Archief
Artikelen

Masha en de Beer is een Russische animatie-serie voor kinderen, maar deze filmpjes zijn zo verrukkelijk, dat ook moeders en vaders, oma’s en opa’s er plezier aan beleven. Het gaat over een klein meisje en een gepensioneerde circusbeer. De serie loopt sinds 2011 en is al in talloze talen vertaald. Op YouTube is vrijwel iedere aflevering van Masha en de Beer reeds vele miljoenen malen bekeken! De kijktip kwam van Russia Today. Elke aflevering duurt ongeveer 7 minuten en is goed voor een brede glimlach.

Masha and the Bear: Russian cartoon wins YouTube love with billions of views

Masha and The Bear – How they met (Episode 1)

Masha and The Bear – Don’t Wake Till Spring (Episode 2)

Masha and The Bear – Recipe For Disaster (Episode 17)

Er zijn er nog veel meer!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Russische animatie: Masha en de Beer”

 • Drentse Fryske:

  Wát een leuke filmpjes mevr. Boudine. Echt iets voor mijn kleinzoontje, ik zie hem niet zó vaak maar als ik hem a.d. telefoon of via skype a.d. lijn heb zing ik ter herkenning (oh ja, da’s beppe/oma..) vaak bereliedje(s) voor ‘m (hij is bijna 2) Blijven ze nog poosje staan hier ? Kan ik ze nog eens laten zien als ’t ie weer eens langs komt. ‘k Vind ze zélf ook leuk,haha… Bedankt 🙂 ! Vr.gr.

 • Brigitte Lockefeir:

  Haha…. Hoe bekend. Dochter van nu 6, is jarenlang ;-)! fan geweest. Sinds ze jaar of 2 was en ze zelf de filmpjes al kon opzoeken. Dat Russische stemmetje hoorden we geregeld door de woonkamer galmen. Ik keek zelf altijd graag mee.
  Zelf ben ik overigens al jarenlang fan van jouw berichten en de informatie, die je met ons deelt.
  Dank daarvoor.

Laat een reactie achter