Archief
Artikelen

Dat Baybasin ten onrechte is veroordeeld tot levenslang, is nu wel algemeen bekend. Hij is echter niet de enige gevangene in Zuyder Bos die ten onrechte voor de rest van zijn leven achter de tralies werd gefrommeld. Ook Louis Hagemann werd veroordeeld tot levenslang en ook hij is onschuldig aan de moorden waarvoor hij werd veroordeeld. In zijn geval was het bewijs niet vervalst, maar jaren daarvoor reeds vernietigd! Dat hij in 2002 werd veroordeeld voor een moordzaak uit 1984, was slechts mogelijk nadat hij vals werd beschuldigd door P.R. de Vries, die in 2001 in zijn SBS6 tv-programma met “reconstructies” van een geruchtmakende moordzaak uit 1984 de schijn wekte dat Louis Hagemann de moordenaar was… Als iedereen dat gelooft, dan is dat waar! Daarna kwamen er getuigen die iemand hadden horen zeggen dat Louis had gezegd dat hij…

De zaak Louis Hagemann: ‘Voor eeuwig vast’

Ex-Hells Angel Louis Hagemann werd in 2003 tot levenslang veroordeeld voor de moord op Corina Bolhaar en twee van haar kinderen. Een dreigende verjaring en een uitzending van Peter R. De Vries weekten 18 jaar na de misdaad bij diverse getuigen belastende verklaringen los.

In 2001 zat Hagemann in de gevangenis wegens mishandeling van zijn “vriendin” Renetta, een aan cocaïne verslaafde “gastvrouw” die in het moordproces uit 2002 de belangrijkste getuige zou zijn. Zij werd door P.R. via een illegale methode opgespoord en voor haar valse verklaring kreeg ze een beloning van 30.000 euro. Waarom P.R. de Vries in 2001 plotseling op de gedachte kwam dat deze bijna verjaarde moordzaak uit 1984 moest worden opgelost, blijft een raadsel. Opvallend is wel dat de mogelijke dader, Jo Baron, kort daarvoor was overleden.

Opvallend is ook dat de verjaringstermijn voor doodslag in 2002 reeds was verlopen. Louis werd daarom alleen veroordeeld voor moord met voorbedachten rade op de kinderen. Zou hij hebben bekend dat hij Corina en de kinderen in een vlaag van woede had gedood, dan zou deze drievoudige doodslag zijn verjaard en Louis zou vrijuit zijn gegaan. Hij weigerde echter iets te bekennen wat hij niet had gedaan. Daarom zit hij nu levenslang achter de tralies.

Een duidelijke uitleg van deze zaak vormt een hoofdstuk in een boek over levenslang gestraften: Levenslang: Louis Hagemann in zaak Bolhaar

Jacqueline, die in 2008 is getrouwd met Louis Hagemann, doet onderzoek naar deze zaak en ze houdt een website bij: De Veroordeling. Een overzicht van de verschenen artikelen staat op deze pagina. Wie op zoek is naar details in deze moordzaak, kan het beste eens op deze website rondsnuffelen.

De uitzending van PR de Vries over de zaak Bolhaar uit 2001 is door Jacqueline van commentaar voorzien. Trial by media bestaat uit zes delen en is een MUST SEE voor mensen die nog geloven in de waarheid van PR de Vries. Het is allemaal kijkersbedrog, emotionele manipulatie en demagogie!

Deel 1 Trial by Media duurt 10 minuten.

Hoewel het duidelijk is dat Hagemann is veroordeeld op de valse getuigenis van een rancuneuze ex-vriendin, heeft de Hoge Raad in februari 2014 besloten dat er geen herziening komt! Voorlopig zit Louis Hagemann voor de rest van zijn leven onschuldig achter de tralies, zonder enig vooruitzicht. Daarom ga ik hem vandaag een kaartje sturen, en ik vraag iedereen om hetzelfde te doen:

Louis Hagemann
PI Heerhogowaard
Afdeling Zuyder Bos
Postbus 304
1700 Heerhugowaard

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “Onschuldig levenslang: Louis Hagemann”

 • mr.drs.Bou:

  Ingekomen per e-mail:

  Hallo Redactie,
  Voor Louis en zijn geliefden vind ik het fijn dat jullie dat artikel hebben geplaatst, hij verdient dat voor zover ik dat kan beoordelen. De bewijslast rammelt inderdaad aan alle kanten.
  En een herziening van het proces is wel het minste waar die recht op zou moeten hebben!

  Dat vind ik ook! Maar helaas is onze Hoge Raad een andere mening toegedaan. Dus blijft Louis Hageman in de gevangenis tot hij rust in vrede, in vrede! Want Louis heeft deze moorden niet gepleegd.
  Stuur hem dus een kaartje! Maak hem een beetje blij met de gedachte dat er talloze mensen zijn die niet geloven in zijn schuld. Een kaartje kan soms best een beetje helpen!

 • mr.drs.Bou:

  Deskundigen: ‘Louis Hagemann zonder bewijs veroordeeld’

  Louis Hagemann kan de moorden op zijn minnares Corina Bolhaar en haar kinderen niet hebben gepleegd. Dat zeggen verschillende deskundigen die de zaak opnieuw beoordeelden.

  Behalve dat een belangrijke getuigenverklaring mogelijk ‘vals’ is, zijn de moorden mogelijk op een ander tijdstip gepleegd én door iemand die linkshandig is. Hagemann is rechts.

  Op basis van al deze nieuwe feiten dient zijn advocaat John Peters deze week opnieuw een verzoek tot herziening in.

  Dat doet me deugd! Free Louis Hagemann!!!

 • mr.drs.Bou:

  Deskundigen: ‘Louis Hagemann zonder bewijs veroordeeld’

  Nu met video, maar embedden lukt niet. Een goede uitzending, met alle lof voor Jacqueline!

 • de witte duif:

  Je ziet toch zo aan de ogen van deze man dat hij onschuldig is?!

  De rol van Peter brr de Vries in deze is zeer bedenkelijk: waarom werd hij erop gezet?

  En de getuigen zouden betaald zijn door de overheid: waarom? Wie moet(en) er afgedekt worden?

  • mr.drs.Bou:

   Witte Duif,
   Men kan een herzieningsverzoek toch niet baseren op iemand zijn onschuldige blik? Indertijd oogde hij trouwens heel wat minder onschuldig! Louis was ooit een ruige Hells Angel, maar dat wil nog niet zeggen dat hij een moordenaar is. Kijk eens wat rond in de artikelen die ik reeds over zijn zaak heb geschreven, of ga naar de website van Jacqueline. De link vind je in de artikelen.

 • Wil ff kwijt dat ik louis al mijn hele leven ken en ja hij heeft niet als dominee geleefd maar waar hij voor zit is zeker onterecht dat is het eerste wat we zeiden toen we het hoorden hij heeft een goed hart en zal zoiets niet in zijn hoofd halen om zoiets laags te doen maar ja die slet die een valse verklaring heeft afgegeven in ruil voor geld en indentiteit en p d vries die viespeuk die de boel verdraaid dat soort gasten worden gellofd zo jammer dat mensen zo kortzichtig zijn en dat dat zomaar word aangenomen en dan nog iets hij is veroordeeld zonder echt bewijs alleen maar een valse verklaring door renate ondersteund door de grootste viespoes pdvries

  • mr.drs.Bou:

   Helemaal mee eens, Gerda! Maar het Recht is niet eerlijk. Dat gaat ook mij aan mijn hart.
   FREE Louis Hagemann, FREE mr. Baybasin en de vele anderen die ten onrechte zijn veroordeeld tot langdurige straffen of levenslang.

 • Lisa:

  Jullie zeggen hij heeft een goed hart, maar hij heet toch jaren vast gezeten voor mishandelingen en verkrachtingen? Als je vrouwen verkracht heb je toch geen goed hart? En hij heeft toch ook een Surinamer doodgeschoten gewoon omdat hij een hekel had aan Surinamers?

  • mr.drs.Bou:

   Beste Lisa, dit is ONZIN! Het is LASTER en SMAAD. Louis Hagemann is wel ooit verdacht van de moord op een Surinamer, maar na voorarrest bleek hij de dader niet. En hij heeft inderdaad vastgezeten voor mishandeling en verkrachting, nadat hij ruzie had gekregen met een vriendin. De dame in kwestie blijkt een vals kreng! Maar dit alles doet niet ter zake.
   Louis Hagemann is veroordeeld tot levenslang voor een moord op een vrouw en twee van haar kinderen. Niet alleen was alle bewijs reeds vernietigd, maar uit de hele gang van zaken blijkt dat Louis deze moorden NIET heeft gepleegd!
   Kijk eerst een rond op deze website en oordeel dan: https://www.louishagemann.nl/
   En kijk naar deze reportage:
   Deskundigen: ‘Louis Hagemann zonder bewijs veroordeeld’

   Kortom, INFORMEER JEZELF, voor je iets zegt of schrijft.

Laat een reactie achter