Selecteer een pagina

Archieven

Vrijdag de dertiende: terreur in Parijs

Allereerst wil ik mijn medeleven betuigen met de slachtoffers van het terrorisme en hun nabestaanden, te beginnen met de ruim 3000 slachtoffers van de 9/11 terreur in 2001. Vervolgens met de 250.000 onschuldige burgers en de miljoenen vluchtelingen uit Afghanistan, de één miljoen doden in Irak, van wie 400.000 vrouwen en kinderen, de duizenden Palestijnse slachtoffers in Gaza en de Westbank, de 450 slachtoffers van drone-aanslagen op bruiloftsfeesten in Pakistan, Afghanistan, Jemen en Somalië, de slachtoffers van aanslagen in Libanon, van de bombardementen op Libië en Jemen, de 224 slachtoffers van het Russische passagiersvliegtuig A 321 dat neerstortte in de Sinaï en de ruim 120 doden in Parijs. Ik wens alle nabestaanden en alle vluchtelingen heel veel moed en sterkte!

Political author Gearoid O Colmain discusses the Paris attacks with RT International duurt 11 minuten.

Een samenvatting in het Nederlands van de tekst van politiek commentator G. O’Colmain vanuit Parijs staat hier.

Valse vlaggen zijn bedoeld om ons angst aan te jagen en de oorlog gaande te houden. Hoewel de bevolking lijdt onder de terreur van oorlogen, of onder de belastingdruk omdat de bevolking die oorlogen moet betalen, worden de wapenfabrikanten rijk! Ook Nederland is een wapenfabrikant, het gaat dus ook om onszelf. Om de wapenleveranties gaande te houden, moet er oorlog zijn, maar dat is niet de enige reden. Het is ook machtspolitiek. De vraag is dus steeds: wie heeft er belang bij een valse vlag aanslag? In dit geval is FRANKRIJK de grote winnaar! Bij 9/11 was dat de VS, bij de metrobommen van 7/7 was dat Engeland en ga zo maar door.

Parijs, nu weer het centrum van de macht?

A Most Convenient Massacre

What a difference a single massacre can make!

By Dmitry Orlov

November 17, 2015 “Information Clearing House” –

Just a week ago the EU couldn’t possibly figure out anything to do to stop the influx of “refugees” from all those countries the US and NATO had bombed into oblivion. But now, because “Paris changed everything,” EU’s borders are being locked down and refugees are being turned back.

• Just a week ago it seemed that the EU was going to be swamped by resurgent nationalism, with incumbent political parties poised to get voted out of power. But now, thanks to the Paris massacre, they have obtained a new lease on life, because they can now safely embrace the same policies that a week ago they branded as “fascist.”

• Just a week ago the EU and the US couldn’t possibly bring themselves admit that they are utterly incompetent when it comes to combating their own creation—ISIS, that is—and need Russian help. But now, at the après-Paris G-20 summit, everybody is ready to line up and let Putin take charge of the war against terrorism. Look—the Americans finally found those convoys of tanker trucks stretching beyond the horizon that ISIS has been using to smuggle out stolen Syrian crude oil—after Putin showed them the satellite photos!

Am I being crass and insensitive? Not at all—I deplore all the deaths from terrorist attacks in Iraq, in Syria, in Lebanon, and in all the other countries whose populations did absolutely nothing to deserve such treatment. I only feel half as bad about the French, who stood by quietly as their military helped destroy Libya (which did nothing to deserve it).

Frankrijk was samen met de VS bezig om ISIS in Syrië te bombarderen. Dit is illegaal, in strijd met het internationale recht. Ze bombardeerden ISIS ook niet echt! In Raqqa heeft ISIS o.a. een olieraffinaderij veroverd op Syrië. Vanuit Raqqa werd de diesel in colonnes van tankwagens naar Turkije gebracht en verkocht. Geen Franse of Amerikaanse bom viel ooit op die colonnes. Goedkope olie is leuk voor de oorlog!

Putin Names And Shames Obama Into Bombing IS Oil Smugglers
By Moon Of Alabama

Nu gaat Frankrijk Raqqa bombarderen en vanwege die aanslagen in Parijs is er niemand in Frankrijk die daar iets van zegt! Als het Syrische leger met behulp van de Russen Raqqa herovert, hetgeen binnen enkele weken het geval kon zijn, dan ligt heel Raqqa in puin. Zo doen ze dat bij de NATO.

Syrians in Raqqa tell of ‘insane nights’ of air strikes
Activists say abandoned ISIL bases hit in city suburbs with no civilians or fighters as France carries out air strikes.

“It has been two insane nights. Abandoned ISIL posts were targeted at the entrance of the city, along with ISIL checkpoints and several other points. Electricity and water have been cut off as supply lines were hit too.

De regeringen organiseren die valse vlag aanslagen niet zelf, dat laten ze over aan de geheime diensten en aan de terroristen die door deze geheime diensten worden opgeleid en bewapend. De aanslag in Parijs was goed georganiseerd, dat heeft veel tijd en geld gekost! Er zijn dus mensen die van te voren weten dat er zo’n aanslag komt. De zelfmoordterroristen zijn slechts verdwaasde jongens die doen wat hun wordt opgedragen, met de belofte van een paradijs na de dood. Als je leven op aarde een hel van armoede en onwetendheid is, dan trap je daar in! Mijn medeleven gaat dus ook uit naar deze doden, als ze er al zijn. Want misschien was het ook wel een hoax, een niet gebeurde gebeurtenis die ons wordt voorgeschoteld via de media. Tegenwoordig weet je dat nooit! In elk geval heerst in Frankrijk nu de noodtoestand.

Is Franse noodtoestand de eerste Europese dominosteen?
Geschreven door Arend Zeevat

Washington Refines Its False Flag Operations
By Paul Craig Roberts

Attack in Paris will be used by US to block Russia from protecting Syria – analysts

Dempsey: I know of Arab allies who fund ISIS
Gepubliceerd op 16 sep. 2014

Putin: ISIS financed from 40 countries, including G20 members

President Vladimir Putin says he’s shared Russian intelligence data on Islamic State financing with his G20 colleagues: the terrorists appear to be financed from 40 countries, including some G20 member states.

Putin: ISIS financed by 40 countries, including G-20 members

Zie hier voor de hele toespraak.

French Government Actions Leading To NATO Response

Amerikaanse Soldaat: ”Wij waren de echte Terroristen”

Paris Attacks Truth: ISIS is a False Flag duurt 10 minuten.
James Corbett

Valse vlaggen zijn zo doorzichtig! Let op het patroon! De datum is satanische numerologie, daar zijn de poppenspelers dol op! Vrijdag de dertiende is duidelijk. Er is ook altijd nét een oefening gaande tegen een terroristische aanslag, de hulp komt snel opdagen en is efficiënt geregeld. Geen paniek, de overheid zorgt voor u! Dan komen de crisis-acteurs voor de camera vertellen hoe vreselijk het was! Ook wordt er steevast een paspoort gevonden van een van de daders. De president kent zijn toespraak reeds uit het hoofd en doet alsof hij diep geschokt is. Daarna wordt er een massale rouw-betoging gehouden. Wie niet meedoet, is dissident en dus verdacht.

In Nederland hingen de vlaggen halfstok, maar waarom? Waarom hangen ze niet halfstok als er in het Midden Oosten weer eens tientallen burgerslachtoffers vallen, zoals een dag eerder, op donderdag de twaalfde in Beiroet? In die stad zijn bomaanslagen de orde van de dag! De hele “strijd tegen het terrorisme” is terrorisme! En de manier waarop, is zo hypocriet!

CrossTalk on Paris attacks: Mourning The Victims duurt 25 minuten.

10 Reacties

 1. Boudine

  Ken OKeefe Press TV Commentary – Paris False Flag – Nov 14, 2015 duurt 10 minuten.

  Antwoord
 2. Joep Zander

  Met die oprukkende noodtoestanden wordt het van belang om alle, mogelijk belangrijke kritische informatie van internet te kopiëren en ouderwets op te slaan.

  Antwoord
 3. Boudine

  Paris Attack False Flag: Conspiracy Hoax Exposed

  Compilation of clips and evidences put together that proves this was a staged false flag terror attack in Paris, France.

  Antwoord
 4. Boudine

  Stock prices of US defense and arms companies skyrocket after Paris massacre

  Antwoord
 5. yvonne

  De mainstream media raakt in paniek, en terecht, vandaag een stuk van Chris Klomp in het AD, wat beginnen ze zichzelf in de voet te schieten zeg, zo doorzichtig!

  http://urubin.com/main-stream-media-in-paniek/

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190279/2015/11/19/Complotdenkers-zijn-vaak-echte-sekte-leidertjes.dhtml

  Na iedere ramp duiken ze weer op. Ook na de vreselijke aanslagen in Parijs. De complotdenkers. Zij zien in iedere heftige gebeurtenis een complot van de overheid of ‘de elite’ om hun wil op te leggen aan de burger. Maar hoe denkt een complotter eigenlijk? En waarom?

  Het zijn vaak mensen met een lage sociale status die aandacht zoeken

  Jan Willem Nienhuys, Stichting Skepsis

  Na de vreselijke aanslagen in Parijs doken de complotdenkers op de vele vragen. Hoe kan het dat een terrorist een paspoort verliest? Waren de slachtoffers geen acteurs? Hoe kan het dat alle media exact dezelfde toon gebruiken? Al snel circuleerden foto’s op het internet die moesten bewijzen dat ‘de elite’ bij alle rampen dezelfde acteurs gebruikt om hun verborgen agenda vorm te geven en chaos en ellende te verspreiden.

  Dat complotdenkers slechts een klein groepje vormen, is een achterhaalde gedachte. Websites over complotten hebben een grote schare fans die trouw alles lezen. Een recent filmpje op YouTube over het complot rond de aanslagen in Parijs is al bijna 300.000 keer gedeeld.

  En dan nog deze,

  https://decorrespondent.nl/3650/WhatsApp-after-Paris-18-year-old-Hanna-teaches-her-dad-a-thing-or-two-/277991694200-f0b810e9

  ighteen-year-old Hanna Nijenhuis wrote her final term paper at her Dutch high school on why the United States managed to win two world wars yet has failed in smaller conflicts. These days, Hanna studies German in Berlin. Her father, Hans Nijenhuis, is opinion editor of the respected Dutch daily newspaper NRC Handelsblad. Last Monday night, they had the following chat on WhatsApp.

  Hanna: Aren’t you guys getting sick of all those French flags on Facebook? And all that ‪#‎prayforparis‬? The whole Internet is red, white and blue.

  Hans: What do you mean? It’s a display of solidarity.

  Hanna: Solidarity’s good, but why is it only #prayforparis? Two days before Paris, a bunch of people died in attacks in Beirut. But I’m not seeing Lebanese flags anywhere. I bet you don’t even know what the Lebanese flag looks like. And yet you’re putting pictures of the French victims in the papers, and heroic stories about the survivors. I haven’t seen any stories about any Lebanese people.

  Al is de leugen nog zo snel, het kan even duren, maar uiteindelijk wordt hij ingehaald……..dit is het begin!

  Antwoord
 6. Boudine

  Dank je wel, Yvonne. Heb even een muziekje:

  Rockin’ in the Free World – Neil Young

  Antwoord
 7. Boudine

  Het antwoord op tweespalt is eendracht

  Afgelopen vrijdag is Europa in het hart getroffen. De beulen van IS raakten de Parijzenaars op de meest gevoelige plek. In het leven van alledag, het leven in vrijheid, de wereld waarin wij ons veilig wanen. Daags voor de aanslagen in Parijs ontploften de IS-bommen in Beirut, Libanon. Er vielen 43 doden.
  Deze aanslagen maken sommigen angstig, omdat de terreur steeds dichterbij komt. Mensen verwachten een reactie van de politiek. Dat we alles op alles zetten om onze veiligheid te waarborgen. Dat we strengere grenscontroles invoeren als de dreiging ons daartoe noodzaakt. Dat we investeren in de politie en de veiligheidsdiensten als deze professionals aangeven dat het nodig is.
  Eén van de voedingsbodems van terreur ligt in de buurten en wijken die veranderen in parallelle samenlevingen, waar segregatie in plaats van integratie beleid is geworden. Met vaak ongelijke kansen, armoede en discriminatie en uitsluiting tot gevolg. In de buitenwijken van Parijs is dit wel heel zichtbaar, maar segregatie is ook zichtbaar in ons land. De regering doet daar op dit moment te weinig tegen.
  Je kunt de opkomst van IS bovendien niet los zien van de omstandigheden waaronder deze extremisten hun kans hebben gegrepen. Vijftien jaar militaire interventies zonder politieke oplossingen hebben contraproductief gewerkt. Natuurlijk moet IS worden aangepakt. Maar een bommenregen op Syrië gaat de kans op aanslagen in Europa niet verkleinen. De logica doet eerder het tegenovergestelde vrezen.
  Een financiële drooglegging daarentegen zal de slagkracht van IS onderuit slaan en het draagvlak onder de bevolking verminderen. IS verdient miljoenen euro’s aan de verkoop van olie die onder andere via Turkije wordt gesmokkeld. Rijke Arabieren kunnen nog altijd grote sommen geld overmaken aan de extremisten. Het is de zuurstof die de terroristen op de been houdt. Zolang we dat niet afsnijden houdt het nooit op.
  We moeten het terrorisme bestrijden en opkomen voor onze vrijheid. Wij laten ons niet uit elkaar spelen. Nederlanders, mannen en vrouwen, moslims en niet-moslims laten deze dagen zien: ons antwoord op tweespalt is eendracht.
  Emile Roemer

  Antwoord
 8. Boudine

  CrossTalk Peter Lavelle discusses ISIS terrorist attack over Sinai with RI Alexander Mercouris duurt 25 minuten.

  Terror over the Sinai: It is official – the Russian plane flying from Egypt was indeed a victim of terror. Who is really responsible remains unclear, nonetheless there can be no doubt much of the terrorism coming out of the Middle East has its origins in the West.
  CrossTalking with Alexander Mercouris, David Swanson, and Mohammad Marandi.

  Antwoord
 9. Boudine

  Will The Matrix Prevail?

  By Paul Craig Roberts

  UPDATE Nov. 19: Note that the authorities almost always claim that they had no warning or indication of an attack, but they can almost instantly identify the “mastermind.”

  The Paris attack is playing out as I expected. The French government is attacking French civil liberty with legislation similar to the US PATRIOT Act. http://sputniknews.com/politics/20151117/1030277245/paris-massacre-france-orwellian-police-state-us-patriot-act.html
  Readers in France have informed me that 84% of the French people, according to a poll, are content to be spied upon as long as it keeps them safe. This means that only 16% of the French nation is not brain dead.

  Another reader informs me that a TV news station read a letter left behind by one of the alleged ISIL bombers, a letter written in perfect English. Really! I mean, Really! Those with their secret agendas know how stupid the Western peoples are, collectively a hopeless basket case.

  French and American politicians are demanding that NATO Article 5 be used to put NATO boots on the ground in Syria. This is important not in order to fight ISIL, which the Russians are successfully doing, but to overthrow Assad under the pretext of fighting ISIL, a crazy policy that could bring conflict with Russia. http://sputniknews.com/politics/20151118/1030346363/us-nato-paris-attack-war-against-isil-syria.html

  Antwoord
 10. Boudine

  American Journalist Murdered By Western Ally For Exposing ISIS Ties

  Gepubliceerd op 19 nov. 2015

  In this video Luke Rudkowski brings up a very important underreported story of an American Journalist that was murdered for exposing the Turkish government assisting ISIS. This story is a year old and we are making sure no one forgets the name Serena Shim. Obviously this story hits home since Serna was Luke Rudkowski’s age and reported on the same topic of western state’s supporting ISIS.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën