Archief
Artikelen

Aleppo is bevrijd van de terroristen die de binnenstad hebben verbouwd tot een ruïne. Zelfs de moskee ligt in puin en de minaret is nog slechts een hoop stenen. De westerse pers is langzaam aan het bijtrekken van de verslagenheid van het nepnieuws over Syrië. Zie dit artikel van de BBC. Het twittermeisje Bana kwam niet stralend in beeld, al heeft de nijvere nep-NH17-onderzoeker Bellingcat verklaard dat ze echt bestaat! Ze is verdwenen. In plaats daarvan zien we juichende mensen, lachende kinderen, voedselhulp door de Russen, evacuaties in bussen en ambulances. Er werd gisteren nog even geschoten, het staakt het vuren was verbroken door de terroristen. Een reporter van Press TV (Iran) die ter plaatse was, zei dat er nog ruim 1000 burgers en ruim 100 rebellen in Oost Aleppo waren en dat ze zowel burgers als krijgsgevangen soldaten van het Syrische leger in gijzeling hielden:

Syria War video today December 17, 2016

Het Syrische leger ging er op af, zij kammen de hele stad uit en het lijkt nu weer rustig. Dit was de buit op 16 december: BREAKING: At Least 14 US Coalition Military Officers Captured by Syrian Special Forces in East Aleppo Bunker

SPECIAL REPORT

DAMASCUS – According to two reports coming out of Aleppo today, at least 14 US Coalition military officers were captured this morning in an East Aleppo bunker by Syrian Special Forces.

This story was quietly leaked by Voltaire.net, who announced, “The Security Council is sitting in private on Friday, December 16, 2016, at 17:00 GMT, while NATO officers were arrested this morning by the Syrian Special Forces in a bunker in East Aleppo.”

Fares Shehabi MP, a prominent Syrian Parliamentarian and head of Aleppo’s Chamber of Commerce published the names of the Coalition officers on his Facebook page on the 15th December (emphasis added):

Mutaz Kanoğlu – Turkey
David Scott Winer – USA
David Shlomo Aram – Israel

Muhamad Tamimi – Qatar
Muhamad Ahmad Assabian – Saudi
Abd-el-Menham Fahd al Harij – Saudi
…….

… en zo voort, met een Jordanees in het midden en een Marokkaan op het eind van de lijst. Daar gaan wat ambassades nog iets van horen… In hetzelfde artikel deze link: Listen to Fares Shehabi’s interview on the Sunday Wire radio show: ‘Liberation Aleppo‘ Dit audio-programma duurt 3 uur en ik zit er nu naar te luisteren. Na een lawaaiig muziekje wordt het reuze boeiend! Het gaat nu over fakenews met Bana en straks komt Vanessa Beeley, dus ik luister nog even door! Het hele artikel met links is trouwens ook een MUST READ.

Verder nog even wat koppen die vanmorgen voorbijkwamen. Eerst Russia Today:

Syria hands over evidence of mustard gas attack by rebels on civilians to OPCW (VIDEO)

‘West frustrated with our success in Aleppo’ – Russian UK envoy to RT

‘If I write in line with Russian media, it’s because we both tell the truth’ – Eva Bartlett to RT

En dan Information Clearing House:

Mainstream Media on Syria and Russia; “Fake News”

By Joe Clifford

December 17, 2016 “Information Clearing House” –

I try my best to be an informed about what is, and has happened, in Syria. When I watch mainstream media’s coverage I am horrified at their “Fake News”. For example, Lester Holt of NBC nightly news recently referred to Bashar Assad as the “brutal dictator”. Does Lester know that in 2014 there was a multiparty election in Syria? Does he know that Assad won the election with 88% of the vote? Critics might say, but it was not a fair election! Was ours?

Most of the coverage has centered around Aleppo, and the mainstream Aleppo narrative has been, it was besieged by the brutal dictator, who wanted to slaughter all the residents of Aleppo. The fact is, Aleppo is divided into two parts and has been for four years. West Aleppo is controlled by the Syrian government, and East Aleppo was captured, and has been held by terrorists and thugs for the past four years. Residents of East Aleppo have not been allowed to leave, and have been shot in the streets for trying. The jihadists who control East Aleppo, these would be the same “moderates” and “rebels” that beheaded the 9-year-old boy, and showed the beheading to the world, have also controlled the hospitals in east Aleppo and have used them to treat their own, and to launch artillery barrages into west Aleppo, killing innocents every day for the past four years.

Finally, with the help of the Russians and others, the Syrian government liberated East Aleppo and rescued its’ resident from the terrorists. This is a completely different narrative from what one gets watching mainstream news, which gets its news from “anonymous” twitter accounts, “unnamed activists”, and the White Helmets.

En dan op Strategic Culture:
Finian CUNNINGHAM | 17.12.2016 | OPINION
Bitter in Aleppo Defeat, US and EU Seek to Further Demonize Russia

Tot slot een artikel door The New Arab over een Syrisch vluchtelingenkamp in handen van een groep “gematigde” terroristen, dat klem zit tussen de gesloten grens van Jordanië en de terreur: Deadly bombing hits Syrian refugee camp on Jordan border

Deze oorlog is helaas nog niet ten einde. De wrede dictator sokpop van de VS, de huidige president Obomba, heeft nog snel toestemming gegeven om de terroristen in Syrië ongelimiteerd te bewapenen! Daar is haast bij, want de komende president Donald Trump komt op 20 januari de Witte Huisneger aflossen en Trump wenst een ander buitenlands beleid. In Syrië zijn grote delen van het land nog in handen van de terroristen en die Amerikaanse wapens zullen al wel onderweg zijn. Vandaar nog even een kaart van Syrië en Irak:

p.s.: die audio is echt een MUST HEAR!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

7 Reacties op “Aleppo bevrijd en nepnieuws gestaakt of gespiest”

 • mr.drs.Bou:

  ‘Syrian conflict is war of interventions, not civil war, as mainstream media put it’

  Gepubliceerd op 18 dec. 2016

  Syrian authorities have handed over a batch of documents with the evidence of a rebel use of banned chemical agent against civilians near Aleppo to the international chemical watchdog. Samples from the shell containing mustard gas are to be delivered to The Hague.

  • mr.drs.Bou:

   Jhon, dank je wel voor de link en ik wist dit reeds, maar dat artikel maakt het duidelijker:
   Congress Votes To Give Jihadists Anti-aircraft Missiles

   By Mike Whitney
   December 14, 2016 “Information Clearing House” –

   On Thursday, the Senate passed a bill that puts every American who travels by plane at risk. It is among the stupidest pieces of legislation ever written and it explains– to a great extent– why the US Congress has a public approval rating of 13 percent and is among the most loathed institutions in America.

   The 2017 National Defense Authorization Act (NDAA) passed the House last Friday in a 375-34 vote. On Thursday, it cleared the senate with a 92 to 7 margin. The bill will now be sent to Obama where it is expected to be signed into law. According to an article on SOFREP titled “Congress authorizes anti-aircraft missiles for Syrian opposition”:

   “Congress for the first time authorized the Department of Defense to provide vetted-Syrian rebels with anti-aircraft missiles. The provision is contained within the $619 billion Fiscal Year 2017 National Defense Authorization Act, which passed the Senate on Dec. 8 and the House on Dec. 2.

   Under the bill, the Secretaries of Defense and State must submit a report to Congress explaining why they determined Syrian groups need man-portable air defense systems (MANPADS).”

   Oboemba heeft goedgekeurd dat alle wapens richting Syrië gaan! Het wordt dan weer een warm heet Kerstfeest, net als in 2008 toen de Joden staat Israël bommen liet vallen op Gaza!

   You read that right, Congress just passed a bill that will provide shoulder-launched ground-to-air missiles to lunatic jihadists who will undoubtedly use them to take down American or Israeli jetliners. The argument that these Islamic militants are fully vetted is complete nonsense as both the New York Times and the Wall Street Journal have repeatedly shown. According to a recent article in the New York Times, rebel groups supported by the USG “have entered into battlefield alliances with the affiliate of al Qaida in Syria formerly known as al Nusra.” The Wall Street Journal reports that rebel groups are “doubling-down on their alliance with al Qaida. This alliance has rendered the phrase ‘moderate rebels’ meaningless.”

   Natuurlijk is het waar dat er dan ook Amerikaanse piloten zullen sneuvelen, want ISIS schiet op alles wat beweegt of niet beweegt. Palmyra in puin, Aleppo in puin, Bagdad de “groene zone” van de VS en de rest van de mensen in het MO is vluchteling of overbodig. Dat is de huidige staat van de privatisering: het zijn immers slechts individuen en de meeste zijn waardeloos!

   Wie weet trouwens waar Bana gebleven is? Gaarne een twitter van haar na 16 december! Wie die twitter wil posten, krijgt van mij een zoen van de juffrouw, een nieuwe griffel en een plaatje daarbij! 😉

 • yvonne:

  Over nep nieuws gesproken…….

  http://www.ad.nl/buitenland/syrisch-twittermeisje-bana-7-veilig-na-evacuatie-uit-aleppo~a80f8e3c/

  Het account werd door velen bekritiseerd, waaronder de Syrische president Bashar Al-Assad. Volgens hem was het account van Bana propaganda van de Syrische rebellen die hij uit Aleppo probeerde te verdrijven.

  Onderzoekscollectief Bellingcat, dat eerder onderzoek deed naar de echtheid van informatie over de vliegramp met MH17, toonde aan dat Bana en haar familie echt waren.

  Bewezen nep journalist Bellingcat komt weer om het hoekje….hahahaha.

  • mr.drs.Bou:

   Yvonne, ze roeptoeteren maar wat! Nexus van Bovendien.com weet daar wel raad mee:
   Elite verliest controle en maakt zich onsterfelijk belachelijk met nepnieuws!

   Raadsman Trump doet boekje open over mainstream-nepnieuws

   Ook vanuit een andere hoek horen wij ineens een verhelderend geluid. De voormalige raadsman van Donald Trump, Carter Page, die de de toekomstige president van de VS tijdens de verkiezingscampagne voorzag van adviezen m.b.t. het buitenland. Page beweert dat de westerse nieuwslezingen van tenminste de afgelopen 3 jaren volledig verzonnen zijn.

   Het is duidelijk dat de tijd van de gecontroleerde collaborerende mainstream media voorbij is. Er kijken vandaag de dag meer mensen naar alternatieve nieuwskanalen dan naar de mainstream kanalen. Dat weten ze, dat voelen ze en daarom heeft de EU wetgeving aangenomen ( die weliswaar nog niet bindend is maar toch ) om alternatieve nieuwskanalen te branden als fakenieuws en ze daarmee te kunnen weren. Dit druist in tegen alle normen van onze democratie, voor zover wij daar überhaupt nog van mogen spreken.

   Als wij het dan over fakenieuws hebben of nepnieuws in gewoon Nederlands, dan kan de mainstream haar borst wel nat maken. Zij zijn de grootste producenten van nepnieuws, betaald en opgedragen door de elite van deze wereld.

   Nepnieuws voorbeelden

 • mr.drs.Bou:

  https://www.fliuch.org/syrian-special-forces-captured-nato-officers-in-aleppo/

  https://southfront.org/breaking-14-us-led-coalition-military-advisers-captured-by-syrian-special-forces-in-aleppo/

  Very urgent
  The Syrian authorities were able, thanks to information thorough, arrive at the headquarters of senior officers and western regional in the basement of a district of Aleppo-is, and capture them all alive.
  A few names have already been ex filtered to Syrian journalists including me.
  Seen the nationalities (us, French, British, German, Israelis, Turks, Saudis, Moroccans, Qatari, etc.. etc) of these scumbags and their military ranks, I assure you Syria holds in this moment a big treasures to carry out the negotiations with the countries that have destroyed.

  En nu niet meteen roepen dat dit nepnieuws is.

 • mr.drs.Bou:

  Westen houdt gevangenneming 14 NAVO officieren in Aleppo angstvallig geheim

  Lange lijst met islamitische terreurgroepen die door Amerika, de NAVO, Saudi Arabië en Turkije worden aangestuurd, gefinancierd en bewapend

  De Westerse politiek en media jammeren over de ‘val’ van Aleppo, terwijl de stad toch echt bezet en geterroriseerd werd door moslimrebellen, en bevrijd werd door het Syrische regeringsleger. Wat we nog steeds niet te horen krijgen is dat deze verliezende rebellen van meet af aan door de Westerse-Arabische-Turkse coalitie werden gefinancierd. Zonder hen was er nooit een burgeroorlog uitgebroken, hadden honderdduizenden mensen nu nog geleefd, en was de moslimmigranten invasie van Europa veel minder omvangrijk geweest. Bovendien wordt angstvallig geheim gehouden dat het Syrische leger in Aleppo 14 NAVO- en coalitie officieren in een bunker heeft aangetroffen en gearresteerd.

  NAVO misleidt: Militair ingrijpen heeft al lang plaatsgevonden

  Vandaag in het nieuws: ‘Militair ingrijpen Syrië leidt volgens Stoltenberg tot escalatie’. De NAVO secretaris-generaal vond het nodig het ‘uitblijven’ van militair ingrijpen in Syrië te verdedigen (2). Uitblijven? De hele oorlog tegen president Assad werd uitgerekend door de Amerikanen, Saudi’s en Turken op touw gezet. Dit was wel degelijk ‘militair ingrijpen’ , alleen niet op de officiële, klassieke manier, maar ‘by proxy’, door diverse islamitische terreurgroepen in Syrië (en Irak) met geld en wapens te steunen.

  Het gevolg:

Laat een reactie achter