Archieven

Teken tegen kernbommen

Nu de zogenaamde “koude oorlog” warm begint te draaien, wil de VS zijn kernbommen-arsenaal in Europa moderniseren. Hoewel het Non-Proliferatieverdrag niet toestaat dat een land aan een ander land kernbommen ter beschikking stelt, meent de VS dat het zijn eigen kernbommen mag plaatsen in Europese landen. Dat zijn immers vazallen van de VS. Er zijn dan ook Amerikaanse kernwapens geplaatst in Duitsland, Nederland, België, Italië en Turkije. Als de koude oorlog heet wordt, zijn die landen dus een doelwit! Willen we dat?

No U.S. Nuclear Weapons in Europe is een actie om politieke druk uit te oefenen op de regeringen van Europese landen die Amerikaanse kernwapens toestaan op hun grondgebied. Volgens internationaal recht zijn die kernwapens illegaal! Maar ze vormen voor de bevolking van die landen ook een direct gevaar. Wie denkt dat het wel los zal lopen met de kernoorlog, moet toch even dit artikel lezen:

Will The Crazed Neocons Bring Us Nuclear Winter? — Paul Craig Roberts

As readers know, I have emphasized that the declared neoconservative intention of achieving global hegemony has resurrected the threat of nuclear armageddon as Russia and China are most definitely not going to submit, as every European country, the UK, Canada, Australia, New Zealand, Colombia, and Japan have submitted, to being Washington’s vassals.

The president of Russia and the president of China have made this completely clear.

If the arrogance, ignorance and incompetence of the Western political systems permit the continuation of the crazed, totally unrealistic, neoconservative agenda, the planet will die.

De Neo-Cons in de VS denken dat het wel mee zal vallen als de oorlog wordt uitgevochten op Europees gebied. Voor hen is het de ver-van-mijn-bed-show! Zolang hun bommen vallen op andere landen (Japan, Korea, Vietnam, Cambodja, Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Jemen en zo voort, om nog maar niet te spreken van Gaza!) is dat voor hen geen verlies, maar winst voor de wapenindustrie. Als de strijd werkelijk losbarst op Europees gebied, dan zitten wij met de gebakken peren! De NATO is daarvoor alvast aan het oefenen!

NATO begins dress rehearsal for Europe-wide war

More than 35,000 troops are participating in NATO’s month-long Trident Juncture war games, along with some 140 warplanes and 60 warships. The militaries of 30 different capitalist governments aligned with the NATO alliance are involved.

Massive NATO drills are taking place in Italy, Spain and Portugal. The drills are designed to prepare the NATO powers for large-scale strategic warfare outside the boundaries of the NATO countries, according to NATO officials.

The main focus of the NATO drills is to prepare for comprehensive strategic warfare spanning broad stretches of the Eurasian landmass, comments from NATO officers have made clear.

‘NATO’s message: New arms race is underway, better accept it’

By holding military exercises NATO is sending a message to Russia and preparing public opinion in the West that Russia constitutes an existential threat to the US and, therefore, there must be a new arms race, says Brian Becker from the anti-war ANSWER Coalition.

De regering doet er heel stiekem over, maar die kernwapens liggen er wel degelijk! Lubbers bevestigt opslag kernwapens Volkel

In ondergrondse kluizen op vliegbasis Volkel in Brabant liggen 22 Amerikaanse atoombommen opgeslagen.

Het zou gaan om B61 kernwapens, zeggen deskundigen tegen de krant. Die zijn met maximaal vijftig kiloton tot viermaal sterker dan de bommen die tijdens de Tweede Wereldoorlog op Hiroshima en Nagasaki vielen.

U denkt toch niet dat Rusland gaat zitten wachten tot die bommen op Moskou vallen? Als we dit accepteren, dan kan het zijn dat we ons eigen doodvonnis tekenen! Zeg dus tegen de politiek dat we dit niet accepteren! Teken hier de petitie.

2 Reacties

 1. Boudine

  Twee artikelen van de veteraan Gordon Duff:
  Na het ingrijpen van Rusland wordt de oorlog in het Midden Oosten door de media verzwegen!
  Please Pay Attention, There is No War

  If you read the papers, there is no war, there are no wars, no ISIS, no al Nusra, no failed Minsk agreement with daily shelling, no carpet bombing in Yemen, no destroyed Saudi air bases, none of it is happening, none of it ever happened.

  The rest of us must be making the whole thing up.

  In Syria the battle to regain Aleppo province is in full swing with levels of combat not seen since the great battles of World War 2. Thousands of jihadists, knowingly or not, backed by the US/Israel partnership, the real “coalition” are heading into Turkey and Jordan for safe haven from Russian bombing attacks according to direct sources watching the border crossings.

  In the Yemen War, Saudi bombing attacks, fully backed by the US/Israel partnership continue to slaughter civilians while the underdog of all time, Yemen, deals devastating blow after blow to the Saudi military.

  A wartime intelligence fusion center in Baghdad, Russia, Iraq and Iran with Syria, has supplanted dependence on the dribble of often falsified American intelligence that has had no other purpose than to stifle Iraq’s efforts to regain ground against, and you have it again, jihadists backed by the US/Israel partnership.

  Het volgende artikel is zeer verontrustend! Wat gebeurt er als het Amerikaanse leger (met al die huurlingen van Blackwater) niet langer gehoorzamen aan de president?

  America’s Coalition of Treachery

  Obama’s charges, made in light of recent revelations that President Erdogan of Turkey as ordered renewed supplies of Sarin gas for ISIS and al Qaeda/al Nusra forces inside Syria, are clear signs that President Obama is no longer in control of his own faculties nor is he likely in control of America’s military forces in the field either.

  Over the past two weeks, two separate American attacks on the city of Aleppo have damaged that cities power system and knocked out water purification systems. These leave a city of 2.5 million dependent on untreated water from the Euphrates River, known to be a source of cholera.

  Confirmations from sources at the Pentagon indicate that this was indeed the rationale for the attacks by American planes from Incirlik Air Force Base in Turkey, attacks cited by Russia’s President Putin as “strange.” We are also told that these attacks were planned and executed by American field commanders no longer under command of President Obama and the Joint Chiefs of Staff.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën