Archief
Artikelen

Nu bekend is gemaakt dat de FBI Hillary Clinton niet zal vervolgen en dat uit de inhoud van haar e-mails geen strafbare feiten zijn gebleken, schiet de dollarkoers weer omhoog. Mocht Trump toch nog winnen, hetgeen niet waarschijnlijk is, dan gaat de dollarkoers weer omlaag. Het gaat dus niet over vrijheid en zeker niet over democratie, maar over geld, heel veel geld! Hillary is daar goed in, zoals blijkt uit haar “liefdadigheidsfonds” de Clinton Foundation. Zelfs de Postcodeloterij geeft geld aan dat “goede doel”.

Hillary Clinton heeft reeds een geweldige politieke carrière achter de rug. Haar man Bill was ooit president, maar toen zijn presidentschap in 2001 eindigde, zat hij stevig in de schulden wegens seksschandalen waarbij de slachtoffers werden afgekocht. De Hillbilly’s waren blut, maar Hill wist raad: ze begon met het inzamelen van geld voor “goede doelen”. Het meest goede doel was daarbij de eigen portemonnee!

Van 21 januari 2009 tot 1 februari 2013 was Hill minister van Buitenlandse Zaken onder president Barack Obama. Wie iets gedaan wilde hebben van Hill, vroeg om een “lezing” van Bill, waarbij men hem voor een spreekbeurt van een uurtje rustig een kwart miljoen dollar betaalde, exclusief reis- en verblijfskosten uiteraard. Na afloop was het contract getekend en de winst vloeide binnen. Dat noemt men vrije handel…

De volgende documentaire gaat over deze vrije koehandel tussen de VS en grote bedrijven of corrupte regeringen, waarbij de Hillbilly’s zorgden voor de smeer. Het zou allemaal best heel grappig zijn, ware het niet dat Hill straks wel eens de eerste Witte Huisvrouw kan worden. Om het toch een beetje leuk te houden, citeer ik maar weer eens uit Kleintje Muurkrant:

Hill goes to hell (37)

maandag 7 november 2016
Het is geen doen. Om alles te lezen wat er naar buiten klettert over Hellary. Wat dat betreft mag je jaloers zijn op de federale smurfen van James Come(d)y. Die hebben in een week tijd de 650.000 emails doorgesnuffeld die bij heuveltjesliefhebber Anthony Weiner stonden geparkeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat ze a) geen nieuwe info bevatten en b) geen info die voldoende reden vormde om haar van Clinton voor de kadi te trekken. Rare smurfen die federalen. Maar we hebben nog nergens een vette dame kunnen ontdekken die een bloesje zong, dus gaan we vrolijk door met deze serie zo vol met sappige verhalen vanachter Anthony’s stijve apparaat. Neem bijvoorbeeld Hill’s uitstekende relatie met Hashim Thaci, de huidige president van Kosovo met een verleden dat bij menig kouwe keesteam hoge bloeddruk zou veroorzaken. Grootscheepse handel in Witte Neus en analoge middelen om de werkelijkheid te ontvluchten, allerhande wapentuig, dames, koters en menselijke onderdelen. Plus het martelen en kelen van krijgsgevangenen. Mijn liefje wat wil je nog meer (1). Maar nadat ie eerst Clinton’s minister van BuZa Madeleine Albright had afgelebberd en later in Pristina een boulevard naar Bill vernoemde en een standbeeld van hem liet optrekken kon ie bij de Hillbilly’s niet meer stuk. Vanaf 2010 werd de Kosovaarse topgangster dan ook elk jaar uitgenojigd voor de klaverjasdrive van het Clinton Global Initiative en in 2013 mocht ie zelfs naast Hellary zitten tijdens de bijbehorende schranspartij. Zonder twijfel maakte Hashim bij een van de gelegenheden kennis met de gebroeders Podesta, John en Toni. Lobbyisten, die momenteel een belangrijke rol spelen bij het in de presidentiële markt zetten van Hellary en vanaf 2012 voor een maandelijkse bijdrage van 50.000 dollar de kwalijke reputatie van Hashim een verfje gaven. Toon ons uw vrienden en we zeggen wie u bent. Maar dat geldt niet alleen voor Hill. Eenzelfde laken een pak is zowel te vinden bij haar voorgangers als bij haar huidige concurrent. De USSA? Echt een land om lief te hebben. Stay tuned.

En dan nu de documentaire, voor wie hem nog niet heeft gezien. Hij is gebaseerd op het boek van Peter Schweizer uit 2015: Clinton Cash. In de onderstaande video praten de regisseur M.A. Taylor en Peter Schweizer eerst een kwartier lang over het boek en de film, die daarna begint.

CLINTON CASH — Director’s Cut — FULL OFFICIAL MOVIE — Bill & Hillary Clinton´s Blur exposed duurt een kwartier plus een uur en 8 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Hi ha Hillary: de Clinton Foundation”

Laat een reactie achter