Selecteer een pagina

Archieven

De Bart van Well verhoren met Angelique

vlnr: Marcel Vervloesem, mr. Adèle van der Plas, Yvonne Keuls en Jan Boeykens.

Deze foto is genomen op de boekpresentatie van “Weggejorist” door Robert van de Luitgaarde. Daarover later meer. Deze week stond in het teken van de Van Well verhoren. Hoewel ik niet aanwezig was, heb ik de twitters gevolgd van Talk2Myra, Koen Voskuil en Saskia Belleman. Voor een overzicht kunt u terecht op Het Haagse Complot. Ook zijn er opnamen gemaakt, zelfs van de motor-boy P.R. en van Fred Teeven! Die beriep zich eerst op zijn zwijgplicht en toen om de politie! De beste opname is gemaakt door Nico van den Ham. Het gaat om het verhoor van Jetty, die we reeds kennen als Angelique. Zij heeft in 1998 tegen de zedenpolitie verklaard over de handel in kinderen aan door haar met name genoemde hoge mieters, waarna het Rolodex-onderzoek van start ging en in de berm gereden werd. Haar verhaal is wrang en haar getuigenis is moedig!

Koen Voskuil kopte in het AD: ‘Nico L. verhuurde kinderen aan Demmink’

In de zaak over een mogelijk groot netwerk van kindermisbruik in de jaren ’80 en ’90 is een boekje open gedaan over de rol van Nico L. Hij zou onder meer kinderen hebben verhuurd aan de gepensioneerde justitietopman Joris Demmink en andere topambtenaren. Woensdag getuigden Jetty Bruggenwirth en rechercheur Chris de Graauw bij de rechtbank in Amsterdam.

Het gaat echter niet alleen om Demmink, maar om de pedo-kliek bij justitie. Met kindermisbruik en satanisme doen hoge mieters mee. Jetty vertelt wat zich afspeelt in de laag daaronder, de mensen die de kinderen regelen voor deze hoge heren. Zij heeft een tijdje met haar dochter van 11 bij een van hen gewoond: Nico Langeveld. Ze was op de vlucht voor haar man die haar had geslagen en Nico bood haar onderdak. Hij bleek chauffeur voor het netwerk van Alex Maasdam. Naarmate Jetty meer te weten kwam van zijn doen en laten, werd Nico steeds gewelddadiger. Nadat hij haar dochter had verkracht, greep de politie op een vreemde manier in! Men bood haar bescherming in een Huis van Bewaring, waarna ze werd veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf…

De achtergrond van haar verhaal staat reeds op BOUblog: Drie gesprekken met Myra over de pedo-doofpot. In juni 2014 heeft Myra een gesprek gehad met Jetty en vervolgens met Richard-Carl Samson, de Rolodexman. De twee verklaringen sluiten op elkaar aan. De nieuwe verklaring van Jetty is onder ede. Ook werden er scherpe vragen gesteld, maar de rechter was begripvol en Jetty hield het tot het einde vol! Prachtig, Angelique!

www.nicovandenham2.blogspot.nl: duurt een uur en 33 minuten.

Noem mij maar Angeligue duurt een uur en 4 minuten. Met transcript
Gepubliceerd op 6 jun. 2014

Schokkend verhaal na 25 jaar zwijgen. Angelique is volgens de recherche aanleiding tot het Rolodex onderzoek. Het onderzoek naar een pedofielennetwerk waar hooggeplaatste personen deel van uit zouden maken. Dit was in 1998 en er blijkt niets veranderd te zijn.

De Rolodex Man duurt een uur en 4 minuten. Met transcript

Tot slot nog dit: Demmink zal worden verhoord op 3 juni a.s.. De vraag is nu of dat al dan niet achter gesloten deuren zal zijn. Indien ja, dan is dat hele verhoor WAARDELOOS.

Update, ‘s middags, 15.06

Wij willen dat het hele verhoor wordt gefilmd, door objectieve camera’s en zonder knip- of plakwerk. Als dat niet mag, zou men dan de rechter kunnen wraken?

Verder is er een filmpje dat ik vanmorgen niet kon vinden, maar nu wel. Prachtig! Dank je wel, Donkey! 😉

JDTV – WEGGEJORIST Deel 1 duurt 5 minuten.

9 Reacties

 1. J. Doets

  Beste J. Doets,
  Deze reactie is door mij verwijderd. Een mening heeft iedereen, maar somber is de schaduw van de uwe. Luister nu eerst eens naar Jetty, want dat had u nog niet gedaan. Uw analyse kwam veel te snel. Vandaar!
  Eerst luisteren, dan spreken!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   J. Doets, wat een dooddoener! Al is de leugen nog zo snel…
   Ik heb nog even een kleine UPDATE video gevonden. Zie het artikel. MUST SEE duurt 5 minuten.

   Antwoord
 2. luca

  Een reden om een rechter te wraken is vooringenomenheid.
  Uitgerekend Joris Demmink achter gesloten deuren verhoren, is na zoveel jaren wanvertoning vanuit het OM een prima wrakingsgrond.

  Wat overigens niet wil zeggen dat gelijk hebben hetzelfde is als gelijk krijgen. Ik heb al hele rare wrakingskamer-zittingen meegemaakt.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Stekeldier. Ik had hem al klaar staan, maar ik wil er waarschijnlijk een apart artikeltje aan wijden! Ik ben nog aan het schrijven over de uitzending van The Prison Show met Baybasin en anderen. Morgen dus meer over Vervloesem en Morkhoven.

   Er gebeurt heel veel, vind je niet? 🙂

   Antwoord
   • StekelDier

    No ja, het is maar hoe je het bekijkt. Met die vermeende Apollo-tapes gebeurt al 20 jaar niks. Hopelijk komt er nog een doorbraak voordat Joris naar de eeuwige koterjachtvelden vertrekt. Op het Four Freedoms Awards elite-feestje zag hij er overigens nog monter uit.

    Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Deze video is echt een MUST SEE !!! Een interview van Myra met Marcel Vervloesem en Jetty.

  JDTV Afl.158 – Werkgroep Morkhoven Deel 2 duurt 28 minuten.

  Gepubliceerd op 30 apr. 2016

  Talk2Myra in gesprek met getuige Jetty Wittenburg en onderzoeker Marcel Vervloesem van de werkgroep Morkhoven over o.a. het Rolodex onderzoek en het onderzoek naar de affaire Demmink.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Jetty en de vragen voor Teeven duurt 11 minuten.

  Gepubliceerd op 14 mei 2016

  April 2016 waren de (pedo)verhoren in de civiele zaak van Bart van Well tegen de Staat. Fred Teeven werd ook verhoord en wilde niet alles vertellen en daarom moet hij terug komen op 3 juni 2016. De vragen die gesteld moeten worden volgens Jetty (de aangever van het Rolodex onderzoek) zijn het onderzoeken waard.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën