vermelden dat ik helder voelend ben. ben ermee geboren dus geen cursusje van WV of wie dan ook.

  Wist al van tevoren dat trump de president ging worden.
  Alles wat ze ondernemen tegen hem mislukken en hij word de beste president ever gezien.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren

  Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen

  De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.

  Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken

  De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.

  Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   If meeting with Russians is a crime, guess who else is guilty?

   Antwoord
 7. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=mctaGhv2KFE

  BREAKING! Trump Just Called For An Investigation Into Chuck Schumer!

  Trump heeft er genoeg van, en slaat keihard terug.
  Schumer die het ontslag eist van session staat zelf op de foto met poetin.
  Dat is niet te vinden over flynn of session.

  Obama -clinton en ook shumer hebben al lange tijd wel contacten met de rus die er al jaren over huis komt.
  Deze rus is al 22 x bij Obama geweest (staat in de notities).

  Sesion was trouwens gestuurd door de democraten naar deze rus.
  En Mcain zal ook wel aangepakt gaan worden voor zijn relaties met de russen. (heeft geld gevraagd voor zijn campagne aan de russen)

  CNN loopt al te blaten dat de hele groep van trump contact heeft gehad met de russen, dus zullen ze dit uit willen buiten tot in de treure.

  Nu pakt trump keihard en deze keer wel MET bewijs terug

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Op Information Clearing House vandaag een reeks van artikelen over de Trump-politiek. Eerst maar de economie, want sinds het aantreden van Trump zijn de aandelenbeurzen sterk gestegen. En er zat toch al zoveel lucht in:

  Trump Flip-Flops on Bubblemaking

  By Mike Whitney

  March 03, 2017 “Information Clearing House” – “Counterpunch” –

  It’s funny how an election can change the way a man sees the world. Before the election, Donald Trump thought that stocks were dangerously inflated. In an interview on CNBC, he said “I hope I’m wrong, but I think we’re in a big, fat, juicy bubble.”

  That was Candidate Trump. President Trump sees things differently. Here’s what he tweeted on Tuesday:

  “Since November 8th, Election Day, the Stock Market has posted $3.2 trillion in GAINS and consumer confidence is at a 15 year high.”

  See the difference? So when Trump was running for office, stocks were headed for another thundering crash. But now that he’s president, Happy Days Are Here Again. The question is: Which Trump do we believe? Are stocks in a bubble or not?

  Stocks aren’t just in a bubble, they’ve completely detached from reality. According to the Wall Street Journal:

  En dan de problematiek van de illegale vreemdelingen, meestal uit Mexico of Zuid Amerika:

  What to Do with Latinos?: Get Used to Them

  By Fred Reed

  March 03, 2017 “Information Clearing House” –

  Following Mr. Trump’s kaleidosopically shifting policies isn’t easy. He was going to declare China a currency manipulator on day one, but didn’t, going to impose a forty-five percent tariff on Chinese goods but apparently won’t, was going to shift the embassy from Tel Aviv to Jerusalem but isn’t, going to tear up the Iran treaty but hasn’t, going to end the wars but isn’t, and going to rid the country of illegal aliens within two years. Now it seems he has backed off this too, and there is in the air the merest whiff of…amnesty?

  Oh well. Mass deportation was a loony idea to begin with. Consider:

  For years there have been said to be 11 million illegals, a number having a suspicious stability. Foes of immigration have put it at thirteen or fourteen. Call it at least 12 million. To deport them in two years, Trump would have to deport 500,000 a month. For twenty-four months. To deport a tenth as many, he would need to expel 50,000 a month.

  Is the man crazy? Does he just shoot from the lip on crucial policies without thinking? Can’t do arithmetic? Or lies in the normal manner of politicians?

  His promised expulsion would rank among history’s most awful humanitarian disasters. Mexico could not possibly absorb such a huge tsunami of returnees. They would have nowhere to stay, nothing to eat, no jobs.

  Het is ook nog maar de vraag of een president een dergelijke exodus mag verordenen. Dit artikel gaat over de Amerikaanse vreemdelingenwet:

  U.S. Mass Deportation System is Rooted in Racism

  By Kelly Lytle Hernandez

  March 03, 2017 “Information Clearing House” – “The Conversation” –

  A rowdy segment of the American electorate is hell-bent on banning a specific group of immigrants from entering the United States. Thousands upon thousands of other people – citizens and immigrants, alike – oppose them, choosing to go to court rather than fulfill the electorate’s narrow vision of what America should look like: white, middle-class and Christian.

  Soon a series of U.S. Supreme Court rulings could grant unrestrained power to Congress and the president over immigration control. More than 50 million people could be deported. Countless others might be barred from entering. Most of them would be poor, nonwhite and non-Christian.

  This may sound like wild speculation about what is to come in President Donald Trump’s America. It is not. It is the history of U.S. immigration control, which is the focus of my work in the books “Migra! A History of the U.S. Border Patrol” and “City of Inmates: Conquest, Rebellion, and the Rise of Human Caging in Los Angeles.”

  Historically speaking, immigration control is one of the least constitutional and most racist realms of governance in U.S. law and life.

  Paul Craig Roberts wilde Trump eerst nog een kans geven, maar de bezwaren tegen deze president komen van alle kanten!

  What Is To Be Done?

  By Paul Craig Roberts

  March 03, 2017 “Information Clearing House” –

  The question in the title is V.I. Lenin’s question. His answer was to create a revolutionary “vanguard” to spread revolutionary ideas among the workers, the economic class that Karl Marx had declared to be the class rising to the ascendency of political power. Finally, democracy, frustrated by upper class interests in its earlier manifestations, would become reality. The workers would rule.

  Given the presence of evil and human failing, it did not work out in that way. But Lenin’s question remains a valid one. Americans whose economic life and prospects for their children have been destroyed by the offshoring of American manufacturing and tradable professional skills jobs, such as software engineering, answered the question by electing Donald Trump.

  The Americans, dispossessed by the offshoring corporations, elected Trump, because Trump was the only American running for a political office who called attention to the problem and declared his intention to fix it.

  By standing up for Americans, Trump alienated the global corporations, their executives and shareholders, all of whom benefit from stealing the economic life of Americans and producing abroad where labor and regulatory costs are lower. Neoliberal junk economists describe this labor arbitrage, which reduces the real incomes of the American labor force, as the beneficial working of free trade.

  The working class is out of favor with the elite liberal/progressive/left which abhors the working class as racist, misogynist, homophobic, gun nuts who oppose transgendered toilet facilities. Thus, the working class, and their chosen representative, Donald Trump, are under full assault by the presstitutes. “Trump Must Go” is their slogan.

  And well he might. Trump, in a fit of stupidity, dismissed his National Security Advisor, Gen. Flynn, because Flynn did what he should have done and spoke with the Russian ambassador in order to avoid a Russian response to Obama’s provocation of expelling Russian diplomats at Christmas.

  ….

  Once Trump put Flynn’s blood in the water, he set the situation for the sacrifice of other of his appointees, ending with himself. At the present time, “the Russian connection” black mark is operating against Trump’s Attorney General, Jeff Sessions. If Sessions falls, Trump is next.

  Obama Ordered Abuse Of Intelligence To Sabotage Trump Policies

  By Moon Of Aalabama

  March 03, 2017 “Information Clearing House” – “Moon Of Alabama” –

  In its last months the Obama administration ordered the intelligence agencies to collect and distribute information of contacts between the Trump campaign and Russia. This to prevent any change by the Trump administration of the hostile policy towards Russia that the Obama administration instituted. The intent was also gives the intelligence services blackmail material to prevent any changes in their undue, freewheeling independence.

  The above is reported in a rather short New York Times piece published yesterday. The reporting angle captured in the headline is biased to set the Obama efforts into a positive light. But the Obama Administration Rushed to Preserve Intelligence of Russian Election Hacking.

  But make no mistake. Not single shred of evidence has been provided that “Russia hacked the election” or had anything to do with various leaks of Clinton related emails. A lot of fluff and chaff was thrown around but not even one tiny bit of evidence.

  The effort was clearly to sabotage the announced policy of the incoming administration of seeking better relations with Russia. Obama intended to undermine the will of the voters by abusing instruments of the state.

  Excerpts from the piece:

  Antwoord
 9. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=2ynb3xidJOg

  Trump Towers wiretapped Obama administration silent so far

  Obama had een order gegeven om trump af te tappen tijdens de campagne.
  Onderzoek of er iets te vinden was over de russen die ze niet gevonden hebben omdat die namelijk niet bestaat.

  Maar mag een president zich wel mengen in een campagne?
  En orders uit geven om dit te doen…

  Er komt een klap voor die democraten die zal ongekend zijn.

  De NOS ed die iedere keer zo snel zijn al die rotzooi anti trump te plaatsen en Obama op een voetstuk hebben staan , reageren natuurlijk niet op dit nieuws.

  Een coup van Obama om trump weg te houden van een overwinning

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  The Deep State War on Trump
  Paul Joseph Watson

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  ‘People regret they supported him’ – Opinions on Trump collide in RT debate

  Gepubliceerd op 4 mrt. 2017

  American analysts Brent Budowsky and John Hajjar clashed in a debate broadcast on RT, with polarized opinions about the performance of US President Donald Trump and claims of Russian interference with US elections.
  Despite debating remotely, the two analysts engaged in a heated verbal altercation, prompting, at one point, Budowsky to threaten to take off his mic and leave.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  CrossTalk Bullhorns: Politocide? duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 6 mrt. 2017

  If Joe McCarthy were alive today, he would easily recognize the witch hunt hysteria consuming Washington. Blaming Russia is targeting Donald Trump. The outcome of this is dangerously unclear. CrossTalking with Dmitry Babich, Edward Lozansky, and Alex Christoforou.

  Antwoord
 13. yvonnemax

  NOS Teletekst 127
  CIA tapt af via smartphone en tv
  De CIA gebruikt onder meer tv’s en smartphones om de bezitters ervan af te luisteren. Dat meldt WikiLeaks,dat 8500 geheime documenten over het hacken door de CIA heeft gepubliceerd. WikiLeaks zegt met meer onthullingen te komen.
  Zelfs uitgezette televisies konden in de ruimte waar ze stonden gesprekken afluisteren. Die gesprekken werden via internet doorgestuurd naar de CIA. Ook telefoons zijn op die manier gebruikt.
  Ook profiteert de CIA van problemen in de beveiliging om apps als WhatsApp, Signal en Telegram af te tappen. De CIA kan met een virus de versleuteling die deze apps gebruiken omzeilen.
  —————
  En hiermee is meteen bewezen dat ex- CIA baas Clapper voluit heeft gelogen op tv. Ook op ons nieuws te zien geweest.
  Clapper had hierover al eerder gelogen. Trump heeft niet gelogen en het is gewoon waar dat hij is afgetapt.
  Trump is niet dom, en zal beslist bewijzen hebben.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonnemax. Bij deze twee linkjes naar dit nieuws:
   WikiLeaks: CIA gebruikt smartphone en slimme tv voor afluisteren
   CIA tapt af via smartphone en tv

   Klokkenluiderssite WikiLeaks heeft een enorme hoeveelheid geheime CIA-data gelekt. Dinsdag werden er meer dan 8000 documenten vrijgegeven in het kader van het mysterieuze project ’Vault 7’. Het is volgens de website het grootste lek van WikiLeaks ooit. Mogelijk worden er nog meer documenten vrijgegeven.
   Uit de documenten blijkt dat de Amerikaanse inlichtingendienst schadelijke software gebruikt om iPhones en andere smartphones, computers met Windows en zelfs televisie-software aan te vallen om informatie te verzamelen.
   De documenten beschrijven het systematisch binnendringen van vreemde computers door de CIA. De informatie is afkomstig uit een anonieme bron die een discussie wil losmaken over de vraag in hoeverre het gebruik van digitale wapens gelegitimeerd is in een democratie.

   Smart-tv

   Een van de manieren waarop de CIA mensen bespioneerden was volgens de uitgelekte informatie via een smart-tv van het merk Samsung, de F8000. De experts van de dienst zetten het apparaat van buiten af zogenaamd uit. Het apparaat werkte daarna als een microfoon waarmee de bezitter werd afgeluisterd.

   Volgens WikiLeaks beschikt de CIA over een eigen afdeling voor cyberaanvallen waar ongeveer tweehonderd experts werken.

   Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Prof. Richard Wolff – Be Very Very Careful About the Stock Market…Here’s Why

  Gepubliceerd op 7 mrt. 2017

  Big Picture Interview: Professor Richard Wolff, Capitalism’s Crisis Deepens Essays on the Global Economic Meltdown/Democracy At Work. Donald Trump is taking credit for the record highs on Wall Street. But what’s really behind the bull market – and is a crash inevitable?

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  VAULT7 SHOCKER: OBAMA MAY GO TO FEDERAL PRISON

  WATCH THIS & KNOW: TRAITORS & PEDOPHILES ARE BEING BROUGHT DOWN!
  Gepubliceerd op 18 feb. 2017

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  CIA’s hacking capabilities revealed

  Gepubliceerd op 7 mrt. 2017

  The CIA has the capacity to hack “smart” devices by turning on microphones, bypass encryption apps like Signal and WhatsApp, and remotely control smart cars, a practice that is reportedly useful for assassinations. WikiLeaks released the information as part of a project called “vault 7.” RT America’s Anya Parampil reports.

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Vault 7 verdient eigenlijk een apart artikel, maar daar heb ik vandaag geen tijd voor.

  What You Need To Know About The Vault 7 WikiLeaks Release

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën