Archief
Artikelen

De Deense onderzoeker en activist Ole Dammegård heeft 30 jaar lang onderzoek verricht naar terroristische aanslagen en valse vlaggen. Zijn motivatie was aanvankelijk de onopgeloste moord op de Zweedse president Olof Palme, die in februari 1986 werd neergeschoten. Later ging Dammegård ook andere aanslagen onderzoeken en op den duur zag hij een duidelijk patroon. Hij noemt dat een template, een structuur of aantal stappen waarin een dergelijke aanslag wordt uitgevoerd. Het doel is: angst creëren. Het maakt daarbij niet zoveel uit of het een echte aanslag is, of een hoax, als het maar echt lijkt. De media zorgen daarna voor de nodige aandacht en opwinding.

Op zijn website Light on Conspiracies staan boeken en lezingen over dit fenomeen. De meeste terroristische aanslagen worden niet georganiseerd door plofmoslims die verlangen naar 72 maagden, maar door de geheime diensten. Zij organiseren de aanslagen en zorgen er voor dat een bepaalde groep de schuld krijgt. Dat is dan een valse vlag. Vroeger kregen de Russen de schuld, of de Chinezen, de communisten of anarchisten. Nu zijn het de moslims, maar morgen zouden het de yogi’s of de vegetariërs kunnen zijn. Soms zijn die aanslagen zelfs volkomen fake, dan is het een hoax. In Parijs en Brussel waren de aanslagen slechts gedeeltelijk fake, er liepen acteurs rond, maar er vielen ook echte doden. Dat doet men om verwarring te zaaien, tot niemand nog weet wat echt is en wat niet.

In de volgende video legt Ole Dammegård duidelijk uit hoe het werkt. Hij is een luchtige verteller, hij zit vol grapjes en hij illustreert alles met dia’s en soms met filmfragmenten. De video duurt ruim 2 uur, dus ga er even voor zitten. Het is beslist de moeite waard, want inzicht in de werkwijze van de terroristen maakt dat de angst verdwijnt. In deze video komt ook de volgende terroristische aanslag voorbij:

In mei 2013 werd er in Engeland op klaarlichte dag, gewoon op straat, een Britse soldaat door twee fanatieke moslimterroristen onthoofd met een vleesbijl en een groot mes. Een van hen, een duidelijke neger, liep daarna naar iemand die het gebeuren met een mobieltje filmde. Hij vertelde luid en duidelijk waarom hij in naam van Allah een Britse soldaat had gedood. De schokkende beelden gingen de hele wereld over. Dit was NIEUWS!!!

British Soldier Killed in Machete Attack in London

Kijk zelf eerst maar eens rustig naar de beelden en zie wat er niet klopt. Misschien weet u niet waar u op moet letten. Vanaf 1 uur 9 minuten laat Ole Dammegård het u uitgebreid en duidelijk zien: het is slechts een slecht geregisseerd toneelstukje!

UNCENSORED – British Soldier Beheaded: Muslim Terrorist cites QUR’AN!

En dan dus de lezing. Als u wil weten wat er onlangs gebeurde in Brussel, vraag u dan eens af waarom die bommen niet ontploften in het NATO-hoofdkwartier. Als die ISIS moslims zo graag de jihad willen, waarom doden ze dan onschuldige burgers, in plaats van hun bommen te laten ontploffen in het EU parlement? En hoe is het mogelijk dat die geschifte zelfmoordmoslims van ISIS die aanslagen zo goed kunnen organiseren? Denk eens aan 11 september 2011, waarin 19 vliegende plofmoslims die nog geen motorvliegtuigje konden besturen, de beste luchtverdediging ter wereld voor ruim een uur konden foppen. In de VS vielen toen 3000 doden, in Irak vielen daarna een MILJOEN doden. Wie is dan de terrorist? Blijf vooral luisteren, want Ole Dammegård laat ons tot slot ook weten wat we hieraan kunnen doen!

Ole Dammegård “Light on Conspiracies – how they are all connected.” duurt een uur en 50 minuten, met een kwartier toegift van Q&A, waarin Ole nog meer leuke dingen vertelt.

Voor de mensen die geen Engels verstaan, is er een door Irma Schiffers ondertitelde video. Deze bestaat uit een lang interview waarin Ole Dammegård eigenlijk hetzelfde vertelt, maar dan zonder lichtbeelden. Soms vertelt hij echter ook dingen die niet in de vorige video staan.

OLE DAMMEGÅRD ~ Over False Flags en aanslagen in Europa duurt een uur en 5 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “Ole Dammegård werpt licht op het terrorisme”

 • Marc:

  Zondagavond interview met Ole via
  http://www.findingvoicesradio.com/index.php/NL/
  vertelde Jeroen Ghuijs mij gisteren.
  Er staat nog geen aankondiging, weet niet waarom.
  Ik zie wel een interview van Johan O. met Ole van deze week …

 • mr.drs.Bou:

  Deze lezing uit 2015 gaat over de aanslagen in Oslo. Ook weer een lange zit, ik heb nu een uur gezien en ik wil naar buiten. Maar ook deze lezing is zeer verhelderend!

  Ole Dammegård “When Terror Struck Norway” duurt 2 uur en 27 minuten.

  Gepubliceerd op 6 nov. 2015

  Ole Dammegård at the Open Mind Conference 2015. Ole is an author, inventor, former journalist and investigator, who has dedicated the last 30 years of his life to researching many of the global conspiracies.

  His main focus has been to find out the truth about the assassinations of the Swedish Prime minister Olof Palme, JFK, Robert Kennedy, Martin Luther King, John Lennon and Lady Di, plus the terror attacks of 911, Oklahoma City and the Boston Marathon etc.

  Over the past 25 years, Ole has discovered links between all of these assassinations, which has led him to believe that the same people were involved in both the JFK and Olof Palme murders, as well as many other major ‘events’. The same Global Elite seem to have used the same skilled mechanics for decades for doing their ‘dirty work’.

  Ole has had the privilege of being a special guest on many programs, such as The People’s Voice, Red Ice Creations (10 hours), Sweden/USA, Project Camelot, USA, Veritas Radio, USA, The Real Deal with Prof. Jim Fetzer, USA, No Lies Radio with Dr Kevin Barrett, USA, Super Woo Radio, Australia, Global Peace Radio, UK, Open Your Mind Radio, Ireland, Talk Radio Europe, Spain, Freedom Radio, Denmark, Freedom Reigns, Australian Phi in the Sky etc. He has also had articles published on prominent websites such as Veterans Today.

 • vuur:

  Ole Dammegård kun je zelf zien op de open mind conference 2016 in Aalsmeer op 21 en 22 mei 2016:
  http://openmindconference.nl/

 • yvonne:

  En Cees Hamelink heb ik vast al eerder geplaatst, maar hij sluit mooi aan bij Ole, mensen wordt toch “wakker” alsjeblieft!

  Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat? (4/5)

  https://www.youtube.com/watch?v=_tf1FA3gqWE

  We worden zo allemachtig voorgelogen……..

 • Groene Wolf:

  http://yournewswire.com/cia-agents-hired-to-troll-alternative-media-comments-online/
  Zodra de ‘sheeple’ door beginnen te krijgen hoe de hazen lopen, worden agenten ingezet om te trollen en te proberen de invloed van alternatieve media te niet te doen. Ook worden dan met alle macht de zogenaamde “complotdenkers” belachelijk gemaakt en voor gek verklaard. Als er één sheeple over de dam is volgen er meer, en trollen werkt niet meer. Ondertussen begint het begrip complotdenker een geuzennaam-betekenis te krijgen.

  CIA Media Infiltration & Operation Mockingbird | Brainwash Update duurt 5 minuten.

  Gepubliceerd op 17 jan. 2013

  Abby Martin takes with a look at America’s history of government infiltration in news media citing the CIA’s secret cold-war program dubbed Operation Mockingbird.

 • Groene Wolf:

  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0
  “Hoe zet je een False Flag Operation in elkaar, in 10 stappen”.
  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0
  Simple com bonjour, haha…

  How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
  Gepubliceerd op 18 mei 2015

  False flags are great for propaganda, fear-based mind control and supporting unpopular oppressive agendas!

 • mr.drs.Bou:

  Murdering the Innocent in Order to Support the Lie

  By Paul Craig Roberts

  January 06, 2017 “Information Clearing House” –

  As my readers know, I reported, factually, on the Boston Marathon alleged bombing case. I interviewed carefully the pro bono attorney, John Remington Graham, who intervened in behalf of the Russian aunt, a lawyer in the Russian Federation, in behalf of the falsely convicted younger Tsarnaev brother, Dzhokhar, the older brother having been murdered by the FBI. Graham conclusively proved that the FBI’s own evidence proved beyond any doubt that Dzhokhar Tsarnaev was innocent, which means so was the older brother.

  It is clear beyond reasonable doubt that there was no real bombing at the Boston Marathon and that the alleged terrorist event, using crisis actors, was an orchestration designed to convince dumbshit Americans that they really were under a “Muslim threat.” The entire foreign policy of the United States in the 21st century is based on an orchestrated “Muslim threat.”

  The orchestrated threat was also used for a practice exercise in closing down one of America’s largest cities in order to manhunt with intent to kill a young man chosen as the villain for the orchestrated event. American citizens were forced at gunpoint out of their homes while Homeland Security, a Nazi reminiscent name from the Hitler era, disrupted the life of an entire city and its airport service in behalf of this orchestrated event that murdered American civil liberty. The entire exercise was based on a lie, an event that never happened, like Saddam Hussein’s weapons of mass destruction, Assad’s use of chemical weapons, Russia’s invasion of Ukraine, and so forth. Just another lie in behalf of the “exceptional people.”

  A number of websites have disproved the false case against the Tsarnaev brothers. Attorney John Remington Graham has brought the case to the justice authorities, but the US Department of Justice (sic) has no interest whatsoever in justice.

  Now comes forward an attorney, Mary Maxwell with a book. It is available online free. I read the first eight chapters, which was sufficient to comfirm me in my independent conclusion that there was no Boston Marathon bombing by terrorists.

  Read her book here: https://daliamaelachlan.files.wordpress.com/2017/01/boston-ail-book-jan-5-9.pdf

Laat een reactie achter