Archief
Artikelen

Het is me wat met die Donald! Volgende week vrijdag zal hij worden geïnaugureerd als President Of The United States of potus. In naam wordt hij dan de machtigste man van de VS, maar het is nog maar de vraag in hoeverre dat klopt. De tegenstand is immers enorm en de geheime diensten zijn machtig! Zodra hij de verkiezingen had gewonnen, riepen de fake news roeptoeters dat Rusland de mails van Clinton zou hebben gehackt. Toen dat niet hielp, riepen ze dat Trump zich in Moskou in een hotelkamer te buiten was gegaan aan plasseks en dat de Russen dat hebben gefilmd. Ook dat bleek onzin. Lees hier het hele verhaal: Trump’s Enemies Seek to Destroy Him Quickly via Russiagate.

Op 11 januari j.l. heeft Trump een persconferentie gehouden waarin hij dat fake news van zich afschudde als een eend het water. Onmiddellijk werd beweerd dat Trump had toegegeven dat Rusland de e-mails van Clinton heeft gehackt, maar dat is volstrekt niet wat Trump zegt. Hij maakt gehakt van de Democratische Partij en van Amerikaanse instanties omdat ze zich zo makkelijk laten hacken, door de Russen, de Chinezen, Mexico of welk land dan ook. Zijn Republikeinse Partij had zich goed laten beschermen en Trump belooft dat hij er binnen drie maanden voor zal zorgen dat heel de VS professioneel beschermd is tegen hackers. Het fake news journaille hoorde echter alleen maar “Rusland” en riep dus : Zie je wel! De Russen! Hij heeft het zelf erkend!

Het optreden van Trump was krachtig, het is niet verwonderlijk dat zoveel mensen op hem hebben gestemd. Trump is een zakenman die de problemen van de VS op een zakelijke manier wil oplossen. Nu staat hij opeens midden in de politiek en daar gelden andere regels. In de zakenwereld is het belangrijk om eerlijke deals te sluiten, anders loopt je zakenpartner weg. In de politiek is het echter belangrijk om zowel je sponsors als je kiezers tevreden te houden. De belangen van die twee groepen vallen echter allerminst samen. Iedere leugen is dan om bestwil, het doel heiligt de middelen en alles is geoorloofd. Vraag maar aan Hillary: We came, we saw, he died. Hihihi… Maar Hillary heeft verloren!

John Pilger: ‘The truth is… there was no one to vote for’ (Going Underground US election special) duurt 28 minuten.

Afshin Rattansi goes underground on the US election results. Author and documentary filmmaker John Pilger tells us what has been revealed by Trump winning the US election, plus what does a Donald Trump presidency mean for the Middle East.

Vanaf het moment dat Trump tot toekomstige president werd verkozen, is Obama druk bezig geweest om de relatie met Rusland nog verder te verzieken. De NATO stuurde intussen zo veel mogelijk materieel en troepen naar de Europese grens met Rusland. In het Midden Oosten heeft Israël inmiddels bommen gegooid op een wapendepot in Damascus en het is nog maar de vraag of Trump binnenkort niet zal worden vermoord. Het wordt kennelijk weer tijd voor een valse vlag…

Mystery order: Troops providing inauguration security to lose commanding general mid-ceremony

Something unusual is set to happen during Donald Trump’s inauguration: Nearly 8,000 National Guard troops protecting the nation’s capital will lose their commanding general. It’s unclear who approved the mid-ceremony change in command.

As the commanding officer of the DC National Guard, Major General Errol R. Schwartz is a presidential appointee. Schwartz will not only oversee the 2,700 troops in DC’s Army and Air Force National Guard during the inauguration, but also an additional 5,000 unarmed troops from 40 states and military air support that are part of the Joint Task Force-District of Columbia (JTF-DC).

Schwartz will be removed from his post effective January 20 at 12:01pm local time ‒ as soon as the United States’ commander-in-chief takes office, according to a memo obtained by the Washington Post. A post on the DC Guard’s Facebook page says that he “will retire” and “step-down” at noon.

Ondanks al deze tegenwerking en tegenstand houdt Trump het hoofd koel. Hij heeft grootse plannen! De grens met Mexico gaat potdicht en Mexico zelf zal betalen voor die muur. Wat dat betekent voor de nu reeds wanhopige bevolking van Mexico, is niet de zorg van Trump. Hij is een nationalist in hart en nieren, de Mexicanen en Chinezen moeten maar voor zichzelf zorgen. Volgens Trump hebben zij jaren lang geprofiteerd van de VS. Hoe bedoelt u? De VS profiteerde volgens mij al die jaren van hun goedkope arbeid!

Obama-care wordt afgeschaft, daarvoor in de plaats komt een PLAN. Dat is beter en goedkoper! Wat de inhoud is van dat plan, dat horen we later wel. Trump is echt een meester in het afschepen van journalisten! Maar hij is ook een meester in het zakelijk onderhandelen: Lockheed CEO promises cheaper F-35 & 1,800 jobs after meeting with Trump. En dat is slechts een voorbeeld, er zijn meer van dergelijke berichten. Tijdens zijn persconferentie ging Trump ook prat op wat hij al had bereikt, o.a. in de auto-industrie. Wat dat zal betekenen voor de banenmarkt en de economie, blijft echter koffiedik kijken. Eind volgende week begint dit controversiële presidentschap en hoe dat moet aflopen, zullen we wel zien…

Trump holds first press conference since winning US Presidential election (FULL) duurt een uur en 3 minuten. Van minuut 24 tot minuut 39 doet Trump afstand van zijn imperium, dat kwartier heb ik overgeslagen.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

28 Reacties op “De vrienden en vijanden van Donald Trump”

 • All W:

  mr.drs Bou!!
  Een juiste analyse van wat er zich nu aan het ontvouwen is in de VS. Goede beschrijving van het zg ‘the Donald’effect. Bedankt!!

  Ik heb vol verbazing en verwondering zijn eerste persconferentie van afgelopen week bekeken. ook nadat ‘Urine-Gate’had plaatsgevonden.

  Vanaf het begin dat DJT ten tonele verscheen heb ik hem met scepsis bekeken. (die rare clown met oranje haar en gezicht).
  Echter in de loop vd verkiezingscampagne en naarmate madame HC steeds meer dirth over haar heen uitgestort kreeg, mede door de inzet van Assange met de Wikileaks( owe, nee, het was poetin toch?, begon ik met interesse te luisteren wat deze man te zeggen had.
  Het journaille vd MSM en de meeste mensen hier in het land van Pinoccio, bleven hem afdoen als een clown.
  Hij won het amerikaanse verkiezingscircus tegen alle propaganda van het MSM in.
  Ik blijf het een onmogelijke spagaat vinden hoe hij zich opstelt tegen het heersende establisment, terwijl hij daar ook uit voort komt!!
  Echter hoe hij die CNN reporter af serveerde met “You ‘re Fake news”……….Ja, echt applaus hoor!!

  Ik heb geen idee hoe het zal gaan? Betere relaties met de Rusissche Federatie zijn ZEER wenselijk en ontdooing van de huidige globale spanningen!! Hij krijgt het voordeel van de twijfel bij mij!!

  vr Gr All W

  • mr.drs.Bou:

   Beste All W,
   Welkom op BOUblog en ook ik ben zeer benieuwd hoe dit afloopt…

   • All W:

    Beste mr.drs Bou!! Dank voor de vriendelijke woorden.

    Dit is tenminste een forum waarop men mits goed geformuleerd en netjes in taalgebruik, je mening kan uiten. Dat schort er nogal aan in het huidige klimaat. Ik doe al een paar jaar geen sociale media meer zoals Fakeboek ed. En ook op het maatschappelijke/persoonlijke terrein, zoals vrienden en familie, is het bijna niet mogelijk meer om gefundeerde discussies te houden.”Trump, Baaaadddd, Putin Baaadbeee, Obama Goooodddd beehheee” en dat is het dan wel, meer smaken schijnen er niet te bestaan.

    Indien je de westerse propaganda niet onderschrijft, dan keren lieden je de rug toe. Zo ben ik meerdere zg vrienden kwijtgeraakt, omdat ik formuleerde dat het wel eens kon zijn dat de russische Federatie via Russia Today(RT) een betere mediakanaal had dan wij hier in het westen. Ik zei dat ik via RT hun visie op onze maatschappij kon zien en dat sommige programma;s meer kritiek uiten dan bij ons. Stja, dat kan dus niet…………

    Ik wil tevens de posters; Yvonne en AlbertV bedanken voor hun analyse. Ze sommen beide relevante punten op aka wat er al bereikt is door de Trump-administratie en wat ze van plan zijn, als mede de vraagtekens (bv de benoeming van een Goldman Sacks vertegenwoordiger).Zo formuleer je meerdere kanten van een zaak.
    Bedankt nogmaals en laten we hopen dat die inauguratie een beetje fatsoenlijk verloopt, maar misschien is het ook gewoon ‘paniekvoetbal’. Kijk naar de inhuldiging van Queen Bee in 1980 in Amsterdam. Het leek toen ook wel of er een burgeroorlog was uitgebroken. De plechtigheden konden gewoon doorgang vinden en na het opruimen van de puinhopen in de stad ging men gewoon door als ‘business as usual’.

    Vr Gr All W

 • Donald trump

  Riep al jaren dat hij niet voor het presidentschap zou gaan.
  Mits dat hij zag dat de usa kapot ging.

  Ineens zouden de russen al die jaren al info hebben verzameld over
  Trump. en door hen is hij nu bijna president?
  Dan allerlei soorten leugens verspreid door clinton club , niks was te gek.
  En is nog nooit eerder vertoond.
  Kissinger meld nog even dat er bij trump geen bagage te vinden is?
  Dus niks te vinden om hem te chanteren.

  Trump in al zijn rallys deed belofte aan het volk om het witte huis weer terug
  te geven aan het volk.
  Noemt zichzelf ook de woordvoerder voor het volk.
  Zijn overwinning deelde hij met het volk.

  Hij beloofde heel veel
  Drain the swamp…Alle lui die voor obama werken zijn per 20 januari exit.
  Alle politici die lobbyen worden voor 5 jaar uitgesloten voor politiek.
  Iedereen die lobbyt voor andere landen worden levenslang uitgesloten.

  Obamacare word in 7 stappen vervangen….plannen zijn al ingediend bij het congress.
  De muur is al geld voor gevonden en word zo snel mogelijk gebouwd.
  De migratiewetten worden aangepakt
  Alle executive orders van obama zijn opgevraagd met namen erbij en deze
  worden in 1x tenietgedaan.
  Obama heeft er veel zonder instemming congress doorgeduwd.. (mag niet)
  De veteranen krijgen snel en goede hulp, 2 bekende ziekenhuizen zijn er al mee bezig.
  Banen heeft hij al teruggehaald, ondermeer autofabrieken die nu niet
  in mexico komen…..lockheed duizenden banen…amazon 100.000 banen en ook china komt
  Helpen met banen…alibaba is hij mee in gesprek.

  Met rusland wil hij vrede en samen terrorisme aanpakken
  Ook de cia – fbi-nsa mogen eraan geloven , binnen 60 dagen compleet onderzoek
  klaar. En er komen allemaal nieuwe mensen op te zitten. En wil dit verkleinen.

  De FED willen ze de macht afnemen.

  Kennedy moet link uitzoeken tussen vaccinaties en autisme

  Big farma wil hij aanpakken vanwege dure medicijnen..

  De navo wil hij aanpakken.

  Nafta heronderhandelen en hij is tegen globalistie en tegen TTIP

  Klimaat zooi verklaart hij als een hoax.
  Ook meer militairen en spullen voor de usa.

  Alles wat deze man heeft gezegt daar is hij al mee bezig voordat hij al is
  ingezworen als president..

  Al die lui van de NWO zijn bang.
  Want alles is omgevallen en dus halen ze alles uit de kast om trump te stoppen
  Media die continu riep dat deze man draait over al deze zaken en het niet door ging
  Logen, want alles wat trump zei is hij wel degelijk aan het uitvoeren

  Ook de EU is aan het shaken
  Anti eu groepen zijn behoorlijk aan het winnen en word het spelletje van de usa
  herhaald in de eu met leugens zoals dat de russen nu ineens verkiezingen in duitsland
  frankrijk en nederland gehackt zouden hebben.
  Rutte doet er een schepje bovenop MH17 doofpot is wel gehackt door de russen.

  Ze gaan bigtime verliezen en het PROJECT EU is voorbij

  • mr.drs.Bou:

   Beste yvonne, welkom op BOUblog, maar ik wil je vragen om je naam te veranderen. Een andere Yvonne post hier regelmatig en ik haalde jullie door elkaar. Maak er desnoods yvonne max van, dan weet ik wie wie is.
   Wat je schrijft, dat is inderdaad gaande. Een prima opsomming van het Trump-effect! Trump is bijzonder daadkrachtig, hij staat voor zijn plannen, maar de vraag is wat het resultaat zal zijn. In het congres hebben de republikeinen weliswaar de meerderheid, maar lang niet alle republikeinen staan achter de plannen van Trump. Denk bij voorbeeld aan de republikeinse senator McCain. Wetten moeten worden goedgekeurd door het congres.
   Trump schept inderdaad banen. Linkse economen zijn echter sceptisch over het resultaat voor de bevolking. In de VS zijn de lonen een veelvoud van lonen in Mexico of Azië. De productiekosten worden dan veel hoger, dus ook de prijzen stijgen. Een loonsverhoging om de prijsstijging te compenseren, lost dat probleem niet op.
   In Europa wint het rechts populisme aan kracht. Net als in de retoriek van Trump, zijn de populisten tegen buitenlanders “die onze banen inpikken of parasiteren op onze sociale voorzieningen”. De grenzen moeten dicht, minder minder minder Marokkanen en zo voort. Gelukkig doorzien steeds meer mensen dat Rusland niet de vijand is. De oplossing is uiteraard minder minder minder oorlog, maar Trump pleit voor het versterken van het leger en meer geld naar “defensie”.
   Kortom: spannend is het wel en we zullen wel zien wat het wordt.

   • AlbertV:

    @ Bou, Je twijfel en zorgen over wat Trump de VS en dus de wereld gaat brengen deel ik helemaal.
    Ik heb de indruk dat Trump de minst slechte is uit de zeer slechte keus tussen hem en Clinton. Als Killary de volgende president zou zijn geworden waren de plannen van de oorlogszuchtige kliek gewoon doorgegaan:
    https://www.youtube.com/watch?v=LAFHOHIiFZA

    Toen de Russen zich anderhalf jaar geleden gingen bemoeien met de smerige proxy-oorlog in Syrië kwam er een probleem bij: het plan om Assad te lynchen, en dat land in chaos te storten, zie Libië, werd gedwarsboomd. Dat probleem zou de zittende kliek, onder Clinton, voortvarend hebben aangepakt door een koude oorlog, en zonodig een hete, tegen Poetin op te zetten. (Een oorlog die hier in Europa zou worden uitgevochten overigens!) Die koude oorlog hebben we inmiddels wel, gezien de troepenopbouw aan beide zijden van de Russische grens.

    Met de totaal onverwachte verkiezing van Trumb is de ramp compleet. Als ze geweten hadden dat Trump een kans zou maken hadden ze wel maatregelen getroffen om te voorkomen dat hij genoeg stemmen zou krijgen. (Zie de beide verkiezingen van Bush jr.).
    Pogingen om Trump en gekoppeld daaraan Poetin/Rusland in diskrediet te brengen lijken jammerlijk te mislukken, alle lastercampagnes worden doorgeprikt. Ondanks dat de MSM hijgerig en schreeuwerig meegaat als er wéér iets wordt onthult blijkt dat de geloofwaardigheid van deze nieuwkanalen steeds harder achteruit holt. Steeds meer mensen trappen hier niet meer in, het wordt zelfs lachwekkend.

    Trump is een zakenman en bij zakenmensen die heel erg rijk zijn geworden met hun business heb ik zo mijn twijfels, zeker bij zelfingenomen blaaskaken als Trump. Mijn zorgen nemen toe als ik hoor wat voor volk hij om zich heen aan het verzamelen is, gelukkig geen politici uit de heersende kliek maar wel allemaal miljonairs uit de (schimmige?) zakenwereld. Israel wrijft inmiddels in de handen en de Palestijnen kunnen hun borst nat maken.
    Toenadering tot Poetin juich ik toe en ik hoop dat dit niet gesaboteerd wordt door de warmongers binnen de aankomende regering.
    Nog een kleine week te gaan, zien wat er nog allemaal gaat gebeuren, de paniek die m.i. in het Witte Huis heerst kan nog rare gevolgen hebben.
    Ik hou mijn hart vast.

 • mr.drs.Bou:

  Tucker Carlson and Glenn Greenwald Discuss Deep State War Vs Trump duurt ruim 6 minuten.

 • mr.drs.Bou:
  Dank u dat ik hier mag posten en welkom ben.
  Ik heb mijn naam aangepast.

  Trump heeft inderdaad allemaal rijken en militairen om zich heen.

  maar dat kan zo maar ook de goede strategie zijn.
  Al die generaals waren er al uitgegooid door Obama en weten van de hoed en de rand.
  Voordeel is dat juist deze mensen goed kunnen handelen.
  als er weer nieuwe op zouden komen zouden die eerst weer alles uit moeten zoeken …dus opnieuw beginnen.

  Het zelfde geld voor de goldman sachs mensen, ook dit zijn mensen die precies weten wat er gebeurd.

  Zou ook zomaar kunnen zijn dat dit jist de personen zijn die er allang tegen waren wat de top doet.

  De republikeinen Ryan en Mcain en hooguit nog een stuk of 3/4 die en natuurlijk de bushclan oftewel de GOP waren al meteen in de campagne aan het dwarsliggen..en ondanks alles werd trump aankomend president en alles wat ze uit de kast trokken samen met hun maatjes de democraten haalde het bij verre niet.

  De valse aantijgingen dames op tv en zogenaamd wat hij gezegd zou hebben blablabla door al dat moddergooien en propaganda daar werd gewoon doorheen gekeken.
  De veritas video die liet zien hoe ze mensen ophitste tegen trump (rellen)
  Deze video was heel duidelijk en iedereen had door hoe corrupt deze lui zijn en over lijken gaan om hun macht te houden.
  De hertellingen alleen waar trump won, ook die verloren ze.
  Dan ineens zou clinton de populaire stem hebben, terwijl ervoor soros zei?
  Trump krijgt de populaire stem en hilary de kiesmannen en hilary is dan de president.
  Ze verliest beide….populaire stem kan ze nooit hebben vanwege al die illegalen die stemde..en Obama ze op tv opriep om te stemmen en ze niet gestraft zouden worden….de dubbelle stemmen.. overleden mensen die stemde.

  Haar rally’s waren leeg..die van trump stonden vol met tienduizenden tegelijk, wat de media weigerde te tonen…

  Trump wint ook de kiesmannen, ook zo iets wat nog nooit is voorgekomen in de USA..

  Dan ineens pleegt Mcain verraad…Hij stuurt iemand naar engeland om een vals dossier te halen en zou, let op zou.. deze aan FBI directeur comey hebben gegeven…Comey die al twee keer hilary van de haak heeft gehaald.
  En haar niet wil vervolgen.
  Mcain heeft dit openlijk bekend dat hij het dossier met het fake nieuws uit rusland had en heeft doorgespeeld …al een jaar geleden.
  Maar komt precies een paar dagen voor de inhuldiging naar buiten op hun eigen tv zender CNN

  Mcain zat ook bij de obama administratie en deze word nu helemaal ontmanteld.
  Deze Mcain zit nu de hoorzitting voor over de Russische hacks? Die hij een oorlogsdaad noemt?

  Nee de kliek die oorlog wil en de NWO is, is te klein om te winnen.
  Niet iedereen (gelukkig) is voor dit soort mensen.
  Het mooie is dat iedereen zijn masker heeft laten vallen en nu bekend zijn.

  Als ze groter waren geweest was trump allang gestopt..
  En dat was te merken aan de kiesmannen die ze ook hebben geprobeerd te chanteren .

  En nu gaan ze proberen voor een impeachment….die ze ook al hebben benoemt als alles mislukt.
  Dit zijn de lui die perse willen dat trump allse in een blind trust zou zetten..
  Zijn advocaten hebben het allemaal heel goed geregeld daar ben ik van ovcertuigd….en ook dit is nooit bij een andere president voorgekomen.
  Ook niet bij Kennedy die was ook zakenman.

 • mr.drs.Bou:
  Dank u wel dat ik welkom ben.
  Al de mensen die trump heeft verzameld militair en rijken.
  De rijken zullen niet de behoefte hebben om rijk te moeten worden over de rug van het volk, ze zijn het namelijk al.
  De hoge militairen zijn de mensen die Obama en zijn kliek niet moeten.
  Kijk eens naar CNN waar ze allemaal zwart gemaakt zijn.
  Goldman sachs ben ik ook geen voorstander van, maar ik hou in mijn achterhoofd dat niet iedereen zo corrupt, en er altijd mensen tussen zitten die het er al heel lang niet mee eens zijn wat er gebeurt.

  Niet vergeten deze bankiers en rijken en militairen weten allemaal precies wat er speelt, dit zijn wel de lui die je nodig hebt met hun now how om het aan te pakken.

  En die democraten en een paar republikeinen die eigenlijk geen republikeinen zijn, maar voor de NWO zitten die groep is te klein om te winnen.
  Mcain en ryan enz enz ..maar het mooie is dat iedereen zijn masker is afgevallen en nu weten de mensen waar deze lui voor staan.

  Trump hebben ze niet kunnen stoppen…met smerige trucs proberen ze het elke ronde weer en die zijn allemaal mislukt.

  moddergooien als nooit te voren meegemaakt, verloren
  Hilary als doodgeverfde winnaar overal verloren polls
  Video veritas
  Emails clinton
  duidelijker kon het niet
  hertellen in staten waar trump won?
  Kiesmannen laten beslissen over de rug van het volk wat nog nooit eerder is voorgekomen. verloren
  Mcain met zijn laatste truc FAKE dossier russen verloren.

  Aan al deze acties kun je zien dat ze te klein zijn als het erom spant.
  De NWO lui zijn exit….Mcain noemt in de hoorzitting zelfs de NWO en of die militair daar voor is…
  Op tv usa meld iemand uit het politieke circus om nepinfo te geven
  Nep info inlichtingendiensten aan trump ook versprak hij zich en had het al bevolen…allemaal te vinden op yuo-tube

  • mr.drs.Bou:

   Beste yvonnemax,
   Dank voor de verandering van je schermnaam. Nu weet ik ten minste wie wie is. Dank ook voor je post en ik begrijp je driftige optimisme. We willen allemaal niets liever dan een einde aan de neo-cons. Het blijkt immers tuig van de richel!
   In elk geval ligt ons met Donald Trump als president wel het een en ander aan verrassingen in het verschiet. Hoewel ik elke positieve verandering voorsta, verwacht ik niet dat het presidentschap van Trump zal leiden tot de beloofde heilsstaat. Hij is immers een kapitalist en daarom denkt hij in die termen. Make America Great Again lijkt me niet de juiste oplossing van de huidige mondiale problemen. Samenwerking, daar gaat het om…
   Maar ach, we zullen wel zien!

 • Trump schept inderdaad banen. Linkse economen zijn echter sceptisch over het resultaat voor de bevolking. In de VS zijn de lonen een veelvoud van lonen in Mexico of Azië. De productiekosten worden dan veel hoger, dus ook de prijzen stijgen. Een loonsverhoging om de prijsstijging te compenseren, lost dat probleem niet op.

  Dit komt ook omdat er dubbel belasting geheven word op de goederen uit de usa naar andere landen.
  En andersom is dat niet zo.
  Vandaar dat trump de belasting wil veranderen
  Hij heeft hierover gesproken

  Ik volg al maandenlang alles wat er is over trump op dagbasis.

  • mr.drs.Bou:

   yvonnemax, een simpele manier om de arbeidskosten te verlagen, is het afschaffen van de loonbelasting of income tax! In plaats daarvan verlaagt Trump de belasting voor zijn eigen clan: de RIJKEN!!!

 • Waarom koos men voor trump

  Omdat ze elke dag worden voorgelogen door Obama en co
  Hetzelfde als rutte en co en de eu

  Tig leugens over obamacare
  En die zou dit jaar verschillend stijgen van 40%/t/m 115% wel
  Zorg is niet te betalen, net als in nederland die een verkapte obamacare is.

  Inderdaad die migranten die alles gratis krijgen en het gewone volk niet maar moet er wel voor betalen (net als hier)

  De banken die steeds overeind gehouden moeten worden door het volk.
  Dan nog de banen die volop zijn verdwenen.
  Miljoenen mensen op voedselbonnen en thuisloos.
  Veteranen die in de steek werden gelaten en uit de vuilnisbak moeten eten.
  Geen zorg krijgen

  infrastructuur waar nooit meer iets aan werd gedaan….bruggen ed.
  Terwijl geld naar de vreemde gaat voor oorlogen

  Er gebeuren vreemde zaken op de scholen.
  Dan nog die opgelegde homohuwelijke en transgenders en al die dingen.
  gelukkig kerst mag niet meer gewenst worden op de scholen.

  Het volk word kaalgeplukt voor vreemden en alles wat bij een gemeenschap hoort wordt weggehaald.

  Via de EU hebben wij hier exact hetzelfde spelletje wat er speelt
  En zijn er vele redenen om tegen deze elite clubs wereldwijd te stemmen

  • mr.drs.Bou:

   yvonnemax, dit is geen forum, maar slechts een blogje. Je haalt er nu wel alles bij. Informatie is welkom, maar meningen hebben we allemaal. Ik geef je gelijk: het is een zooitje! Maar hoe ruimen we het op? Volgens mij zal Donald Trump het antwoord niet zijn!

 • mr.drs.Bou:

  Twee bijdragen van Keiser Report over de aanstelling van Rex Tillerson als minister van BuZa. Luister vanaf ongeveer minuut 12 naar de gast van Max Keiser: Tyson Slocum, Director of Public Citizen’s Energy Program.

  Keiser Report: Trump Tweetstorm (E1017)

  Gepubliceerd op 10 jan. 2017

  Check Keiser Report website for more: http://www.maxkeiser.com/

  In this episode of the Keiser Report from Washington DC, the tweetings will continue until morale improves! So Max and Stacy discuss the latest in the ongoing Trump tweetstorm driving corporations to announce new jobs and billions of dollars in investments – anything to stop Trump from tweeting about them. In the second half Max interviews Tyson Slocum, Director of Public Citizen’s Energy Program, about Rex Tillerson, Trump’s pick for Secretary of State.

  Keiser Report: Bull Market in Corruption (E 1018)

  Gepubliceerd op 12 jan. 2017

  In this episode of the Keiser Report Max and Stacy discuss the bull market in corruption. In the second half Max continues his interview with Tyson Slocum, Director of Public Citizen’s Energy Program, about Rex Tillerson, Trump’s pick for Secretary of State and what Trump’s domestic and foreign policy might look like.

 • mr.drs.Bou:

  Chris Hedges is openlijk optimistisch:

  On Contact: Real purpose of intel report on Russian hacking with Abby Martin & Ben Norton duurt 27 minuten.

  Gepubliceerd op 15 jan. 2017

  On this week’s episode of On Contact, Chris Hedges is joined by journalists Abby Martin and Ben Norton to discuss the declassified U.S. intelligence report on Russia’s alleged “influence campaign” on the U.S. presidential election. They explore the allegations and why a large portion of the report is dedicated to RT America’s programming. RT correspondent Anya Parampil details the charges made in the Office of the Director of National Intelligence report.

 • mr.drs.Bou:

  More than two dozen members of Congress are boycotting Donald Trump’s inauguration

  Opera star Andrea Bocelli backs out of singing at Trump’s inauguration after receiving death threats

  Blind tenor Bocelli announced he would not sing at this Friday’s celebration
  Widely reported it was because fan said they would boycott his concerts
  Revelation came as another singer, Jennifer Holliday, last night pulled out

  Bullhorns: Real News (CrossTalk) duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 16 jan. 2017

  With only days left before the inauguration of Donald Trump, it appears the intelligence community is at war with itself. Are we witnessing an attempted coup? CrossTalking with Mark Sleboda, Dmitry Babich, and Adam Garrie.

 • mr.drs.Bou:

  The Largest Deployment Of U.S. Armaments Since The Cold War Arrives In Europe.

  The Establishment Is Trying to Steal the Presidency From Trump

  And the Liberal-Left Is Helping

  Paul Craig Roberts

  The Russians watching all this must quickly be losing their hopes for normalized relations. The US ruling establishment is causing hope to fade and suspicion to rise in the Russian government, thus raising barriers within Russia herself to Trump’s policy of better relations.

  Nothing speaks more clearly of the unbridled evil of the US Establishment than its willingness to risk conflict with Russia for the sake of its hold on power and profit.

  Where is the liberal-left’s moral conscience? Why is the liberal-left helping the military/security complex delegitimize Trump and box him in so that his agenda is dead on arrival and thermo-nuclear war remains an option?

 • mr.drs.Bou:

  Obama’s Farewell Tears Are an Insult, His Record is Soaked in Blood

  By John Wight

  Do not be fooled by the tears and gushing words of Obama and his supporters as he counts down to his departure from the White House. They are an insult when measured against the tears of the countless Libyans, Syrians, Afghans and others who have suffered as a result of a foreign policy that brought his administration into disrepute.

  De afscheidsrede van Obama heb ik niet bekeken, maar voor wie wel wil: volg de link.

 • mr.drs.Bou:

  Pilger: Ultimate ambition of hawks in Washington was regime change in Russia duurt ruim 19 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Do You Welcome Donald Trump?
  Full Interview With Kremlin Spokesman Dmitry Peskov

  NBC News’ Bill Neely talks to Dmitry Peskov about hacking, President Putin and Donald Trump.

  Posted January 16, 2017

  Interview duurt 35 minuten en laat zich niet embedden. Het begint wat traag, met vragen over de zogenaamde hack van de Russen. Opvallend is de rustige, bescheiden en vriendelijke manier waarop Peskov alle vragen beantwoordt. Kortom: een prettig gesprek!

 • mr.drs.Bou:

  I Have Come to the Conclusion the Country Does Not Need a CIA

  By John Kiriakou

  January 17, 2017 “Information Clearing House” –

  President-elect Donald Trump is accusing CIA Director John Brennan of being the source of “fake news” about him, essentially calling our new supreme leader a Russian stooge and accusing him of taking part in a sexual kink in full view of Russian intelligence cameras in a Moscow hotel room several years ago.

  With that said, the Russia hacking story distracts from real and important issues surrounding the CIA and its future in U.S. policy.

  One of those real issues is that the CIA has consistently lied to the American people for many, many years. Why would Trump conclude that Brennan was spouting fake news? Well, in the past 15 years, the CIA said that it was not torturing its prisoners. That was a lie. The CIA said that it had not created an archipelago of secret prisons where it was holding hundreds of people, including innocent civilians. That was a lie. The CIA said that it had not created and used a dungeon torture center called the “Salt Pit” in Afghanistan. That was a lie. The CIA said that it was not sending prisoners to third world countries to undergo torture with a wink and a nod from the CIA’s leadership. That was a lie. The CIA said that it had not hacked into computers belonging to investigators of the Senate Select Committee on Intelligence while they were writing the definitive report on the CIA torture program. That was a lie.

  I won’t even get into CIA protestations that it hasn’t overthrown governments, influenced elections, committed assassinations, or otherwise mucked up U.S. foreign policy since the late 1940s.

  I’m no fan of Donald Trump. At all. But he does have a good and important point when he complains about the Intelligence Community. When Trump said recently that the CIA was bloated and inefficient, he was right. When he said that it needed to be pared down and restructured, he was right.

  Trump’s Cat Among European Pigeons

  By Finian Cunningham

  January 17, 2017 “Information Clearing House” – “Sputnik” –

  Incoming US President Donald Trump threw a cat among the European pigeons this week after he said that the EU was heading for breakup and that he didn’t care much if that were to happen.

  In interviews with British and German newspapers, Trump said a whole lot more too. He described Britain’s decision to split from the EU as a “great” move, and that more countries would follow the Brexit; he called German Chancellor Angela Merkel’s open-door immigration policy a “disaster”; and on the NATO military alliance, the new president said it was “obsolete”.

  The following day, EU leaders were huffing and puffing with rage and exasperation that Trump should dare be so disrespectful.

 • mr.drs.Bou:

  Nearly 60 Democratic lawmakers now skipping Trump’s inauguration

  A growing group of Democratic lawmakers will boycott President-elect Donald Trump’s inauguration Friday to protest what they described as his alarming and divisive policies, foreign interference in his election and his criticism of civil rights icon John Lewis, a congressman from Georgia.

  John Lewis, Democrats are boycotting America, not inauguration

  High on outrage but low on substance, More than 40 Democrats have announced that they will not attend President-elect Trump’s inauguration. After calling for a recount, trying to change the Electoral College vote, and smearing Trump with false intelligence information, liberals will now sit on the sidelines scowling like a third-string quarterback whose talents are more suited for the bench.

  Congressman John Lewis spearheaded the effort, calling Trump an illegitimate president and suggested that “the Russians participated in helping this man get elected, and they helped destroy the candidacy of Hillary Clinton.” Never mind the fact that President Obama himself said, “[T]he votes that were cast were counted, they were counted appropriately.”

  Trump issued a fairly mild response to Lewis’s off-base partisanship: “Congressman John Lewis should spend more time on fixing and helping his district, which is in horrible shape and falling apart (not to mention crime-infested) rather than falsely complaining about the election results. All talk, talk, talk – no action or results. Sad!”

 • mr.drs.Bou:

  Trump’s Delusion: Halting Eurasian Integration and Saving ‘US World Order’

  Series Conclusion.

  This series has sought to invite readers to reflect on the epochal events that are occurring. The global hegemonic project that was supposed to be realized with a Clinton presidency has been stopped. The inevitable military confrontation with Russia, Iran and China has been averted thanks to the preventive actions of these countries together with the defeat of the Democratic candidate. A huge blow has been delivered to the establishment, with its impulse toward globalism and US imperialism.

  The emergence of a multipolar world order has altered the way nations interact with each other in the field of international relations. Washington is no longer the only referent, and it is this that represents a pivotal transition from a unipolar world dominated by Washington. The mechanisms that regulate the great powers have varied in form and content, leading to an almost unprecedented international situation. The future multipolar world order, historically unstable, will in fact hold the promise of stability thanks to the actions of opposing nations to the American superpower. United they will stabilize the world.

  The key to a sustainable future world order is the synergy between the newly formed Beijing, Moscow and Tehran axis as an economic, military and cultural counterweight to the US. The union and the alliance of these three nations has created a new super-pole, able to balance effectively the often destructive actions of Washington. Rather than a multipolar world order, we are actually faced with a situation of two superpowers, one of which is based on the integration between dozens of nations on more than two continents. It is a new era that will accompany us over the coming decades. The unipolar world is over – forever!

  CrossTalk: Trump World Order duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 18 jan. 2017

  Is campaign rhetoric going to become policy? It would seem so. Trump appears to be determined to recast key pillars of American foreign policy. It won’t be easy and certainly not without a fight.
  CrossTalking with Michael O’Hanlon, Michael Vlahos, and John Laughland.

 • mr.drs.Bou:

  Putin SLAMS Deep State: Same Forces that Did Ukraine Maidan Now Want a Coup Against Trump

 • mr.drs.Bou:

  Tucker Carlson DESTROYS DISCREDITS Demand Protest Leader Dom Tullipso Paying Protesters Hoax 1/17/17

  Gepubliceerd op 17 jan. 2017

  Tucker Carlson DESTROYS and DISCREDITS Demand Protest Leader “Dom Tullipso” who claims to pay Protesters 1/17/17. On January 17, 2017 edition of “Tucker Carlson Tonight”, Host Tucker Carlson takes on Demand Protest Leader Dom Tullipso who allegedly pay protesters to show up at events. Tucker Carlson discredits the groups leader calling him out for using a fake name of someone who doesnt exist. wath for more. this video is insane. The video above contains quite possibly one of the most bizarre interviews you will ever watch. Here’s how Tucker Carlson began the interview: “This is a sham, your company isn’t real, your website is fake, the claims you have made are lies, this is a hoax. Let me start at the beginning, however, with your name, Dom Tullipso, which is not your real name. It’s a fake name, we ran you through law enforcement-level background checks and that name does not exist. So let’s start out with the truth. Tell me what your real name is.” Okay, let’s back up a second. Carlson invited the man identifying himself as Dom Tullipso on his show to talk about this new group that’s popped up called Demand Protest. It says on the site, “When your strategy demands paid protest, we organize and bring it to life.” A few sites picked up on supposed ads this group was passing around reading “Get paid fighting against Trump!” However, it seems pretty clear this is a hoax. The back-and-forth between Carlson and “Tullipso” was kind of amazing, and this was the moment when Carlson realized he was witnessing performance art before his very eyes: “We are greatly, greatly supportive of national treasures such as Julian Assange, Edward Snowden, and Peyton Manning, and we really support their efforts to really get the truth out there, and in the case of the current client we have right now, uh, that client is, um, very interested in releasing the Roswell papers.” Oh, and in case you’re wondering if the reference to Peyton Manning instead of Chelsea was a slip-up, he did it again a bit later, after he actually said, “We shifted from being against Trump to Trump about 30 minutes ago.” But towards the end of the interview, even Carlson’s guest couldn’t help but admit his surprise that he was invited on TV in the first place. After, of course, he said this: “We are now supporting Trump in the hope that the Roswell documents from 1947 are finally released and put back into the hands of Fisher Stevens.”

Laat een reactie achter