Archief
Artikelen

Op 22 juli 2011 werd Noorwegen opgeschikt door een terroristische aanslag. Eerst ontplofte er een bom in het centrum van Olso, waarbij het regeringsgebouw ernstig werd beschadigd en acht mensen werden gedood. Ook vielen er vele gewonden. Vervolgens ging de dader naar het eilandje Utøya, waar een zomerkamp plaats vond van de jongeren van de Arbeiderspartij. Daar begon hij de kinderen dood te schieten. Er vielen 69 doden en vele gewonden. De dader was een blonde, blanke Noor met blauwe ogen: Anders Behring Breivik.

Volgens de officiële lezing handelde Breivik alleen. Zijn motief was dat hij politiek bevlogen was, een uiterst rechtse ideologie aanhing en het land wilde verdedigen tegen de islamisering en de immigratie van moslims. Daarom schoot hij 69 blanke blonde kinderen dood! Hij werd veroordeeld tot 21 jaar gevangenisstraf, de maximum straf in Noorwegen. Er is in dit verhaal echter veel dat niet klopt.

De Deense onderzoeksjournalist Ole Dammegård heeft er zijn levenswerk van gemaakt om terroristische aanslagen nauwkeurig te onderzoeken. Daarbij stuitte hij op een patroon. Deze aanslagen volgen allemaal een zelfde scenario. De politie en veiligheidsdiensten falen, er is een eenzame “dader”, er vallen doden en gewonden, maar er worden ook crisis-acteurs ingezet! Vorig jaar heeft Ole Dammegård een lezing gehouden voor de open mind conference in Kopenhagen, over de aanslagen in Oslo en op Utøya. (Dit jaar zal hij aanwezig zijn op de open mind conference in Aalsmeer op 21 en 22 mei 2016.)

De lezing van Dammegård over de Noorse aanslag is zo verhelderend! Hoewel er inderdaad wellicht 77 doden vielen en talloze gewonden, blijkt de hele aanslag van hogerhand gefaked. Net als de aanslagen van 11 september 2001, is het een gigantische psy-op! Het doel van deze aanslagen is ons angst aanjagen. Verder geldt het bekende “verdeel en heers”. Als de angst voor de moslims begint te zakken, moeten we bang zijn voor de fascisten die de moslims haten! De beelden gaan de hele wereld over, iedereen is diep geschokt. Daarna kunnen de veiligheidsmaatregelen worden aangescherpt. Ook komt er meer politie en bewaking, van ons belastinggeld! En als dat niet helpt, komt de volgende BOEM!!!

Timeline: How Norway’s terror attacks unfolded

Kijk eerst even rustig naar de meest belangrijke beelden, want ook deze lezing van Dammegård is een lang verhaal, met lichtbeelden die door de camera niet altijd even duidelijk overkomen, omdat deze dan op Dammegård is gericht.

Here Breiviks terror bomb exploded in Oslo

Let in het volgende filmpje op de deur waardoor de vrouw naar buiten loopt. Er gebeurt dan even niets, en opeens BOEM! De deur zwaait dan naar buiten toe open. Let even later op al het glas dat op straat ligt. Ook de ramen knalden naar buiten. Dat was geen explosie, maar een implosie!

Oslo bomb: video shows moment of explosion at a store


Dit is de man die tenslotte werd “overmeesterd” op het eiland Utøya. Het probleem is alleen dat hij zelfs niet lijkt op Breivik! Ook zeiden verscheidene getuigen dat er meerdere schutters waren, maar volgens Dammegård hebben al deze getuigen inmiddels het land verlaten! Wel zijn er op Utøya nog explosieven gevonden, maar hoe die daar kwamen en wat die daar deden, blijft een raadsel. Daar heeft men het dus niet meer over (net als WTC 7). Ook blijken alle, maar dan ook werkelijk ALLE hulpdiensten op die dag niet thuis, onbereikbaar, zonder benzine, overbelast, op de verkeerde plaats en ga zo maar door!

Uit deze en andere zaken blijkt dat de officiële lezing niet klopt! De eenzame schutter Breivik is een patsy en het ontplofte busje is niet ontploft.

Er zijn wel degelijk echte doden te betreuren, maar onder de gewonden bevinden zich crisisacteurs, die zogenaamd zwaar gewond zijn, maar die na afloop van de indringende foto-shoot zwaar gewond in een autobus stappen! En dat terwijl de ambulances staan te wachten. Dit deel van de lezing, vanaf ongeveer een uur, is zo komisch! Het druipt van de ketch-up en andere slapstick! Het duurt 30 minuten en als u niet gelooft in crisis-acteurs, dan is dit half uurtje crisis-film een must see! Als u er wel al in gelooft, dan is dit lachen!

De eerste anderhalf uur van de lezing gaan over de aanslag in Oslo. Deze vond plaatst in het hart van de stad, op vrijdagmiddag rond half 4. Op straat was echter vrijwel geen mens te zien! Aan de ene kant van het regeringsgebouw “ontploft” het busje. Dammegård laat een uur lang heel precies zien wat daar niet aan klopt. Aan de andere kant van dat regeringsgebouw staan (of zitten of liggen) de crisisacteurs. Dat deel begint na ongeveer een uur. Daarna is er een korte pauze van 5 minuten.

Vanaf 1 uur en 30 minuten gaat de lezing over de slachtpartij op het eiland Utøya. Alle hulpdiensten gedragen zich zo knullig, dat ook dit verhaal de lachlust opwekt. Bedenk echter wel, dat er op dat eiland 500 tot 700 kinderen van 14-18 jaar vastzaten, terwijl er een uur lang werd geschoten op ieder kind dat voor de loop van het geweer kwam. Dan is het niet leuk meer, maar om te kotsen! Geloof dus niet in terrorisme, maar begrijp dat dit geweld van hogerhand wordt georganiseerd om een bepaalde politieke agenda door te drukken!

Ole Dammegård “When Terror Struck Norway” duurt 2 uur en 27 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

14 Reacties op “Ole Dammegård over de terrorist Breivik”

 • Groene Wolf:

  http://www.zengardner.com/staged-march-fear-brussels-cancelled-due-security-fears/
  Protestmars tegen angst door aanslagen in Brussel, afgeblazen wegens vrees voor veiligheidsrisico’s. (It’s a crazy World)

 • mr.drs.Bou:

  Groene Wolf, deze is ook leuk:

  We worden bedreigd door de moslims + lyrics

  🙂 🙂 🙂

  LYRICS:

  We worden bedreigd door de moslims
  Ja, wij zijn bang voor de islam
  We worden bedreigd door de moslims
  Een pastoor heet een imam

  De mannen dragen witte jurken
  Dat is daar heel gewoon
  De jongens zwarte leren jasjes
  En een mobiele telefoon
  De vrouw heet een moslima
  Maar lijkt een beetje op een non
  Ze wonen in hele kleine flatjes
  Met een schotel op balkon

  Ze doen aan hongerstaking
  En dat heet dan ramadan
  En ze hebben weinig hobby’s
  En een vrouw is er minder dan een man

  We worden bedreigd door de moslims
  Ja, wij zijn bang voor de islam
  We worden bedreigd door de moslims
  En ze slachten soms een lam

  Ze halen hele lage cijfers
  En werken doen ze niet
  Ze drinken hele sterke koffie
  En roken hasj of wiet
  Ze hebben maar drie namen
  Achmed, Ali, Mohamed
  Hun vrouwen zien we bijna nooit
  Die zitten binnen in hun flat
  Ze hebben ook hun eigen taaltje
  Niet gespeend van hysterie
  Het klinkt voor ons nogal boosaardig
  En zonder een greintje ironie

  We worden bedreigd door de moslims
  Ja, wij zijn bang voor de islam
  We worden bedreigd door de moslims
  Ze houden niet van spek en ham

  Tot zover niets bedreigends
  Nog geen vuiltje aan de lucht
  Waar zijn we dan zo bang voor
  Waarom zijn ze zo berucht
  Niet omdat ze slecht zijn
  Kwaad van wil of onbeschoft
  Maar soms zit er eentje tussen
  Die opeens spontaan ontploft
  Maar nooit als ze alleen zijn
  Altijd op de markt of in de trein
  En dat maakt ze zo gevaarlijk
  Daarom nog 1 keer dit refrein

  We worden bedreigd door de moslims
  Ja, wij zijn bang voor de islam
  We worden bedreigd door de moslims
  Want ze doen vaak van klabam
  Want ze doen vaak van kla*boem*

  🙂 🙂 🙂

 • Groene Wolf:

  https://www.youtube.com/watch?v=MeiHi9RSA-k
  Hans Teewen: Jesus Christus, Joden, Allah en Hells Angels (… zit ie een bakkie soep te eten in een Japans restaurant terwijl er een aanslag wordt gepleegd…)
  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!!

 • mr.drs.Bou:

  Groen Wolf, ik zet je Islam liedje even hier, want ik kan hem niet embedden in je reactie.

  Hans Teeuwen – Islam liedje

 • mr.drs.Bou:

  Nu weer ernstig:

  Corbett report:
  Problem. Reaction. Solution. (Brussels Edition)

  SHOW NOTES: https://www.corbettreport.com/?p=18241

  The dust has barely settled on the site of the Brussels bomb blasts and already the EUreaucrats are salivating about the prospect of a pan-European intelligence agency. Join James for today’s Thought for the Day as he explains the latest example of how the authoritarians take more control after every major terror event.

  En deze cross talk over Brussel en de spanning tussen Nato en Rusland:

  CrossTalk: Bullhorns Unlimited duurt 25 minuten.

  Gepubliceerd op 28 mrt. 2016

  Why can’t Europe protect itself from terror attacks – does Brussels have misplaced priorities? Also, Russia as universal bogeyman – when the U.S. and the EU stare failure in the face blaming Russia is the first excuse of convenience. And is Trump on to something – should there be a serious re-think about the necessity of NATO? And finally Ukraine again – Crimea’s democratic return to Russia two years on…
  CrossTalking with Patrick Henningsen, Dmitry Babich, and Xavier Moreau.

 • mr.drs.Bou:

  Gewoon-Nieuws-radio: Janneke Monshouwer en Ole Dammegard

  Verder raad ik iedereen aan om even de petitie te tekenen die Yanis Varoufakis met zijn DiEM25-groep heeft geïnitieerd voor een transparant en democratisch Europa!

  Gewoon nieuws, audio duurt anderhalf uur. Ole Damgard begint rond minuut 39.

 • mr.drs.Bou:

  Kijk, daar heb je weer zo’n crisis-acteur! Die mag dus figureren in het NOS-HOERNAAL, want journalistiek kan men dat niet meer noemen! Deze Mason Wells is een full time beroeps leugenaar!

  Amerikaan Mason Wells overleeft 3 terreuraanslagen

  Mason Wells, de Mormoonse missionaris uit de VS, was erbij: bij de Boston Bombings, bij de Paris attacks en nu weer bij de Brussels attacks. Je zou bijna gaan zeggen: de terreuraanslag is niet compleet als Mason Wells er niet bij geweest is. De NOS brengt zijn verhaal als uitsmijter van het vrijdag 25 maart 8 uur journaal.

  Monter

  Opvallend monter vertelt de mormoon na een luttele 2-3 dagen na zijn verwondingen al over het gebeuren in geuren en kleuren. Vooral ook zijn medeleven met degenen die “minder Lucky” waren, is opmerkelijk, terwijl hij zelf nog -voor wat we kunnen zien- geheel inhepakt zit in het verband. “Vuur in mijn gezicht en vuur op de grond”, kortom, de arme Mason kreeg het vuur van alle kanten.

  Klap kwam onverwachts…

 • mr.drs.Bou:

  Irma Schiffers heeft keihard gewerkt! Dank je wel, Irma!

  Ole Dammegard over Brussel (NL ondertiteld) duurt een uur en 13 minuten.

  Gepubliceerd op 29 mrt. 2016

  Gewoon-nieuws-Radio had op 27 maart 2016 een interview met Ole Dammegard over de aanslagen in Brussel en dat werd uitgezonden op Finding Voices Radio tussen 21.00-23.00 uur. We hebben het Nederlands ondertiteld.

 • mr.drs.Bou:

  Nog meer ondertiteling van Irma Schiffers. Die dame kan heksen en toveren, of ze heeft een team van vertalers georganiseerd! Goed gedaan, Irma!

  James Corbett: probleem, reactie, oplossing (Brussel-editie) duurt 9 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Deze is ook leuk! Dan weten we meteen hoe ze in Rusland denken over ons terrorisme!
  Self-identifying terrorists. Nikolai Starikov

Laat een reactie achter