Selecteer een pagina

Archieven

Verkiezingen in de VS: wat een farce!

Normaal gesproken zouden de verkiezingen in de VS me niet interesseren. Verschil tussen Republikeinen en Democraten is er immers nauwelijks, ze maken allemaal deel uit van een corrupt systeem. De VS wordt ook bepaald niet bestuurd door een president, maar door de corporaties en hun lobbyisten. Na de Witte Huisneger leek de voorkeur uit te gaan naar een Witte Huisvrouw. Hillary for president, leek het parool. Trump was misschien wel alleen gekozen, omdat hij kansloos was! Sinds WikiLeaks onlangs de e-mails van Clinton openbaarde, lijken de kansen echter gekeerd. Clinton wordt nu verdacht van ernstige misdaden, maar als ze toch wordt gekozen, dan kan ze zichzelf pardonneren. Of anders zal Obama dat wel doen, want ook hij lijkt betrokken bij de grootscheepse fraude. Hillary for president betekent in dat geval waarschijnlijk oorlog in Syrië en met Rusland, terwijl de corruptie in stand blijft.

Zo zijn die duffe verkiezingen opeens toch nog interessant. Want wie is Donald Trump en wat wil die malloot? Zijn aanhang lijkt voornamelijk te bestaan uit laag opgeleide arme blanken, “deplorables” in termen van de Democratische partij. Trump wil de immigratie tegengaan, het budget voor defensie verhogen en hij belooft dat hij Amerika weer groot zal maken! Hij wordt gesteund door FOX-news en door Alex Jones, volgens mij een wonderlijke combinatie…

This Video Gets Donald Trump Elected! Wow! duurt 5 minuten.

Tot zover de Trump propaganda, waar na de verkiezingen meestal niet veel van over blijft. In juli voorspelde de filmmaker Michael Moore reeds dat Trump zou winnen, maar dan wel om de verkeerde redenen! Zijn artikel 5 Reasons why Trump will win gaat over alles wat er mis is met Donald Trump en zijn aanhang. Met Hillary Clinton blijkt echter nog veel meer mis: Regering beschuldigt Hillary van landverraad..!!

De acties die Hillary Clinton uit heeft gehaald, gaan vér voorbij politieke corruptie; ze laten duidelijke signalen zien van een houding die de intentie heeft, willens en wetens het Amerikaanse rechtssysteem en de Amerikaanse democratie te verkrachten en tot op het fundament te manipuleren. En let wel: dit kan Hillary Clinton dus niet alléén; hier zit een netwerk van corruptie achter, waaronder de genoemde John Podesta, maar zéér waarschijnlijk ook de huidige president van de VS, Barack Obama…!!

Het zal je land maar wezen, yeah yeah yeah yeah! Een land dat geregeerd wordt door een netwerk van corruptie, kiest een president. Wat een farce! Misschien lukt het de FBI om de corruptie een beetje bloot te leggen en wat daders te bestraffen, maar alleen als Trump wint! De kans dat Trump een einde zal maken aan de macht van de grote corporaties, de mega-banken en het militair industrieel complex, acht ik echter klein, zeer klein. Daarvoor is een organisatie nodig van onderop, van vakbonden en arbeidersbewegingen, maar deze bestaan in de VS nauwelijks. Reken dus niet op de macht of onmacht van een zittende president.

Abby Martin vertelt in haar laatste aflevering meer over de jarenlange corruptie waar John Podesta, de huidige leider van de Hillary for President campagne, de spil van is. Het blijkt inderdaad een netwerk, een spinnenweb van illegale activiteiten wereldwijd, om de deelnemers aan het netwerk te verrijken.

The Empire Files: Abby Martin Exposes John Podesta duurt 24 minuten.

Gepubliceerd op 5 nov. 2016

With the Wikileaks release of thousands of emails belonging to John Podesta, very little is known in US society about Podesta himself. While he’s maintained a low profile, John Podesta is actually considered one of Washington’s biggest players, and one of the most powerful corporate lobbyists in the world.

In this episode of The Empire Files, Abby Martin explores John Podesta’s political rise, his vast network of corporate connections and his think tank “Center for American Progress.” Learn why the Podestas and the Clintons are a match made in ruling class heaven.

De onvolprezen Irma Schiffers heeft een video ondertiteld waarin de voormalige CIA-agent Kevin Shipp vertelt hoe in de VS zo langzamerhand alles onder geheime informatie valt, inclusief het Amerikaanse KNMI, de NWS en de NOAA, die geheime programma’s (chemtrails?) uitvoeren om “global warming” tegen te gaan. Kevin Shipp noemt dit de schaduwregering of Deep State van de VS. Geen enkele president, geen enkele regering heeft toegang tot deze geheime informatie! Insiders, die werken voor deze organisaties, hebben een geheimhoudings-contract getekend, waardoor ze al hun rechten verliezen als ze de geheimen naar buiten brengen. Irma Schiffers schrijft:

Kevin Shipp is voormalig CIA-officier en hij luidt de klok op een indringende manier. Hij heeft aan veel ontberingen blootgestaan vanwege zijn moed, maar hij strijdt onvermoeibaar voort zolang het nodig is. En het is nodig als je (ook nu weer) naar hem luistert.

De video duurt 41’00”, maar is zeer de moeite waard om te bekijken, te delen en om met zijn woorden te spreken: ‘op te staan tegen een tirannieke overheid’ die we allemaal in het westen inmiddels wel hebben kunnen ontdekken.

Zijn slotzin: “Als het volk hun regering vreest, dan is er sprake van tirannie. Wanneer de regering de bevolking vreest, is er vrijheid”.

Voormalig CIA agent luidt de klok over schaduwregering – Kevin Shipp duurt 41 minuten.

Gepubliceerd op 30 okt. 2016

NL ondertiteld. Kevin Shipp, voormalig CIA-agent is klokkenluider en waarschuwt voor de storm die we kunnen verwachten als we niet ingrijpen. Many thanks to Dane Wigington van www.geoengineeringwatch.org. and to this brave man, Kevin Shipp!

Tot slot: Er zijn mensen die nu roepen dat het ook bij ons een corrupt zooitje is. Dat zal ik niet ontkennen, maar de corruptie in Europa kan nog niet rechtstreeks leiden tot een nucleaire wereldoorlog. De corruptie in de VS kan dat wel tot gevolg hebben. Europa is wat dat aangaat slechts een vazal van de VS! Voor wie meer wil weten over de corruptie in onze eigen gelederen, is er deze video: Dr. Michel van Hulten: CORRUPTIE, handel in macht en invloed. Deze presentatie bij het Studium Generale in Delft in 2011 duurt een uur en 34 minuten.

4 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Ach, wat een farce! Het was weer eens een storm in een glas water:
  FBI director: No charges after new review of Hillary Clinton emails

  FBI Director James Comey has told Congress that a new investigation by his agency of Hillary Clinton’s private email server has not unearthed any information that would warrant any charges being brought against the Democratic candidate.

  Saying that his team “has been working around the clock,” studying emails on a laptop belonging to the husband of an aide of Hillary Clinton’s, Comey claimed the review of the additional material “from a device obtained in connection with an unrelated criminal investigation” did not change the investigators’ previous conclusion regarding Clinton’s email practices.

  Earlier Sunday, the chairman of Clinton’s campaign, John Podesta, accused the FBI chief of revealing the new investigation in the first place by calling it a “mistake.”

  READ MORE: ‘Leakers should shut up’: Podesta slams FBI probe into Hillary’s emails

  “I think the men and women of the FBI are doing a tremendous job out here across the country, but the leakers should shut up,” Podesta said in an interview with NBC News’ Meet the Press.

  De vraag is wie de macht heeft!

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Kijk, ze zijn allemaal omkoopbaar!

  FBI Director James Comey: Hillary Should Not Face Criminal Charges. But Who Conducted the Investigation? FBI Deputy Director Andrew McCabe Whose Wife Received $467,500

  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 07, 2016

  Who Was in Charge of the Investigation

  About Turn at the FBI? The media reports fail to mention the name of the FBI official who was in charge. It wasn’t Comey. It was his number two man, deputy director of the FBI Andrew McCabe. (image right).

  While McCabe was in charge of the investigation, FBI Director Comey was entrusted with the release of a formal statement to the US Congressional committee.

  There is reason to question the validity of the investigation led by Andrew McCabe.

  To put it mildly: Andrew McCabe is in conflict of interest. (This has been the object of a previous article by the author)

  Let us review the chronology.

  Wat een farce! Voor een half miljoen wil ik ook wel roepen dat Hillary eerlijk waar de beste president zal worden. Hoewel???
  Met “vrijheid en democratie” heeft dit niets meer te maken!

  Antwoord
 3. Dick

  Sinds de bankencrisis van 2008 is Amerika wakker geworden.
  Als rijkste land van de wereld is er wel erg veel moede in de burgerij zoals de middenstand daar ook gesloopt is.

  Aldus word Trump winnaar, en er -n-iets zal veranderen met gevolgen voor Europa, de gestolen staat van het Marshall plan.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Dick,
   We weten nog niet wie zal winnen, Hillary Clinton of Donald Trump. Nog twee nachtjes slapen…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën