Selecteer een pagina

Archieven

Verkiezingen in de VS: de Dag der Dagen

Vandaag is het 8 november, de dag waarop men in de VS kan kiezen tussen OMO OMA en de Witte Reus. Ze wassen beiden wit, maar OMA wast witter dan wit! Newsweek heeft de uitslag alvast bekend gemaakt: OMA wint met 42% en de Witte Reus verliest met 40% van de stemmen. Is men bij Newsweek soms helderziende, of is er aan het hele systeem een steekje los? Het antwoord wordt gegeven door de Nederlandse website Want to Know: Verkiezingen: De geraffineerde verkiezingsfraude in beeld..! Spannender kunnen we het niet maken…

Omdat in de VS de zon een paar uur later opgaat dan in Europa, zullen we voor de definitieve uitslag moeten wachten tot morgen. Dan weten we of het klopt. Mocht het niet kloppen, dan kan er iets anders aan de hand zijn: A Digital 9/11 If Trump Wins

There are disturbing signs that a digital 9/11 terror attack is being readied for election day in the US to ensure that Donald Trump does not win.

Such an attack – involving widespread internet and power outage – would have nothing to do with Russia or any other foreign state. It would be furnished by agencies of the US Deep State in a classic “false flag” covert manner. But the resulting chaos and “assault on American democracy” will be conveniently blamed on Russia.

That presents a double benefit. Russia would be further demonized as a foreign aggressor “justifying” even harsher counter measures by America and its European allies against Moscow.

Secondly, a digital attack on America’s presidential election day this week, would allow the Washington establishment to pronounce the result invalidate due to “Russian cyber subversion”. That option stands to be invoked if the ballot results showed Republican candidate Donald Trump as the imminent victor.

De winnaar wordt dus OMA. Moeten we het er verder nog over hebben? Misschien is het leuk om nog even gezellig wat na te babbelen over de rol van de media in deze “verkiezingen” en hun propaganda over “de rol van Poetin”. Dat kan bij Cross Talk, de praatshow van Peter Lavelle:

CrossTalk: Bullhorns Electioneering! duurt 24 minuten.

Gepubliceerd op 7 nov. 2016

Finally it is almost over! As the U.S. presidential election comes to a close, what conclusions can we draw about American politics? Whoever wins will be deeply unpopular.
CrossTalking with Mark Sleboda, Dmitry Babich, and Adam Garrie.

5 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  En de grote verliezer is… Newsweek !!!
  Op Russia Today staat de voorlopige uitslag: 218 kiesmannen voor Hillary, 276 voor Trump.

  Nu moet Newsweek de hele oplage van deze week terughalen en versnipperen. Verbranden mag ook. De Main Stream Media als brandstof voor de CV-ketel… 🙂

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Donald Triumph is dus de winnaar! 🙂
  Even wat achtergrondartikelen lezen:

  Clinton v Trump – the long-awaited verdict

  Het eerste deel gaat over de gevolgen als Clinton wint, dat kun je dus overslaan. Daarna over de gevolgen als Trump wint, waarbij deze me het meest blij maakt:

  Win of Trump increases the chances to end the conflict with Russia. In my opinion, this is one of the most important factors. This is not about the US or Russia but rather a possibility of a World War during which use of nuclear weapons is probable and not only possible. One of the first steps to de-escalate the situation is to remove Western sanctions on Russia. This improves the situation in Europe with the biggest beneficiaries – Germany and France. Both of them will again take the dominant role in Europe and improve relations with Russia at the expense of smaller players like Middle and Eastern European countries.

  Zero Hedge:
  Clinton Concedes: Donald Trump Becomes 45th U.S. President
  Lees ook de reacties! Daarin staat deze link naar een YouTube:

  Klintonerdämmerung

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  ‘I will not let you down’: Trump’s victory speech duurt bijna 20 minuten te lang (vooral voor zijn zoontje dat naast hem staat)!

  Fraaie beloften, maar we zullen wel zien. 😉

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  CrossTalk: Trump’s Triumph! duurt 24 minuten.

  Gepubliceerd op 9 nov. 2016

  Against almost all the odds Donald Trump wins the American presidency. This is a historic political earthquake for the United States and the world. Welcome to Trumpland!
  CrossTalking with Mark Sleboda, Gilbert Doctorow, and Rory Suchet.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën