Selecteer een pagina

Archieven

Oekraïners zeggen NEE tegen Associatieverdrag EU

Gaat u a.s. woensdag ook stemmen? Zo ja, stem dan NEE. Als we de JA-propaganda voor het komende referendum mogen geloven, dan brengt het associatieverdrag onze Europese waarden naar Oekraïne: democratie, respect voor burgerrechten en vrijheid. Geen van deze mooie kreten is nog van toepassing op de EU. Het is een megalomaan en ondemocratisch bolwerk van ongekozen bestuurders, machteloze parlementariërs, dik betaalde lobbyisten, internationale bedrijven, handelsbelangen en ongebreidelde geldzucht. Deze waarden brengen wij straks naar het totaal verarmde en corrupte Oekraïne, tenzij we NEE stemmen.

Hoewel ook in Oekraïne de JA-propaganda overheerst, zijn er veel mensen tegen het associatieverdrag. Zij hopen op onze NEE-stem. Het YouTube kanaal WAR IN UKRAINE – THE UNREPORTED TRUTH heeft nu zelfs enkele video’s ondertiteld in het Nederlands, zodat u kunt zien en begrijpen wat zich afspeelt in dat land. Er is een burgeroorlog gaande tussen de Oekraïense fascisten en de Russisch sprekende bevolking. Ondanks de akkoorden van Minsk gaat deze oorlog nog altijd door. Ook de Krim is nog niet veilig voor de wrede terreur van de zwaar bewapende, moordzuchtige fascistische bendes. De wapens en het geld worden geleverd door het vrije wilde westen! Oekraïne is een failliete boedel! Kijk zelf maar wat zich afspeelt in dit prachtige land.

‘Ukraine completely bankrupt’: Govt grilled over economy failures

Referendum in Netherland. European Integration Ukraine.

Citzens of the Netherland are expected a difficult choice: be or not to be the European association with Ukraine .To understand whether Ukraine is needed in the structure of the EU. We offer to look for this video, based on real events. The location is Ukraine, 2013-2015 years. With the connection of cruel censorship, these shots are not popular in europian community.

I am Ukranian – Patriottistische gehandicapte Oekraïner, adresseert Nederlanders! is Nederlands ondertiteld.

Gepubliceerd op 3 apr. 2016

Oleksiy Zhuravko (https://www.facebook.com/avzhuravko) was the ombudsman for the disabled in Ukraine, and helped create thousands of jobs for disabled people. He, a person with one arm and no legs, had to flee Ukraine after he spoke out against Maidan. He is now charged with terrorism and treason.

Yulia Marushevska made millions of dollars since Maidan – at the age of 26, without any prior work experience, she was appointed the head of customs at the Port of Odessa – the most lucrative and corrupt place in one of the most corrupt countries in the world.

One of these people has a pretty face, and has made millions from the suffering that Maidan brought upon Ukraine. The other, had to struggle for everything in his life, yet helped thousands of others, and even though he can’t walk, is a wanted terrorist.

Pick your side when you come to vote on April 6th 2016!

De volgende video gaat over de “annexatie” van de Krim door Rusland. Deze aansluiting bij Rusland kwam tot stand na een referendum. De overgrote meerderheid van de bevolking koos voor Rusland en tegen Oekraïne.

Russia-Ukraine war – Crimea, 2 years of “occupation” what happened, what do locals think? duurt 13 minuten.

Crimea. Some think that “Russian occupation” of this strategic region could lead to World War 3. But what really happend here 2 years ago, why did it happen, and what dо locals think about it? We came to Crimea to learn the Truth!!

De volgende video is Nederlands ondertiteld:

Russia-Ukraine War – examining evidence of Russian aggression (Episode 2) duurt 17 minuten.

Deze video is het vervolg op de vorige, maar in het Engels en niet Nederlands ondertiteld. Hij gaat over de oorlog van Oekraïne tegen twee eigen provincies in de Donbass en bevat gruwelijke beelden. Maar die laffe oorlog tegen de eigen burgers is dan ook gruwelijk!

Russia-Ukraine War – victims of the war (Episode 3) duurt 15 minuten.

Als u een commercieel en militair associatieverdrag wenst met een land waar de regering haar eigen burgers uitmoordt omdat ze een andere taal spreken en zich verzetten tegen de ultra-rechtse staatsgreep in Kiev, stem dan JA. Mocht u nog niet overtuigd zijn van uw NEE-stem, link dan door naar de website van Irma Schiffers: Referendum Oekraïne 6 april. Naast vele links naar meer informatie staat daar ook onderstaande video:

Oekraine wat u niet wordt verteld is Nederlands ondertiteld en duurt 10 minuten.

Maar wat u ook doet, ga stemmen !!!

50 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  CrossTalk: Ukraine’s Destinies duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 6 apr. 2016

  The Netherlands is holding an advisory referendum on a key treaty between the European Union and Ukraine. This vote is important for a number of reasons – it is a unique opportunity to face head-on what many call the EU’s democracy deficit. Also, we will find out if the West’s institutionalized anti-Russia bias reflects the popular will.

  CrossTalking with Ben Aris, Gilbert Doctorow, and Joost Niemoller.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Dutch Reject Ukraine Deal: Dutch FM comments on Dutch voters’ rejection of Ukraine-E.U. treaty

  Antwoord
 3. formidabele

  Weer een bewijs van het referendum, dat het parlement en kabinet hun huiswerk niet naar behoren gedaan hebben?
  Zijn ze vergeten in wiens naam ze aangesteld zijn?
  Ze zijn te veel met hun eigen h(l)obby´s bezig?

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Poroshenko: Dutch vote not ‘strategic obstacle on Ukraine’s way to Europe

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Stop de Bankiers: De democratie is gered. Maar wat nu?

  Waartegen zich het meeste verzet richtte waren de clausules over militaire en andere integrerende samenwerking die zouden kunnen leiden tot een entree van Oekraïne in de EU zonder dat we daarover als bevolking ooit nog iets te zeggen zouden hebben. Dat dient de regering zich in de oren te knopen, en de lakmoesproef is het verscheuren van die delen van het verdrag die daarover gaan.

  Pogingen tot sabotage Oekraïne referendum door elite mislukt!

  Dat de opkomst niet hoog is komt eerder doordat de burger naar aanleiding van het in de wind geslagen referendum over de Europese Grondwet niet het gevoel heeft dat er überhaupt nog naar hen geluisterd wordt. Daarom des te meer complimenten aan onze echte vrienden van GeenPeil/GeenStijl die het initiatief hebben genomen voor dit referendum en alle Nee-stemmers hebben weten te mobiliseren met hun meer dan terechte boodschap: “Red de democratie!”

  Natuurlijk zal de elite hun zin doordrijven met het associatieverdrag, maar een hernieuwd kiezersbedrog zal de verbittering en scepsis onder de burger doen groeien. Steeds meer burgers worden wakker en zullen zich tegen de main-stream media en de elite verzetten.Het eliteproject genaamd EU loopt op haar laatste benen!

  Blik op NOS journaal: Staatsmedia gaan in Overdrive

  Thierry Baudet en Jan Roos hebben in samenwerking met miljoenen kiezers, de politiek en de staats- en concernmedia een enorme klap toegediend. Als je denkt dat de media nederig de hoek in duikt of het boetekleed aantrekt… Mispoes. Ze bedenken gewoon een nieuwe spin. In plaats van uitgebreid respect te betonen aan de initiatiefnemers van dit succesvolle referendum, is men op alle mogelijke wijze bezig deze mega-klap te marginaliseren.

  Hoe het IMF alle regels breekt om het failliete Oekraïne te redden

  Helaas voor de stadhouders in Kiev valt de economische situatie niet meer onder het tapijt te vegen, en weigerde het land in december voor het eerst een staatslening terug te betalen. Aan Rusland natuurlijk. Daarmee….is de Oekraïne dus officieel failliet……..

  Ware het niet dat het IMF, dollar-tool bij uitstek, opeens haar regels aanpast om het land toch van vers geld te voorzien. Een onopvallende gebeurtenis met grote consequenties. In Athene moeten er de wenkbrauwen gefronst zijn. En het is niet de eerst keer dat het IMF “creatief” met de regels omgaat als het om de Oekraïne gaat:

  France, Germany pledge to back Ukraine-EU treaty

  The broad political, trade, and defense treaty has already been signed by Dutch Prime Minister Mark Rutte and approved by all other EU nations, and Ukraine. But on Wednesday, 64 percent of Dutch voters rejected it. Ukraine’s President Petro Poroshenko said his country would continue moving towards the EU despite the Dutch vote.

  Antwoord
 6. Ingrid

  We weten inmiddels dat Soros de JA-campagne heeft gefinancierd. Zojuist liep ik tegen de originele documenten en correspondentie aan die hackersorganisatie Cyberkut hierover naar buiten heeft gebracht. Ik heb deze publicatie nog niet eerder in deze vorm gezien. Dus leek het me de moeite waard om dit alsnog te plaatsen.

  Hieruit blijkt dat Rutte direct betrokken is bij de JA campagne. Een memo aan Soros over de meeting met Rutte is hier te lezen.

  http://cyber-berkut.org/en/

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Ingrid! En het verbaast me niets…

   Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Zure koppen na uitslag referendum.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  De EU ‘zelfmoord door de realiteitsontkenning’

  Wat moest gebeuren, gebeurde. De EU, die een keten van zwakke schakels is, heeft uiteindelijk moeten inbinden en het Nederlandse volk was de eerste door tegen de associatie met de Oekraïne te stemmen. Natuurlijk kunnen de Eurocraten een of andere reden vinden om die stemming ongeldig te verklaren, kunnen zij verklaren dat een wet is overtreden, kunnen ze onderhandelen over een aantal kleine verandering in de associatieovereenkomst, of kunnen ze zelfs besluiten deze stemming gewoon te negeren.

  Maar niets van dat zal verschil maken: de onbetwistbare waarheid is dat de Oekraïners niet welkom zijn in de EU, niet als geassocieerde deelname en al helemaal niet als leden. Dus geen EU, geen NAVO geen ‘Europese toekomst’ voor de Oekraïne. De hete luchtballon die voor de naïeve en lelijke hoop van de Euro Maidan was opgepompt, is ontploft en het Euro-Oekraïense project is als een brandende Hindenburg neergestort.

  Deze ramp hoefde niet te gebeuren, het is volledig door mensen veroorzaakt. In een gezondere wereld zouden de EU, Rusland en de Oekraïne hebben onderhandeld over een driepartijen overeenkomst die de Oekraïne de rol zou hebben gegeven die het wat betreft haar geografische ligging en geschiedenis zou toekomen: een brug tussen Rusland en de EU. Maar de EU heeft categorisch deze optie meerdere malen afgewezen…

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  CrossTalk: Run, Yats, Run!

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  The Dutch Referendum: A Storm Warning for Ukraine

  Ukraine’s association with the EU promises to completely gut the country’s economy in just a couple of years. There is no future for Ukrainian agriculture, nor for its industrial sector that has lost markets in the East and cannot possibly find any in the West. Ukrainian exports to all destinations continue to plummet, including those headed west. The path to Europe is blocked because of quotas and Europe’s own overproduction of food, and Russia is a no-go for both political reasons as well as the lack of strategic vision on the part of the Ukrainian government. Experts claim that the problem is not that the Dutch are particularly overly skeptical about Ukraine. Citizens of many European countries – France and Italy for example, where no referendums have been held on this issue – feel the same. It has nothing to do with «Ukrainophobia». Many of the respondents in the Netherlands who oppose the Association Agreement claimed that it would be harmful to Ukraine itself.

  It seemed that a referendum would be a convenient excuse to revise a failed project and to return to the tripartite format suggested by Moscow (Ukraine–EU–Russia) for the discussions and cooperation. But it’s not all that simple.

  Antwoord
 11. only you

  Hoop niet dat de 2de Kamer er een wetswijziging insteld tav vh referendum ?

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Intussen in Oekraïne: de strijd gaat door!

  International Military Review – Donbass, April 14, 2016

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Nigel Farage over het Nederlandse referendum en de Turkijedeal (ondertiteld)

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Ukraine’s Forests On Verge of Extinction: Illegal poaching ruins unique Carpathian eco-system

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën