Archief
Artikelen

Brautkleider

Al enige tijd circuleert op internet het gerucht dat de Werkgroep Morkhoven zou beschikken over een video waarop Joris Demmink in zijn blootje op de Apollo bezig is om Manuel Schadwald te verkrachten, of nog erger: te vermoorden. Marcel Vervloesem zou dat hebben beweerd! Zelf heb ik Marcel dit nooit horen zeggen, maar het gerucht is zo hardnekkig, dat men deze zomer eiste dat Morkhoven deze video nu eens eindelijk zou overhandigen aan mr. Adèle van der Plas, of anders aan Ton Hofstede of Eric Donk of Myra en zo voort. Deze video bestaat niet! De vraag is dan, waar het gerucht vandaan komt.

Op 1 juni, twee dagen voor het verhoor van Demmink in het kader van de Bart van Well-verhoren, verscheen op Het Haagse Complot een smadelijk artikel over de “werk”-groep Morkhoven:

Pedo-hunters? Jazeker. Alleen heel anders dan u denkt. Niet om hun prooien voor de rechter te brengen, doch om ze te chanteren.

In 2013 werd deze groep al door het HHC afgeschreven, omdat Marcel bedonderde met zijn verklaringen over Koningin Beatrix. Dat bleek achteraf grote onzin, leugens en bedrog. Conclusie: die lui negeren. Maar doordat zij zich recentelijk opnieuw opdringen aan strijdsters als Adèle van der Plas en Yvonne Keuls en daarmee bij kunnen dragen aan verdere zaakbeschadiging, kwam dit kliekje recentelijk opnieuw onder de aandacht van het HHC.

Op de boekpresentatie van Robert van de Luitgaarden, op 16 april in Den Haag, waren Marcel Vervloesem en Jan Boeykens eveneens aanwezig. De werkgroep Morkhoven en Robert zijn immers oude vrienden! Ik vond het plezierig om Marcel terug te zien. Hij is al sinds 2002 ziek, ook nu weer zeer ernstig, maar de man heeft zo’n sterke geest! Hij blijkt tot op heden alles te overleven. Samen met Jan Boeykens was Marcel naar Den Haag getogen. Hij werd daar geïnterviewd door Eric Donk. In dat interview vertelde Marcel dat Morkhoven nog beschikt over video’s waarop Demmink, Salomonson en Claus te zien waren op de Apollo, of in gezelschap van Ulrich. Vervolgens brak de hel los rond Marcel en de Werkgroep. Het HHC vatte het interview aldus samen:

En dan komen er (naast de voortdurende uitwisseling van een ‘blik van verstandhouding’ met Jan) meer uitspraken die de wenkbrauwen doen fronsen:
14:35 En de boot was van een hoofddirecteur van de KPMG
14:50 Als ze de banden te pakken krijgen verdwijnt het.
15:00 Niemand die gaat zeggen: dat is Demmink. Oh, maar dat is Claus.
15:20 Een tweede videoband waarop de advocaat van Claus te zien is met Ulrich
15:25 Een derde videoband is een sexueel contact tussen Salomonson en de man van de zandvoortzaak

Vanaf dat moment eiste men van alle kanten dat Morkhoven die videobanden zou vrijgeven, maar Marcel had er toch duidelijk bij gezegd dat hij dat nog niet zou doen. Daarom eiste men ten minste een still van een naakte Joris Demmink op de Apollo, het liefst terwijl hij Manuel Schadwald verkracht… Uit de woorden van Marcel kan men echter opmaken dat het gaat om vage beelden en dat Morkhoven nog zoekt naar meer bewijs!

Op 30 april was Myra met Jetty bij Marcel. Myra heeft Marcel verscheidene malen geïnterviewd en Marcel vertrouwde Myra. Hij heeft haar die dag beloofd dat hij haar verzoek om de videobanden vrij te geven zou bespreken met de Werkgroep. Achteraf bleek echter dat zij niet naar Marcel was gegaan voor een goed gesprek, zij wilde van Marcel de video met de blote Demmink op de Apollo. Hoe komt Myra er toch bij dat die video bestaat? “Dat heeft hij zelf gezegd!” Maar waar en wanneer dan? Hoe ik deze zomer ook heb gezocht, ik kon het niet vinden!

De hetze ging verder, Ton eiste het bewijs! Ten tijde van de Zandvoort doofpot heeft de Werkgroep de kinderporno van Ulrich gekopieerd en de kopieën overhandigd aan de pers, de politiek, de koning van België, de president van Frankrijk en koningin Beatrix. Van onze koningin hebben ze echter nooit bewijs van ontvangst gekregen. Op zich is dat al raar! En juist dat document eiste Ton op! De werkgroep heeft toen allerlei documenten gepubliceerd waaruit steeds bleek dat zij een waar verhaal vertellen! Nooit was het genoeg, want waar blijft die video van Demmink in zijn blootje op de Apollo?

Het Haagse complot had reeds een reeks van artikelen geplaatst waarin Morkhoven werd beschuldigd van allerlei onheil, maar geen van die beschuldigingen klopte met mijn informatie! In september was de blote Joris nog altijd niet boven water en het Haagse Complot schreef:

Robby van der Plancken

De veroordeelde crimineel Marcel V. heeft veel fantasie verhalen de media ingebracht. Menig journalist heeft ze klakkeloos overgenomen. Het HHC niet. Wij checken de feiten en bieden u die aan. Oordeel zelf.

Het trio Marcel, Jan en Jacqueline vormen een club onder de naam “vzw Werkgroep Morkhoven”. Zij pretenderen al jaren lang pedo-jagers te zijn. Echter zonder aantoonbaar resultaat. Er is niet één pedo te noemen die dankzij deze sekte veroordeeld is. (BOU zegt: Dat is niet waar!) Zelf daarentegen heeft in ieder geval boegbeeld Marcel een fors strafblad. En ook dat “vzw” (vereniging zonder winstoogmerk) blijkt niet te kloppen. Ze troggelen radeloze ouders duizenden euro’s af zonder redelijke tegenprestatie te leveren. Dat heet dus oplichting. En het is strafbaar. Leest u deze artikelen nog eens na:

Dit is de logica van Het Haagse Complot:
De tot levenslang veroordeelde crimineel Hüseyin Baybasin heeft Joris Demmink durven beschuldigen van pedofilie…
De tot levenslang veroordeelde moordenaar Louis Hagemann zegt dat hij onschuldig is en die dwarskop houdt voet bij stuk…
De veroordeelde crimineel Robby van der Plancken zwaait met een onschuldig gezicht met een blanco strafblad…
De wegens pedofilie veroordeelde Marcel Vervloesem was volgens zijn medische rapport tijdens de “bewezen” verkrachtingen niet tot seks in staat…
Deze “oplichter” troggelt radeloze ouders duizenden euro’s af met behulp van een alarmnummer waarvan Myra ontdekte dat het niet eens bestaat! Je kunt er zelfs geen pizza bestellen! En waar blijven de aangiften van al die opgelichte wanhopig ouders? De justitie van Turnhout kan het bloed van Marcel en zijn werkgroep wel drinken, omdat ze keer op keer met de waarheid naar buiten traden. Waarom wordt Marcel niet aangehouden wegens oplichting?

Terug naar de vraag waar die video met de blote Demmink vandaan komt. De bron zou liggen in een uitzending van Argusoog Radio uit eind 2012, die ik deze zomer nogmaals heb beluisterd. Ik hoorde Marcel zelfs geen “Demmink” zeggen, laat staan een blote Demmink die op de Apollo bezig is om Manuel te verkrachten. Gelukkig kwam Eric Donk van JDTV me een handje helpen: Het afscheid van Talk2Myra

De afgelopen periode heeft zij (Myra) zich, naar aanleiding van de van Well verhoren, verdiept in het verhaal van de werkgroep Morkhoven. Die beweren in het bezit te zijn van een videoband waarop de moord op de vermiste Manuel Schadwald te zien zou zijn. Tot grote teleurstelling van diverse partijen, heeft de werkgroep nog altijd niet kunnen aantonen daadwerkelijk in het bezit te zijn van deze video.

Recent hebben wij meerdere malen de vraag gehad waar Marcel Vervloesem beweerd heeft dat o.a. Dhr.Demmink betrokken zou zijn geweest bij de verdwijning van Manuel Schadwald. In onderstaande video van de Argusoog radio uitzending van 11-12-2012 geeft Dhr.Vervloesem hier vanaf 42:30 meer informatie over.

Ik dacht: “HA! Eindelijk, daar komt het!” Toen ik luisterde, hoorde ik echter iets heel anders. Wat zegt Marcel nu echt?

“Een lid van het milieu heeft op een lijst gezet: er is een jonge Duitser vermoord op een boot, op de boot Apollo, en er was een hooggeplaatste van Justitie bij aanwezig. Dus we gaan de naam niet noemen, iedereen kan hem raden, dus dat is eigenlijk allemaal gaande.”

Marcel noemt noch Schadwald, noch Demmink, alleen de Apollo, maar hij verwijst naar de bron: De naam die Vervloesem hier niet wil noemen is Carl Richard Samson!

Vervloesem zegt dus eind 2012 dat Samson in zijn lijst zegt dat er op de Apollo een Duitse jongen is vermoord, terwijl er een hoge justitieambtenaar aanwezig was. Bekijk de lijst, dan blijkt deze info volkomen juist! Vermoedelijk leest Marcel mee op BOUblog, want in november 2012 stond daar een artikel over de lijst van Samson.

Helaas nog steeds geen blote Demmink op de Apollo, maar alleen Marcel die de lijst van Samson heeft gelezen. Op naar de blote Demmink, want nu wil ik het ook zeker weten. Zoek, zoek, zoek, tot ik per e-mail een tip ontving met de link naar het juiste artikel. Daaruit blijkt dat Hendrik Haan uit Koog aan de Zaan de kraan open liet staan! Het staat op de website van Argusoog, waar de mat al snel doorweekt raakte en de meubels gingen drijven:

Op 12.12.2012 bevestigde Marcel Vervloesem van de Werkgroep Morkhoven in een Argus-uitzending, wat eerdere bronnen reeds hadden gemeld: Joris Demmink was -samen met andere ‘hoogwaardigheidsbekleders’ zoals Telegraaf-voorman Kees Lunshof- aanwezig bij de satanische lustmoord op het Duitse jongetje Manuel Schadwald (foto). De moord -zo luidden dreigementen van de Nederlandse autoriteiten aan Duitse rechercheurs- ‘mocht niet worden onderzocht omdat deze onder een slecht gesternte staat’.

Terwijl Marcel alleen maar vertelde dat hij de lijst van Samson (wiens naam hij niet wil noemen) had bekeken, blijkt dat al snel te veranderen in iets heel anders! Het artikel gaat verder over de manier waarop de kleindochter van Marcel wordt bedreigd om haar opa Marcel te pakken. Na een lang verhaal vol van de ellende die Marcel en zijn familie werd aangedaan, volgen de reacties. En jawel hoor, nu loopt de hele stad onder, getuige deze reactie van Van Puffelen:

vanPuffelen zegt:
8 januari 2013 om 22:25

vanPuffelen zegt:
8 januari 2013 om 21:11
Vraag aan Morkhoven,
Ik heb net weer gelezen dat er bewijs is van hooggeplaatste personen o.a. in Nederland. Waarom worden die niet, juist nu, in de openbaarheid gebracht. Risicovol misschien maar als toch JD er in zijn blote togus op staat dan moet dat toch per koerier naar de Rebecca Foundation of Mevrouw van der Plas, desnoods naar Micha. Die mensen hangen toch al met de kop in de gehaktmolen en deinzen (ook) nergens voor terug. Waar wachten jullie op? Ik bedoel het niet vervelend maar zie het als op het juiste moment toeslaan.

Joris in zijn blote togus blijkt ontsproten aan de fantasie van mevrouw Van Puffelen, of ze heeft het ergens gelezen zonder de bron te checken. Haar reactie met dubbele tijdstippen doet vermoeden dat ze deze desinfo reeds dubbel had verspreid. Toen Marcel dan ook dit jaar vertelde dat Morkhoven nog video’s bezat waaruit het verband zou kunnen blijken tussen Joris en de Apollo, ging Myra op jacht naar de video met de blote Joris! Ze deed dit onder het mom van een interview met Marcel en Jetty en ze kwam uiteraard met lege handen thuis.

Myra, als ik eind 2012 had geweten wie Van Puffelen was, dan had ik je even gewezen op het feit dat alleen de keukenvloer was natgespat! Ik nam die Van Puffelen toen niet serieus, want ik wist niet dat jij dat was. Jouw jacht op die niet bestaande video eindigde in het moeras van de weduwnaar van de geverongelukte Gina, wiens hart brak toen zij stierf. Dat spijt me voor je, maar iemand die op spoken jaagt, loopt nou eenmaal de kans om te verdwalen.

Met dank voor al je goede interviews! Want dat kun je wel!

Karin Bloemen, Willeke Alberti en Herman Finkers – Hendrik Haan

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

83 Reacties op “Hendrik Haan uit Koog aan de Zaan…”

 • Madeloes:

  Zoals ik zie probeert iedereen zijn best te doen om de waarheid boven tafel te krijgen ten koste van een ander. Maar op deze EGO tripper speurneuzen manier vindt ik het diep triest.

 • Myra:

  Dag Bou & co,
  Heeft Werkgroep.Morkhoven niet gewoon een werkend emailadres ofzo?
  Heeft niemand van jullie contact mogelijkheden met de Werkgroep of woordvoerders, actievoerders, voorzitters of penningmeesteressen?
  Dit omdat de dochter erbij wordt gehaald om er achter te komen hoe het notabene met haar vader is?

  • mr.drs.Bou:

   Myra, kom je nu weer hier vragen om informatie? En dan, als ook Wendy jou niet pruimt, geef je mij dan weer de schuld? Luister goed naar jezelf, want je jaagt op een videoband die is ontsproten aan je eigen fantasie! Joris Demmink in zijn blote kont… die video bestaat niet. En Marcel is al jaren ernstig ziek! Diabetes in het laatste stadium…

   Afscheid 1 & 2

 • mr.drs.Bou:

  GE DURFT! – De Werkgroep Morkhoven, met sleutelfiguur Marcel Vervloesem neemt het recht in eigen handen: ze jagen op pedofielen. Wie zijn deze mensen en hoe gaan ze te werk? En in hoeverre is het wel legaal wat zij doen?

  http://2014.21bis.be/samenleving/2015/het-recht-eigen-handen-nemen-waar-ligt-de-grens-bij-pedojagers

  Wat de groep Morkhoven doet, is inderdaad niet legaal. Ze stalken mensen waarvan ze vermoeden dat deze in de pedo-porno productie of kinderhandel zitten. Ze leggen contact met deze mensen om het netwerk in kaart te brengen. Ze gaan dan stoken in dat netwerk, zodat de pornoboeren elkaar verraden of zelfs aanvallen. Ze leggen beslag op video’s met kinderporno en maken daar een kopie van die ze overhandigen aan Justitie. Ze hebben een kopie van de pedo-porno uit Zandvoort eerst doorgespeeld aan de pers en toen pas aan Justitie. Ze zijn in het bezit van een kinderpornoverzameling waar professor Brongersma zelfs in zijn graf nog van zou gaan kwijlen.

  Dit alles is verboden, het zijn dus BOEVEN, die bende van Morkhoven!

 • Glenn:

  Wie is die cesored31?
  Deze had toch ook een filmpje onder zich?

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20130829_00714358

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn,
   Jouw link leidt bij mij naar een foutmelding. Ik herinner me censored31 nog vaag. Een paar jaar geleden zou hij met onthullingen komen, maar die kwamen niet. Ik dacht toen al dat men hem beter niet serieus kan nemen. 😉

 • Glenn:

  Heel vreemd, de link deed het gisteravond nog.
  In de link stond dat Kamal A. ook medewerker is/was van Morkhoven.

  https://copsincyberspace.wordpress.com/2013/09/05/belgie-haatzaaier-bedreigde-juffen-op-facebookpagina/

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn,
   Die Censored31 was een radicale moslim. Ik heb hem nooit zo serieus genomen en hij was verdwenen. Misschien wel naar Syrië, denk ik dan. In mijn herinnering speelt dit omstreeks 2013-2014. Hij blijkt dus Kamal A. te heten en hij was zeer zeker geen lid van Morkhoven!

   Ik doe even een copy-paste van de info in jouw link:

   Internet-activist Kamal A. aangehouden
   Sharia-militant bedreigde juffen van Blokkendoos
   30 augustus 2013 om 03:00 uur | Van onze redacteur Mark Eeckhaut

   Kamal A. (36), alias Censored31, pompt al jarenlang het internet vol met extreem-islamitische propaganda en berichten over vermeende pedofilienetwerken. Hij werd gisteren aangehouden omdat hij zich op extreem agressieve wijze in het Blokkendoos-verhaal had gemengd.

   Kamal A., alias Abu Abdullah, alias Abu Dawud, staat op het internet vooral bekend onder zijn nickname Censored31. Van hem wordt trouwens vermoed dat hij de man is die vele van de beruchte Sharia4Belgium …

   De rest van het artikel is onleesbaar, tenzij men een abonnement heeft op die Belgische krant. Censored31 is volgens mij een dwaalspoor, daarom heb ik hem niet gevolgd.

 • Glenn:

  Mevr. Bou, de link van standaard.be werkt weer.
  Zoals u kunt lezen was Kamal A. alias Censored31 wel actief binnen Morkhoven.

  “Het gedrag van Kamal A. werd de voorbije weken aangegrepen als argument dat Sharia4Belgium probeerde het Blokkendoos-verhaal te recupereren. Dat klopt maar gedeeltelijk. De obsessie van Kamal A. voor vermeende pedofilieaffaires is namelijk niet nieuw. Hij is al activist tegen vermeende pedofilienetwerken van lang voor Sharia4Belgium bestond. A. was actief binnen de werkgroep Morkhoven van Marcel Vervloesem, die uiteindelijk zelf werd veroordeeld wegens pedofilie.

  A. heeft vandaag nog altijd goeie contacten met een aantal schimmige figuren rond Vervloesem. Van waar de fascinatie van A. voor pedofilie komt, is onduidelijk.”

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn,
   Dit is wat De Standaard schrijft, maar ik zie geen enkel verband tussen Sharia4Belgium en Morkhoven. Die Kamal A. is een geflipte moslim-activist! Inmiddels heeft iemand van MORK op Facebook de oorsprong gevonden van de hoax dat er blote foto’s zouden bestaan van Demmink op de Apollo. Het blijkt Censored31.

   2012/06/04
   WAARSCHUWING: Foto van blote Claus, Joris Demmink en Manual Schadwald (11) zal op Internet verschijnen

   In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle

   To milquet@ibz.fgov.be, milquet@milquet.belgium.be, annemie.turtelboom@just.fgov.be, Guy Van Vlierden
   From: (censored31a@live.com)
   Sent: Mon 04/06/12 15:10
   To: milquet@ibz.fgov.be; milquet@milquet.belgium.be
   Cc: annemie.turtelboom@just.fgov.be; Guy Van Vlierden (guy.van.vlierden@persgroep.be)

   “Bismillah. Mijn boodschap is gericht aan de Nazi’s in uniform van de lokale politie van onder anderen Molenbeek. Denk vooral niet dat ik bang ben van jullie wetende dat mensen zoals jullie dagelijks worden uitgeschakeld in het Islamitisch Emiraat van Afghanistan zoals vrijdag in Khost nog massaal het geval was. Tot slot richt ik mij tot Taghoet Milquet en haar pedocrimineel die als rechterhand dienst doet … richt vooral uw pijlen niet naar Shariah4belgium of Abou Imran … of de bewuste foto met de blote Claus op de jacht Apollo + foto van de blote SG van Justitie Joris Demmink samen met de kleine jongen Manual Schadwald op de jacht Apollo eveneens, zullen geopenbaard worden. De Duitse jongen werd uiteindelijk slachtoffer van extreme seks en gedumpt in de Zuiderzee. U wilt toch ook niet dat wij de coördinaten vrijmaken die R. B. ons meegedeeld heeft en dit aan Jan en alleman? Dit is geen dreigement maar een waarschuwing (sic). Entiendes? Bovendien eis ik de vrijlating van Malika El Aroud voor de aanvang van het nieuw “gerechtelijk” jaar. Een “gerechtelijk” jaar start op 1 september”. Aldus Censored31.
   ————————————————————

   Myra heeft de blote Joris dus niet zelf verzonnen, maar ze ging die blote Joris bij Marcel halen! Ik denk dat Kamal A. zich probeerde in te wurmen bij Morkhoven, dat deed hij namelijk ook op BOUblog, maar ik nam hem niet serieus. Dat van die Blokkendoos wist ik niet. Censored 31 was in 2013 weer verdwenen, dus misschien wel naar Syrië of zo. Hij blijkt dus gearresteerd in België.

   Marcel heeft NOOIT gezegd dat Morkhoven beelden had van een blote Joris. Myra haalde deze zaken in januari 2013 kennelijk door elkaar. Toen Marcel in april j.l. in Den Haag zei dat er videobeelden zijn van Joris op de Apollo, heeft Myra gedacht: “Ha! Ik ga die video van de blote Joris halen!” In het “interview” met Marcel en Jetty heeft ze het alleen over een video, ik dacht dat het ging over de video die Marcel in Den Haag had genoemd. Hij zegt er daar duidelijk bij dat niemand dan zal zeggen dat het Demmink is! Het gaat dus om vage beelden.

   Toen Ton per 1 juni begon met zijn hetze tegen Morkhoven, begreep ik er niets meer van. Iedereen eiste van Marcel opeens de beelden van Joris in zijn blootje. Ik heb me echt suf gezocht naar het moment waarop Marcel dat zegt. Later plaatste Myra nog een fragment van dat gesprek van haar met Marcel en Jetty. Daarin heeft ze het over een video van Joris die het met kinderen doet. Dat gesprek heeft een hele dag geduurd, het staat dus niet helemaal online. Maar waarom vraagt Myra niet aan Marcel wat er op de video staat die hij zegt te bezitten? Het was dus geen interview, maar een verkapte poging op “het bewijs” van Marcel los te krijgen! Daarmee heeft ze mij op het verkeerde been gezet. Vandaar dat ik haar begin juli een boze e-mail stuurde.

   We hebben deze zomer mogen ervaren dat Myra slecht kan luisteren. Zeg je het ene, dan verwijt ze je het andere. Ze verdraait de betekenis. Ze heeft ook die boze mail van mij BCC naar haar vriendenkring doorgestuurd en op Facebook zegt ze over mij de meest vreselijke dingen. Maar de bron van de blote Joris is dus niet Marcel Vervloesem, maar die geschifte Censored31. Dat weten we dan ook weer.

   Het wachten is nog op bewijs van Ton dat Morkhoven kinderporno verzamelt, alleen om de producenten te chanteren, en dat hij wanhopige ouders oplicht middels een niet bestaand alarmnummer!

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn, nog even dit:
   Kijk eens rond op die website van Censored31: http://censored31.blogspot.nl/search?updated-max=2016-10-13T16:02:00-07:00
   Marcel is een gelovige Katholiek. Denk je nu echt dat die geflipte Jihadist ook maar iets te maken heeft met Morkhoven? Zodra het over pedofilie gaat, gooit de Belgische pers met modder naar Marcel.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn,
   Ik heb even gezocht naar de reacties van Censored31. Hij komt hier voor het eerst langs in 2009, Marcel Vervloesem zat toen half dood in de gevangenis.
   Eind 2012 zegt hij dat hij degene is die de Samson-papers online heeft gezet. Ook roept hij dat er blote foto’s zijn van Claus en Joris op de Apollo, met Manuel Schadwald. Aangirfan neemt dat dan over. Mr.Pettjo zegt op 26 januari 2013:
   http://www.boublog.nl/2013/01/26/ik-ben-bang-voor-de-nederlandse-staat/#comment-19479
   Er volgt dan wat discussie over deze hoax op dezelfde draad.

   Er circuleert een foto van een naakte Manuel Schadwald samen met een naakte Joris Demmink op een foto (een videostill van de verkrachting en moord op de Apollo?) heeft onderstaande website van Aangirfan vandaag boven water gebracht:

   Op 29 januari 2013 gaat de discussie hier verder:
   http://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/#comment-19582
   Zelf geloofde ik er toen al niet meer in! Vervolgens komt Censored31 zelf langs, waarop ik hem vraag om die foto over te dragen aan mr. Adèle.

   In mei gaat de discussie verder met mr.Pettjo:
   http://www.boublog.nl/2013/05/01/robert-rubinstein-over-internationale-druk-op-demmink/#comment-22547 Op 14 juni heeft ook mr.Pettjo het wel gehad met Censored13 en zijn fake-foto’s: http://www.boublog.nl/2013/01/11/propaganda-de-nato-en-president-al-assad-van-syrie/comment-page-2/#comment-23499

   Dat Censored31 deel uitmaakt van Morkhoven, kwam zelfs niet bij ons op. Geen enkel verband! Slechts een geschifte jihadist die alle info verzamelde en toen met foto’s dreigde. Die foto’s heeft niemand ooit gezien. Vandaar dat men er op BOUblog niet in geloofde.

 • Myra:

  Kamal/censored31/@MediaWatch_ is geen geflipte jihadist. Gewoon een gelovig moslim met een afkeer van pedofilie en info van Morkhoven.

  • mr.drs.Bou:

   Myra, je bent hier niet langer welkom.

   De hoax van de blote Joris is NIET afkomstig van Morkhoven, maar van Censored31, die daar in juni 2012 mee begon. Op BOUblog werd deze jihad-freak al snel niet meer serieus genomen. Jij hebt als eerste, in januari 2013 op de website van Argusoog, beweerd dat Morkhoven beelden had van JD in zijn blote togus. Ik weet nu dat dit komt omdat je niet luistert en informatie verdraait.

   Dat zogenaamde interview van Marcel met Jetty op 30 april j.l. was bedoeld om die niet bestaande video van de blote Joris te pakken te krijgen. Omdat je dat deed onder het mom van een goed gesprek, heeft het me heel veel tijd gekost om te begrijpen hoe dat zit. Jouw optreden verdient beslist geen schoonheidsprijs en Marcel voelt zich door jou verraden. Begrijpelijk!

   Nu ik weet hoe het zit, hoef ik gelukkig nooit meer op MORK op Facebook te komen. Ik kwam daar af en toe, op zoek naar informatie, maar ik kwam er altijd modderig vandaan! Zo schreef Bregje Moddersloot gisteren rond koffietijd over mij:

   Boudine is een slangenmens. Een gladde aal in een emmer snot waar Vervloesem nog van kan leren. Nadat ik ben afgebrand als verrader omdat ik de banden wilde hebben is Boudine het zelf gaan proberen!!! Precies dezelfde argumentatie als die ik haar via email had uitgelegd! Ook Boudine kreeg de banden niet. En toen, nu komt het, was het niet Vervloesem die bewijs achter hield maar van Puffelen die de hoax van de banden de wereld had ingebracht. Zo wordt ik twee keer onthoofd door Boudine… verder niets persoonlijks van deze gefrustreerde verrimpelde oude bes, haha.

   Wat betref die mail die ik je begin juli stuurde en die jij BCC aan anderen hebt gestuurd: Mijn vader had gelijk, volkomen gelijk! En dat terwijl de goede man al 25 jaar dood is.

   Myra, je bent niet langer welkom. Je bent SPAM.

 • Glenn:

  Censored31 is inderdaad een gestoord persoon met manipulerende eigenschappen. Ook ‘toppers’ uit de criminele wereld weten heel goed bepaalde mensen op een bepaalde manier te beschadigen om hun doel te bereiken.

  Een paar jaar geleden heb ik Censored31 een tijdje gevolgd op het www.
  Weet zeker dat hij “spectaculaire” actie’s deed voor Morkhoven of Vervloesem dit omschreef hij in volle glorie.
  Helaas heb ik deze link niet bewaard en kan het niet meer terugvinden op het net, sorry.

  Verder bemoei ik mij liever niet of nauwelijks met mensen die van mening verschillen.

  Zelf ben ik van mening dat Marcel een rijke fantasie heeft en verhalen van andere mensen heeft opgeklopt. Daarbij heeft hij veel ‘verhalen’ onder andere namen geschreven op bijvoorbeeld uurvandewaarheid.

  • mr.drs.Bou:

   “Daarbij heeft hij veel ‘verhalen’ onder andere namen geschreven op bijvoorbeeld uurvandewaarheid.”
   Glenn, die verhalen zijn geschreven door mensen van Morkhoven. Deze werkgroep is heel voorzichtig met het prijsgeven van hun identiteit. Wat ze doen, is namelijk illegaal. Ze hebben zeker geen ledenlijst en iedereen kan zich daarom uitgeven als lid van Morkhoven. Zo ook die gestoorde Kamel. Marcel is woordvoerder en onderzoeker, Jan is organisatorisch en achter de schermen. Daarom krijgt Marcel altijd de volle laag. Lees Kinderen te Koop nog eens aandachtig en vraag je af wie wie is, want in dat boek krijgt iedereen een andere naam. Daarom is het vrij verwarrend, maar de gebeurtenissen en de methode kloppen volgens mij wel.

   • mr.drs.Bou:

    p.s.: Achter de schermen kreeg ik van iemand de tip dat Rob Brockhus van de Sociale Databank al in 2011 tevergeefs had gewacht op Kamel Censored31 die had beloofd om hem de gewraakte video met de blote Joris te overhandigen. Kamel kwam niet opdagen.
    Die video bestaat niet en Kamel heeft ook niets van doen met Morkhoven!

  • mr.drs.Bou:

   Beste Glenn,
   Jou ben ik dankbaar voor de verwijzing naar Cesored31. Deze geflipte sharia-freak heeft niets te maken met Morkhoven. Hij doet wel alsof en hij stichtte deze verwarring. Omdat men helaas niet goed leest of slecht luistert, raakte deze jihadist in het brein van Myra verward met Morkhoven. JD in zijn blote nagus bestaat niet! Het is slechts Myra’s fantasie!
   Marcel is de enige woordvoerder van Morkhoven. Hij heeft nooit gezegd dat er een video bestaat van JD in zijn blootje. Myra heeft niet goed geluisterd en zij ging achter deze niet bestaande video aan. Het probleem was ook dat ik Myra vertrouwde voor de juiste info. Dat kwam me duur te staan. Maanden ben ik bezig geweest met het ontrafelen van haar valse info. Nu ben ik het beu en ik ben moe!
   Morgen weer een dag!

 • Had voorheen wel wat van doen met Morkhoven, misschien nu niet meer maar voorheen wel en Boeykens weet daar alles van.

  • mr.drs.Bou:

   Pascual, heet jij hier en elders niet Camaron? Net als die Van Puffelen aka Bregje dol op een schuilnaam? En lekker zeiken op BOUblog en op die vreselijke Boudine, lekker anoniem op Facebook! Ga toch terug naar waar je vandaan kwam, want ook jij bent hier niet meer welkom! Ook jij bent voortaan SPAM.

   Camaron wilde hier eerst graag weten wie er lid zijn van het Free Baybasin Comité. Nou, ik niet! Een kwestie van gezien hebben en weg wezen! Bregje wil graag de ledenlijst van Morkhoven zien. Zij zal dan wel lid zijn van het Free Baybasin Comité. Oversloot, doe ons even de ledenlijst!

   Misschien staat Bregje zelf wel op de ledenlijst van het Free Baybasin comité, maar deze organisatie heeft geen leden, zelfs geen bestuur, maar slechts een voorzitter: TON HOFSTEDE.

   Kortom: daar moet je niet instinken!

 • Glenn:

  Mevr. Bou, graag gedaan en niets te danken!

  Voor wat betreft Censored31 (Kamal Afettat) en Morkhoven/Vervloesem zit u fout. Kamal Afettat staat vanaf 2008 al op de maillist van Morkhoven, later onder de naam censored31.

  • mr.drs.Bou:

   Glenn, als je op de maillist staat, ben je dan lid van de club, of heb je je opgegeven om te worden geïnformeerd?
   De enige inhoudelijke woordvoerder van Morkhoven is Marcel Vervloesem, de enige zakelijke woordvoerder is Jan Boeykens. Als je op de maillist staat en opeens onzin gaat roepen, zoals Censored31 deed, is Morkhoven dan verantwoordelijk? Moet Morkhoven dan komen met een video die niet bestaat? En wat denk je van de claim van Ton Hofstede, dat Morkhoven er alleen maar op uit is om mensen te chanteren en wanhopige ouders op te lichten? Tot op heden heb ik daar geen bewijs van gevonden.

  • mr.drs.Bou:

   Glenn, iemand stuurde me een kopie van de maillist. Daarop staan mensen als Agnes Kant, redactie De Morgen, wat Belgische politici, de VPRO, nieuwsdienst Telegraaf en ga zo maar door. En inderdaad ook Censored31. Allemaal lid van Morkhoven? Kom nou!

  • mr.drs.Bou:

   Bij deze een link naar nog een maillist, weer een andere, zonder Agnes Kant:
   https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlp1/v/t1.0-9/14716100_366466407030528_3288511443672435572_n.jpg?oh=c112bc12239663a097d0b7d771fb32d3&oe=58A45F5A&__gda__=1486091848_75ae739eac8dfc752b155aab0dcbd9ca
   Dat Censored31 op de maillist staat, lijkt me eerder het bewijs dat hij GEEN lid is van Morkhoven.

   • mr.drs.Bou:

    Beste Glenn,
    Bij nader inzien lijkt het me dat juist die mailinglijst het ultieme bewijs is dat Censored31 GEEN lid is van Morkhoven. Ten eerste is Morkhoven altijd heel voorzichtig met het prijsgeven van namen van de leden. Dat heeft twee redenen: ze opereren op de rand van de illegaliteit en ze vechten tegen een misdadig netwerk met tentakels in de hoogste regionen. Leden lopen dus van twee kanten gevaar: van de overheid en van de boeven! Gedenk Gina Pardaens…
    Uit de lijst van geadresseerden blijkt dat de mail is bestemd voor EXTERN gebruik. Dat Censored31 op die lijst voorkomt, bewijst daarom dat hij een EXTERN contact is.

 • Akky van der Veer:

  Glenn, Pascual, Cameron, Daan… allemaal één pot nat, Bou

  • mr.drs.Bou:

   Akky, wees voorzichtig in je uitlatingen, want jij gooit mensen op een hoop. Pascual en Cameron is inderdaad een pot nat, dat is dezelfde persoon, maar Glenn is het op een beleefde manier niet met me eens en hij draagt daarbij informatie aan. Men mag op BOUblog gerust van mening verschillen, maar met modder gooien mag hier niet. Ik houd mijn blog graag netjes. 😉

 • yvonne:

  Precies Akky, allemaal mensen die bang zijn voor de waarheid, te weinig kennis van zaken hebben, en niet snappen hoe het zit in de grote boze wereld. En dan gaan we lekker uithalen naar mensen, liefst anoniem. Bah, bah, bah…..

  En complotters hebben geen humor, zie ik vaak langs komen op FB, ze vergeten één ding, dat juist zelfspot één van de mooiste humor vormen is…..

  En dat ontbreekt bij velen, allemaal ego-trippers van de bovenste plank.

 • Dick:

  Tis verkiezingstijd voor Malloten die werkelijk alles er voor over hebben de macht (Justitie) te behouden.
  Ik denk er het mijne van, en het is toevallig als toeval bestaat.

Laat een reactie achter