Archief
Artikelen

Aleppo is een stad in het noordwesten van Syrië, vlak bij de Turkse grens. Met een inwonertal van 2.738.000 is het de grootste stad van Syrië. Het is de hoofdplaats van het gouvernement Aleppo en strijdt met Damascus om de eer welke stad de langst constant bewoonde stad ter wereld is. Vanaf 2012 is het oosten van Aleppo bezet door “rebellen”, zeg maar El Nusra, Al Qaida of ISIS. Veel inwoners vluchtten naar West Aleppo, maar er bleven ook mensen achter. De bevoorrading verliep vanuit Turkije. Sinds augustus van dit jaar heeft het Syrische leger de stad echter omsingeld en de bevoorrading afgesneden. De Syrische regering biedt alle bewoners van Aleppo een vrije uittocht, maar ISIS weigert dat aan de bewoners, die aldus gegijzeld zijn.

Vanuit Oost Aleppo wordt er voortdurend geschoten op West Aleppo, hoewel de westerse media zeggen dat “het regime van Assad” de stad bombardeert. De propaganda van het “vrije westen” gaat zo ver, dat een aantal wetenschappers sancties willen tegen Rusland om Aleppo. Ook Nederlandse wetenschappers hebben de petitie ondertekend. De wetenschappers roepen de internationale gemeenschap op te erkennen dat er in de verwoeste stad door de Syrische regering en het Russische leger misdaden tegen de menselijkheid worden gepleegd. Die wetenschappers zijn niet goed wijs!

Rebel rocket attack hits Aleppo University, civilians killed & injured

Syrian Girl is een naamloze jonge vrouw die via Facebook en haar YouTube kanaal wat tegenwicht probeert te bieden in deze tijd van universal deceit.

What’s REALLY Happening in Syria duurt 11 minuten.

Gepubliceerd op 28 sep. 2016

The U.S. is HELPING ISIS and moving closer to war with Russia.

De Volkskrant zegt dan: ‘Levende hel’ in Aleppo maar het Westen grijpt niet in. Dat is pure propaganda voor een “ingrijpen” door het westen! En gisteren (4 oktober) verklaarde minister John Kerry namens de VS dat ze niet langer willen praten met Rusland. Tot zover de vrijheid en democratie. Tot zover ook de pogingen om te komen tot vrede in het Midden Oosten. De VS wil geen vrede, want vrede is slecht voor de wapenhandel, die ook in Israël en Jordanië sommige mensen rijk maakt!

US suspends bilateral contact with Russia over Syria duurt 9 minuten.

Steeds meer mensen geloven niet langer in de oorlogspropaganda die ons wordt voorgeschoteld als een strijd voor vrijheid en democratie. Afghanistan, Irak, Libië, de huidige verwoesting van Jemen en de seksistische dictaturen in Saoedie Arabië en andere bevriende olielanden, het spreekt allemaal boekdelen. Laten we het dus hebben over de Zwarte Piet! Die ligt niet bij Rusland, maar bij de VS!

Syria – The U.S. Propaganda Shams Now Openly Fail

The Obama administration, and especially the CIA and the State Department, seem to be in trouble. They shout everything they can against Russia and allege that the cleansing of east-Aleppo of al-Qaeda terrorist is genocidal. Meanwhile no mention is ever made of the famine of the Houthis in Yemen which the U.S. and Saudi bombing and their blockade directly causes.

Russians Bring Humanitarian Aid to Syria

Gepubliceerd op 4 okt. 2016

In parallel with the Russian military operation, which began in Syria over a year ago, Russian forces are also taking an active role in delivering humanitarian aid. this week Russian forces delivered aid to the region of Maaloula, including medicine, children’s food, rice, and tea. the move comes amid Russia’s commitment to help Syrians at every level.

Misschien gelooft u nog in het Twittermeisje Bana, 7 jaar oud en slachtoffer van de oorlog in Aleppo. Die kleine wijsneus is aandoenlijk, maar de vraag is wel of ze echt bestaat! Het Syrian Observatory for Human Rights, dat zoveel nieuws uit Syrië de wereld in slingerde, is inmiddels ontmaskerd als een freak met een dikke duim, die in Londen woont! En dan de “White Helmets”, die deel uitmaken van de “rebellen”, maar wat zijn ze humanitair! Dit is pure propaganda:

White Helmets | Official Trailer [HD] | Netflix

En Nederland betaalt daar aan mee! Terug dus naar de werkelijkheid, want in Syrië is niets wat het via onze media lijkt. De volgende video is een MUST SEE, vooral voor de wetenschappers die een petitie tekenen voor ingrijpen van het westen in een oorlog die kan uitmonden in WW III.

Why Everything You Hear About Aleppo Is Wrong duurt 25 minuten.

Live gestreamd op 29 sep. 2016

What’s really going on in Aleppo? Are Assad and Putin exterminating the population for sport? Is it a war against US-backed “moderates”? That is what the mainstream media would have us believe. We speak with Vanessa Beeley, a journalist who just returned from Aleppo for the real story.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

16 Reacties op “Update: Wat gebeurt er nu echt in Syrië?”

 • AlbertV:

  Bij dat twittermeisje Bana kreeg ik direct een deja-vu: ‘Nurse Nayirah’: https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y

  Faked Kuwaiti girl testimony

  Het doelbewust doden van onschuldige mensen en zeker kinderen doet het bloed van ieder normaal mens koken. Prima onderdeel dus in een agressieve propaganda campagne.
  Zouden ze (VS) het weer proberen? Het valt me op dat de voertaal Engels is. Ik denk dat ze gevraagd zijn en daarmee ingelijfd in de anti Rusland/Syrië propaganda.
  Hopelijk (als het inderdaad een propaganda middel is) wordt deze truc ontmaskerd vóórdat WWIII uitbreekt.

  • mr.drs.Bou:

   Goede morgen, Albert.
   Dat twittermeisje Bana is van hetzelfde laken een pak! Pure reclame voor een totaal verwoeste wereld vol vrijheid en democratie! Jammer dat het grote publiek er nog altijd instinkt…

 • mr.drs.Bou:

  Damn Russians are guilty for everything! – US Goes Hysterical on Russia for Collapse of Syria Talks

  MSM caught misleading readers about Syrian siblings killed in Aleppo

 • mr.drs.Bou:

  Syrian War Report – October 5, 2016: US Considers Military Strikes on Govt Forces

 • mr.drs.Bou:

  Een lang artikel over de propaganda in de Irak-oorlog:

  Fake News And False Flags:
  Pentagon Paid $540mn For Fake ‘Al Qaeda’ Videos

  The Pentagon gave a controversial UK PR firm over half a billion dollars to run a top secret propaganda programme in Iraq, the Bureau of Investigative Journalism can reveal.

  Bell Pottinger’s output included short TV segments made in the style of Arabic news networks and fake insurgent videos which could be used to track the people who watched them, according to a former employee.

  The agency’s staff worked alongside high-ranking US military officers in their Baghdad Camp Victory headquarters as the insurgency raged outside.

 • mr.drs.Bou:

  Nog een artikel over de propaganda-methoden:

  Propaganda Techniques of Empire

  By James Petras

  Introduction: Washington’s quest for perpetual world power is underwritten by systematic and perpetual propaganda wars. Every major and minor war has been preceded, accompanied and followed by unremitting government propaganda designed to secure public approval, exploit victims, slander critics, dehumanize targeted adversaries and justify its allies’ collaboration.

  In this paper we will discuss the most common recent techniques used to support ongoing imperial wars.

  Propaganda Techniques of Empire.

  Role Reversal

  A common technique, practiced by the imperial publicists, is to accuse the victims of the same crimes, which had been committed against them. The well documented, deliberate and sustained US-EU aerial bombardment of Syrian government soldiers, engaged in operations against ISIS-terrorist, resulted in the deaths and maiming of almost 200 Syrian troops and allowed ISIS-mercenaries to overrun their camp. In an attempt to deflect the Pentagon’s role in providing air cover for the very terrorists it claims to oppose, the propaganda organs cranked out lurid, but unsubstantiated, stories of an aerial attack on a UN humanitarian aid convoy, first blamed on the Syrian government and then on the Russians. The evidence that the attack was most likely a ground-based rocket attack by ISIS terrorists did not deter the propaganda mills. This technique would turn US and European attention away from the documented criminal attack by the imperial bombers and present the victimized Syrian troops and pilots as international human rights criminals.

  Hysterical Rants

 • mr.drs.Bou:

  US Military Builds a New Air Base in Northern Syria

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20161004/1045991523/syria-us-airbase.html

  Dat is brutaal! Het is een pure invasie. Een militaire basis bovenop de olievelden van Syrië. De VS is niet uitgenodigd! Stel dat ze ongevraagd een militaire basis bouwen in Groningen, bovenop de Nederlandse aardgasvoorraad. Het is pure diefstal! Het zijn rovers en moordenaars! En dat noemen ze vrijheid en democratie, of wellicht een humanitaire missie!

  En intussen sjouwen die rottige Russen met hulpgoederen voor de bevolking van Syrië. Maar dat staat niet in de Volkskrant!

  Russian Military Jet Airlifts 40 Tonnes of Armenian Relief Aid to Syria

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20161006/1046046492/armenia-aid-syria-russia.html

 • mr.drs.Bou:

  Deze is leuk! 🙂

  American threats of terror attacks in Russian cities: Bluffing or a real possibility?

 • mr.drs.Bou:

  How the White Helmets Became International Heroes While Pushing U.S. Military Intervention and Regime Change in Syria
  Created by Western governments and popularized by a top PR firm, the White Helmets are saving civilians while lobbying for airstrikes.

  The White Helmets were founded in collaboration with USAID’s Office of Transitional Initiatives—the wing that has promoted regime change around the world—and have been provided with $23 million in funding from the department. USAID supplies the White Helmets through Chemonics, a for-profit contractor based in Washington DC that has become notorious for wasteful aid imbroglios from Haiti to Afghanistan. While members of the White Helmets have been implicated in atrocities carried out by jihadist rebel groups, the names of many of the firms that supposedly monitor and evaluate their work have been kept secret by USAID on unspecified security grounds.

  White Helmets are AlQaeda | Official Trailer [HD]

 • mr.drs.Bou:

  jolo, als je wil dat Rutte wordt weggestemd, ga dan wel stemmen! Kies voor een partij die je beter bevalt. Denk niet dat alles dan goed wordt, want stemmen heeft niet veel invloed, maar alle kleine beetjes helpen, ook al zijn het slechts druppeltjes op een gloeiende plaat. Heel veel van die druppeltjes kunnen maken dat Rutte met zijn VVD de mist in gaat! 🙂

 • mr.drs.Bou:

  Struggling for peace? ‘White Helmets’ Nobel Prize nomination sparks controversy

 • mr.drs.Bou:

  CrossTalk: White Helmets, Really? duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 7 okt. 2016

  The White Helmets: a heartfelt humanitarian NGO or an elaborate and cynical western PR stunt promoting illegal regime change in Syria? Does the wearing of white helmets mean they are the good guys supporting a just cause?

  CrossTalking with Vanessa Beeley, Eva Bartlett, and Patrick Henningsen.

 • mr.drs.Bou:

  The Truth About the #Syrianboy Viral Photo. Its really a story of two boys. #OmranDaqneesh duurt 7 minuten.

  Gepubliceerd op 21 aug. 2016

  Here is the full translated video of the boys murder for any skeptics, watch it at your own risk. https://my.mixtape.moe/vkzsxr.mp4

  Wie de hele onthoofding wil zien, moet even doorlinken. Maar wees gewaarschuwd: je wordt er misselijk van!

 • mr.drs.Bou:

  Rebel snipers shoot civilians on Aleppo streets – locals (EXCLUSIVE)

  Gepubliceerd op 12 okt. 2016

  The US State Department has responded to an RT report documenting how terrorists in eastern Aleppo are preventing the civilian population from leaving. Although Islamic State is not known to be present there, its sympathizers apparently are. RT spoke to many locals who claim they live in constant threat of terrorist sniper fire.

 • mr.drs.Bou:

  Several children killed, injured in rebel shelling in Aleppo (GRAPHIC)

  Disturbing images: Inside Aleppo hospital saving children in govt-held western part ignored by MSM

 • Stekeldier:

  De U.S. Peace Council, een vredesorganisatie onderdeel van de Verenigde Naties, is onlangs teruggekeerd van een bezoek aan Syrië. De leden hadden zes dagen lang ontmoetingen met Syrische overheidsfunctionarissen, president Assad, oppositieleden, zakenlieden, studenten etc. Onlangs hield de delegatie een persconferentie over hun bevindingen, een gebeurtenis die uiteraard angstvallig uit de MSM gehouden is:

  https://www.youtube.com/watch?v=c8JppJyVxYU

Laat een reactie achter