Selecteer een pagina

Archieven

Vrolijk Midwinterlicht en BOUblog stilte

Beste BOUblog lezers,
Allereerst wil ik u prettige feestdagen wensen. Zelf ben ik toe aan rust en stilte, terwijl BOUblog achter de schermen verlangt naar een update. Daarom heb ik de reacties gesloten. Ook heb ik een beetje genoeg van alle oorlogen, die doodgewoon doorgaan. Voor een WO III ben ik niet meer zo bang, volgens mij heeft Rusland op de juiste manier ingegrepen in Syrië en de NATO is niet sterk genoeg om Rusland en China op de knieën te dwingen. Mocht u toch dagelijks een update willen van de oorlogs-politiek, neem dan een (gratis!) e-mail abonnement op Information Clearing House.

In juni 2007 ben ik begonnen met bloggen. Voordien was ik actief op het forum van Zapruder, waarbij het aanvankelijk vooral ging om de waarheid rond 9/11. In deze periode heb ik veel geleerd, o.a. over allerlei valse vlaggen en het bedrog omtrent onze geschiedenis. BOUblog begon met de aanklacht van Baybasin tegen de S.G. van Justitie Joris Demmink. Na al die jaren is wel duidelijk dat Baybasin de waarheid sprak, dat Demmink kinderen heeft verkracht en dat Baybasin onschuldig is, maar hij zit nog altijd vast. Gelukkig is er rond Baybasin een krachtige steungroep ontstaan, zodat ik deze zaak nu wat los kan laten. Een kerstkaart voor Baybasin blijft welkom!

Het kan zijn dat BOUblog een dezer dagen even in de onderhoudsmodus staat, dan kunt u er niet in. Als het goed gaat, blijft alles gewoon toegankelijk. Er staan nu bijna 2000 artikelen op BOUblog, over talloze onderwerpen. In de linker kolom kunt u kiezen over welk onderwerp u iets wil weten. In de rechter kolom kunt u doorlinken naar andere websites. Tot slot wil ik u verzoeken om even te klikken op mijn boeken. Die komen dan hoger te staan in de zoekmachines.

  • Vrolijk midwinterlicht!
  • 0 reacties

    Categorieën