Selecteer een pagina

Archieven

Van 9 tot 12 juni: Bilderberg in Dresden

Vandaag begint de Bilderberg-conferentie, een knus onderonsje van rijke en machtige genodigden in een zwaar bewaakt en peperduur hotel. Jaren lang heeft de elite deze jaarlijkse bijeenkomsten geheim weten te houden, maar met de huidige stand van de technologie lukt dat niet meer. Daarom wordt nu een lijst van deelnemers vrijgegeven, maar wat wordt besproken is privé en blijft geheim. Koning Wim Alex gaat nu openlijk naar Bilderberg, zonder zijn moeder die jaren lang stiekem ging. Er is ook een lijst vrijgegeven van onderwerpen die zullen worden besproken, maar dat wil niet zeggen dat de inhoud van die gesprekken ooit naar buiten komt. James Corbett heeft de lijst van deelnemers en onderwerpen bekeken.

Bilderberg 2016: What’s On The Agenda? duurt 16 minuten.

Gepubliceerd op 8 jun. 2016

SHOW NOTES AND MP3

This year’s official Bilderberg meeting agenda is the usual list of vague references to broad categories of topics…but is there anything we can gather from the topic list? And what of this year’s participants?

Charlie Skelton doet al sinds 2009 onderzoek naar Bilderberg. Hij schrijft voor The Guardian, daarnaast is hij komiek en acteur, met een zeer veelzijdige carrière. In de volgende video vertelt hij over zijn ervaringen bij vorige Bilderberg bijeenkomsten en zijn verwachtingen over de huidige conferentie.

Charlie Skelton on the Bilderberg Group duurt 9 minuten, met een minuut reclame vooraf.

Bij deze het geschreven artikel: Bilderberg 2016: We can expect desperate lobbying against Brexit from Big Business. Uiteraard is er nu in Duitsland veel aandacht voor Bilderberg. Hoewel men een beetje doet alsof het geheim nu doorbroken is, blijft de inhoud nog steeds geheim. Het is een openlijke samenzwering!

Bilderberger Verschwörung in Dresden 2016 duurt 15 minuten.

Wat wordt besproken bij Bilderberg, mag dan geheim zijn, maar de plannen die ze maken, worden meestal werkelijkheid. Een van die plannen was de EU, een ander plan is TTIP. We weten dat TIPP er aan komt, maar de inhoud is nog steeds geheim. Het is een openlijke samenzwering!

The Bilderberg Group’s Transatlantic Trade and Investment Partnership duurt 10 minuten.

Tony Gosling onderhoudt een website over Bilderberg.

Frm BBC Journalist: Why Bilderberg Won’t Allow BREXIT duurt 12 minuten.

Gepubliceerd op 8 jun. 2016

In this video Luke Rudkowski talks to Ex-BBC Investigative radio journalist, Tony Gosling right outside of the Bilderberg hotel moments after it was completely locked down. The two discuss the bilderbergs connection and influence of the recent Brexit vote taking place in the Great Britain. Tony goes over historical context to the decision and its larger implications.

In het volgende lange interview van George Butler met Tony Gosling worden de verbanden duidelijk tussen deze openlijke samenzwering en de wereldpolitiek. Er wordt verband gelegd met de economie, de privatisering, de EU, Brexit, NATO en ga zo maar door.

End of the EU dictatorship? The Secret Truth: Bilderberg 2016 In Dresden duurt 56 minuten.

17 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Kijk dit nou toch! Ze hebben een hek geplaatst om het hotel en de politiestaat uitgeroepen!

  Dresden: Massive Polizeipräsenz zu Beginn des Bilderbergtreffens

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne,
   Normaal is het niet, maar het was wel te verwachten. Eerst een hek en dan 400 agenten…
   Nu er toch een hek omheen geplaatst is, stel ik voor dat die agenten iedereen die binnen dat hek zit, daar lekker binnen houden. Dan zit iedereen die deelneemt aan deze openlijke samenzwering OPGESLOTEN!!! 🙂

   Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Wat is het precariaat ???

  Breaking Brexit – #NewWorldNextWeek duurt 17 minuten.

  Antwoord
 3. Groene Wolf

  Mark Passio over Order Followers. Befehl ist Befehl!
  https://www.youtube.com/watch?v=_y9FpBAVuIc

  Order Followers duurt slechts 8 minuten!

  (note: in Amerikaans engels heeft socialism een andere lading gekregen) Voor het overige klopt dit deze uitleg! Inderdaad Bou, een uitgelezen moment om oorlogsmisdadigers en andere misdadigers tegen de mensheid te arresteren. Haha…

  Antwoord
 4. Groene Wolf

  http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/bilderberg-waarom-die-geheimzinnigheid.php
  In het boek “Geld komt uit het niets” van Ad Broere is een interview opgenomen uit mei 2011 met een ex-bankier van een Zwitserse bank.
  Af en toe een moordje om ‘bestwil’ door een huurmoordenaar en die laten uitbetalen via een Zwitserse bank. Uit het interview blijkt dat het vooral Amerikanen en Britten zijn die bij Zwitserse banken aan de knoppen zitten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Brood leidt tot bruut arrest demonstranten #Bilderberg2016

  Antwoord
 6. Ingrid

  Belangrijke en interessante informatie over de Bilderberg groep bijeenkomst. Deelnemers zijn in mindere getale regerings elite maar meer en meer “bilionaires and corporate hight tech crowd”. Een goede analyse van de deelnemers en de functies die ze vervullen in het uitrollen van de neocon agenda. Ook de bespreking van de Smart Cities die hier direct mee te maken heeft. Een globaal netwerk van burgemeesters die tot doel heeft de maatschappij vanaf locaal niveau te globaliseren. Veel zaken buiten de EU om. Nederlandse burgemeesters die deelnemen aan Bilderberg Aboutaleb uit Rotterdam en Kasja Ollongren, wethouder Amsterdam. Haar twitteraccount spreekt boekdelen over de nieuwe functies van burgemeesters. “What if Mayors rule the world” en de EU Urban Agenda.https://twitter.com/KajsaOllongren

  http://21stcenturywire.com/2016/06/11/bilderberg-smart-cities-a-i-child-snatching-uk-column-news-june-10-2016/

  Enfin, de moeite van het bekijken waard

  Antwoord
  • Ingrid

   Onderwerp Bilderberg start op 5.28 min.

   Antwoord
 7. Groene Wolf

  Attentie, attentie… Het stiekeme, achterbakse Bilderberg gesmiespel zit er weer aan te komen. Bilderberg marching orders kunnen heus wel zonder decadent gedoe op een luxe locatie worden doorgegeven. Dan maar thuis, zoals de thuiswerkers via skype of zo! Je moet er wat voor over hebben om de Corona gekte in de lucht te houden.
  https://21stcenturywire.com/2020/05/23/as-bilderberg-postpones-2020-meeting-former-governor-probed-for-attending-elite-confab-in-2018/

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën