Archief
Artikelen

Het Internet heeft zich verenigd en besloten om ISIS strijders als Rubberen Eenden af te beelden. Hun strijdkreet is vanaf heden Allahu Quackbar! In Syrië zijn de ISIS-strijders nu sitting ducks. Ze vliegen dan ook alle kanten uit, om zich in het “bevrijde” land Libië te hergroeperen: Moving Closer to Europe: ISIL Sets Its Sights on Expansion in Libya

Met het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig heeft Turkije zijn hand zwaar overspeeld. De Russen hebben onmiddellijk de meest geavanceerde verdedigingswapens naar Syrië gedirigeerd. Niburu meldt:

Afgelopen donderdag hebben de Russen ter bescherming van hun luchtmacht het beruchte S-400 luchtafweersysteem geïnstalleerd in Syrië. Niet alleen durven de Turken nu niet meer in Syrië te bombarderen, maar Poetin gaat ook nog eens korte metten maken met de illegale ISIS oliehandel van de familie Erdogan.

De luchtaanvallen van Turkije en Amerika in Syrië, als onderdeel van de zogenaamde wereldcoalitie tegen ISIS, zijn opeens gestopt terwijl deze in Irak gewoon doorgaan, althans voor Amerika. Volgens een woordvoerder van het Pentagon heeft dat allemaal helemaal niets te maken met de installatie van de S-400 raketsystemen in Syrië enkele dagen geleden.

Binnen 24 uur nadat woensdag de beslissing was genomen, arriveerde het luchtafweersysteem donderdag in Syrië per Russische superjumbo, de Antonov AN-124

Inmiddels is ook de (m.i. terechte) vraag gerezen, of Turkije handelde op eigen gelegenheid, of dat het een complot was tussen de VS, Saoedi Arabië en Turkije. Rusland heeft een afspraak met de VS dat ze iedere Russische en Amerikaanse vlucht in Syrië van tevoren aan elkaar zouden doorgeven, om confrontaties te vermijden. De VS wist dus van te voren EXACT waar het Russische vliegtuig zich zou bevinden! Een valstrik is dan snel gezet.

BOMBSHELL! Was Turkish Attack on Russian SU-24 Guided by the US and Saudis’ Reconnassaince Aircraft?

This is what you would call ‘a stab in the back’ of the leader of the anti-terrorist forces

Voorlopig krijgt Turkije de volledige schuld in de schoenen geschoven, maar de Amerikaanse adelaar houdt die Turkse kalkoen scherp in de gaten en met de Russische beer valt niet te spotten!

Noose Tightens on Turkey’s Sultan of Swing

Could this be the beginning of the unraveling of Erdogan’s rule? Could it have begun at G20, with Putin laying out satellite photographs of the streams of oil tankers traveling on the roads from ISIS fields [which are stolen from Syria] to Turkey. Who knows what else was shared behind closed doors?

Erdogan’s Mistake: Russia May Now Initiate Own ‘No-Fly Zone’ Over Syria

Turkey’s Erdogan Establishes No-Fly Zone Over Syria

No-Fly for Turkish fighters

Aan het bombarderen van de Koerden in Syrië door Turkije is aldus een einde gekomen. Ook bombarderen de Russen nu de konvooien met “humanitaire hulpgoederen” (lees: wapens!) die via de grens van Latakia Syrië binnenkomen, om dan te worden doorgestuurd naar ISIS. De lange files van olietankers die de door ISIS gestolen Syrische olie naar Turkije brengen, worden door de Russen bestookt. De Amerikaanse coalitie die ruim een jaar bezig was om “ISIS te bombarderen”, heeft nog niet één bom op die konvooien gegooid. Het was en bleef “business as usual”: wapens voor olie, olie voor dollars, dollars voor wapens. Het zoontje van Erdogan, Bilal Erdogan, regelde dat samen met de geheime dienst MIT.

Syrian Army Takes Key Areas Near Turkish Border, Surrounds Latakia

NATO’s Terror Convoys Halted at Syrian Border

FINALLY: Obama Tells Turkey to Seal Syria Border

This would be a bigger blow to ISIS than US, British and French bombing combined.

Putin, Syria, and the UN: Is America the Biblical Babylon?

The French are on board, as are China and the rest of Europe, in fact all nations who’ve lost something are. But the United States of America, with guilt written all over the faces of our leaders, bangs its head against an invisible wall to our cell in the insane asylum of humanity.

Intussen wordt overal in Europa naarstig gezocht naar terroristen, terwijl deze samen met de vluchtelingen Europa binnenstromen. De terreur van de “war on terror” heeft nu ook Europa in haar greep. En om een einde te maken aan de vluchtelingenstroom, gaat Europa 3 miljard euro betalen aan nota bene Turkije!

The ‘War on Terror’ is Already in Europe

With the attacks in Paris, the ‘War on Terror’ has started in Europe. This what the US were doing after the collapse of the World Trade Center in New York, and now from the Middle East it has moved to the center of Europe. Nobody feels safe anymore. But that seems to be the whole point.

EU, Turkey sign deal to stem migrant flows

Xinhua – The European Union (EU) clinched an agreement with Turkey on late Sunday, offering 3 billion euros (3.18 billion U.S. dollars) in aid and more promising access for Ankara’s membership to the bloc, to trade for massive reduction of illegal migrant arrivals.

European Council President Donald Tusk made the announcement at a press conference after the first EU-Turkey summit in 11 years, attended by leaders of the 28-country bloc and visiting Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu.

Has the Deal with Erdogan Made Europe a Supporter of Terrorism?

De situatie is zeer verward, zeker nu president Hollande van Frankrijk de kant van Rusland lijkt te hebben gekozen in de strijd tegen ISIS. Frankrijk is deel van de EU en deel van de NATO. Ook Turkije is een NATO-land en dus onze bondgenoot. Gedwongen door de vluchtelingencrisis loopt de EU nu als een kudde ganzen achter Turkije aan! De vraag is dan hoe dit moet aflopen…

The Collision Course in Syria

Up to 50 U.S. Special Operations troops are due to enter Syria shortly in support of a hastily assembled Arab-Kurdish coalition that could easily come under Russian or Turkish attack. The U.S. is stepping up its bombing raids, destroying another 238 ISIS fuel trucks in eastern Syria last weekend. Russia is targeting tankers plus an ISIS training camp in Idlib in Syria’s far north, while France has also upped its bombing campaign since Nov. 13 in response to ISIS claiming credit for the terror attacks in Paris.

So, Turkey is fighting the Russians and Kurds, who are fighting ISIS, which is fighting the Syrian government plus Hezbollah and Iranian forces. ISIS has also blown up a Russian tourist flight over the Sinai, set off suicide bombs in Beirut and shot up civilians in Paris. It’s a three- or four-way brawl that grows more chaotic by the week.

CrossTalk: Erdogan’s blunder duurt 25 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

20 Reacties op “ISIS eenden, Turkse kalkoenen en EU ganzen”

Laat een reactie achter