Selecteer een pagina

Archieven

Hendrik Haan uit Koog aan de Zaan…

Brautkleider

Al enige tijd circuleert op internet het gerucht dat de Werkgroep Morkhoven zou beschikken over een video waarop Joris Demmink in zijn blootje op de Apollo bezig is om Manuel Schadwald te verkrachten, of nog erger: te vermoorden. Marcel Vervloesem zou dat hebben beweerd! Zelf heb ik Marcel dit nooit horen zeggen, maar het gerucht is zo hardnekkig, dat men deze zomer eiste dat Morkhoven deze video nu eens eindelijk zou overhandigen aan mr. Adèle van der Plas, of anders aan Ton Hofstede of Eric Donk of Myra en zo voort. Deze video bestaat niet! De vraag is dan, waar het gerucht vandaan komt.

Op 1 juni, twee dagen voor het verhoor van Demmink in het kader van de Bart van Well-verhoren, verscheen op Het Haagse Complot een smadelijk artikel over de “werk”-groep Morkhoven:

Pedo-hunters? Jazeker. Alleen heel anders dan u denkt. Niet om hun prooien voor de rechter te brengen, doch om ze te chanteren.

In 2013 werd deze groep al door het HHC afgeschreven, omdat Marcel bedonderde met zijn verklaringen over Koningin Beatrix. Dat bleek achteraf grote onzin, leugens en bedrog. Conclusie: die lui negeren. Maar doordat zij zich recentelijk opnieuw opdringen aan strijdsters als Adèle van der Plas en Yvonne Keuls en daarmee bij kunnen dragen aan verdere zaakbeschadiging, kwam dit kliekje recentelijk opnieuw onder de aandacht van het HHC.

Op de boekpresentatie van Robert van de Luitgaarden, op 16 april in Den Haag, waren Marcel Vervloesem en Jan Boeykens eveneens aanwezig. De werkgroep Morkhoven en Robert zijn immers oude vrienden! Ik vond het plezierig om Marcel terug te zien. Hij is al sinds 2002 ziek, ook nu weer zeer ernstig, maar de man heeft zo’n sterke geest! Hij blijkt tot op heden alles te overleven. Samen met Jan Boeykens was Marcel naar Den Haag getogen. Hij werd daar geïnterviewd door Eric Donk. In dat interview vertelde Marcel dat Morkhoven nog beschikt over video’s waarop Demmink, Salomonson en Claus te zien waren op de Apollo, of in gezelschap van Ulrich. Vervolgens brak de hel los rond Marcel en de Werkgroep. Het HHC vatte het interview aldus samen:

En dan komen er (naast de voortdurende uitwisseling van een ‘blik van verstandhouding’ met Jan) meer uitspraken die de wenkbrauwen doen fronsen:
14:35 En de boot was van een hoofddirecteur van de KPMG
14:50 Als ze de banden te pakken krijgen verdwijnt het.
15:00 Niemand die gaat zeggen: dat is Demmink. Oh, maar dat is Claus.
15:20 Een tweede videoband waarop de advocaat van Claus te zien is met Ulrich
15:25 Een derde videoband is een sexueel contact tussen Salomonson en de man van de zandvoortzaak

Vanaf dat moment eiste men van alle kanten dat Morkhoven die videobanden zou vrijgeven, maar Marcel had er toch duidelijk bij gezegd dat hij dat nog niet zou doen. Daarom eiste men ten minste een still van een naakte Joris Demmink op de Apollo, het liefst terwijl hij Manuel Schadwald verkracht… Uit de woorden van Marcel kan men echter opmaken dat het gaat om vage beelden en dat Morkhoven nog zoekt naar meer bewijs!

Op 30 april was Myra met Jetty bij Marcel. Myra heeft Marcel verscheidene malen geïnterviewd en Marcel vertrouwde Myra. Hij heeft haar die dag beloofd dat hij haar verzoek om de videobanden vrij te geven zou bespreken met de Werkgroep. Achteraf bleek echter dat zij niet naar Marcel was gegaan voor een goed gesprek, zij wilde van Marcel de video met de blote Demmink op de Apollo. Hoe komt Myra er toch bij dat die video bestaat? “Dat heeft hij zelf gezegd!” Maar waar en wanneer dan? Hoe ik deze zomer ook heb gezocht, ik kon het niet vinden!

De hetze ging verder, Ton eiste het bewijs! Ten tijde van de Zandvoort doofpot heeft de Werkgroep de kinderporno van Ulrich gekopieerd en de kopieën overhandigd aan de pers, de politiek, de koning van België, de president van Frankrijk en koningin Beatrix. Van onze koningin hebben ze echter nooit bewijs van ontvangst gekregen. Op zich is dat al raar! En juist dat document eiste Ton op! De werkgroep heeft toen allerlei documenten gepubliceerd waaruit steeds bleek dat zij een waar verhaal vertellen! Nooit was het genoeg, want waar blijft die video van Demmink in zijn blootje op de Apollo?

Het Haagse complot had reeds een reeks van artikelen geplaatst waarin Morkhoven werd beschuldigd van allerlei onheil, maar geen van die beschuldigingen klopte met mijn informatie! In september was de blote Joris nog altijd niet boven water en het Haagse Complot schreef:

Robby van der Plancken

De veroordeelde crimineel Marcel V. heeft veel fantasie verhalen de media ingebracht. Menig journalist heeft ze klakkeloos overgenomen. Het HHC niet. Wij checken de feiten en bieden u die aan. Oordeel zelf.

Het trio Marcel, Jan en Jacqueline vormen een club onder de naam “vzw Werkgroep Morkhoven”. Zij pretenderen al jaren lang pedo-jagers te zijn. Echter zonder aantoonbaar resultaat. Er is niet één pedo te noemen die dankzij deze sekte veroordeeld is. (BOU zegt: Dat is niet waar!) Zelf daarentegen heeft in ieder geval boegbeeld Marcel een fors strafblad. En ook dat “vzw” (vereniging zonder winstoogmerk) blijkt niet te kloppen. Ze troggelen radeloze ouders duizenden euro’s af zonder redelijke tegenprestatie te leveren. Dat heet dus oplichting. En het is strafbaar. Leest u deze artikelen nog eens na:

Dit is de logica van Het Haagse Complot:
De tot levenslang veroordeelde crimineel Hüseyin Baybasin heeft Joris Demmink durven beschuldigen van pedofilie…
De tot levenslang veroordeelde moordenaar Louis Hagemann zegt dat hij onschuldig is en die dwarskop houdt voet bij stuk…
De veroordeelde crimineel Robby van der Plancken zwaait met een onschuldig gezicht met een blanco strafblad…
De wegens pedofilie veroordeelde Marcel Vervloesem was volgens zijn medische rapport tijdens de “bewezen” verkrachtingen niet tot seks in staat…
Deze “oplichter” troggelt radeloze ouders duizenden euro’s af met behulp van een alarmnummer waarvan Myra ontdekte dat het niet eens bestaat! Je kunt er zelfs geen pizza bestellen! En waar blijven de aangiften van al die opgelichte wanhopig ouders? De justitie van Turnhout kan het bloed van Marcel en zijn werkgroep wel drinken, omdat ze keer op keer met de waarheid naar buiten traden. Waarom wordt Marcel niet aangehouden wegens oplichting?

Terug naar de vraag waar die video met de blote Demmink vandaan komt. De bron zou liggen in een uitzending van Argusoog Radio uit eind 2012, die ik deze zomer nogmaals heb beluisterd. Ik hoorde Marcel zelfs geen “Demmink” zeggen, laat staan een blote Demmink die op de Apollo bezig is om Manuel te verkrachten. Gelukkig kwam Eric Donk van JDTV me een handje helpen: Het afscheid van Talk2Myra

De afgelopen periode heeft zij (Myra) zich, naar aanleiding van de van Well verhoren, verdiept in het verhaal van de werkgroep Morkhoven. Die beweren in het bezit te zijn van een videoband waarop de moord op de vermiste Manuel Schadwald te zien zou zijn. Tot grote teleurstelling van diverse partijen, heeft de werkgroep nog altijd niet kunnen aantonen daadwerkelijk in het bezit te zijn van deze video.

Recent hebben wij meerdere malen de vraag gehad waar Marcel Vervloesem beweerd heeft dat o.a. Dhr.Demmink betrokken zou zijn geweest bij de verdwijning van Manuel Schadwald. In onderstaande video van de Argusoog radio uitzending van 11-12-2012 geeft Dhr.Vervloesem hier vanaf 42:30 meer informatie over.

Ik dacht: “HA! Eindelijk, daar komt het!” Toen ik luisterde, hoorde ik echter iets heel anders. Wat zegt Marcel nu echt?

“Een lid van het milieu heeft op een lijst gezet: er is een jonge Duitser vermoord op een boot, op de boot Apollo, en er was een hooggeplaatste van Justitie bij aanwezig. Dus we gaan de naam niet noemen, iedereen kan hem raden, dus dat is eigenlijk allemaal gaande.”

Marcel noemt noch Schadwald, noch Demmink, alleen de Apollo, maar hij verwijst naar de bron: De naam die Vervloesem hier niet wil noemen is Carl Richard Samson!

Vervloesem zegt dus eind 2012 dat Samson in zijn lijst zegt dat er op de Apollo een Duitse jongen is vermoord, terwijl er een hoge justitieambtenaar aanwezig was. Bekijk de lijst, dan blijkt deze info volkomen juist! Vermoedelijk leest Marcel mee op BOUblog, want in november 2012 stond daar een artikel over de lijst van Samson.

Helaas nog steeds geen blote Demmink op de Apollo, maar alleen Marcel die de lijst van Samson heeft gelezen. Op naar de blote Demmink, want nu wil ik het ook zeker weten. Zoek, zoek, zoek, tot ik per e-mail een tip ontving met de link naar het juiste artikel. Daaruit blijkt dat Hendrik Haan uit Koog aan de Zaan de kraan open liet staan! Het staat op de website van Argusoog, waar de mat al snel doorweekt raakte en de meubels gingen drijven:

Op 12.12.2012 bevestigde Marcel Vervloesem van de Werkgroep Morkhoven in een Argus-uitzending, wat eerdere bronnen reeds hadden gemeld: Joris Demmink was -samen met andere ‘hoogwaardigheidsbekleders’ zoals Telegraaf-voorman Kees Lunshof- aanwezig bij de satanische lustmoord op het Duitse jongetje Manuel Schadwald (foto). De moord -zo luidden dreigementen van de Nederlandse autoriteiten aan Duitse rechercheurs- ‘mocht niet worden onderzocht omdat deze onder een slecht gesternte staat’.

Terwijl Marcel alleen maar vertelde dat hij de lijst van Samson (wiens naam hij niet wil noemen) had bekeken, blijkt dat al snel te veranderen in iets heel anders! Het artikel gaat verder over de manier waarop de kleindochter van Marcel wordt bedreigd om haar opa Marcel te pakken. Na een lang verhaal vol van de ellende die Marcel en zijn familie werd aangedaan, volgen de reacties. En jawel hoor, nu loopt de hele stad onder, getuige deze reactie van Van Puffelen:

vanPuffelen zegt:
8 januari 2013 om 22:25

vanPuffelen zegt:
8 januari 2013 om 21:11
Vraag aan Morkhoven,
Ik heb net weer gelezen dat er bewijs is van hooggeplaatste personen o.a. in Nederland. Waarom worden die niet, juist nu, in de openbaarheid gebracht. Risicovol misschien maar als toch JD er in zijn blote togus op staat dan moet dat toch per koerier naar de Rebecca Foundation of Mevrouw van der Plas, desnoods naar Micha. Die mensen hangen toch al met de kop in de gehaktmolen en deinzen (ook) nergens voor terug. Waar wachten jullie op? Ik bedoel het niet vervelend maar zie het als op het juiste moment toeslaan.

Joris in zijn blote togus blijkt ontsproten aan de fantasie van mevrouw Van Puffelen, of ze heeft het ergens gelezen zonder de bron te checken. Haar reactie met dubbele tijdstippen doet vermoeden dat ze deze desinfo reeds dubbel had verspreid. Toen Marcel dan ook dit jaar vertelde dat Morkhoven nog video’s bezat waaruit het verband zou kunnen blijken tussen Joris en de Apollo, ging Myra op jacht naar de video met de blote Joris! Ze deed dit onder het mom van een interview met Marcel en Jetty en ze kwam uiteraard met lege handen thuis.

Myra, als ik eind 2012 had geweten wie Van Puffelen was, dan had ik je even gewezen op het feit dat alleen de keukenvloer was natgespat! Ik nam die Van Puffelen toen niet serieus, want ik wist niet dat jij dat was. Jouw jacht op die niet bestaande video eindigde in het moeras van de weduwnaar van de geverongelukte Gina, wiens hart brak toen zij stierf. Dat spijt me voor je, maar iemand die op spoken jaagt, loopt nou eenmaal de kans om te verdwalen.

Met dank voor al je goede interviews! Want dat kun je wel!

Karin Bloemen, Willeke Alberti en Herman Finkers – Hendrik Haan

83 Reacties

 1. Myra

  Klopt geen zak van Boudine.
  Ik heb alles al tachtig keer uitgelegd maar jij kiest bewust voor je eigen waarheid.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Myra, kom dan met argumenten! Of ben jij Van Puffelen niet?
   Waar haal je vandaan dat JD er in zijn blote togus op staat? Ik heb dat Marcel niet horen zeggen. Hij heeft het over de lijst van Samson!

   Antwoord
 2. Myra

  Natuurlijk ben ik van Puffelen, dat weet iedereen. Vier jaar geleden voor ik met de radio begon. Bovendien heb ik nog gelijk in die reactie ook. Boudine, ik had een alias. Hoeveel heb jij er? Zelfs op je eigen site om jezelf naar de mond te praten. Verder ga ik hier niet reageren aangezien je de meesteres van censuur bent.
  Sterker nog al had ik 100 aliassen en was ik hoofd AIVD dan nog is Vervloesem een oplichter!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik wist begin 2013 niet dat jij Van Puffelen was, maar nu weet iedereen het. En ik heb geen aliassen, zeker niet op mijn eigen site, dus dat is laster!
   En welk gelijk heb jij in die reactie? Hoe kom je aan de informatie dat er beelden zijn van Joris in zijn blootje? Want Myra van Puffelen, jij beweert dat! Ik heb me suf gezocht naar de bron en ik was verbaasd toen ik zag dat jij dit al meer dan 3 jaar geleden verspreidde! Die beelden van Joris in zijn blootje bestaan niet. Dat blijkt ook uit de lijst van Samson: Demmink liet zich NOOIT filmen!

   Je zegt dat Vervloesem een oplichter is en je bent niet de enige. Karin Hardeman zegt het, Ton Hofstede zegt het, Robby zei het misschien ook. Op Facebook geldt het zo langzamerhand als een feit van algemene bekendheid. Maar waarom doen al die ouders die voor duizenden euro’s zijn opgelicht geen aangifte? Waarom wordt Marcel niet van zijn (ziek)bed gelicht door de wouten van Turnhout? Als je Vervloesem een oplichter noemt, dan zul je dat moeten bewijzen. Doe je dat niet, dan is het laster en smaad!

   Reageer hier inderdaad maar niet meer. Je noemt mij de meesteres van de censuur. Inderdaad mag men op BOUblog geen smaad plegen! Men mag hier niet schelden, niet met modder gooien en geen hoax verspreiden. Als webmaster ben ik verantwoordelijk voor de hele inhoud van BOUblog, dus ook voor jouw ondoordachte uitlatingen. Je mag pas terugkomen als je de bron hebt gevonden van de “Joris in zijn blootje” hoax en kunt bewijzen dat Marcel een oplichter is.

   Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Origineel oud Amerikaans kinderliedje voor kleuters:

  Be Kind to Your Web footed Friends Mitch Miller

  Deze versie is veel leuker!

  Be Kind to Your Web Footed Friends by The Learning Station

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Op Facebook wordt inmiddels weer druk getwitterd. Ik wil graag weten waar de info van Myra van Puffelen in 2012/2013 vandaan kwam, maar als ik dat vraag…
  Vragen staat vrij, maar het antwoord blijkt rijstebrij!
  Het antwoord zou komen van EllaSter in april 2016!
  Het is zeer zeker geen slecht artikel, want het geeft de beschikbare info redelijk weer, zonder laster of smaad. Maar hoe geloofwaardig dit dit alles? Waar blijft het bewijs van alles wat Myra Van Puffelen beweert?
  Gaarne dus de link naar bij voorbeeld Marcel die zegt…
  Of naar de talloze ouders die zijn opgelicht…
  Zonder bewijs geen zaak!!!

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Ook via Facebook, een link naar dezelfde video van Arendsoog Radio. Vooral met Micha Kat!

  Luister goed!!! Zeer GOED!!! Ga ik ook doen…

  vanaf 26:18 zegt hij klip en klaar dat dat Manuel Shadwald is gestorven op de boot Apollo waar een topambtenaar van justitie bij was die jullie zo vaak noemen… dus Bou.. hoe weet hij dat?

  ThemaSpecial – Marcel Vervloesem – 11 December 2012.

  Vanaf minuut 51:

  Het wordt al snel een Leenders-complot en Micha weet er alles van, maar luister vooral naar Marcel!!!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ik heb goed geluisterd, vanaf 26.18. Het antwoord op de vraag: “Hoe weet hij dat?” is simpel: Van de lijst van Samson. Hij combineert dat gegeven dan met wat Morkhoven zelf ontdekte: De vader van Manuel was lid van de Oost-Duitse Stasi. Dat gegeven heeft Morkhoven doorgespeeld naar justitie, waarna het onderzoek werd stilgelegd.

   Antwoord
 6. Ton

  Open Antwoord comment-2954823482

  De laatste dagboek-notitie van Boudine Berkenbosch vraagt om enige toelichting. Bij deze:

  Boudine Berkenbosch leest veel op internet en dan bij voorkeur bij “alternatieve” sites. Ook heeft zij een eigen blog. En veel tijd. Ze kan daar uren per dag mee bezig zijn. Veel anders heeft ze niet.

  Enkele jaren geleden was zij een fervent aanhanger van Micha Kat. Als Micha iets op zijn website schreef dan schreef Boudine dat over.Als Myra een interview hield dan schreef Boudine dat over. Als Erik Donk weer een JD-tv opname had gemaakt dan schreef Boudine dat over. Als Russia Today iets publiceerde dan schreef Boudine dat over. Gedachteloos. Kritiekloos. In de stijl van “de vijanden van mijn vijanden zijn mijn vrienden”. Zich niet realiserende dat die vijanden soms geen gezamenlijk maar een heel ander doel voor ogen hebben. Variërend van onthullen, informeren, propaganda, via verwarring zaaien tot aan destabilisatie.

  En met dat overschrijven van berichten van anderen vult Boudine wekelijks haar blog. Met informatie van anderen over anderen. Iets in de vorm van “Lief dagboek, wat ik nou toch weer gelezen heb…” En gelijk een commerciële televisie zender valt ze graag in herhalingen. Honderd keer dezelfde soap herkauwen, totdat de argeloze bezoeker denkt dat als zo vaak hetzelfde wordt geschreven het misschien wel waar zal zijn. En dat alles volgens haar eigen interpretaties. Dat is dan ook meteen haar Enige Waarheid.

  Boudine gaat in de commentaren graag in discussie met de bezoekers. En de bezoekers met haar. Zo komt zij aan haar sociale contacten. Maar die reacties van haar gaan dan altijd op een toontje waarbij zij anderen uitlegt hoe zij de “World According Bou” moeten zien. Een andere of tegendraadse mening wordt niet geduld. Want dan volgt er een ban. Immers aan de Enige Grote Waarheid mag niet getwijfeld worden. Met een schier religieus fanatisme wordt De Grote Waarheid uitgedragen. Zonodig met een jihad tegen een ieder die Boudine’s geloofsovertuiging ontkent of miskent.

  Dat is ook wat er nu met de Morkhoven/Vervloessem discussie gebeurt. Alsof de GROEP zelf niet de eigen belangen kan behartigen, doet sociaal werkster Boudine dat als een moederkloek voor hen. Als ware een niet-geregistreerde therapeut zal zij haar Marcel verdedigen. Of is het juist, tegen beter weten in, krampachtig vasthouden aan haar misleidde gedachtenspinsels? Toegeven dat ze is bedonderd door Marcel kan niet, want dan is alle geloofwaardigheid van haar blog verdwenen.
  Liever ten hele gedwaald dan ten halve gekeerd.

  De discussie begon met de propaganda van Boudine. ZIJ begon. Zij wil letterlijk “Marcel op een voetstuk” plaatsen. En dat deed ze dan ook. Met een foto van Adèle en Yvonne erbij. Om de status van ECHTE misdaadbestrijders te misbruiken voor de illusie dat Marcel ook zo’n rechtschapen persoon is. Marcel was zelfs met de Koningin op de foto gegaan, ondanks dat hij de Koningin nog een brief had geschreven: “Lieve Bea von Amsberg, jouw man Claus is een pedo die bij het hofnarretje tekeer gaat.” Of iets anders, want meer geeft Marcel niet prijs….. Staatsgeheim, meneer. De AIVD weet er meer van. Maar leest u nog eens over Dutroux, misschien begrijpt u dan wat wij over Claus weten.

  Nee dus. Dat weten we niet. We kunnen alleen maar meegaan in zijn fantasieën. En mensen als Bou doen dat graag. Speculeren en fantaseren.

  Zoals gewoonlijk was het materiaal niet van Boudine afkomstig maar van JD-TV en Talk2Myra. Boudine heeft nog nooit iets vanuit zichzelf aangeleverd. Maar in de registraties van Erik en Myra is het onomstotelijk vastgelegd. Marcel Vervloessem die verklaart over zijn geweldige rol waarbij hij vele kinderslachtoffers heeft gered uit de klauwen van de perverse elite, waaronder Demmink en Claus. En dan niet op het niveau van de “Vraag het aan Boudine” roddelrubriek, maar met echte bewijzen. Op video vastgelegd. Alleen…….

  Niemand die dàt materiaal ooit gezien heeft. Zelfs, aldus hun eigen verklaring, Jan Boeykens de “voorzitter” niet. En wanneer het HHC dan vraagt om bewijs dan mag dat niet. Geen bewijs van Demmink en Claus op de Apollo. Niet één naam van een zogenaamd “gered” kind. Zelfs niet die van Ben van den Brink, wat destijds een heel spektakel opleverde. Het HHC kan dan niet anders concluderen dan:

  Dat bewijs bestaat niet. Iedereen is zwaar bedonderd.

  En dat mag niet van Boudine. Want impliciet zegt het HHC daarmee: Boudine heeft iedereen zwaar bedonderd. En doet dat nog steeds. Zo fanatiek zelfs dat Boudine de bewijslast nu omkeert (ze lijkt de overheid wel) en eist dat het HHC moet bewijzen dat het bewijs niet bestaat. Dat is overigens vrij simpel: Iets wat niet bestaat, bestaat niet. Quod Erat Demonstrandum. Maar nee, Boudine wil meer. Na haar Bijbelstudie is dit voor het eerst in het negenjarig bestaan van haar internetdagboek dat ze iets wil uitzoeken. Of liever, dat anderen dat voor haar doen. Bewijs vinden van iets wat niet bestaat. Althans kennelijk niet in het bezit is van Vervloessem.

  Bewijs van Demmink’s escapades is er voldoende, alleen niet op de Apollo. En als dat er wel is dan zien we dat graag. Maar Boudine hoeft dat niet te zien. Zij wil liever haar eigen verstoorde wereldbeeld in stand houden. En dat beeld aan anderen opleggen. Als een onvolwassen, verwend, drenzend kind blijft ze doorzeuren. Bewijs van Morkhoven past daar niet in.

  Veel plezier verder Boudine met je lege (voltooide / pil van Drion) leven. Maar laat mij (en anderen als Myra en Erik) met rust. Of wees anders zo eerlijk om al jouw “verslagen” waarin je het materiaal van anderen gebruikt netjes te vergoeden. Je kan niet van ze stelen en vervolgens die slachtoffers van jouw diefstal ook nog eens natrappen als een ordinaire kopschopper. Bah Boudine. dat had ik niet van jou verwacht.

  BOU zegt: link even door, want de verontwaardigde vet gezette zinnen ga ik niet weer vet zetten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Veel anders heeft ze niet.

   Enkele jaren geleden was zij een fervent aanhanger van Micha Kat. Als Micha iets op zijn website schreef dan schreef Boudine dat over.Als Myra een interview hield dan schreef Boudine dat over. Als Erik Donk weer een JD-tv opname had gemaakt dan schreef Boudine dat over. Als Russia Today iets publiceerde dan schreef Boudine dat over. Gedachteloos. Kritiekloos. In de stijl van “de vijanden van mijn vijanden zijn mijn vrienden”. Zich niet realiserende dat die vijanden soms geen gezamenlijk maar een heel ander doel voor ogen hebben. Variërend van onthullen, informeren, propaganda, via verwarring zaaien tot aan destabilisatie.

   En jij, Ton, wanneer kom je nu eens eindelijk met het bewijs dat Marcel Vervloesem een oplichter is? Want jij stelt dat, dus jij moet bewijzen. Met modder gooien helpt niet!

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Moeite met linken, maar Ton reageert aldus:

    moderator_hhc Mod Boudine • 27 minutes ago

    Waarom moet ik jou bewijs leveren? Ben jij lid van Morkhoven?

    Ik beweer niets zonder referenties en bewijs. Kom jij eerst maar eens met het bewijs van de herhaalde claims van Marcel. Dat sla je iedere keer gemakzuchtig over. Met drie uitroeptekens!!!

    “Waarom moet ik jou bewijs leveren? Ben jij lid van Morkhoven?”

    Nee, Ton. Jij beweert dat Morkhoven chanteurs en oplichters zijn. Ik vraag je slechts om daar bewijs van te leveren.

    “Ik beweer niets zonder referenties en bewijs. Kom jij eerst maar eens met het bewijs van de herhaalde claims van Marcel. Dat sla je iedere keer gemakzuchtig over. Met drie uitroeptekens!!!”

    Ton, ik hoef de claims van Morkhoven niet te bewijzen. Ik kan die zogenaamde “claims” na een lange zomer vol zoeken zelfs niet vinden! Jij zegt dat Morkhovens chanteurs en oplichters zijn. Jij stelt, dus jij moet bewijzen!

    Antwoord
  • Ton

   Dit was niet mijn reactie.
   Jij hebt deze bewerkt.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Ton, ik heb je reactie in zijn geheel overgenomen, maar ik heb het vet achterwege gelaten. De link naar het origineel heb ik bovenaan geplaatst.

    Antwoord
    • Ton

     Je bevestigt zelf dat je mijn commentaar gewijzigd heb. Wat begrijp je daar niet aan?

     En verder krijg je (voor deze ene keer) een inhoudelijke reactie op je gezeur. Een “special” over Boudine Berkenbosch.

    • mr.drs.Bou

     Beste Ton,

     Het is doodgewoon copy-paste, alleen neemt hij het VET dan niet mee. Ik heb je reactie dus niet gewijzigd. Wie het met VET wil lezen, kan even doorlinken naar de bron.

     Je artikel over mij staat trouwens zo vol fouten, dat ik geen zin heb om ze te verbeteren. Mezelf verdedigen tegen laster en smaad kost heel veel tijd en levert niets op, zo is mijn pijnlijke ervaring. Dat heb ik indertijd geleerd van Lidy Laster! Ook jij probeert mij nu stuk te schrijven! Dank voor de (negatieve) aandacht!

 7. Stekeldier

  Boudine heeft in de loop der jaren een gigantische hoeveelheid belangwekkende informatie verzameld en gearchiveerd over zaken die er toe doen. Informatie die anders vaak in de massaliteit van het internet zou zijn ondergesneeuwd of zelfs geheel verdwenen. Een heidens karwei waar ik mijn hoed voor afneem. Er is dan ook nauwelijks een andere “bron” dan Boublog te noemen die ik zo vaak raadpleeg om in bepaalde kwesties helderheid te krijgen. Chapeau!
  HHC doet met zijn website niet wezenlijk iets anders. Ook daar heb ik altijd veel waardering voor gehad. Maar het ordinaire moddergooien van Hofstede is naar, gemeen en ver onder de gordel. Gadver!

  Antwoord
  • Ton

   Beste Stekeldier,

   Het laatste wat ik wil is in oeverloze discussies verzeild raken of met modder gooien. Wat ik wel wil is duidelijkheid. Speculaties zijn leuk voor de borrelpraat. Maar wanneer er daardoor slachtoffers ontstaan dan zie ik het als een morele plicht om daartegen te waarschuwen. Meer is er niet. En ik ken slachtoffers. Ik ken radeloze mensen. Waarbij onschuldige kinderen in het spel zijn. Ik weiger aan die misleiding mee te werken. Dat is geen moddergooien, dat heet beschermen. Nogmaals, noem mij één positief resultaat door Morkhoven bereikt6. Ik ken die niet. Ik ken wel slachtoffers. En om die slachtoffers nog meer slachtoffer te maken, enkel en alleen om voyeuristische mensen het naar de zin te maken? Kijk dan maar naar het Big Brother Huis. Die mensen kiezen daar zelf voor. De slachtoffers niet.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Ton, ik kan je zoveel positieve resultaten noemen! Ik ken die wel! Degelijke feiten! Van Waalre naar Temse, naar Madeira. De daders zijn gestraft en de slachtoffers schadeloos gesteld. Na jaren! Dank zij Morkhoven! Ze hebben daar al die jaren voor gevochten!
    Jij hebt de zaak Morkhoven nooit onderzocht, je bent dus niet op de hoogte van de behaalde resultaten. Het boek “Kinderen te Koop” heb je nooit gelezen! Jouw hetze tegen Morkhoven was modder en drab!!! En dan verwijt je mij…
    Dat Myra de hoax van de blote Joris op de Apollo de wereld in hielp, is niet te wijten aan mij, maar aan haar! Men kan me slechts verwijten dat ik die hoax niet op tijd heb doorzien! Wist ik veel wie die Van Puffelen was! Ik heb die dwaas genegeerd, maar achteraf bleek het Myra van Puffelen. Kom mij dus niet verwijten dat Morkhoven … en zo voort!

    Antwoord
   • Joep Zander

    Ton, ik vind je argumenten in veel geval invalide. De manier waarop je Bou aanpakt ……. En besef je wel wat je doet als je de lezers van dit blog als “argeloze lezers” wegzet? Ik reken mij tot een van de, kritische, maar enthousiaste lezers van dit blog. Ik voel me dus ook persoonlijk door jou aangevallen en de modder scheert langs mijn hoofd.

    Ik heb de nodige kritiek op Bou (zeker op de genderstandpunten), maar ik waardeer haar werk zeer. En vooral waardeer ik het dat ze, veel meer dan jij, in staat is om terug te komen op vergissingen en foutjes.

    Antwoord
    • Joep Zander

     Overigens Ton, waardeer ik ook veel van jouw werk. Maar wat je nu doet kan dus echt niet.

 8. yvonne

  En met dat overschrijven van berichten van anderen vult Boudine wekelijks haar blog. Met informatie van anderen over anderen. Iets in de vorm van “Lief dagboek, wat ik nou toch weer gelezen heb…” En gelijk een commerciële televisie zender valt ze graag in herhalingen. Honderd keer dezelfde soap herkauwen, totdat de argeloze bezoeker denkt dat als zo vaak hetzelfde wordt geschreven het misschien wel waar zal zijn. En dat alles volgens haar eigen interpretaties. Dat is dan ook meteen haar Enige Waarheid.

  En dit is geen modder gooien? Ik vind het behoorlijk ondermaats om dit soort uitspraken te doen…….

  Argeloze lezer? Op nieuwemedianieuws.nl? Me dunkt dat de mensen die daar uiteindelijk op komen, geen argeloze lezers zijn, maar mensen die in de gaten hebben, dat de msm niet geloofwaardig meer is.

  En daar gaan vaak jaren van speurwerk aan vooraf! Dat heeft helemaal niets te maken met klakkeloos info aannemen.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. De hele actie tegen de Werkgroep Morkhoven blijkt te bestaan uit modder gooien. Wie zich daar tegen verzet, krijgt zelf een hoop stront over zich heen.

   In elk geval ben ik blij dat ik nou eindelijk weet waar die video met de blote Joris vandaan komt! Ik heb er de hele zomer naar gezocht, maar ik zocht op de verkeerde plaats: bij Marcel! Die video blijkt echter ontsproten aan de fantasie van Van Puffelen, tenzij ze me wijst op een eerdere bron.

   Van al die wanhopige ouders die zijn opgelicht middels een (niet bestaand!) alarmnummer heb ik geen enkel spoor kunnen ontdekken, dus misschien zijn ook die ontsproten aan de fantasie van Ton, of van Karin Hardeman.

   Dat Ton meende dat hij een lastercampagne tegen Morkhoven moest starten om de arme slachtoffertjes te redden, lijkt me klinkklare onzin! En als mr. Adèle niet op de foto wil met Marcel en Jan, dan kan ze dat heel goed zelf aangeven! Dat Ton denkt dat hij mr. Adèle moet redden, lijkt me dus eveneens klinkklare onzin.

   Wat me nog steeds wel bezig houdt, is de vraag waarom Robby wordt (of werd?) bestookt door een stalker op Facebook met een naam die verwijst naar Erwin Lensink, waarop een e-mail volgde met een tekst die eveneens verwijst naar Erwin Lensink. Robby dacht dat Morkhoven daar achter zat, maar ik vermoed dat het anders zit, niet alleen omdat Morkhoven daar geen belang bij heeft, maar vooral omdat Morkhoven zou zijn gekomen met de tekst van Marcel en niet met die van Erwin Lensink.

   Zodra het gaat over kinderporno, gluren de geheime diensten mee…

   Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Myra, op zoek naar de video van “Demmink die het met kinderen doet”. Ze denkt ook nog steeds dat Demmink wordt vrijgesproken! Nee, een sepot is geen vrijspraak, Myra! En Marcel kan niet zomaar doen en laten wat hij wil. Hij maakt deel uit van een organisatie die goed is afgeschermd!

  Reddingsactie bewijsmateriaal Morkhoven 30 04 2016

  Antwoord
 10. yvonne

  Ben op zoek geweest, onder welk kopje ik deze kon plaatsen, maar eigenlijk past hij hier wel.

  Stank voor dank

  ‘Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.’ Een groot rechtvaardigheidsgevoel en een sterk ethisch besef, zo zou je het karakter van klokkenluiders kunnen omschrijven. Het zijn stuk voor stuk mensen die menen dat zij de maatschappij een dienst bewijzen door misstanden binnen de eigen organisatie aan te kaarten. Maar dat wordt hen niet in dank afgenomen. Door hun nek uit te steken worden zij het mikpunt van hoon, pesterijen en uitsluiting. Arbeidsrelaties worden moedwillig verstoord en werkgevers zijn hen liever kwijt dan rijk. Filmmaker Frans Bromet praat met klokkenluiders over de verstrekkende gevolgen die het ‘klokkenluiden’ op hun leven heeft.

  http://www.npo.nl/2doc/17-10-2016/KN_1685505

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne,
   Dank je wel voor de link. Ik ben zelf in 1976 gaan klokkenluiden over seksueel geweld. Dat bleek niet bevorderlijk voor mijn carrière. Maar ik blijf klokkenluiden over seksueel geweld! Voor mij was deze documentaire dus heel herkenbaar. Gelukkig is er na de landelijke demonstratie van 19 mei 1978 een hele hoop gebeurd. Daarover binnen kort meer! 😉

   Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Facebook groep MORK, over Argusoog Radio:

  Hebbes Hebbes haha.. er is iemand bij geweest die opname heeft gemaakt van het misbruik van Manuel op de Apolloboot en heeft daar met twee Berlijnse jopurnalisten over gesproken en die band ligt veilig opgeborgen in een kluis.. het staat op beeld Bou handbevredifster van de AIVD hahaha.. luister vanaf minuut 47..

  Dus ik luister. Blijkt dat Marcel zegt dat iemand die aanwezig was bij de moord op Manuel aan twee Berlijnse journalisten heeft verteld wat er is gebeurd. Van dat gesprek is een opname gemaakt, die ligt nu in de kluis in Duitsland.

  Wat luisteren mensen toch slecht! Nu is het veranderd in iemand doe een opname heeft gemaakt van de moord op Manuel. Nog even en daar staat Demmink weer in zijn blootje.

  Antwoord
 12. yvonne

  Deze hele discussie is gebaseerd op moddergooien en het leidt ook nog eens af, van waar we werkelijk mee te maken hebben. Namelijk liegende media, overheid, rechters en media…..Wat ik op FB ook lees, zijn hatelijkheden over en weer. Die gelooft die, en de ander gelooft weer een ander…..maar wat er in mijn beleving van af spat, is onzekerheid en angst.

  Of een gevoel van verongelukt voelen….me dunkt dat menigeen DAAR maar eens iets mee moet/mag gaan doen.

  En als we dan toch bewijzen willen, laten we eens beginnen met het DNA van het zogenaamde KH, of ze werkelijk gerelateerd zijn aan de Romanovs, daar hebben alle Nederlanders iets aan. Kinderen en volwassenen!

  En de waarheid bij een ander zoeken, heeft nog nooit gewerkt, die begint n.l. bij jezelf.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Beste Yvonne en anderen,
  Goede morgen!
  Nu heeft Ton toch een heel artikel over mij geschreven! Met als titel: Boudine Berkenbosch. Dat komt dan lekker hoog in Google als men mijn naam intypt. Ik word nog eens wereldberucht!
  Ik heb geen zin om al zijn valse aantijgingen te weerleggen. Aangifte wegens laster en smaad werkt ook niet, zo is mijn ervaring. Dat wordt toch geseponeerd. En het bewijs van al die mensen die door Morkhoven zijn opgelicht blijft nog altijd uit!

  Cornelis Vreeswijk – Misschien Wordt Het Morgen Beter

  Antwoord
 14. Ton

  Nee Boudine, ik wil jou niet stuk schrijven. Ik heb de afgelopen jaren een fijne collega aan je gehad en zeker op het gebied van Baybasin hebben we prima samengewerkt.

  Maar JIJ hebt nu in heel korte tijd 10+ publicaties gemaakt waarin JIJ Talk2Myra en HHC aanvalt. Dat was jouw keuze. Doch zoiets blijft natuurlijk niet zonder reactie. Dat had je van te voren kunnen bedenken. De wereld is groter dan het geïsoleerde Zeeland en jouw blog. Er komt een moment van afrekening. We hebben heel beschaaf in de commentaren om verduidelijking gevraagd. Daar leidde jij van af. Omdat je alleen jouw mantra wilt horen.

  De discussie nu gaat enkel en alleen over “wat is waar?” Omdat JIJ niet hebt onderzocht of de kletsverhalen van Marcel wel klopten, en wij nu met goede argumenten en referenties een volkomen andere invalshoek laten zien. Errare humanum est, perserverare est diabolicum.

  En wat ik echt niet begrijp van jou: Hoe kan je na 18 (!!!) jaar loze beloftes nog steeds geloven “het bewijs komt eraan“? De grote klap gaat komen. Dit jaar. Binnen enkele maanden. We zijn jaren verder!

  En in plaats van twijfel toe te laten en de RELEVANTE feiten eens te bekijken ga jij op zoek naar drogredenen om jouw illusie in stand te houden.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ton, ik dacht dat jij altijd wederhoor toepaste, voor je een artikel publiceert. Jouw artikel over mij staat bol van onwaarheid en is zeer denigrerend. Ik heb geen zin meer om me daar tegen te verdedigen.

   Jouw artikelen over Morkhoven bevatten ongeveer hetzelfde. Marcel werd beschuldigd van chantage en oplichting. Nu kom je met het argument dat ze al jaren veel beloven, weinig doen. Ze hebben in het verleden een hele hoop gedaan. Die “loze beloftes” zijn gedaan eind 2012 in een uitzending van Argusoog radio, met Arend Zeevat en Micha Kat. Deze uitzendingen zijn visserslatijn, “mijn complot is groter dan het jouwe”, en voor je het weet heeft men een snoek gevangen van zeker zeven meter.

   Omdat mensen niet kunnen luisteren, zijn er nu al TWEE niet bestaande video’s, een van Demmink in zijn blootje en een van de moord op Schadwald. Of eigenlijk drie, want Myra eist ook de video op waarin Demmink het met kinderen doen! Marcel heeft dat niet gezegd, men verdraait zijn woorden! Er zijn ook geen 18 (!!!) jaar loze beloftes! Marcel heeft van 1989 tot 1992 het netwerk Temse Madeira blootgelegd, de daders zijn ten slotte (na een strijd van ZEVEN jaar!) in 1998 veroordeeld en de jongens op Madeira zijn schadeloos gesteld.

   Het spoor van Temse Madeira leidde naar een foto porno studio in Utrecht en van daar naar Amsterdam en Zandvoort. De werkgroep Morkhoven was toen op zoek naar de (reeds dode!) Manuel. Omdat ze het netwerk kennen, zochten ze Robby van der Plancken op. Zo kwamen ze bij Ulrich. Kort daarna is Ulrich (per ongeluk, want moord is niet bewezen) in Italië doodgeschoten door Robby van der Plancken.

   Omdat Marcel toen reeds van Ulrich had gehoord van die geheime bergruimte, is hij met de vrouw van de halfbroer van Ulrich (naar dat gegeven heb ik deze zomer ook gezocht!) en haar vriendin binnengedrongen in de flat van Ulrich en er vandoor gegaan met materiaal uit die geheime bergruimte.
   Inmiddels wist Morkhoven dat de politie dergelijke zaken in de doofpot stopt. Daarom hebben ze het materiaal eerst aan de pers afgestaan en pas daarna aan Justitie. De VARA, die samen met Marcel de flat was binnen gedrongen, maakte er een uitzending over, die is uit het archief verdwenen. Maar ook Faits Divers maakte er een uitzending over. Dit speelt in 1998, voor die tijd was kinderporno een broodje aap. Dank zij Morkhoven weten we dat het wel degelijk bestaat.

   Onmiddellijk volgden er aanklachten tegen Marcel wegens kinderverkrachting! Net als in de zaak Baybasin, werd de klokkenluider beschuldigd van het delict waar hij de klok over luidde. Dat kwam op de Belgische tv in het journaal. Marcel is veroordeeld op daden waartoe hij op dat moment MEDISCH niet in staat was, maar zijn medische dossier werd in het proces niet meegenomen.

   Na 18 (!!!) jaar is Baybasin nog altijd niet vrij. Myra ging bij Marcel een video halen die alleen in haar fantasie bestaat en de spraakverwarring die daarop ontstond (want Marcel heeft het over een andere video!) werd Marcel tegengeworpen. Eerst niet openlijk, maar toen ik Myra per e-mail had uitgevloekt, kwam ze met wat korte fragmenten waardoor ik begreep wat ze stiekem had beraamd.

   Omdat JIJ niet hebt onderzocht of de kletsverhalen van Marcel wel klopten, en wij nu met goede argumenten en referenties een volkomen andere invalshoek laten zien. Errare humanum est, perserverare est diabolicum.

   Omdat JIJ de “kletsverhalen” van Marcel niet hebt onderzocht, kom jij nu met ONBEWEZEN argumenten! Je kennis van het Latijn mag dan indrukwekkend zijn, maar Marcel heeft NOOIT beweerd dat er een video bestaat met Demmink in zijn blootje, of Demmink die het doet met kinderen. Myra kan die video wel opeisen, maar ze krijgt hem niet, want deze video is ontsproten aan haar fantasie!

   Marcel noemt meestal geen namen. Die worden dan door anderen “ingevuld”. Zie bij voorbeeld de mail aan Robby, waarin een verklaring van Marcel bij onderzoeksrechter Bourlet van Neufchateau van namen is voorzien door Erwin Lensink!

   Er is echter wel één naam die hij een of twee maal noemt. Het gaat om de NOS-journalist Robert Bas. Deze verklaarde tegen Marcel dat het OM van Kennemerland het onderzoek naar de porno van Zandvoort had stopgezet nadat ze het materiaal uit de geheime bergplaats hadden gevonden (nadat Marcel daar samen met de schoonzus van Ulrich heeft ingebroken) en op dit materiaal beelden had aangetroffen van hoge heren. Je kunt aan Robert Bas vragen of dat klopt, maar verwacht geen eerlijk antwoord. Bas werkt nu voor de tegenpartij. Hij heeft Baybasin vals beschuldigd en dat proces tegen de NOS heeft Baybasin gewonnen.

   In plaats van twijfel toe te laten en de RELEVANTE feiten eens te bekijken ga jij op zoek naar redenen om de illusie in stand te houden. De video die jij in juni van Morkhoven opeiste, bestaat alleen in de fantasie van de “complotters”. Dit groteske misverstand is geboren in december 2012, op Argusoog radio, dank zij twee “journalisten” die overal doorheen schreeuwen en niet luisteren. Inmiddels is het een volwassen canard!

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Nog even dit: Ik zeg niet dat Marcel nooit liegt, want soms doet hij dat wel degelijk. Hij kan goed smoezen! 🙂
   Het gaat dan om de scharnieren van de flat van Ulrich. Marcel houdt vol dat hij kon zien dat er was ingebroken, vanwege de scharnieren. Wat er werkelijk gebeurde, staat ergens op Het uur der Waarheid naar waarheid beschreven: Marcel had een afspraak met de schoonzuster (eigenlijk een half-schoonzuster) van Ulrich. Zij had de sleutel van de flat, maar die werkte niet meer. Er was namelijk reeds ingebroken en de notaris van Van Gasselt had daarop het slot laten vervangen. De schoonzuster en haar vriendin hebben toen de deur geforceerd. Marcel heeft dus inderdaad INGEBROKEN, maar hij is slim genoeg om dat niet te bekennen. Vandaar die scharnieren… 🙂

   Antwoord
 15. Robert van de Luitgaarden

  Ton

  Gaan we dreigen ? Er komt een moment van afrekening ?

  Antwoord
  • Ton

   Robert, ik weet niet wie je met “we” bedoelt.
   Ik hoor daar in ieder geval niet bij.

   Ik dreig niet, ik voer uit. En dat moment is gisteren al geweest. Blijkbaar heb je dat wel gelezen zonder het te beseffen. Ik heb met slechts een enkel artikel repliek gegeven op de 13 laster artikelen van Boublog. En daarmee is genoegzaam overtuigend aangetoond dat wat Boudine iedereen probeert wijs te maken simpelweg niet klopt.

   Antwoord
   • Robert van de Luitgaarden

    Ton

    Daar denk Boudine toch anders over. Lees ik op je site. En zo blijft het modder gooien. Als ik Boudine was, was ik allang er niet meer op in gegaan. Gewoon tijdverspilling.

    Boudine : Leuk nieuwtje. Martin de Witte vond mij info belangrijk genoeg om mij op de Getuigenlijst neer te zetten ! ( wist ik natuurlijk al maanden 🙂 )

    Yvonne

    Dank je wel voor je mooie nummer.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Mooi zo, Robert! Het wachten is nu kennelijk op Teeven met zijn beroepsgeheim en zijn Hoger Beroep!

   • Stekeldier

    Zoooo….13 (!!) artikelen op Boublog waarin HHC/Ton Hofstede belasterd zou zijn. Dat is nogal een aantijging. Ik heb de laatste maanden goed opgelet op Boublog, maar ik moet kennelijk een heleboel gemist hebben. Gelukkig heeft Boublog in de linkerkolom een handige tool waarmee alle artikelen uit de laatste maanden geselecteerd kunnen worden. Ik ben eens gaan kijken in welke artikelen de laatste tijd aan HHC/Hofstede gerefereerd is, en zo ja, in welke gevallen er daarbij sprake is van laster. Als startdatum ben ik uitgegaan van 1 juni 2016, de dag waarop HHC de werkgroep Morkhoven voor het eerst door de stront trok.
    Ik heb niks kunnen vinden, maar dat doet er niet toe. Ton Hofstede is immers de expert-speurneus en – zoals ik van Boudine heb geleerd – hij die stelt moet bewijzen. De vraag aan hem luidt dus: welke 13 artikelen waarin hij zegt belasterd te worden worden bedoeld? Bij elk van die 13 artikelen (de reacties tellen uiteraard niet mee) graag even aangeven waar de laster jegens hem uit bestaat.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Stekeldier, ik werd vannacht even wakker met de gedachte dat ik een dergelijk artikel nog moet schrijven. Maar ik ben weer in slaap gevallen en toen ik vanmorgen opstond, wist ik dat ik het daar echt te druk voor heb. Misschien volgend jaar voor 1 april…

  • Robert van de Luitgaarden

   Beste Yvonne,

   Het blijft een mooi nummer “) Bedankt nog

   Antwoord
 16. Frides Lameris

  Goed (na)speurwerk Bou!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je, Frides.

   Antwoord
 17. Myra

  @stekeldier de 13 artikelen staan in het bewuste artikel van HHC…

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Maar Myra, daar is geen laster en smaad bij.

   Antwoord
 18. Stekeldier

  Op het moment dat Boudine in een artikel Marcel beterschap wenst en oproept tot het sturen van een kaartje, dan is de curieuze gedachtenkronkel kennelijk dat dit gezien moet worden als een intentionale en kwaardaardige aanval op (“modder gooien in de richting van”) HHC. Heel bijzonder allemaal.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Stekeldier, ik maak me echt zorgen om Marcel en bepaald niet om die vieze zere dikke duim van Ton.
   Als je nieuws hebt over zijn laatste operatie, post het dan alsjeblieft snel.
   Hij was ook nog bezig aan een boek over de Zandvoort-zaak. Ik heb genoten van zijn andere boek, over de zaak Temse Madeira: Kinderen te Koop. Alle namen zijn daarin veranderd, zelfs zijn dochter veranderde in een zoon, maar wat een meidig ventje is dat! Als je weet dat dit zijn dochter is, dan begrijp je het. Meneer Maas komt er ook in voor, deze niet bestaande woordvoerder volgens Ton, maar Ton heeft immers onderzoek gedaan…
   Ik hoopte op het vervolg, maar ik begrijp dat hij nu niet kan schrijven. Als je weet hoe het met hem gaat, post het dan hier! Moge Marcel nog lang leven, zo niet hier, dan bij de Lieve Heer die hem al die jaren niet in de hemel wilde hebben, want Marcel mocht eens gaan actie voeren onder de engelen! Daarom leeft hij nog steeds!
   Mocht hij ooit actie voeren in de hemel, dan wens ik dat hij alle engelen opstookt om te pissen op al die vieze chemtrails! Als een zwerm hemelse mannekes pis! Voorlopig wens ik hem nog in leven, opdat ik kan genieten van zijn volgende boek. Ook op aarde is er nog een taakje voor hem weggelegd. Weet dat ik daarom dagelijks duim voor zijn herstel!

   Antwoord
   • Robert van de Luitgaarden

    Boudine, ik heb je een mail gestuurd met info.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Robert, dat helpt niet. Ik wacht op een bericht waaruit blijkt dat Marcel zijn operatie te boven is gekomen. Iedere link is welkom! Ieder bericht eveneens!

   • Glenn

    Ik ben ook heel benieuwd hoe het met Marcel is.
    Misschien zou u een bericht via facebook aan zijn dochter Wendy kunnen sturen.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Glenn, Marcel is altijd heel discreet. In Kinderen te koop is Wendy zijn zoontje! Ik wacht daarom af tot ze zelf weer met berichten komen. En ik geloof niet in de smerige dikke zere duim van de medicus Ton. Aan die dokter zou ik zelfs mijn kat niet toevertrouwen!

 19. Robert van de Luitgaarden

  Boudine

  Dat ik op een getuigenlijst sta , wil nog niet zeggen dat ik wordt opgeroepen, want daar beslist de Rechter over.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Robert, het zou reeds voldoende zijn als jouw boek wordt ingebracht. Wat een prachtboek is dat!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën