Selecteer een pagina

Archieven

Viktor Schauberger: De geheimen van water

Viktor Schauberger (1885-1958) was een boswachter uit Oostenrijk, die de natuur en vooral het stromende water in de bergen observeerde. Het viel hem op dat water altijd wervelt en hij gebruikte deze observatie voor het doen van talloze praktische uitvindingen. Hij noemde deze techniek de implosie techniek. Volgens Schauberger is er een actieve uitwisseling van (levens-) energie tussen de aarde en de kosmos. Het water vormt de materiële drager van deze energiestroom.

Schauberger ontwierp eerst een smalle en ondiepe watergoot waarin zware boomstammen zonder problemen stroomafwaarts kunnen glijden. Dat de boomstammen niet bleven steken, was in strijd met de wet van Archimedes die voorspelt dat de stammen veel dieper in het water zouden liggen, maar de houtbaan werkte perfect. De natuurlijke werveling van het water in de goot zorgde voor een opwaartse druk.

Het motto van Schauberger was: Observeer de natuur en kopieer deze. Zo ontwierp hij een koperen ploeg die de grond niet openscheurt, maar omkeert. Volgens Schauberger zijn ijzeren ploegen slecht voor de grond, maar koper herstelt het evenwicht tussen de grond en het water. De vorm van zijn ploeg is afgeleid van de manier waarop een mol zijn gangen graaft. Deze ploeg laat de micro-organismen in de grond terugkeren op hun juiste plaats.

In de Nazi-periode was Schauberger verplicht om te werken aan het ontwerp van een vliegende schotel. Ook de lucht heeft de neiging om te wervelen, net als water. Het is onduidelijk of die vliegende schotel er ooit is gekomen, maar na de oorlog kwam het ontwerp in handen van de Amerikanen. Misschien bestaan de UFO’s die op Niburu zo laag overvliegen, dus wel echt! Maar in dat geval zijn het geen buitenaardse bezoekers…

De zoon van Viktor, Walter Schauberger (1914-1994) zette na de dood van zijn vader het werk voort. Op aandringen van zijn vader studeerde hij natuurkunde en hij probeerde de ontdekkingen van zijn vader wetenschappelijk te verklaren. Onze wetenschap bouwt voort op het werk van Aristoteles, Newton en Euklides, maar deze geven niet de hele werkelijkheid weer. Walter Schauberger zocht naar een theoretisch model dat een synthese vormde tussen deze klassieke natuurkunde en het werk van zijn vader. Dit mondde uit in zijn natuur-toon-wet. Deze wet verklaart onder andere waarom het hele universum zich in spiraalbewegingen ontvouwt.

Het werk van vader en zoon Schauberger vormt een aanzet tot het ontwikkelen van alternatieve energie. Het gaat dan niet om zonnepanelen, die immers ontstaan in een zeer vervuilend productieproces om daarna “schone energie” te leveren, maar om energieopwekking in harmonie met de natuur. Dat het werk van Schauberger niet voorkomt in de natuurkundeboeken op de middelbare school, maakt dat deze alternatieve techniek nauwelijks wordt ontwikkeld. Het resultaat van de huidige ontwikkelingen is kernenergie (Fukushima) en stuwdammen die op doorbreken staan, niet alleen in Oroville, maar ook in de Tigris bij Mosoel, de stad in Irak die nog steeds in handen is van ISIS.

The Secrets of Water, The Documentary of Viktor Schauberger “Comprehend and Copy Nature” duurt een uur en 15 minuten.

A fascinating exploration of the groundbreaking discoveries and mind-blowing uses of waters secret qualities. Understand why vortexing water may be so beneficial to your health. Free-energy produced by the Repulsine device. An excellent documentary on the genius of Viktor Schaubeger and his son, Walter Schauberger who spent their life researching and utilizing waters hidden qualities. If you want more information about the health benefits of water vortexing and structuring check out this site.
Film created by Franz Fitzke and Schauberger’s grandson.

Toegift: Oroville Dam, Possible Collapse, 2-23-17: Viktor Schauberger-Clear Cut Forests

2 Reacties

 1. DELO

  Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met nalatenschap van deze briljante boswachter tijdens een week over alternatieve energie
  Een van de aanwezige was een Schauberger zielsverwant die zich al vele jaren verdiept had in het leven van Schauberger en zijn vele vindingen.

  Als eer betoon aan deze topwetenschapper heeft Guépin het leven van Victor Schauberg destijds in roman vorm uitgebracht. Deze debuut roman voert je op indruk wekkende mee terug in de tijd tot aan he eind van Victor Schauberger’s turbulente leven. Boek is een absolute aanrader!

  Eenoog in het land van de blinden
  de herontdekking van aether; naar het leven van Viktor Schauberger

  Auteur R. Guépin
  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=3707

  Antwoord
 2. Groene Wolf

  Water, mineraalwater, gedistilleerd water, positief- en negatief geladen water. Wat is gezond? Met gedestilleerd water drinken reinig je je lichaam het beste. Wanneer je verse groente en fruit eet, krijg je in de plant gedestilleerd water binnen. Dit is te belangrijk om geen aandacht te geven. Je hoeft het niet gelijk de bekijken Bou, maar het is wel een eye opener: https://www.youtube.com/watch?v=ZP9DegWHsfU

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën