Archieven

Erdogan, de molenaar van Koerdistan

Recep Tayyip Erdoğan is de molenaar van Koerdistan. Dat land wordt vermalen door die man, die molenaar van Koerdistan, Erdogan! Erdogan de geitenneuker maakt de zaak beslist niet leuker. Belediging van bevriend staatshoofd is strafbaar, maar de wet is nogal rekbaar. Straffeloos en ongestraft vermaalt de Turkse Erdogan Koerdistan, heel Koerdistan! Arm Koerdistan!
Hij is de grote vriend van ISIS, die van geld volstrekt niet vies is. De misdaden van Erdogan, heel de wereld weet er van. Met van bloed druipende handen is hij welkom in alle landen die graag zaken met hem doen: olie, wapens, mensen, poen! De Armeense genocide kan men nu niet meer verbieden, maar het vermalen van Koerdistan? Stop die man en doe er wat aan!

Fmr Miss Turkey Convicted Of “Insulting” President Erdogan

Erdogan tells muslims to have more babies

Erdogan wil geen Europese bemoeienis met zijn beleid

‘Erdoganistan’: Persecuted journalists tell RT of horrors of Turkish crackdown on Kurds

Turkish Army shells Kurdish-majority town at Syria border (VIDEO)

Refugees shot by Turkish border guards

According to eyewitness reports published last week by Human Rights Watch, at least five people were shot or beaten to death by Turkish border guards in March and April on the country’s border with Syria, including a 15-year old boy. Fourteen others received serious injuries as a result of shots or beatings.

The European Union has remained silent about the report detailing the deliberate killing of refugees fleeing the civil war in Syria. While the EU is insisting that Turkey pass amendments to its anti-terrorism laws with regard to the introduction of visa-free travel in the EU for Turkish citizens, Brussels is giving President Recep Tayyip Erdogan a free hand in the inhumane treatment of refugees inside Turkey.

It’s Official! Turkey is Abetting ISIS in Syria

ISIS covers fighters’ hefty bills in Turkish hospitals – leaked phone taps

Islamic State terrorists wounded on the Syrian battlefield regularly travel to Turkey for complex and costly medical treatment, according to tapped phone calls apparently ignored by Ankara’s security forces, and handed to the media by opposition MP Erem Erdem.

‘Thousands of bodies in ravine’: ISIS mass execution site reportedly discovered in Syria

Davutoglu vs. Erdogan: Who Has Lost?

Foreign Policy Diary – Erdogan Consolidates the Power in Turkey

Opheffing parlementaire onschendbaarheid dichterbij na vuistgevecht in Turks parlement
5 mei 2016

Een parlementaire grondwetscommissie heeft het voorstel om de onschendbaarheid van parlementariërs op te heffen maandagnacht goedgekeurd. Het voorstel maakt de weg vrij voor vervolging van 113 parlementariërs die een proces tegen zich hebben lopen. Naar verwachting stemt het parlement over twee weken in met de wetswijziging.

Vertrek Davutoglu tekenend voor autoritaire koers Erdogan

‘Paleiscoup’
Sinds Davutoglu premier is, vaart de vrome academicus een steeds onafhankelijkere koers. Dat bevalt de machtigste man van het land maar niets.

Turkey’s Erdogan Goes Full-Dictator: Arrests Dutch Journalist For Critical Tweet

Two Turkish journalists given jail terms, one survives assassination attempt

After Political Shake-Up, Is Turkey Heading for Economic Crisis?

Kerim Karakaya

As Turkish markets shook after the May 5 announcement of Ahmet Davutoglu’s resignation as prime minister, President Recep Tayyip Erdogan came out with his typical defiant tone when he said, “There are those who pray for an economic crisis. Those who dream of adding to their wealth [in an economic crisis] won’t be able to do so.”

Markets received news of Davutoglu’s departure as yet another political uncertainty; the Istanbul stock market lost 8% of its value in one week. The dollar exchange rate, which was $1 to 2.80 Turkish liras on May 4, climbed to 2.97 Turkish lira in one day. It was the first time since 2001 that the markets were so negatively affected by an apparent rift between the president and the prime minister.

Stadsgezicht in Koerdistan, gevonden op http://www.huseyin-baybasin.com

 

1 Reactie

  1. only you

    Geld lijkt voor hem belangrijker dan de eer?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën