Archief
Artikelen

De weerman noemt het sluierbewolking, de buren noemen het vliegtuigsmog, maar steeds meer mensen noemen het chemtrails. Wat het ook is, deze sluierbewolking is niet natuurlijk! Het is ook geen waterdamp, de witte strepen blijven daarvoor veel te lang hangen. In juli 2013 heeft Elbert Westerbeek een vraag gesteld aan politiek Den Haag: Sluierbewolking of Chemtrails? Voor zover de vragen al werden beantwoord, waren de antwoorden vaag! Er is zogenaamd weinig tot niets aan de hand. Sinds half februari dit jaar heeft Elbert een petitie gestart: Stop Chemtrails Nu en Weermanipulatie Nu!

Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van Weermodificatie, Geo-engineering door middel van het sproeien van zogenaamde Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrails! Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op Universiteiten wordt openlijk College over geo-engineering gegeven. Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken deze petitie!

Deze petitie is voorzien van de volgende video:

Pilots, Doctors and Scientists Tell the Truth About Chemtrails duurt 15 minuten.

Uit onderzoek in de Verenigde Staten blijkt dat er wel degelijk wordt gesproeid met chemicaliën. Men noemt het daar nu openlijk geo-engineering. In de chemtrails zitten o.a. nano-deeltjes van aluminium, barium en strontium. Deze kleine glimmers zouden zijn bedoeld om het zonlicht tegen te houden en zo de opwarming van de aarde te vertragen. Het inademen van aluminium kan leiden tot Altzheimer en ook barium en strontium zijn giftige metalen. Wat ook de kwaal moge zijn, dit middel is erger dan de kwaal!

Met chemtrails kan men wel het weer beïnvloeden. In de VS, maar ook in andere landen zoals Rusland en China, wordt daar al langer mee geëxperimenteerd. Door wolken te besproeien met zilverjodine kan men het laten regenen. Men noemt dat cloud seading, maar als het hier gaat regenen, valt die regen niet ergens anders op een natuurlijke manier. Cloud seading veroorzaakt dus ook droogte! Chemtrails houden het zonlicht tegen, dat is zichtbaar. Maar ’s nachts houden ze de warmte tegen die de aarde uitstraalt. Global dimming leidt dus niet tot een koele aarde, maar misschien zelfs tot global warming.

In Californië heeft men al veel ervaring met chemtrails en de beïnvloeding van het weer. Ten noorden van Californië ligt Alaska en daar staat een gigantische HAARP-installatie. Boven Alaska lag de afgelopen jaren een hoge druk gebied waardoor de straalstroom zich raar ging gedragen. Het resultaat was extreme warmte en droogte in Californië, met zeer koude winters en veel sneeuw in het oosten van de VS. Maar de werking van HAARP is een militair geheim… Dat het zeer stabiele hoge druk gebied werd veroorzaakt door HAARP, mogen we dus zelfs niet vermoeden.

Beware the Blob! California’s Drought and Climate Change duurt 9 minuten.

Om global warming tegen te gaan, wordt Californië al vele jaren bespoten met chemtrails. De metalen uit die sluierbewolking dalen langzaam neer. Ze vergiftigen de bodem en het grondwater. Ze komen in de voedselketen en het drinkwater terecht. De meeste planten kunnen slecht tegen aluminium in de bodem, het tast hun wortelsysteem aan. Monsanto heeft nu genetisch gemanipuleerd zaad op de markt gebracht dat resistent is tegen aluminium! Maar ook bijen kunnen niet tegen aluminium! En nu maar hopen dat die resistente planten van Monsanto tevens zelfbestuivend zijn.

Voeg daarbij de radioactiviteit afkomstig van Fukushima, die inmiddels de Stille Oceaan is overgestoken en de kusten van Alaska en Californië heeft bereikt, dan is er alle reden voor ongerustheid over de natuur van Californië. Deze staat is de grootste voedselproducent van de VS!

Rosalind Peterson is geboren en getogen op een boerderij in Californië. Ze werd taxateur van oogstschade voor een verzekeringsmaatschappij. Ze weet dus alles over mislukte oogsten! Zij begreep als een van de eersten dat die witte strepen in de lucht niet alleen lelijk zijn, maar dat ze schadelijk zijn voor het milieu. Ze richtte California Skywatch op en deze vereniging ging onderzoek doen naar de chemtrails en hun schadelijke gevolgen.

In 2007 stapte Rosalind Peterson naar de Verenigde Naties, om daar het probleem van de chemtrails aan te kaarten. Deze weer-modificatie experimenten vinden immers plaats op wereldwijde schaal. Peterson noemde chemtrails toen geen chemtrails, want dan neemt niemand haar meer serieus! Zij noemt het geo-engineering. Chemtrails zijn voor alu-hoedjes, de NASA spreekt van geo-engineering, de buren zeggen vliegtuigsmog en volgens de weerman is het sluierbewolking!

United Nations Chemtrail/Geoengineering Conference duurt 17 minuten.

In 2009 werd Peterson geïnterviewd door Alex Jones, die zelf buiten beeld blijft en er ook niet doorheen schreeuwt! In dit interview vertelt Peterson over haar leven en haar onderzoek. Deze op het eerste gezicht zo gewone vrouw is werkelijk zeer scherpzinnig. Voor wie even de tijd neemt, is dit een zeer interessant en verhelderend verhaal! Peterson reisde voor haar werk voortdurend door verscheidene provincies van Californië en zag hoe de natuur veranderde. Vanuit haar vakkennis over de landbouw en de oorzaken van mislukte oogsten begon ze het verband te onderzoeken met de kunstmatige sluierbewolking. Haar bevindingen waren verontrustend genoeg om zelfs de VN te benaderen.

Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up duurt een uur en 7 minuten.

De lucht is nog altijd van iedereen die adem haalt. Een schone lucht zonder gifstoffen is van levensbelang voor mensen, dieren en planten. Ook boven Nederland is de lucht vaak als een dambord geruit, waarna een vieze mist de stralende zon versluiert. Het is belangrijk dat dit fenomeen openlijk wordt besproken en onderzocht. Wie is er aan het sproeien, waarmee zijn ze aan het sproeien, waarom doen ze dat en mag dat zomaar, of hebben ze daar een vergunning voor gekregen? Een politieke discussie over dit onderwerp gaat ons allemaal aan. Teken daarom de petitie!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

14 Reacties op “Teken voor het Kamerdebat over chemtrails”

 • yvonne:

  Volgens mij staat de link hier al, maar ik wil Peter Vereecke weer eens in het licht zetten…..

  https://www.youtube.com/watch?v=XqRNiZ7EEao

  Zie ook de lange tekst onder deze YouTube!

 • mr.drs.Bou:

  Twee zielen, een gedachte? Gisteren heeft ook Nexus van Bovendien.com een artikel geschreven over chemtrails, met een oproep om de petitie te tekenen. In dat artikel staat ook de naam van de initiatiefnemer van de petitie: Elbert Westerbeek. Naar aanleiding daarvan heb ik bovenstaand artikel een beetje aangevuld.

  Stop Chemtrails en Weermanipulatie Nu!
  Geschreven door Nexus

  Teken de petitie!

 • Myriam Pelkmans:

  Heb dit fenomeen al minstens een half jaar geleden onder de aandacht van Groen Links en de Partij voor de Dieren gebracht, vertrouwende dat deze politieke partijen er in ieder geval iets mee zouden doen, van GL niks gehoord en van de PvdD ontkenning en werd afgedaan als niet wetenschappelijk bewezen.

 • only you:

  Mij kunnen ze niet wijsmaken, dat de stoffen voor geoengineering gebruik t Worden?
  Trouwens elke toevoeging in delucht is geen verbetering, maar een verslechtering !

 • Sander v Ekris:

  Zwaar tegen chem trails, vieze chemische rotzooi

  • mr.drs.Bou:

   Beste Sander,
   Heb je al getekend? Stuur dan de link van de petitie naar al je vrienden en kennissen! Want chemtrails zijn inderdaad vieze chemische rotzooi. Zegt het voort! 🙂

 • Treowd:

  Een interessant blogg met zeer veel artikelen aangaande Chem-trailing aka geo-engineering. http://www.geoengineeringwatch.org/

  • mr.drs.Bou:

   Beste Treowd, dank je wel, maar over Geo-engineering watch gaat mijn volgende artikel. Schrijven kost tijd en ik kan vaak niet alles kwijt in één blogje.

 • J. No:

  Ik begrijp dit niet. Misschien dom?
  Er wordt, schijnbaar, troep over ons heen verneveld? Die opdrachtgevers krijgen diezelfde troep toch ook over zich heen? Of is er een continue volksverhuizing van opdarchtgevers?

  • mr.drs.Bou:

   J.No, welkom op BOUblog en inderdaad: de opdrachtgevers krijgen die troep ook over zich heen. Zij weten dat dit gebeurt en waarom het gebeurt. Maar het kan hen niet schelen. Chemtrails maken immers niet dat alle mensen bij bosjes dood neervallen. Chemtrails veranderen alleen het klimaat en ze vergiftigen de bodem, maar de 1% rijke mensen weten daar winst uit te slaan, bij voorbeeld via Monsanto. Ze blijven zelf ook niet in die vieze lucht zitten, maar ze stappen in hun privé vliegtuig en vliegen naar betere oorden! Hun groenten worden gekweekt in privé kassen en als er een kernoorlog komt, dan kruipen ze in hun schuilkelders.
   De mensen die meewerken aan deze programma’s kunnen daar niet mee stoppen, want dan zijn ze hun baan kwijt en ze komen nergens meer aan de slag. Maar ze zijn meestal ook zo gehersenspoeld, dat ze denken dat het geen kwaad kan en dat het de mensheid slechts dient.
   Chemtrails = machtspolitiek!

 • Treowd:

  Inderdaad beste Boudine daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat het een psychologisch effect triggert nl. het aangeleerde hulpeloosheids gevoel waardoor velen het maar gelaten over zich heen laten komen, mochten ze er interesse in krijgen er meer van te weten te komen als ze zich ervan bewust van worden.

 • Johny:

  @ J. No
  Een andere logische verklaring ligt in het feit dat het menselijk lichaam een ontgiftingscapaciteit heeft. Wanneer je niet over de grens gaat van maximale opname van gifstoffen dan zal het lichaam dus prima in staat zijn om de dagelijkse opgenomen, of ingeademde gifstoffen weer uit te scheiden zonder dat deze gifstoffen onherstelbare of ernstige schade aan richten.

  De ‘opdrachtgevers’ laten zich bijvoorbeeld niet jaarlijks vaccineren met de kwik en aluminium bevattende griepprik. Zij zullen nooit de compleet nutteloze en giftige tetanusinjectie nemen. En zij worden waarschijnlijk ook niet 24 uur per dag belast door moleculaire kwikdamp uit amalgaanvullingen. Hierdoor overstroomt hun persoonlijke gifemmertje veel minder snel wanneer zij blootstaan aan gifstoffen uit de lucht dan van mensen die wel vaccineren en bijvoorbeeld amalgaanvullingen hebben.

  Daarbij komt dat als zij gevrijwaard weten te blijven van kwik in het lichaam door niet te vaccineren met de griepprik of tetanusvaccins, zij ook geen last hebben van het synergetisch effect van de chemtrail gifstoffen met kwik.

  Synergetische toxiciteit betekent dat de werking vele malen sterker is dan de som der delen. Bijvoorbeeld: de giftige werking van 1 deel aluminium plus 1 deel aluminium is 2. Dus de werking is verdubbeld. Synergetische toxiciteit is 1 deel aluminium plus 1 deel kwik = 1000. Dus opeens is niet 1+1=2, maar als het twee verschillende toxische metalen betreft kan het effect eenvoudig 1+1=1000 of meer zijn. Dit blijkt voornamelijk uit empirisch proefondervindelijk onderzoek bij proefdieren.

  Dus als je gezond wilt blijven (of worden) ondanks de luchtvervuiling (waar wij als individuen weinig invloed op hebben) dan is het zaak om je persoonlijke gifemmertje (de hoeveel gif die het lichaam maximaal kan verwerken) zo leeg/laag mogelijk te houden of krijgen.

 • mr.drs.Bou:

  Piloot vergeet chemtrails uit te zetten bij het landen.

  BUSTED Pilot Forgets To Turn Off CHEMTRAILS while landing

 • Groene Wolf:

  Onderzoeksjournalist uit Middelburg belt met Schiphol, de AIVD om ze aan de tand te voelen over Solar Radiation Management.

  https://www.youtube.com/watch?v=R7_xArJY_2s&feature=share&fbclid=IwAR3P463g8YoVOuQVpALXh42jf8rYPw7q3kuJj9qjiK1YyYfkATFdi0a-mm4

Laat een reactie achter