Archief
Artikelen

Lieve hemel, wat een lawine is de nieuwe president van de VS. In een paar dagen tijd kwam er meer informatie binnen dan in een artikel kan worden geplaatst, daarom wordt dit een serie. Eerst de inauguratie van Trump tot Potus op vrijdag 20 januari. Het zou gaan regenen, maar het bleef gelukkig droog. Over het aantal mensen dat aanwezig was, verschillen de meningen. Het waren er in elk geval heel VEEL. Een dag later was de Womens March, daar kwamen nog veel MEER mensen naar toe, maar daarover later. Het gaat nu eerst over Trump als president van de machtige VS.

Trump Inauguration Speech (FULL) | ABC News

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

President Trump Inauguration Address | The 45th president of the United States speaks outside the Capitol building on Inauguration Day. During his inaugural address, Trump told the American people that this was “their celebration.” He echoed themes that were repeated throughout his campaign, promising not to leave “the forgotten men and women” behind, and calling for a return of power to the people as opposed to politicians in Washington.

Daarna was er een lunch, dat blijkt traditie. Er werd een hoop gespeecht en alles was prachtig en nog mooier. Ook Trump moets even iets zeggen en hij was reuze vriendelijk, zelfs tegen de Clinton-kliek. Kijk zelf maar: WATCH President Donald Trump Inaugural Luncheon Speech after Dinner on Inauguration Day 2017: Applaus voor die pedocriminele HillBillies!

Zij kunnen echter nog altijd strafrechtelijk worden vervolgd, want Obama heeft hen geen pardon gegeven.

Why Obama Did Not Pardon Clinton, SR 1446

Die zelfde dag tekende Trump een stapeltje papieren. Het lijkt een beetje een familiefeestje. Volgens mij ging het alleen om zijn benoemingen tot secreataries (ministers) en andere hoge posities. Intussen heeft hij al heel wat meer getekend, bij voorbeeld tegen TTP en dus komt TTIP er ook niet. Maar de vraag is waar hij vóór zal tekenen.

Was ALL That Populist Talk Just A Scam? duurt 12 minuten.

Op zaterdag, de dag na zijn inauguratie, ging Trump naar de CIA, die door hem de hemel in werd geprezen voor hun goede werken. Maar de CIA-directeur John Brennan is ontslagen!

Trump’s Trip to CIA – Director Brennan Exposed – SR 1445 duurt 6 minuten.

Gepubliceerd op 22 jan. 2017

President Donald Trump is wasting no time wisely neutralizing some of the most powerful potential enemies of his presidency.
The three that immediately come to mind are extending an olive branch to Russia; providing Bill and Hillary Clinton two choice seats at his inauguration; and most recently, making his first visit as President yesterday to CIA headquarters.

Hoofd van de CIA wordt Mike Pompeo, een hardliner met extreem rechtse politieke standpunten. We mogen dus niet verwachten dat de CIA nu opeens transparant en democratisch wordt.

12 Facts About Mike Pompeo, Trump’s CIA Director

Here’s where the Kansas Republican stands on torture, surveillance, Muslims, and more.

Pompeo, a Tea Party Republican, was elected to the U.S. House of Representatives when a wave of disgruntled Republicans threw their support behind the Tea Party movement.

5 Things You Need To Know About Trump CIA Director Pick Mike Pompeo

5. Pompeo has supported the National Security Agency’s mass surveillance program. Pompeo has declared that Edward Snowden should “be given a death sentence.”

FULL SPEECH: Donald Trump CIA Headquarters Statement duurt 15 minuten.

Gepubliceerd op 21 jan. 2017

President Donald Trump is telling CIA employees whose work he has publicly doubted that no one feels stronger about the intelligence community than he does. Trump is addressing about 400 CIA employees at their headquarters in Langley, Virginia, on his first full day in office. Trump told the workers that they are really special and amazing people and that “I am so behind you.” The meeting follows Trump’s repeated and sharp public criticism of U.S. intelligence agencies before and after the election. He challenged and at times belittled their conclusions that Russia attempted to influence the election to help him win the White House.

Daarmee is alle gevaar nog niet geweken. Trump heeft talloze vijanden, zowel ter linkerzijde als van rechts!

RON PAUL URGENT WARNING TO TRUMP — A “Shadow Government” Will Infiltrate Your Cabinet!!!

(wordt vervolgd)

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “Donald Trump (1): Trump Potus”

Laat een reactie achter