Archief
Artikelen

De verkiezingsshow is voorbij, het wachten is op de uitslag. Het is nog niet bekend wie zal winnen: Donald Triumph of Hillary Newsweek, maar de goudprijs sprong 50 dollar omhoog en de dollar daalde! Het gaat over corruptie en seksschandalen, maar vooral over geld… Wie het ook wint, de vooruitzichten zijn somber. Daarom nu wat vrolijke muziek van MozArt. Ze komen uit Warschau, ze zijn wereldberoemd en ze spelen de eerste, de tweede, de derde en de vierde viool. Het zijn professionele violisten, maar ze spelen vooral met humor.

MozART Group.

Group MozART – Amadeus Jackson live

MozART Group / Grupa MoCarta – Wild, wild West…/

In de volgende video krijgt de MozART Group bezoek van de Amerikaanse jazz-zanger en improvisator Bobby McFerrin, twee muzikale werelden op een podium. Het duurt even voor ze elkaar vinden, maar dan wordt het wel leuk!

MozART GROUP Bobby McFerrin

Tot slot even een gouwe ouwe hit uit 1988 van McFerrin, want dat houdt de moed er in.

Bobby McFerrin – Don’t Worry Be Happy

Voor de liefhebbers van MozART: dit is hun YouTube kanaal en dit is hun afspeellijst.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Pauzeprogramma: muziek van MozART”

Laat een reactie achter