Archief
Artikelen

skin hair replacement systems uk

Aan het einde van een dynastie ziet men vaak een machtsvertoon dat de indruk wekt dat de aftakeling van de dynastie tot staan is gebracht. Zij vlamt nog even op voordat ze wordt gedoofd, zoals een lont waarvan de vlam fel oplicht vlak voordat hij dooft, en de indruk wekt dat hij net goed begint te branden terwijl hij eigenlijk aan het uitgaan is.

Ibn Khaldun (Tunis, 1332 – Caïro, 1406)


Nu het Russische leger bezig is om een einde te maken aan de Syrische “jihad”, lijkt het streven naar de wereldhegemonie van de VS voorgoed van de baan. Toch blijft de situatie gevaarlijk, want de VS geeft zijn militaire macht over de olie-rijkdom in het Midden Oosten niet zonder slag of stoot op. De wereldhegemonie lijkt weliswaar van de baan, maar de wereldoorlog dreigt nog steeds. Het “defensie”-budget voor 2016 bedraagt $763,9 miljard, terwijl de bevolking van de VS verarmt, of zelfs verpaupert!
Het laatste nieuws over de VS en Syrië is “boots on the ground”. Deze illegale invasie van een soeverein land kan er toe leiden dat het in Syrië komt tot een rechtstreekse confrontatie tussen Rusland en de VS. Maar het is minder simpel dan dat. Die boots gaan de Koerden helpen om de stad Raqqa te heroveren op ISIS. Bondgenoot van de VS is het NATO-land Turkije, maar Turkije wil geen Koerdische staat langs de grens. Nu de partij van Erdogan de verkiezingen van 1 november heeft gewonnen, zal de onderdrukking van de Koerden in Turkije alleen maar toenemen. De belangen van de VS vallen dus volstrekt niet samen met die van zijn NATO-bondgenoot Turkije.

Putting U.S. Forces Onto Sovereign Syrian Territory, Is An act Of War

Als de Amerikaanse strevers naar wereldhegemonie hun zin niet krijgen, dan zwaaien ze met valse vlaggen. Ze was 11 september geen aanslag van moslims die onze vrijheid haten, maar een complot van de geheime diensten van de VS, Israël, Saoedi-Arabië en wellicht ook Pakistan. Zo langzamerhand weet iedereen dat, dus in Rusland is het een feit van algemene bekendheid. Hetzelfde geldt uiteraard voor het neerhalen van de MH 17. Maar de VS heeft nog veel meer bloed aan de handen. De wereldhegemonie van de VS gaat al een eeuw gepaard met grof geweld en staatsgeheimen!

Why does the government of the United States hate Syrian president Bashar al-Assad

The United States, I suggest, is hostile to the Syrian government for the same reason it has been hostile to Cuba for more than half a century; and hostile to Venezuela for the past 15 years; and earlier to Vietnam, Laos and Cambodia; and to Dominican Republic, Uruguay, and Chile; and so on continuing through the world atlas and history books.

What these governments have had in common can be summarized in a single word – independence … independence from American foreign policy; the refusal to be a client state of Washington; the refusal to be continuously hostile to Washington’s Officially Designated Enemies; insufficient respect and zeal for the capitalist way of life.

Since the end of World War 2, the United States has:
Attempted to overthrow more than 50 foreign governments, most of which were democratically-elected.
Dropped bombs on the people of more than 30 countries.
Attempted to assassinate more than 50 foreign leaders.
Attempted to suppress a populist or nationalist movement in 20 countries.
Grossly interfered in democratic elections in at least 30 countries.
Plus … although not easily quantified … more involved in the practice of torture than any other country in the world … for over a century … not just performing the actual torture, but teaching it, providing the manuals, and furnishing the equipment.

De Verenigde Staten, ooit het grote voorbeeld van Vrijheid en Democratie, is door de mand gevallen als een leugenachtig land van dwang en machtsmisbruik. Het ingrijpen van Rusland in Syrië zou het einde kunnen betekenen van dit imperium. We mogen echter hopen en bidden dat dit stervende imperium niet nog even opvlamt, voor het ter ziele gaat. Want bij WW III heeft niemand baat, maar die Amerikanen zijn er toe in staat!

De Amerikaanse gelauwerde filmer Oliver Stone heeft een serie documentaires gemaakt over de geschiedenis van de Verenigde Staten. Movht u nog geloven in de Amerikaanse vrijheid en Democratie, kijk dan even een uurtje naar het laatste deel van deze serie.

Oliver Stone – The Untold History of The US – Bush & Obama Age of Terror duurt 59 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

15 Reacties op “Het einde van de wereldhegemonie”

 • yvonne:

  De Russen gooien nogal lukraak met bommen, daar ben ik het niet mee eens, maar het beeldmateriaal is sprekend….het gelieg en gedraai is niet van de lucht! Dat kan een kind nog zien.

  Op de dag dat de Europese Unie aankondigt dat het propagandamiddelen gaat inzetten (onder de propagandistische titel “Disinformation Review”) om Russische propaganda te weerleggen, zien we iets opmerkelijks gebeuren aan Westerse zijde van de propaganda-oorlog. De Amerikanen beschuldigen Rusland er van ziekenhuizen in Syrië gebombardeerd te hebben. Nou zou dat goed kunnen, de Russen gooien nogal lukraak met bommen in een gebied waar momenteel iedereen lukraak alles wat ze in huis hebben droppen. Maar op het moment dat een Russische verslaggeefster aan een aantal Amerikaanse MinBuZa-woordvoerders om opheldering van deze zware beschuldiging vraagt, beginnen de woordvoerders te stotteren, ontwijkende antwoorden te geven en zelfs de vermeende Russische oorlogsmisdaden ter plekke aan te dikken. Hetgeen het geheel nogal ongeloofwaardig maakt van Amerikaanse zijde. Wil dat nou zeggen dat de Russen géén ziekenhuizen hebben gebombardeerd in Syrië? Geen idee – maar de Amerikanen kunnen kennelijk ook niet hard maken dat het wél zo is. Je kan dus ook niet alles geloven wat “onze” kant u probeert wijs te maken. Tot zover deze GS Inverted Disinformation Review, dank voor uw aandacht.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/vs_falen_opzichtig_met_antirus.html

 • Boudine:

  Dit speelt zich nu af in Washington:

  Washington Prepares for World War III

  By Patrick Martin

  November 05, 2015 “Information Clearing House” – “WSWS” –

  The US military-intelligence complex is engaged in systematic preparations for World War III. As far as the Pentagon is concerned, a military conflict with China and/or Russia is inevitable, and this prospect has become the driving force of its tactical and strategic planning.

  Three congressional hearings Tuesday demonstrated this reality. In the morning, the Senate Armed Services Committee held a lengthy hearing on cyberwarfare. In the afternoon, a subcommittee of the House Armed Services Committee discussed the present size and deployment of the US fleet of aircraft carriers, while another subcommittee of the same panel discussed the modernization of US nuclear weapons.

 • Boudine:

  Voor wie het nog niet heeft gezien: een absolute MUST SEE!!!

  Putin Tells Everyone Exactly Who Created ISIS

  ‘No moderate rebels in Syria, US just trying to save face’

  En dit propagandafilmpje van ISIS is komiek, ware het niet dat de situatie ernstig is!

  ISIS Terrorists vow to turn Syria into a graveyard for Russians

 • Boudine:

  CrossTalk: Russia-Bashing duurt 25 minuten.

 • The untold story was een goede film. bedankt voor de tip.

 • Boudine:

  De VS is nog niet genezen van zijn grootheidswaan en in Turkije heeft de megalomaan Erdogan op een of andere manier de “verkiezingen” gewonnen. De situatie blijft dus uiterst gevaarlijk!

  Turkey Goes to War

  By Mike Whitney

  Turkije is van plan om Syrië binnen te vallen om een “veilige zone” te creëren langs de grens. Zogenaamd tegen ISIS, maar alle Koerden moeten worden omgebracht. Op dit moment wil de VS nog met de Koerden samenwerken, maar dat kan elk moment veranderen in: weg met de Koerden, leve de Turken.

  US in Syria: Stopping the “Arsonist-Firefighter”

  By Tony Cartalucci

  The United States has been illegally plying the airspace above Syria for over a year. It has been openly arming, funding, and training terrorists along Syria’s borders in Turkey and Jordan, admittedly, for much longer. And before the conflict began in 2011, the United States had conspired as early as 2007, revealed in interviews conducted by Pulitzer Prize-winning journalist Seymour Hersh in his 9-page report “The Redirection,” to destabilize and overthrow the government of Syria through the use of sectarian extremists – more specifically, Al Qaeda – with arms and funds laundered through America’s oldest and stanchest regional ally, Saudi Arabia.

  The rise of the so-called “Islamic State” (ISIS/ISIL) itself, turns out also to be part of this premeditated “deconstruction” of Syria.

  U.S. Brings Dogfighters to Counter Russians Over Syria

  The Pentagon is sending F-15Cs—supposedly to fight the ISIS war. But the jets only have air-to-air weapons, and ISIS has no planes. Which means the real adversary is Russia.

  By David Axe

  Pas op: als je dit artikel opent, dan begint er een video te blèren. Die zit ongeveer in het midden van het artikel. De inhoud is wel relevant, maar dat kreng speelt automatisch af en gaat dan net zo automatisch naar het volgende filmpje.

 • Boudine:

  Wie wil weten hoe de oorlog in Syrië verloopt, moet even een YouTube abonnement nemen op SOUTH FRONT. Die geven vrijwel dagelijks een korte update. Voorbeeld:

  International Military Rewiev – Syria-Iraq Battlespace, Nov.05.2015

  International Military Rewiev – Syria-Iraq Battlespace, Nov.06.2015

 • Boudine:

  En nog meer ellendig nieuws:

  CIA, Saudis To Give “Select” Syrian Militants Weapons Capable Of Downing Commercial Airliners

  By Tyler Durden

  November 06, 2015 “Information Clearing House” – “Zerohedge” – Wednesday brought a veritable smorgasbord of “new” information about the Russian passenger jet which fell out of the sky above the Sinai Peninsula last weekend.

  If that sounds insane to you, that’s because it is. Even as US intelligence (which we can only assume emanates from the CIA) indicates that IS Sinai likely brought down a Russian passenger jet with 224 people on board, the same CIA is working with the Saudis to supply “select rebels” with weapons capable of shooting down commercial airliners.

  In order to make sure no one ends up blowing a 747 out of the sky, Washington will “retrofit” the weapons with “special” software that makes sure they can only be used in certain areas.

  Make no mistake, this has gone beyond absurd and is now bordering on the bizarre. It’s apparently not enough that the US is supplying anti-tank missiles to rebels shooting at the very same Iran-backed militias that the US implicitly supports across the border in Iraq so now, the CIA and Saudi Arabia will give these rebels the firepower to shoot down planes, meaning that in the “best” case scenario they’ll be firing at Russian fighter jets, and in the worst case scenario these weapons will end up in the “wrong” hands and be used to down commercial flights.

 • Boudine:

  Even een update, want het Syrische leger heeft het vliegveld van Kuweires heroverd:

  Syria’s War Battlefield Update for 10th November, 2015

  US-Turkey Invasion Derailed by Syrian Army Triumph at Kuweires

  By Mike Whitney

  November 11, 2015 “Information Clearing House” – “Counterpunch” –

  The Syrian Arab Army (SAA) achieved its greatest victory in the four year-long war on Tuesday when it recaptured the strategic Kuweires military airbase in North Syria. Hundreds of ISIS terrorists were killed in intense fighting while hundreds more were sent fleeing eastward towards Raqqa. The victory was announced just hours after Turkish Prime Minister Ahmet Davutoğlu said in an interview with CNN’s Christiane Amanpour that Turkey would be willing to invade Syria as long as Washington agreed to provide air support, create a safe zone along the Syrian-Turkish border, and remove Syrian President Bashar al Assad.

  Now that Kuweires has been liberated, Davutoğlu will have to reconsider his offer taking into consideration the fact that Russian warplanes will now be within striking distance of the border while troops and artillery will be positioned in a way that makes crossing into Syria as difficult as possible. The window for Turkish troops to enter Syria unopposed has closed. Any attempt to invade the country now will result in stiff resistance and heavy casualties.

  To fully understand the significance of Kuweires, we need take a look at Amanpour’s interview with Davutoglu and see what was being planned. Here’s an excerpt:

 • Boudine:

  UN Security Council unanimously adopts resolution against ISIS

  Guile Replaces The Stick: Washington’s New Approach To Russia
  By Paul Craig Roberts

  November 20, 2015 “Information Clearing House” –

  Washington has learned that threats and coercion do not work against Russia. All the threats have done is to build Putin’s public support to astronomical levels and to unify Russia against the West’s assault. This is a failed policy that Washington is abandoning as Washington sees a new opportunity in Russia’s desire for Western cooperation, not only against ISIL but also on a wide range of other issues.

  Realizing that guile can be more effective than the stick, the West is moving toward drawing Russia into the Western system by offering a coalition against ISIL. Once Russia is in a coalition against ISIL, Russia will lose control. This is Washington’s strategy for counteracting the initiative that Russia seized in Syria.

  Once Russia is in a coalition against ISIL, Russia will have to make compromises. Putin will be told that Russia can have ISIL, but Russia has to turn Assad’s fate over to the West. If Putin balks, the Western media will blame Putin for torpedoing the war against ISIL.

  Syria’s War Battlefield Update for 19th November, 2015

  PBS NewsHour Uses Russian Airstrike Footage While Claiming U.S. Airstrike Successes

  By Moon Of Alabama

  November 20, 2015 “Information Clearing House” – “Moon Of Alabama” –

  U.S. media can no agree with itself if Russia is giving ISIS an airforce or if Russia pounds ISIS with the biggest bomber raid in decades. Such confusion occurs when propaganda fantasies collide with the observable reality.

  To bridge such divide requires some fudging.

  So when the U.S. claims to act against the finances of the Islamic State while not doing much, the U.S Public Broadcasting Service has to use footage of Russian airstrikes against the Islamic State while reporting claimed U.S. airstrike successes.

  The U.S. military recently claimed to have hit Islamic State oil tankers in Syria. This only after Putin embarrassed Obama at the G-20 meeting in Turkey. Putin showed satellite pictures of ridiculous long tanker lines waiting for days and weeks to load oil from the Islamic State without any U.S. interference.

  The U.S. then claimed to have hit 116 oil tankers while the Russian air force claims to have hit 500. But there is an important difference between these claims. The Russians provided videos showing how their airstrikes hit at least two different very large oil tanker assemblies with hundreds of tankers in each. They also provided video of several hits on oil storage sites and refinery infrastructure.

  I have found no video of U.S. hits on Islamic State oil tanker assemblies.

  Reality Check Proof US Government Wanted ISIS To Emerge In Syria

 • Boudine:

  International Military Review – Syria-Iraq Battlespace, Nov. 23, 2015

 • Boudine:

  Een prima artikel van Nexus:

  De macht van de elite is gebroken! Deel 4.
  Geschreven door Nexus

  Het is nogal lang, u moet het zelf maar lezen. Met video’s! Wie geen TV kijkt, kan er een avond mee vullen!

  Zelf denk ik niet dat de macht van de elite gebroken is, maar wel dat Poetin een einde heeft gemaakt aan het streven naar wereldhegemonie. Als ik in mijn glazen bol kijk, zie ik dit: De wereld zal worden verdeeld tussen de NATO en de BRICS, elk met hun eigen economie en geldsysteem. En dan maar hopen dat er tijdens die verdeling geen wereldoorlog uitbreekt!

  Misschien dat de macht van de elite ooit wordt gebroken, als de bevolking van de NATO-landen in opstand komt…

 • Boudine:

  Putin: Downing of Russian jet over Syria stab in the back by terrorist accomplices duurt 15 minuten.

  Live gestreamd op 24 nov. 2015

  The Russian President is making a statement on the Russian Su-24 warplane recently downed over Syria after meeting with Jordan’s King Abdullah in Moscow.

Laat een reactie achter