Selecteer een pagina

Archieven

Donald Trump (10): de Trumpionnen

Donald Trump zou het moeras droogleggen, maar de krokodillen neocons zijn daar niet blij mee. De CIA en het Pentagon laten zich niet bevelen door de president en zijn mannen in het Witte Huis. Zij wilden Hillary en een voortzetting van de agressieve politiek tegen Rusland. Daarbij werden ze gesteund door wat men in de VS links-liberaal noemt: de kutmutsen uit Hollywood. Het is de CIA nu gelukt om een schaakstuk te slaan: de Nationale Veiligheidsadviseur Michael Flynn heeft zijn ontslag aangeboden. Het is de vraag wie daarvoor in de plaatst komt, maar vooral welke volgende pion er zal vallen. Misschien zelfs Trump zelf! Kortom: het moeras vecht terug.

Donald Trump lijkt intussen wat eieren voor zijn geld te kiezen: hij zegt nu dat Rusland de Krim moet teruggeven. Rusland heeft al geantwoord dat dit niet gaat gebeuren. De goede relatie van de VS met Rusland onder Trump is daarmee van tafel. Het is weer koude oorlog zoals voorheen. De NATO rukt intussen steeds verder op naar de grens van Rusland. En Mexico wil niet betalen voor die muur, maar dreigt om de import van mais uit de VS stop te zetten. Het is allemaal “tit for tat”, of oog om oog…

Uiteraard staan de kranten vol van de val van Flynn en ook de alternatieve media doen hun best om deze chaos te analyseren. Een ding is overduidelijk: er is een binnenlandse strijd gaande in de VS over de buitenland-politiek, met name tegen Rusland.

Dennis Kucinich Says Intel Community Making ‘Unprecedented’ Effort to Upend Trump: ‘Wake Up!’ duurt 8 minuten.

Trump heeft ook beloofd om banen te scheppen door de infrastructuur te verbeteren. Dat is nogal urgent, want in de VS valt de infrastructuur van ellende uit elkaar! In Californië is de Oroville Dam overstroomd: de hoogste stuwdam van de VS. Door de extreme regenval van het laatste jaar stroomde het stuwmeer vol en over de dam. De betonnen uitlaat stortte in, zodat men het water moest lozen via een nooduitlaat. De erosie is enorm! (video) De dam is nog niet bezweken, maar de weerman voorspelt: komende week regen, veel regen! Voor wie meer wil weten en een uurtje de tijd heeft voor een informatieve podcast:

Expert: What You Need To Know About The Oroville Dam Crisis And why our entire national dam system is as vulnerable. We houden het hier even kort:

Oroville Dam Could Fail, Experts Fear; 200,000 Ordered To Evacuate

Gepubliceerd op 13 feb. 2017

Amid fears that the nation’s tallest dam, the Oroville Dam in Northern California, could fail, nearly 200,000 residents have been ordered to evacuate. Crews are racing to solve the problem.

Niet alleen de infrastructuur, maar ook de economie staat op instorten: Derivatives Could Explode Like A bomb! Derivaten zijn documenten die op de beurs worden verhandeld, zonder dat er een onderliggende waarde is. Het zijn bij voorbeeld verzekeringen voor mogelijke faillissementen, of het zijn “futures”, de belofte dat men een bepaalde hoeveelheid goederen (of goud) zal leveren op een bepaalde datum en voor een bepaalde prijs. Derivaten bestaan voornamelijk uit gokken op een toekomstige gebeurtenis. De onderliggende materiële waarde is NIETS!

The Inevitability of Economic Collapse

There is some certainty here: globalists will not give up after decades of massaging and manipulating and cajoling the world in their pluralistic, globalist direction and so will wage battles everywhere they find people or candidates resisting their agenda. At the same time, those who are sick of globalism have risen up in Brexit and with Trump as their champion, and are not about to lie back down. So, conflict is certain for several years to come. That was an easy prediction for me to make earlier, and we’re seeing it play out daily now that Trump is in 0ffice as president.

Internal conflict tends to get in the way of commerce and so is likely to have economic impact. Within this milieu of daily conflict we have an economic structure in the US (and similarly in most of the rest of the world) that is so riddled with flaws that have not been fixed (and have even been made far worse) that it’s collapse is inevitable even without conflict knocking up against it.

A list of economic flaws that are too big not to fail

Opvallend is ook de DOMHEID die regeert! De volgende video is wel grappig, maar ook een MENS ERGER JE NIET! Twee Russische jongens hebben een Amerikaans congreslid gebeld. Ze hebben haar wijsgemaakt dat Rusland is binnengevallen in Oekraïne en ook de verkiezingen heeft gestolen van het denkbeeldige land Limpopo. Congreslid Maxine Waters beloofde onmiddellijk om er iets aan te doen, alles wat in haar vermogen lag, want zij stond uiteraard volledig achter de bevolking van Limpopo. Om niet te dom over te komen, durfde ze kennelijk niet te vragen: Waar ligt Limpopo?

VIRAL PRANK Russia Invades Limpopo, Maxine Waters is on it! Russian Pranksters Fool US Congresswoman duurt 7 minuten.

20 Reacties

 1. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=CwvjxA2McuE

  Orville dam is een valse vlag.
  Die stond al jaren vermeld op een 50 dollar biljet en die hebben ze nu uitgevoerd.

  Verder denk ik dat generaal flyn straks in ere hersteld word..
  Democraten en CNN verbinden dit nu alweer aan trump, de oude leugens vanuit de campagne worden weer bovengehaald.

  democraten willen de hele transcriptie over flyn zien (als die er al is?)
  Dat dit om de veiligheiddiensten gaan is al zeker en de lekken komen ook daar vandaan….
  Maar reken er maar op dat dit tot op de bodem uitgezocht gaat worden en er word nu door de mensen om trump al geroepen dat dit strafbaar is en wel onder verraad valt, ze zullen dus vervolgt gaan worden.
  Meteen nadat flyn zelf zijn ontslag heeft genomen, stapte de baas van een inlichtingendienst op met een merkwaardig briefje…

  Nu is er al bekend door de fbi dat flyn niet vervolgt gaat worden.
  Daarom denk ik ook dat hij straks gewoon weer aanwezig zal zijn.

  De losers willen nu dat zowel flyn als trump een hoorzitting krijgen en uitgezocht gaat worden of ze contacten hebben met rusland?

  Trump is de president nogal logisch dat ze contact hebben..en sterker nog mogen hebben.

  Obama had voor zijn aantreden al contacten met iran?
  En deed zelfs al beloftes aan rusland en zei na zijn aantreden had hij meer ruimte?? VOOR WAT?

  Dit komt allemaal buiten via FOX nieuws….
  CNN en ook hier in nederland doen ze net alsof flyn is ontslagen…dat is dus niet waar en het is ook niet bewezen dat flyn dit contact met de russen had…..Er is namelijk geen opdracht gegeven voor het afluisteren van zijn telefoon toen dit gebeurde was flyn een BURGER. Ze hadden dus een bevel moeten hebben.

  Ook de inhoud van het gesprek is niet aanwezig???/
  Dat flyn gezegd zou hebben de sancties weg te halen bij de russen…
  Het was illegaal en onbewezen dat flyn werd afgeluisterd en wat er werd gezegd.
  dat flyn contact had met de russen? Ja, maar hij had ook contact met allerlei andere landen..onder Obama maar voor zijn aantreden bij trump

  OROVILLE DAM BREAK!! CONNECTED TO 50 DOLLAR BILL??? WHAT IS ABOUT TO HAPPEN? duurt 16 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonnemax,
   Deze video heb ik bekeken, maar hij staat stijf van de “Bijbelse” voorspellingen. Dit is conspiracy theory waar men beter niet in kan geloven. Het onderhoud van de infrastructuur is verwaarloosd en het is niet onmogelijk dat die dam breekt. Dat is geen goddelijke, maar een technische kwestie.
   Apres moi le deluge???

   Antwoord
 2. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=qQcC7nivswc

  Fox nieuws NSA die de president en helpers afluistert
  schijnt in opdracht Obama te zijn gebeurt…(weet ik nog niet zeker)

  Trump wil weten waarom flyn werd afgeluisterd

  NSA spying on the Trump administration?

  Antwoord
 3. yvonnemax

  https://www.youtube.com/watch?v=mFR9z5fwf48

  Uitleg…ze proberen een nieuwe koude oorlog te creeren met de russen..
  Trump is tegen.,
  En er is meer

  Gepubliceerd op 14 feb. 2017

  Former U.S. Rep. Dennis Kucinich (D-Ohio) was a guest Tuesday on “Mornings with Maria” discussing how the intelligence community is seeming to upend President Donald Trump in the wake of Michael Flynn’s resignation as national security adviser.

  The former Democratic presidential candidate and Fox News contributor said the bigger issue here is that the phone conversations between Flynn and Russian Ambassador Sergey Kislyak were intercepted and leaked to the media.

  “The American people have to know that there’s a game going on inside the intelligence community where there are those who want to separate the U.S. from Russia in a way that would reignite the Cold War,” Kucinich said. “That’s what’s at the bottom of all this. It’s early in the morning, it’s Valentine’s Day, but wake up America!”

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonnemax. In de VS heerst nu een soort van chaos. Er zijn gelovigen en ongelovigen, maar ik ben slechts benieuwd hoe dit afloopt. Zolang er binnenlandse chaos heerst, is de kans op een wereldwijde chaos ietsje kleiner. 😉

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  What No One Is Telling You About Flynn’s Resignation – #NewWorldNextWeek duurt 16 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  The State of California is Going After Trump

  It’s curious that the state of California has been consistently presenting the 45th President of the United States with an ever increasing number of challenges.

  In recent weeks, international media sources have been heavily covering the gradual destruction of the highest dam in the United States at Lake Oroville, some 150 miles from San Francisco. As the breach in the dam is getting bigger by the day, local authorities decided to evacuate nearby towns for the first time in nearly 50 years since the construction of the dam. In an official letter to the US President the Governor of California explained the abnormal situation by stating that last year alone California suffered over a dozen major natural disasters, including fires and hurricanes.

  In addition to this disaster, which is making local residents increasingly frustrated on its own, Californian cities and towns have seen the never ending string of massive rallies of protest, as local authorities are preparing a whole package of laws that are aimed at preventing Donald Trump from fulfilling his campaign promises. In fact, California is heading the ongoing struggle of the blue Democratic states against the 45th President of the United States, as protesters in California are only getting even more aggravated by Trump’s migration policy and the fight against natural disasters.

  California is vigorously fighting for the preservation of social benefits for those most vulnerable layers of society, since a third of all recipients of those social benefits in the US are residing in this state. It’s been noted over and over again that taxes have been off limits in California.

  http://journal-neo.org/2017/02/16/the-state-of-california-is-going-after-trump/

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Trump on Crimea: Is This the “Hell No” Divide?

  Donald Trump’s press secretary Sean Spicer dropped a bomb on a great many supporters of the new president this week. The statement the US president experts Russia to give back Ukraine rolls over hopes of a reconciliation in between the great powers.

  On the campaign trail back in 2016 Donald Trump said he would consider accepting Crimea as part of Russia, as well as lifting sanctions on the federation. For those waging a war of moderation on the neocons and far left in the west to pursue peace, the 360 degree turnabout by Trump means one of two things. Either the new president is batting for the same team as Senator John McCain and the neocons, or the neocon-neoliberal assault on his presidency has forced a conciliatory move.

  In the former case, half of Donald Trump’s national and worldwide support will evaporate. In the latter case, America has a far bigger mountain to climb in order to regain her dignity than was previously considered. The resignation of now-former National Security Advisor, Michael Flynn is a stunning setback for a new administration. But Flynn’s demise may run far deeper than anyone imagines. The subsequent media and political shark feeding of the last few days means there is a lot of blood in the water in Washington.

  http://journal-neo.org/2017/02/16/trump-on-crimea-is-this-the-hell-no-divide/

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Trump’s U-turn promises co-operation with China

  The Trump administration has changed its previous stance on ‘One China.’ This is pretty evident from various statements issued by Trump and his team and the positive response these statements have received from China. Moving away from advocating Taiwan’s ‘independence’ (read: Trump conversing directly with Taiwan’s leadership), Trump administration’s officials have now been reported to have shown a great deal of respect to ‘One China’, signaling the coming of a new era of co-operation between both countries. Sounds quite contradictory to what Trump had advocated during his election campaign! The campaign is over and so is much of the rhetoric that accompanied it. The changed stance is yet another instance when rhetoric meets institutional realities and undergoes a fundamental transformation. Last week’s conversation between the presidents of both countries is a clear contrast to the expectation of Trump pursuing a radical and aggressive policy towards Beijing by reviewing the One China policy. This hasn’t happened, yet a lot more is to come and this is not necessarily confrontation.

  http://journal-neo.org/2017/02/15/trump-s-u-turn-promises-co-operation-with-china/

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Flynn’s Resignation Is Blood in the Water for Attack on Trump and His Russia Policy

  The resignation of Donald Trump’s National Security Adviser Lt. Gen. Mike Flynn is a major coup for Establishment forces trying to hobble the new administration before it can get to its feet. With a single-minded mania that would do Captain Ahab credit, the anti-Trumpers will now redouble their efforts to harpoon their great white whale in the White House.

  It all pretty much comes down to Russia. Congressional critics of both parties are demanding that Flynn’s talking with the Russian ambassador in Washington be subsumed into inquiries about unproven allegations of Russian hacking of the U.S. election and the president’s dogged unwillingness to denounce Vladimir Putin as a murderer, thug, war criminal, and so forth.

  http://www.strategic-culture.org/news/2017/02/16/flynn-resignation-blood-water-attack-trump-russia-policy.html

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Will Trump Succeed in Restoring America, or Will His Enemies Drag Him – and Our Country – Down?

  After barely two weeks in office Donald Trump has stunned the world with his «shock and awe» campaign to keep promises made when he was a candidate. The mere fact of a politician doing what he said he would do seems to have unsettled the nerves of his opponents. What is called «Trump Derangement Syndrome» is already reaching critical proportions.

  Withdrawing from the Trans-Pacific Partnership, ordering a start on his Mexican border wall, ordering an investigation into voter fraud (if conducted properly, almost certain to uncover widespread unlawful voting by non-citizens both legally and illegally present in the U.S., since no proof of citizenship is required to register), insisting he wants to get along with «killer» Vladimir Putin, and cutting short a call with Australia’s prime minister over Barack Obama’s idiotic promise to take in Muslim refugees that our mates Down Under don’t want themselves – all of these have infuriated the usual suspects.

  But the declaration of war was his order to impose restrictions on entry from seven majority-Muslim countries designated as trouble spots by Obama with nary a peep from the progressive watchdogs of «tolerance» and anti-«Islamophobia».

  http://www.strategic-culture.org/news/2017/02/13/will-trump-succeed-restoring-america-or-will-enemies-drag-him-our-country-down.html

  Antwoord
 10. yvonnemax

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11587:robert-de-niro-heeft-genoeg-van-de-farma-maffia&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  Tijdens de persconferentie werd door de initiatiefnemers van het project The World Mercury Project Challenge een beloning van 100.000 dollar uitgeloofd aan eenieder die door middel van een gepubliceerd onderzoek kan aantonen dat Kwik in de hoeveelheden zoals in vaccins wordt gebruikt, veilig is.

  In Nederland komt op dit moment Thiomersal niet meer voor in het rijksvaccinatieprogramma. Wel komt het nog voor in de griepprik en andere zogenaamde pandemische vaccins. Maar, volgens het RIVM is er helemaal niets te vrezen want het Thiomersal in vaccinaties is volkomen veilig. Iets waar dus heel veel mensen, en steeds meer, gelukkig inmiddels volkomen anders over denken.

  Robert de niro is anti-trump
  Maar Kennedy niet , die zit in de trump train.
  Ook trump is ervan overtuigd dat de vaccinaties gelinkt zijn aan autisme.
  Big farma is dus ook niet blij met trump als president
  Dit is heel goed nieuws.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  What the mainstream media won’t tell you about Michael Flynn

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  CrossTalk on Flynn: Palace Coup? duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 17 feb. 2017

  The resignation of Michael Flynn as National Security Advisor is essentially a political assassination committed by the intelligence community and aided by the liberal mainstream media. In all likelihood the ousting of Flynn represents a disturbing pattern and a serious threat to the new administration. CrossTalking with Michael Maloof, George Szamuely, and Charles Shoebridge.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën