Archief
Artikelen

President Donald Trump is bezig om de VS op zijn kop te zetten, en dat binnen een week! Sommige maatregelen lijken mooi. Zo heeft hij het TTP verdrag verscheurd, hij gaat met elk afzonderlijk land onderhandelen over een handelsverdrag. Ook zei hij tegen Victoria “Fuck Europe” Nuland, Samantha Power en vele anderen: “You’re fired!” Er komt een volledig nieuw team van rijke rechtse rakkers. Andere maatregelen lijken echter dwaas. Om het terrorisme te bestrijden heeft Trump voorlopig de inwoners van zeven landen de toegang tot de VS ontzegd. Het is het bekende rijtje van generaal Wesley Clark: Irak, Iran, Libië, Syrië, Jemen, Somalië en in plaats van Libanon komt Soedan. En dan de muur die hij gaat bouwen op de grens met Mexico… te dwaas voor woorden!

The Trump Doctrine

There is no place in the Trump Doctrine for George W. Bush style messianic, neoconservative interventionism in the name of democratic nation building around the world. The Trump Doctrine is neither liberal internationalist nor American exceptionalism or neoconservative hawkishness rather a traditional form of nationalist isolationism redolent of the 1930s Republican Party of Wendell Willkie who opposed US involvement in the European World War II.

The Trump Doctrine emphasizes American greatness through a heavy focus on nationalism to express the pride in national power and is hostile towards attempts at or achieved restrictions upon national sovereignty to act as an independent nation state rather than in a collective, multi-lateral fashion through organisations such as NATO, United Nations, the Paris Climate Agreement, the Iran Nuclear Agreement etc.

Er raast nu wel een erg frisse wervelwind door de Amerikaanse politiek. Zowel van links als van rechts kan Trump daarom een stevige tegenwind verwachten. Enerzijds is daar nog altijd de Bush-Obama-Clinton-kliek, mede gefinancierd door George Soros. Trump heeft als vice president Mike Pence gekozen, een conservatieve christen die fel tegen abortus is. Daarmee jaagt hij de feministen op de kast, zodat er nu een roze revolutie van pussyhats (= kutmutsen) dreigt. Voor de nog altijd machtige kliek is Mike Pence meer aanvaardbaar dan Trump zelf. Vandaar dat de kliek zal proberen om hem af te zetten, zodat Pence president wordt. The Saker zegt:

A “color revolution” is under way in the United States

While I did predict that “The USA is about to face the worst crisis of its history” as far back as October of last year, a month before the elections, I have to admit that I am surprised and amazed at the magnitude of the struggle which we see taking place before our eyes. It is now clear that the Neocons did declare war on Trump and some, like Paul Craig Roberts, believe that Trump has now returned them the favor. I sure hope that he is right.

So far, the protests have not been too large, but they did occur in various US cities and they were well covered by the media. Make no mistake, such protest are no more spontaneous than the ones in the Ukraine. Somebody is paying for all this, somebody is organizing it all.

The bottom line is this: President Trump is in immense danger of being overthrown and his only hope for survival is to strike back hard and fast.

The Saker gaat dan door met te zeggen dat Trump een hernieuwd onderzoek moet openen naar 9/11. De nieuwe security adviser Mike Flynn weet volgens de Saker precies hoe 9/11 in elkaar geknutseld is, maar volgens mij weet ook de New Yorkse vastgoedmagnaat Trump al vanaf 11 september 2001 dat die plofmoslims de daders niet waren. Hij zei onmiddellijk dat de Twin Towers niet konden instorten door de inslagen van twee Boeings. Als Trump zich wil ontdoen van de neo-cons, dan ligt daar zijn kans.

De neo-cons profileren zich als links liberaal, maar die “linkse” politiek gaat over het recht op abortus, het homo-huwelijk en speciale wc’s voor transgenders. Voor het overige zijn ze uiterst rechts! Tijdens de regering Bush->Obama zijn de sociale voorzieningen gekort, nam de werkloosheid toe en stortte de infrastructuur in. De neo-cons gaven de prioriteit aan wereldheerschappij, wapenverkoop en oorlogen. Trump wil breken met die politiek, de relatie met Rusland herstellen, de grenzen scherper bewaken, de VS weer isoleren. Maar in feite is Trump pas echt rechts! De man is een autoritaire macho en de vraag is of zijn economische plannen zullen werken. Zo niet, dan breek in de VS pas echt de pleuris uit!

De vraag is ook hoe de buitenlandse politiek zal veranderen. Trump heeft gisteren een telefoongesprek gevoerd met president Poetin, dus nu is iedereen blij. Maar de heks Samantha Power is vervangen door een andere heks: Nikki Haley.

‘We are taking names’ of those who fail to support US, Trump’s new UN envoy warns

The new US ambassador to the United Nations, Nikki Haley, who has little foreign policy experience, has warned US allies that if they do not support Washington, she will be playing tit-for-tat and “taking names.”

“Our goal with the administration is to show value at the UN and the way that we’ll show value is to show our strength, show our voice, have the backs of our allies and make sure that our allies have our back as well,” Haley said on arriving at UN headquarters in New York to present her credentials to UN Secretary-General Antonio Guterres.

“For those that don’t have our back, we’re taking names, we will make points to respond to that accordingly,” Haley warned on Friday.

Echt gezellig zal het voorlopig niet worden, ook al doet Trump nog zo joviaal. Tot zijn entourage behoren de oude oorlogsmisdadiger en Nobelprijs voor de Vrede ontvanger Henry Kissinger en een handvol oud gedienden van Goldman Sachs.

The Great Goldman Sachs-Trump Con Job

Wall Street and Goldman Sachs are enjoying a takeover like no other with the impending Trump administration. Steve Bannon, Trump’s Chief Political Strategist, is a former Goldman Sachs employee. Trump’s pick to be steward of the US Economy as Treasury Secretary, a man called Steven Mnuchin, is a former Goldman Sachs employee. The President of Goldman Sachs, Gary Cohn, will be Trump’s Director of the White House National Economic Council. This is the same Trump who who said Goldman Sachs had «total, total control» over his rivals Hillary Clinton and Ted Cruz. Trump often referenced Clinton’s speeches to Goldman Sachs accusing her of meeting «in secret with international banks to plot the destruction of U.S. sovereignty». But then as Trump’s former campaign manager Corey Lewandoski put it: «This is the problem with the media: You guys took everything that Donald Trump said so literally».

We mogen in elk geval in vele opzichten meer van hetzelfde verwachten! Als de economische plannen van Trump niet werken, zal de onvrede in de verarmde Rustbelt nog toenemen en de binnenlandse repressie eveneens. Het meest somber is Chris Hedges, die voorspelt dat de regering van Trump zal uitlopen op puur fascisme. Zou Hillary president zijn geworden, dan zou haar WW III tegen Rusland op Europees grondgebied zijn uitgevochten, maar verwacht niet dat het onder Trump zoveel beter zal gaan. De VS blijft de bully van deze wereldwijde politieke kleuterklas!

The American Empire with Allan Nairn (On Contact with Chris Hedges) duurt 29 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

18 Reacties op “Donald Trump (7): de Trumpolitiek”

 • Ik blijf het positief bekijken.

  De muur…paus is tegen, maar er staat bij hem een grote muur.
  Ook netanyanu israel heeft een muur.
  het schijnt dat vorige kabinetten geprobeerd hadden een muur te zetten en nu doet trump het….wel een muur met een deur erin (zegt trump).

  Abortus…die heb ik bij vorig artikel laten zien.

  Ban op 7 landen zit ook nog ets anders in elkaar als dat overal word beweerd…

  Belgische krant.
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/jambon-en-francken-over-inreisverbod-trump-niet-hysterisch-doen-in-de-juiste-context-plaatsen/article-normal-807961.html

  Het is het goed recht van de Amerikaanse president Donald Trump om het bekende Visa Waiver-programma, dat ook Belgen de mogelijkheid biedt de Verenigde Staten zonder visum te bezoeken, tegen het licht te houden. Dat zegt vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA).

  Maar dat Trump “selectief zegt dat mensen van bepaalde landen niet meer binnenmogen, schaadt mijn rechtsgevoel”, vulde Jambon aan. “Maar we moeten dit in de juiste context plaatsen. (…) Als ik goed ben ingelicht, wil Trump nog jaarlijks 50.000 vluchtelingen opvangen. Onder Obama waren het er 70.000, terwijl het er onder andere president nog 30.000 geweest zijn.”

  “Niet hysterisch doen”

  Aan de VRT zei Jambons partijgenoot Theo Francken, staatssecretaris voor Asiel en Migratie, dat “het belangrijk is om niet hysterisch te doen en om eens te kijken wat er beslist is”. Hij citeerde dezelfde vluchtelingencijfers als Jambon. “Het is niet zo dat de Verenigde Staten geen (vluchtelingen) meer zullen opvangen.”

  • mr.drs.Bou:

   Yvonnemax, die muur gaat echt niet helpen. Wat wel zou helpen, is dat de VS stopt met het profiteren van de Mexicanen. De muur van Netanjahu helpt ook niet. Achter die muur wonen straatarme Palestijnen. Het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem zet ook weer kwaad bloed. Het gaat dus niet over of ik voor of tegen Trump ben. Ik vraag me slechts af waar dit heen moet!

   Barend Servet Waar moet dat heen 1973 Wim T Schippers

 • http://www.americanthinker.com/articles/2017/01/reaping_the_whirlwind.html

  Hierbij een uittreksel van een artikel met wat achtergrond geschiedenis (Engelstalig) in verband met de bouw van de grensmuur en het beperken van immigratie uit moslimlanden

 • mr.drs.Bou:

  Soros on the Ropes

  The Soros data release comes at a particularly sensitive time in Dutch politics. The center-right government led by Prime Minister Mark Rutte is on the political ropes as it tries to fend off, in an election scheduled for March 15, a serious challenge by the right-nationalist Party for Freedom (PVV) of anti-migrant and anti-European Union leader Geert Wilders. An ally of Donald Trump, Wilders is likely to make political hay out of the fact that Soros, the champion of European open borders and mass migration, bet against Dutch banks. The Ides of March looks favorably upon a Wilders victory, an event that will drive another nail into the coffin of the European Union and Soros’s mass migration and open borders dream.

  The Netherlands has not been particularly friendly to Soros and his goals. In November 2016, Soros’s Open Society Foundations, and two groups funded by Soros – the European Network Against Racism and Gender Concerns International – advertised job openings for Dutch youth «between the ages 17-26» who are Muslim immigrants and the children or grandchildren of Muslim immigrants to campaign against parties like those of Wilders and Rutte.

  Foreign enemies may exploit Trump’s impulvise character, provoke him into overreaction – Ralph Nader duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 28 jan. 2017

  Donald Trump is wrapping up his first week in office as the 45th president of the US – and the country is deeply divided. Millions are already calling for his impeachment, as violent protests take place across the nation. The new president is also at war with the media, and the conflict not likely to die down any time soon. Will Trump manage to rally the people’s support throughout his first term? Can the continued backlash force the Electoral College system to be reformed? We ask Ralph Nader, veteran activist, consumer advocate, and former third-party and independent presidential candidate.

 • Rianne:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Edoeard_Sjevardnadze

  Die Sophie (& Co.) is overigens wel degelijk de kleindochter van die beroemde opa: minister van buitenlandse zaken van de Sowjet Unie en de latere president van Georgië!
  Vreemd dat deze kleindochter van… een kletsshow heeft bij staatsomroep RT.
  Uiteindelijk vertrouw ik Poetin net zo min als Trump. Leuk die nieuwe vriendschap tussen Rusland en de VS maar Iran en vooral China zijn (geheel terecht) op hun hoede.

  Filmpje van 15 minuten over de militaire grootmacht China:

  https://www.youtube.com/watch?v=fGweDRqj1iU

  De volgende fase (4 of 5) in het Chinese verdedigingsnetwerk zijn die kunstmatige eilanden in de Zuid-Chinese Zee natuurlijk. De VS heeft een legertje van 500.000, Rusland 1 miljoen, Iran 1 miljoen, India 1,5 miljoen en China heeft het grootste leger ter wereld van 2 miljoen (overigens wel met meer intercontinentale kruisraketten dan de rest van de wereld bij elkaar).

  • mr.drs.Bou:

   Beste Rianne,
   Het laatste wat ik verwacht van de Trumpolitiek is vrede! Volgens mij is er een in-fight gaande onder de Amerikaanse elite. De strategie van de Neo-cons bleek niet te werken, want Rusland liet zich niet uit de tent lokken. De militaire hulp van Rusland aan Syrië bleek een onverwachte tegenvaller, maar de VS wil oorlog! Inmiddels zijn er Amerikaanse special forces actief in Jemen:
   http://www.informationclearinghouse.info/46333.htm

   In a hideous symbol of the bipartisan continuity of U.S. barbarism, Nasser al-Awlaki just lost another one of his young grandchildren to U.S. violence. On Sunday, the Navy’s SEAL Team 6, using armed Reaper drones for cover, carried out a commando raid on what it said was a compound harboring officials of Al Qaeda in the Arabian Peninsula. A statement issued by President Trump lamented the death of an American service member and several others who were wounded, but made no mention of any civilian deaths. U.S. military officials initially denied any civilian deaths, and (therefore) the CNN report on the raid said nothing about any civilians being killed.

   But reports from Yemen quickly surfaced that 30 people were killed, including 10 women and children. Among the dead: the 8-year-old granddaughter of Nasser al-Awlaki, Nawar, who was also the daughter of Anwar Awlaki.

   Ook een aanval op Iran staat nu op het menu:
   Pre-Emptive Attack Iran Bill Active in US House

   Met zijn muur op de grens van Mexico, zijn plannen om de Amerikaanse ambassade in Israël te verhuizen naar Jeruzalem en zijn inreisverbod voor mensen met de nationaliteit van “vijandige” (= door de VS plat gebombardeerde) landen heeft deze nieuwe president in een week tijd meer kwaad bloed gezet dan Obomba in een jaar!

   Als er een kernoorlog komt, dan is China nu inderdaad de meest aangewezen kandidaat. Het maakt daarbij niet uit hoeveel manschappen, hoeveel kernkoppen of kruisraketten. Als ze werkelijk gaan schieten, dan beklaag ik de overlevenden, waar ook ter wereld!

 • Ik denk helemaal niet dat trump op oorlog uit is, maar juist op vrede.

  Clinton had in haar debat al gezegd dat wanneer de president zegt druk op de knop dat dit binnen een paar seconden moest gebeuren..
  De demonisering van rusland is ook al heeeeel lang gaande.
  En de Nato liep ook alleen maar op te roepen voor een oorlog.

  Dat trump nu bezig is, is niet om het gewone volk uit te moorden zoals een drone Obama en coalitie, die overal illegaal oorlog aan het voeren zijn al jaren.

  Trump heeft inderdaad een plan om isis en alle andere namen te stoppen.
  En dat doe je niet met theedrinken.
  Dit hele gedoe is allemaal door bush/clinon en Obama ontstaan. en betaald.

  Obama ging ook steeds van tevoren vertellen waar ze gingen aanvallen?
  Makkelijk voor de vijand om weg te gaan.

  Trump doet het even anders, nadat hij Obama en clinton hierover allang heeft bekritiseerd.
  Hij gaat niet van tevoren vertellen waar ze gaan aanvallen.
  En helaas moet isis en alqaida e.d die geen gematigde terroristen zijn,. wel degelijk uitgeschakeld worden…..
  Terroristen worden in die 7 landen opgeleid.

  Nu niet gaan doen alsof niemand dit weet.
  makkelijk om trump overal de schuld van te geven. wacht eerst maar een jaar of twee en oordeel dan pas. de man zit net 10 dagen

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonnemax. Ik ben er nu te moe voor, maar ik heb vandaag ook weer een reeks artikelen gelezen, omdat ik wil weten wat er gaande is. Ik dacht nog aan een nieuwe post over Trump, maar ik kan mijn links ook plaatsen onder deze post.
   Alleen niet nu, misschien morgen, maar ik heb het ook drukjes in mijn eigen leven.
   Een ding is me duidelijk: er is in de VS een gigantische in-fight gaande. Ik hoop dat Trump het moeras gaat droogleggen. In elk geval krijgt iedere tegenstander onmiddellijk de boodschap: You’re fired!.
   Volgens mij ligt de oplossing echter niet bij de Truponomics, maar bij wat Richard Wolff zegt: maak de arbeidsomstandigheden democratisch. Democracy at Work werkt volgens mij wel!

 • https://www.youtube.com/watch?v=zE3jbbhB0eA

  CNN’s Jake Tapper crushed by Tulsi Gabbard, ‘Why is US supporting Al Qaeda?

  Deze vrouw is een democraat die in trump zijn kabinet zit.
  Zij is meteen nadat trump officieel president was naar syrie gegaan.
  Zij heeft haar verhaal gedaan op CNN.
  En ze verteld hier de echte waarheid, die verder nergens word getoond.

  • mr.drs.Bou:

   yvonnenmax, Tulsi Gabbart zit niet in Trump z’n kabinet, maar namens Hawaï in het Huis van Afgevaardigden (bij ons de 2e Kamer).
   Overigens wel een geweldige vrouw die zelf op zoek gaat naar de waarheid! 😉

   • mr.drs.Bou:

    Helaas ook hier een foutje: Tulsi Gabbart is geen congreslid, maar 2e Kamer lid.

    VS congreslid gaat op factfinding missie naar Syrië

    Verder is het een goed en helder artikel, met op het einde de video van haar gesprek met de christelijke priester wiens kerk werd vernield door de “rebellen”. MUST SEE!

    • mr.drs.Bou:

     Sorry, maar nu zit ik zelf fout. Het Amerikaanse Congres bestaat uit het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Lastig hoor, die Amerikaanse instellingen. Tulsi Gabbart is lid van het Huis van Afgevaardigden (2e Kamer).

 • Linda Voortman:

  Zou iedereen willen. Behalve wereldleiders. Altijd uit op oorlog. Weer. Zeker weten. Nl. jongens al aan de grenzen met Belarus, onder Duits commando. Ook Belgische eenheden, en tal van andere – geknechte – NAVO-terreur landen.

  Feit: nooit heeft een president in de VS (echt) de macht.
  Het is nog steeds een kolonie, een corporation – aandeelhouders zijn de Britse Kroon en het bankierskartel, dmv. de CFR.
  Het is de meesten ontgaan – door de media cover-up, dat 9/11 is georganiseerd, en in feite een fascistische coup toedekte. Electr. bankrun op de FED, Patriot Act, ‘Global War-on-Terror’, én de vorming van een schaduwregering.

  Trump is een acteur, ‘Master of Deceit’, cq. ‘virtual reality’. Foute vrienden, altijd al gehad. Een mobster.
  Bannon speelt dubbel spel. Heeft met zijn achtergrond bij de National Security Council – en USNavy – enorme propaganda vaardigheden, en ondersteuning. Hij heeft met ‘cutting edge’ proganda Trump verheerlijkt, en op het schild ‘gerigged’.

  Nu gaat hij ‘vol op ’t orgel’, om Trump weg te zetten als racist. (ivm. de zgn. inreisverbod).
  Ook nep.
  Immers, radicale islam wordt reeds lang in kampen ín de VS gedrilld. Fetulah Güllen – een CIA-agent – zit op een landgoed in Pennsylvania, van waaruit wereldwijd drillen van jihadisten wordt vormgegeven.

  Het ‘Grote Plan’, ‘The Soros Plan’, behelst de VS én de EU te ‘regime changen’ dmv. Soros-stijl kleurenrevoluties. Je kunt er al niet omheen – de bruikbare idioten van de enorme LGBT-community.

  Lilliane Plowmen promoot met uw geld de LGBT-sensibilisering van kindertjes in Afrika. ‘She decides’, met gelijknamige website.

  Asscher ook meteen met een primitieve reactie op feesboek; die vergelijkt Trump met Lindbegh. Wie hij – duidelijk zonder kennis van geschiedenis – geheel onterecht uitmaakt als ‘anti-semiet’. Dat scoort voor de onderknuppel, bij zijn bovenbazen. Er wordt veelvuldig gesmeten met dat woord. In zijn – aandoenlijke – dommigheid valt hij in zij eigen mes.
  Destijds was fascisme in de VS toonaangevend. Alle gekochte media steunden de non-inverventie in WOII. Welke zich meteen zelf ophief na de valse vlag Pearl Harbour – wat buiten de CIA en het Witte Huis niemand heeft geweten. Het is nog erger; de orthoxe Joden waren ook fel gekant tegen interventie.

  Ook Trump heeft niet veel kennis van de geschiedenis. Bannon vertelt hem de retoriek die hij moet repeteren blijven.

  Banen – ook misleiding. Immers; m.n. Ford en Toyota zouden toch al naar de VS gaan. Platform ‘Industry 4.0’- grotendeels onbemande fabrieken.

  De muur is ook misleiding. Bovengenoemde industrieën rekenen op nog grote migratiestromen – loonkosten naar beneden drijven, ver.

  Veelzeggende beelden; het gemak vele argeloze burgers te mobiliseren; dankzij hun hoofden volstorten met rare wereldbeelden mbv. ‘cutting edge’ propaganda.http://politiek.tpo.nl/2017/02/01/beeld-kuzu-pechtold-klave-asscher-en-kindsoldaatjes-vinden-trump-stom-op-malieveld-haag/

  Steve Bannon, idd. van Goudman Zakken, tevens USNavy, én National Security Council (CIA)!

  Tegelijk bespeelt hij de andere kant – zet Trump weg als racist. mbv. ‘Breitbart News’. nep-nieuws, big time.

  Breitbart wordt nu ook gericht op Duitsland en Frankrijk. Ook daar de verkiezingen manipuleren.
  In ons land niet meer nodig; wij hebben LGBT-fielen al met Asscher, Plowmen, Pechtold, Wilders, Rutte, overige Bilderberg partijen en nep-oppositie.

  En heel het leger ngo’s, denktanks, e.d.. In de VS werkt Soros dmv. van MoveOn.org, AVAAZ, NED, USAID, ‘Death on America Project’, Black Lives Matters (levert relschoppers in bivakmutsen), Pussy Hats, e.v.a.

  Terwijl wij worden beziggehouden met politiek correcte moslimheid en/of zelfvernietiging, wordt onze aandacht afgeleid van zetten op ander schaakborden:
  https://langleveeuropa.nl/2017/02/week-waarin-eu-contant-geld-verbod-2018-initieert/#more-36382

  vergeet niet ‘Great Again’ is ook misleiding.
  Dit kreet halen de globalisten al 100 jaar uit de kast om het volk voor hun karretje te spannen. Het is nieuwspraak voor ‘Imperium’, ONEWORLD.
  Het volk is geen partij daarbij, middel – niet het doel!

  https://langleveeuropa.nl/2017/02/week-waarin-eu-contant-geld-verbod-2018-initieert/#more-36382

  In een domme fakeboek oprisping vergelijkt Asscher Trump met Lindbergh – en die bestempelt hij als ‘anti-semiet’. (wetend dat de onderknuppel zo scoort bij zijn bovenbazen). Oliedom. Niet geremd door kennis van geschiedenis. In de politiek noodzakelijk; anders ben je een gevaar voor de samenleving.
  Dat blijkt ook. non-inverventie werd had 60.000 leden, veelal industrielen en politici van aanzien. Gesteund door de gekochte media, en niet onbelangrijk! de orthodoxe Joodse gemeenschap.

  Hoe tragisch – Asscher valt met z’n dommigheid in zijn eigen zwaard.
  ‘Wat je zegt, ben je zelf’ gaat hier op.
  In dat Fakeboek bericht zegt hij dat hij zich baseert aan 1 boek – van een fictie/roman schrijver – uit eigen kring. De Am. Grunberg. Bestialiteiten! Errug, niet te filmen.
  https://www.facebook.com/LodewijkAsscher/posts/1225619310859460:0

  1 hint, uit vele!:
  “But Lindbergh was not Trump, and Trump is not Lindbergh. Lindbergh did not have political ambitions,” his biographer A. Scott Berg told me (never mind what Philip Roth imagined). Nor did he seek fame.” Hearst papers, which were generally sympathetic to the non-interventionists
  http://www.newyorker.com/news/news-desk/america-first-for-charles-lindbergh-and-donald-trump

  • mr.drs.Bou:

   Beste Linda,
   Welkom op BOUblog, maar wat een lange reactie! Er staan vier links in en mijn blog laat dat niet automatisch toe. Ik heb alle links gevolgd en dat was wel een bergje leeswerk, maar interessant genoeg! 🙂
   Wat dat gaat worden met Trump, weten we nog niet, maar hij maakt in elk geval een scherpe bocht rechts af. Men zegt dat hij een fascist is, maar volgens mij is fascisme een politiek systeem waarin de regering en het bedrijfsleven (de grote corporaties) samenspannen. Trump heeft een fascistisch land geërfd! En zowel politiek als geschiedenis zijn voor hem onbekend terrein.
   Wat betreft Steve Bannon: die man is zo rechts! Maar hij is niet de enige havik in het nieuwe Trump-kabinet.

 • mr.drs.Bou:

  https://www.youtube.com/watch?v=bPoE2BaNqWk

  Breaking! Trump Just Gave Chaffetz The Green Light

  Drain the swamp…chaffetz heeft de vrije hand gekregen om te doen wat hij moet doen en er zijn 43 onderzoeken bij betrokken.

 • mr.drs.Bou:

  Trump Declares George Soros ‘National Security Threat’ Using Obama’s Own Executive Order

  Ik zet de link niet omdat je blog anders vol loopt, maar je kan het opzoeken op you-tube onder bovengenoemde regel.

  Deze man legt het goed uit, en het klopt ook.

  Rex tillerson heeft hetzelfde gedaan als trump en heeft al zijn zaken overgedragen aan zijn kinderen en alle banden met bedrijven ontbonden.

  Starbucks ed worden op dit moment geboycot vanwege hun tegenstand van de moslims Die wo alleen illegalen en migranten aan gaan nemen….Discriminatie usa dus.
  Amerikanen zijn ook donkere mensen en ook indianen.
  Trump was al op een bijeenkomst voor deze mensen een soort herdenking of zo kan het wel opzoeken als je het wil hebben. Trump is geen rasist en is er voor iedere amerikaan ongeacht ras of kleur.

  Tech bedrijven deden dit ook, maar hebben nu een brief gestuurd aan trump en komen er al op terug.

  Orders van Obama gebruikt trump nu tegen de zelfde lui die ze gebruikte.

  Hopelijk heb je hier wat aan en is het beter om op deze manier te melden zonder je blog te overladen

 • Faye Nowaday:

  Onbegrijpelijk, die anti Trump sfeer overal. Mensen hadden dus liever een voortzetting van de Bush, Clinton en Obama administratie gehad.
  Kiezen dus voor oorlog, kindermisbruik, uitbuiting,kreperen en aan de geelhonger de rest van je leven, laten zich liever klein en dom houden, blijven liever de leugens en afstomping van de mainstream media ondergaan? Glijden liever langzaam maar zeker de hunger games in?
  Of zijn het uitsluitend mensen die moraalloos zijn en er financieel flink wel bij varen, bij dit zieke systeem?
  De professionele opiniemakers, de zgn erudiete mannen en vrouwen zoals we dat op de msm horen en zien?
  We snappen dat die in grote getale ook in de alt.media druk druk hun werk zitten te doen. Maar als ze denken dat ‘het gepeupel’ {want zij staan boven ons, besloten ze…} nog steeds achterlijk zijn dan missen ze de boot.
  En wat is er zo belangrijk aan geschiedenis wat Trump niet weet maar wel zou moeten weten?
  De geschiedenis is een grote vervalsing, de winnaars hebben hem geschreven maar de oorlogen ook uitgelokt, maar dat staat er dan weer niet bij.
  Dan gaat het overal over Soros, maar die draak is allang dood! En het addergebroed, zijn zoons hebben huisarrest.
  Ik hou commentaren lezen voorlopig weer even voor gezien, de meesten zitten op een andere golflengte dan de mijne.
  Hopelijk komt er vlakvoor of tijdens de Superbowl een grootse verrassing, wordt het afgelast ofzo, en beginnen de War trubunals in plaats daarvan.
  Dat zou nog eens spektakel zijn!

Laat een reactie achter