Archief
Artikelen

Vandaag begint de Bilderberg-conferentie, een knus onderonsje van rijke en machtige genodigden in een zwaar bewaakt en peperduur hotel. Jaren lang heeft de elite deze jaarlijkse bijeenkomsten geheim weten te houden, maar met de huidige stand van de technologie lukt dat niet meer. Daarom wordt nu een lijst van deelnemers vrijgegeven, maar wat wordt besproken is privé en blijft geheim. Koning Wim Alex gaat nu openlijk naar Bilderberg, zonder zijn moeder die jaren lang stiekem ging. Er is ook een lijst vrijgegeven van onderwerpen die zullen worden besproken, maar dat wil niet zeggen dat de inhoud van die gesprekken ooit naar buiten komt. James Corbett heeft de lijst van deelnemers en onderwerpen bekeken.

Bilderberg 2016: What’s On The Agenda? duurt 16 minuten.

Gepubliceerd op 8 jun. 2016

SHOW NOTES AND MP3

This year’s official Bilderberg meeting agenda is the usual list of vague references to broad categories of topics…but is there anything we can gather from the topic list? And what of this year’s participants?

Charlie Skelton doet al sinds 2009 onderzoek naar Bilderberg. Hij schrijft voor The Guardian, daarnaast is hij komiek en acteur, met een zeer veelzijdige carrière. In de volgende video vertelt hij over zijn ervaringen bij vorige Bilderberg bijeenkomsten en zijn verwachtingen over de huidige conferentie.

Charlie Skelton on the Bilderberg Group duurt 9 minuten, met een minuut reclame vooraf.

Bij deze het geschreven artikel: Bilderberg 2016: We can expect desperate lobbying against Brexit from Big Business. Uiteraard is er nu in Duitsland veel aandacht voor Bilderberg. Hoewel men een beetje doet alsof het geheim nu doorbroken is, blijft de inhoud nog steeds geheim. Het is een openlijke samenzwering!

Bilderberger Verschwörung in Dresden 2016 duurt 15 minuten.

Wat wordt besproken bij Bilderberg, mag dan geheim zijn, maar de plannen die ze maken, worden meestal werkelijkheid. Een van die plannen was de EU, een ander plan is TTIP. We weten dat TIPP er aan komt, maar de inhoud is nog steeds geheim. Het is een openlijke samenzwering!

The Bilderberg Group’s Transatlantic Trade and Investment Partnership duurt 10 minuten.

Tony Gosling onderhoudt een website over Bilderberg.

Frm BBC Journalist: Why Bilderberg Won’t Allow BREXIT duurt 12 minuten.

Gepubliceerd op 8 jun. 2016

In this video Luke Rudkowski talks to Ex-BBC Investigative radio journalist, Tony Gosling right outside of the Bilderberg hotel moments after it was completely locked down. The two discuss the bilderbergs connection and influence of the recent Brexit vote taking place in the Great Britain. Tony goes over historical context to the decision and its larger implications.

In het volgende lange interview van George Butler met Tony Gosling worden de verbanden duidelijk tussen deze openlijke samenzwering en de wereldpolitiek. Er wordt verband gelegd met de economie, de privatisering, de EU, Brexit, NATO en ga zo maar door.

End of the EU dictatorship? The Secret Truth: Bilderberg 2016 In Dresden duurt 56 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

16 Reacties op “Van 9 tot 12 juni: Bilderberg in Dresden”

Laat een reactie achter