Selecteer een pagina

Archieven

Sultan Erdogan en andere ISIS-knuffelaars

President Erdogan van Turkije heeft onlangs de verkiezingen gewonnen door de oppositie te arresteren en de tegenpartij illegaal te verklaren. Dat noemt men Turkse democratie. Dat Turkije al sinds 2011 bezig is om de “burgeroorlog” in Syrië te faciliteren, was tot voor kort een publiek geheim. Nadat de Turken een Russische straaljager uit de lucht schoten, deed president Poetin een boekje open over de illegale steun van Turkije aan ISIS. Turkije koopt olie van en levert wapens aan ISIS. Turkse journalisten die dit ook aantoonden, werden opgepakt.

Turkey, Fighter Planes, Oil & Disgusting Common Connections

It is known that ISIS is largely funded by oil, most of which is sold to the Western countries who claim to oppose it. It is also known that new players don’t enter the oil market without the other players agreeing. Look at the oil companies quoted on the world’s stock exchanges, who owns them and how long those owners have been there, whatever the configuration of their companies.

If any war the West is involved with is about who controls oil supplies any conflict involving ISIS is even more driven by oil. The West may still be hoping to buy ISIS off by being a good customer and talking full control of its operation. But for now it can have it both ways – profit from the sale and use of the oil and still pretend to oppose its existence by declaring these sales illegal. Provided, of course, it brings in reliable people to handle the operation, who have corrupted themselves so much previously their loyalty can be guaranteed.

Putin Says He’ll Prove Erdogan’s Trafficking ISIS Oil; Erdogan Claims Will Resign If True

Putin’s ready to put up, and now Erdogan might have to shut up

Turkey enables ISIS and Al-Nusra – Porter

Het zal nu wel een feit van algemene bekendheid zijn: Vanaf 2011 en de moord op kolonel Gadaffi van Libië zijn zowel de terroristen als de wapens via Turkije van Libië naar Syrië overgebracht om daar een “burgeroorlog” tegen president Assad te ontketenen. Assad was zijn vader opgevolgd als dictator, maar hij was bezig om democratische verkiezingen te organiseren, toen de “burgeroorlog” uitbrak. In 2012 werden de verkiezingen gehouden en Assad won met grote meerderheid, hoewel de gewapende “oppositie” probeerde om dit te verhinderen. Terwijl Assad Syrië wilde democratiseren, probeerde Erdogan in Turkije de alleenheerschappij te verwerven!

The Madness of King Erdogan

For those who aren’t afraid, its time it sunk in. The US cut a deal with Turkey long ago, they are a nuclear power. As a Cold War trade off with Turkey, America was allowed to place nuclear missiles in Turkey and station nuclear bombers there as well.

Not only are there American nuclear weapons in Turkey, with up to fifty B61 nuclear bombs in Erdogan’s hands with limited oversight, Turkey is that other nuclear power in the Middle East along with Israel, and the two of them have been working closely together since the 1940s.

Turkish weapons ‘heading to end in ISIS hands’: RT speaks to Cumhuriyet journalists

Turkije handelt niet alleen. Het is als het ware een front office voor de VS en de CIA. Dit alles in samenwerking met de MIT en de Mossad, want in deze wereld van “vrijheid en democratie’ bepalen de geheime diensten het beleid!

US Involvement in Turkey’s Shoot Down of the Russian Jet

In the months leading up to the attack, there were several indicators the US knew it would take place. On September 3rd, the families of US staff members were urged to evacuated out of Incirlik air base in Turkey and were given until October 1st to do so. On November 3rd, the US deployed F-15 fighter Jets to Turkey which are specifically designed for air-to-air combat. Since ISIS has no planes, the target could only have been Russian aircrafts. Most significantly, on October 21st, the US and Russia signed a deconfliction protocol, in order to ‘avoid clashes in Syria’s skies’. This entailed giving the US information about where and when Russia will conduct sorties. Russian president Putin suggested this information was passed on to Turkey by the US and used to shoot down the Sukhoi-24.

During the months leading up to the attack, US War hawks were increasingly calling for a direct confrontation with Russia, an act that could lead to a third world War. Several US Presidential candidates, including Hillary Clinton, were effectively calling for a shoot down of a Russian Jet.

Nu gaat iedereen extra troepen naar Syrië suren, om te helpen met het “bestrijden van ISIS”. De regering van Syrië heeft daar niet om gevraagd! Al deze buitenlandse troepen zijn dus ILLEGAAL.

US sending new special ops force to ME under pretext of fighting Daesh

US telling ‘outright lies’ about Syria: Analyst

PressTV – The Pentagon statement about sending Special Operations Forces to Syria to fight Daesh (ISIL) is an “outright lie” because Washington had these commandos on the ground since it started war against Syria, an American writer and political analyst says.

NATO plans to strengthen Turkey’s air defenses near Syrian border

German cabinet approves mandate to join military campaign against Daesh in Syria

Ook de Engelsen willen troepen sturen, maar die beslissing is nog niet door het Lagerhuis aangenomen. De vraag is echter, wat er gebeurt als ISIS in Syrië is verslagen. Gaan deze illegale ISIS-jagers dan Assad verjagen? Of gebeurt er wat Rusland wil: dat het Syrische volk zelf beslist over zijn toekomst!

De Russische bombardementen jagen die kwakende ISIS badeenden nu alle kanten op. Ze hergroeperen zich o.a. in Sirte, de Libische stad van Gadaffi die in 2011 volledig werd verwoest door de “no fly zone” bombardementen van de NATO. En in plaats van olie, handelen ze nu vanuit Afghanistan in heroïne.

Disrupted oil routes push ISIS towards heroin trade, already 1 $bn a year

What Fate Awaits Iraq Once ISIL Got Beaten in Syria

After all, the better part of ISIL militants are already leaving Syria with their families to seek shelter in Iraq, knowing that they won’t stand a chance once France and Russia join their anti-terrorist efforts. At the same time the US is applying an increasing amount of pressure on Turkey in an attempt to force the closure of the Turkish-Syrian, which will block the escape route for militants bound for Europe. Turkey has been a transit point for militants all along, since they easily obtain financial support from Saudi Arabia and Qatar once they decide that they want to spread terror in Europe. Therefore, the whole “caliphate” is going to be redeployed in Iraq, occupying the western and northwestern parts of the countrylargely populated by Sunni Arabs.

Nu alle landen die ISIS zo moedig hebben geknuffeld, zich verzamelen in Syrië om “ISIS te bestrijden”, wordt de kans steeds groter op een rechtstreekse confrontatie tussen de NATO en het Russische leger aldaar. De situatie escaleert en de kans op een wereldoorlog stijgt.

CrossTalk: Syrian fault lines duurt 25 minuten.

13 Reacties

  • Boudine

   Beste Richard,
   Ik heb je toegelaten op BOUblog, maar ik vertrouw dat filmpje niet. Achtergrond muziek is heavey drums voorzien van oorlogsbeelden. Het vertoont kenmerken van propaganda!

   Antwoord
 1. Boudine

  International Military Review – Syria, Dec. 2, 2015

  Antwoord
 2. Boudine

  URGENT: Massive truck flow through Syrian-Turkish border at Reyhanli checkpoint

  Antwoord
 3. Boudine

  BREAKING: Russia’s Huge Announcement That Will Change The War

  De hele persconferentie staat hier:

  Russian military reveals details of ISIS-Turkey oil smuggling duurt 23 minuten.

  Antwoord
 4. Boudine

  Erdogan & son profiting off of ISIS oil smuggling – security policy analyst

  Video van vier minuten, met transcript:

  Expect only lies from US ‘Ministry of Truth’ on Syria: Analyst

  Opnieuw een prima bijdrage van Guido, WantToKnow:

  US-Congreslid: ‘Erdogan óf VS uit de NAVO!’

  Kleintje Muurkrant: Monster

  woensdag 2 december 2015

  Gary Kasparov en een piepeltje van Brandpunt waren het gisteravond helemaal eens: Poetin is een monster. Wat zei dat monster vandeweek? Dat ie kon bewijzen dat Turkije voor een spotkoopje olie kocht van IS. Capo Erdogan beloofde op te zullen zouten van het polletieke toneel als het waar was wat het monster zei. Dat wordt benauwd voor snorremans, want het monster kreeg gisteren steun uit onverwachte hoek. Ene generaal Hosam Al-Awak van het Vrije Syrische Leger verklaarde over fotokopieën te beschikken van koopcontracten, die waren getekend door een baardige bijdehand van de koppensnellersbrigade en een Turkse ondernemer. Alsmede fotokopieën van de aankoop van de bij IS in gebruik zijnde Toyota’s. Die kwamen volgens Hosam uit Qatar. So far, so bad. Maar wat zei Hosam nog meer? Dat Erdo al van meet af aan de fanatieke baarden steunde en het Vrije Syrische Leger totaal niet zag zitten. Kwootje. Komt ie:

  “We believe that Russia is the rational party in the world. In terms of the Syrian cause, Russians could cooperate better with all moderate parties en factions, including the Free Syrian Army”.

  Dat is effe lullig voor Gary en piepeltje. En het wordt nog erger. Op verzoek van president Ashraf Ghani van Afbaardistan sturen de Ruskies deze maand nog 10.000 Kalashnikovs naar Kabul. En er ligt nog een verzoek voor de leverantie van geschut en zwaar bewapende Mi-35 helicopters om de Taliban van jetje te geven. Is dat niet monsterlijk ironisch? Ja hè?

  Antwoord
 5. Boudine

  ‘Turkey has a war trade with ISIS,’ making millions with oil – VA state Senator Richard Black

  De interventie van de Britten is ILLEGAAL!

  British Parliament approves airstrikes against ISIS in Syria

  Politici zijn compleet in de val van de Islamitische Staat gelopen

  De Britse premier Cameron heeft gisteren in een vergadering met partijgenoten gezegd dat wie tegen het bombarderen van IS in Syrië stemt, een sympathisant van terroristen is. Eerder noemde hij het bombarderen al iets dat we verplicht zijn aan ons geweten. Net als zijn collega Hollande heeft Cameron het mis. In werkelijkheid is het net andersom: de bombardementen spelen net in de kaart van de terroristen. Dit is waarom en wat we als alternatief zouden kunnen proberen.

  Antwoord
 6. yvonne

  NOS-8uur-Journaal negeert Turkse ISIS-olie handel compleet
  RT, 1TV.ru, Micha Kat, zelfs de VRT en CNN, ze zoomen allemaal in op de ISIS-olie handel van NATO-lid Turkije. Alleen Marcel Gelauff, baas van het NATO-jour.. NOS-Mickey-Mouse-journaal vindt er geen plekje voor in zijn 8-uur bulletin.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.hu/2015/12/nos-journaal-negeert-turkse-isis-olie.html

  Blikop NOSjournaal3 december 2015 09:30

  Om 10 uur NL-tijd houdt Putin zijn jaarlijkse rede voor zijn senaat.

  Bij Standpunt.nl stelling over wel of niet meebombarderen Nederland in Syrie. Wie belt? 0800-1101. Je komt er redelijk makkelijk tussen. Dus bellen betekent grote kans dat je erin komt.
  http://www.stand.nl/
  Beantwoorden

  Wie oh wie?

  Antwoord
 7. yvonne

  En no wordt steeds duidelijker wat voor een land Turkije eigenlijk is, niet dat Nederland een haar beter is trouwens………zolang de Nederlanders nog massaal naar de NOS of DWDD blijven kijken, zal er nog niet zo veel veranderen!

  Een populair ochtendprogramma op de Turkse radiozender Gold FM in Brussel, is geschrapt wegens kritische opmerkingen op de Turkse president Erdoğan en diens regering. Kenan Erer, de bevlogen presentator van het programma, spreekt van ”totale onverdraagzaamheid”

  wanneer het aankomt op kritiek op Erdoğan.

  http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/belgi%C3%AB/12731/brussels-radioprogramma-uit-de-lucht-gehaald-wegens-kritiek-op-erdo%C4%9F

  Antwoord
 8. Richard

  Beste Boudine,
  U kunt toch weten uit mijn vorige reacties dat het niet mijn bedoeling is om uw blog te vervuilen met propaganda. Het filmpje laat toch een beeld zien van dat wat oorlog doet met een stad. Een stad die ook de mijne had kunnen zijn. En over de muziek. Ja, het is ook niet mijn stijl, maar daar kan men over twisten. Ik vind uw terechtwijzing/waarschuwing dan ook kort door de bocht.
  Ik wilde, ook in mijn vorige reacties, wijzen om waar het werkelijk om gaat. Mensen!
  Uit pure frustratie. Omdat ik de menselijke maat mis in alle discussie.
  Iedereen schijnt doof geworden te zijn door al het kabaal dat dagelijks door de wereld (zoals wij ons de wereld voorstellen) tentoonspreidt wordt. Kiest partij en blaat maar na. Hoge ome zegt Boeh!, de ander zegt Bah!, Wij zeggen Beh! En krijgen Boem!
  Het antwoord is zo simpel, maar niemand die het wil horen. So I rest my case en trek de stekker eruit.
  Aan alle blinde vinken: Ik ben een dove kwartel.

  Richard

  Antwoord
  • Boudine

   Beste Richard,
   Natuurlijk gaat het om mensen! Maar de desinformatie is enorm. Zelf heb ik de stekker uit de tv getrokken. Dit was Brandhout, goede avond!
   Voorlopig krijgen we geen BOEM, maar BAH! Als het antwoord simpel is, dan wil ik dat graag horen. Zelf probeer ik op BOUblog informatie te verstrekken die de NOS ons niet verstrekt. En ik ben kritisch! Alles wat riekt naar propaganda, is hier niet welkom. Daarbij laat ik ook weten waarom.

   Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Gevestigde orde draait volledig door!
  Geschreven door Nexus

  Turkije, dat heet de dwaas Erdogan, heeft inmiddels de meeste kranten in Turkije die het vrije woord nog verkondigden geconfisqueerd, ze schrijven nu allemaal pro Erdogan. De EU kijkt toe en vermaant enkel met een opgeheven vingertje. Leven de democratie!

  De normaal 42 pagina tellende editie kwam met slechts 12 pagina’s uit. Geen enkel woord van kritiek is er nog te vinden. Zaman is de Turkse versie van de Telegraaf en de Volkskrant geworden. Ja, je leest het goed, hier is weliswaar geen inval gedaan maar de journalisten die ik eerder schrijvende terroristen zou willen noemen, hebben geen enkele noot van kritiek op het beleid van onze overheid, de EU of de VS. Wel staat er elke dag een lamlendig stukje in de krant over iets dat in Rusland niet goed gaat en dus de schuld is van Putin. Een organisatie zoals het Syrisch Observatorium voor mensenrechten, dat steevast door deze twee kranten geciteerd wordt, blijkt een eenling te zijn die voor veel geld een bepaalde verhaallijn volgt in het voordeel van de westerse elite.

  Staakt het vuren, behalve Turkije.

  Prima artikel, vooral voor wie verder leest dan de Volkskrant en de Trouw!

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Censuur Turkse regering na aanslag Ankara ‘idiote en rare toestand’

  Alle informatie over de aanslag in Turkije van afgelopen weekend, waarbij 37 mensen in hoofdstad Ankara omkwamen, wordt nog steeds gecensureerd door de Turkse regering.

  Na de aanslag blokkeerden de Turkse autoriteiten sociale media als Facebook en Twitter. Mehmet Ülger, voorzitter van Reportasj, de Stichting ter bevordering van de Persvrijheid in Turkije, zegt dat de Turkse overheid ook tv-stations oplegt niks over de aanslag te mogen uitzenden. “Ik zit nu in Turkije. Jullie weten daar waarschijnlijk meer dan ik.”

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën