Selecteer een pagina

Archieven

Het MH17 rapport: even BUKken

Op 13 oktober j.l. verscheen het rapport over de aanslag op vlucht MH17. Gisteren haalde Lubach in 9 minuten (video) dit “onderzoek” over de hekel. Hij wees op de dwaze manier waarop het “onderzoek” in de media kwam. Daarbij hoorde onder andere een reconstructie van het stalen frame van het vliegtuig, het profiel van de voorzitter van de Onderzoeksraad Tjibbe Joustra, en een gevoelig noodnummer. Er is echter nog veel meer, dat NIET in de media kwam, omdat het NIET werd onderzocht, of STAATSGEHEIM was! De uitkomst van dit “onderzoek”: Het was misschien wel een BUK die waarschijnlijk werd afgeschoten door pro-Russische separatisten.

Onderzoeksraad voor Veiligheid: MH17 Crash duurt 20 minuten te lang!

Het was dus een BUK, maar waar is het vliegspoor? Niemand heeft dat gezien, terwijl het toch heel zichtbaar moet zijn. Daarentegen zeggen sommige ooggetuigen dat er een tweede vliegtuig zichtbaar was, maar daarover geen woord in het onderzoeksrapport. Ze willen dat het een BUK is, dus is het een BUK. Ze hebben vier kleine BUK projectielen gevonden, die sprekend lijken op het DNA van boer Jasper Steringa!

Almaz Antey is de Russische fabriek die de BUK raketten maakt. Ook zij hebben onderzoek gedaan, maar dat onderzoek werd geweigerd door de Onderzoeksraad. Uit hun bevindingen blijkt dat ALS het een BUK was, dat het dan een VEROUDERD type moet zijn, dat door de Russen niet langer wordt gebruikt, maar in Oekraïne nog wel.

Russian missile company blow up plane to find truth about Boeing MH17 duurt 5 minuten.

In de VS wist men onmiddellijk na de crash wie de schuldige was. John Kerry vertelde binnen enige dagen na de crash precies wat er was gebeurd. De grote boze Poetin had met een BUK de MH17 bijna eigenhandig uit de lucht geschoten! De VS had alles gezien via hun spionagesatelliet, maar deze satellietbeelden bleven BUITEN het onderzoek en je hoort Kerry er nu ook niet meer over: MH-17: The Dog Still Not Barking.

John Kerry: US detected the missile launch from Ukraine and observed it hitting Flight MH17

Gepubliceerd op 20 jul. 2014

On CNN this morning, John Kerry said the US actually observed the missile launch with satellite imagery and watched it hit the plane.

Er volgden economische sancties, er werden Russische tegoeden in het buitenland bevroren en Europa mocht met Rusland geen zaken meer doen. En er volgde een jaar van propaganda tegen die grote boze Poetin die de MH17 crashte, met 298 doden tot gevolg. Ook beschuldigde Kerry Rusland van het verdonkeremanen van bewijzen! In het Onderzoeksrapport ontbraken echter de radargegevens van Oekraïne. Ieder land hoort die bij te houden van zijn eigen luchtruim, maar op het moment van de crash stond de radar kennelijk even uit! We kunnen er lang en breed over praten, maar zo’n mager Onderzoeksrapport voedt alleen het wantrouwen!

CrossTalk: MH17 Report duurt 25 minuten.

Op Zaterdag verscheen er op Kleintje Muurkrant een klein artikeltje met een link: Het kind van Tjibbe (2) Als je die link volgt, dan spat het hele Onderzoeksrapport uit elkaar en de commissie Tjibbe stort ineen. Ik trek het even voor u uit:

DUTCH REPORTS ON MH17 HAVE MISTAKEN BUK MISSILE MODEL, WARHEAD TYPE — THE FOOTNOTE WHICH PUTS THE BOOT TO BUK

The Dutch Safety Board (DSB) conclusion on the missile detonation which caused the crash of Malaysian Airlines MH17 is based on a report of the Dutch National Aerospace Laboratory (NLR), based in Amsterdam. The 66-page NLR report can be found as an appendix to the main DSB report. Combined in their release this week, the two Dutch organizations and the two Dutch reports claim that a Russian-made Buk missile of the 9M38 model series, armed with warhead type 9N314M, was fired at MH17, exploding to the left of the aircraft at about two metres from the cockpit. The blast and shrapnel spray from this detonation, the two Dutch reports claim, caused the break-up of the aircraft in the air, and the deaths of all on board.

According to the DSB report, shrapnel killed the crew in the cockpit, and three pieces of shrapnel, characteristic of warhead type 9N314M, were found in the bodies of the pilot and co-pilot.

But a search through the DSB records, and through the technical reports of shrapnel impact and blast simulation on which the DSB has based its conclusions, together with interviews with spokesmen for the Dutch investigations, finds that the only evidence for the source of the three metal fragments turns out to be a classified military secret of the Dutch Ministry of Defence.

Almaz-Antei has reported several times in public this week that the 9N314M warhead cannot be operated from the 9M38 missile series. The two cannot be connected electronically, according to the missile manufacturer. In addition, Almaz-Antei has confirmed that in the warhead types containing the distinctive shrapnel — the Russians are calling this “I-beam”, the Dutch “bowties” and “butterflies” — there are approximately 7,800 elements in total. Of this number, not less than a third, or 2,600 fragments, are of the bowtie type, again according to the manufacturer. If the DSB and its consultant analysts are all telling the truth, the identification of just three in the cockpit crew’s bodies, and one other fragment in the cockpit wreckage, is inexplicable. Almaz-Antei says its computer modelling, as well as its physical blast simulation, make this impossible.

Mocht u zich een weekje braaf hebben geBUKt, sta dan nu maar weer rechtop! Volgens ooggetuigen is de MH17 neergeschoten door een gevechtsvliegtuig, en dus niet door een BUK die niet eens kan worden afgeschoten. Het was een valse vlag! Nederland heeft hem opgevouwen en braaf in de doofpot gestopt. Leve de USA, land of the Banks and the Slaves!

45 Reacties

 1. yvonne

  Toen Timmermans het op tv, over een thug die weddingsring stal, wat een pertinente leugen bleek, en daardoor promotie kreeg, wist ik genoeg!

  Steve Brown heeft er een mooi filmpje van gemaakt……..

  https://www.youtube.com/watch?v=3sNm_yJRglM

  ‘Elite-Thug Timmermans’ Lies and Cries as ‘MH17-Soapie’ by the UN and get EU-Awards.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Moscow shared MH17 radar images, Dutch probe ignored evidence, Russia tells victims’ relatives

  Moscow provided the Netherlands with radar and other data on the MH17 crash but it has all been ignored, a Russian aviation official said, responding to the relatives of Dutch victims who recently wrote to President Vladimir Putin.

  Oleg Storchevoy, the deputy head of Rosaviatsia, the agency representing Russia in the Malaysia Airlines flight MH17 crash investigation, has personally addressed the relatives of the victims in a lengthy letter.

  READ IN FULL: Official letter on MH17 investigation by top Russian aviation official Oleg Storchevoy

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Rapport Bellingcat wijst beschuldigende vinger MH17-crash naar Kremlin

  MH17 – Dutch Prosecutor Opens Doubt on MH17 Evidence

  The cover-up is cracking up — Dutch and Australian prosecutors can’t get their evidence straight

  Daders MH17 volgens Bellingcat: 3×2=1+1

  Bellingcat was vrij snel al zeker van zijn zaak. Het joeg na de aanslag op één BUK-transport, met vooral journalisten uit het westen juichend langs de kant. Maar je wilt gaandeweg ook onderbouwing voor de gerede verdenking tegen Rusland. Uitsluitsel had meteen verstrekt kunnen worden door Oekraïne, Rusland of Amerika.

  Maar nee, de oorlogspartijen weigerden primaire radardata te leveren en onze Amerikaanse Big Brother kneep in tweede instantie plots een oogje dicht. Dat doen partijen alleen als ze belang bij geveeg onder de mat hebben. Weg transparantie. De waarheid krijgt het benauwd van het gesluip van staten. Je vraagt je af of het JIT opgewassen is tegen de macht en het spel van internationale overheidsinstanties.

  Daar krijgen échte journalisten jeuk van

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Russia Today is watching you!

  MH17 downing: Dutch lawmakers raise questions on probe, slam secrecy

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Malaysia to start independent investigation into MH17 tragedy

  The Malaysian government has said that it will start an independent investigation into the alleged shooting down of a Malaysian civil aircraft in Ukrainian air space.

  Recently, a meeting between Russian President Vladimir Putin and Prime Minister of Malaysia Najib Razak in Sochi led to the two leaders agreeing to coordinate an investigation into circumstances that downed the plane over Ukraine.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dit onderzoek is nu voltooid en naar buiten gebracht:
   New MH17 Doc Reveals Evidence Tampering, Dutch Cover-up of Forged Recordings, Hidden Ukrainian Radar Records

   A new documentary film by Max van der Werff, the leading independent investigator of the Malaysia Airlines Flight MH17 disaster, has revealed breakthrough evidence of tampering and forging of prosecution materials; suppression of Ukrainian Air Force radar tapes; and lying by the Dutch, Ukrainian, US and Australian governments. An attempt by agents of the US Federal Bureau of Investigation (FBI) to take possession of the black boxes of the downed aircraft is also revealed by a Malaysian National Security Council official for the first time.

   The sources of the breakthrough are Malaysian — Prime Minister of Malaysia Mohamad Mahathir; Colonel Mohamad Sakri, the officer in charge of the MH17 investigation for the Prime Minister’s Department and Malaysia’s National Security Council following the crash on July 17, 2014; and a forensic analysis by Malaysia’s OG IT Forensic Services of Ukrainian Secret Service (SBU) telephone tapes which Dutch prosecutors have announced as genuine.

   Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Raids in Germany, Switzerland in MH17 probe:
  German and Swiss authorities have carried out raids seizing documents after learning a German private detective had investigated the MH17 air disaster, Dutch officials and media said Tuesday.
  http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/06/08/raids-in-germany-switzerland-in-mh17-probe/

  Dutch probe shows photo of missile part from MH17 crash site:
  The Dutch criminal investigation into the downing of Malaysia Airlines Flight 17 over war-torn eastern Ukraine has released a report detailing the pain-staking forensic process of piecing together the clues to the tragedy, and a photo of part of the missile believed to have done it.
  http://www.cbsnews.com/news/mh17-malaysia-airlines-flight-17-dutch-investigation-photo-buk-missile/

  MH-17 Probe Relies on Ukraine for Evidence:
  The oft-delayed probe into the 2014 shoot-down of MH-17 over eastern Ukraine has been tainted by its dependence on Ukraine’s intelligence service for much of its evidence, as a new interim report makes clear, reports Robert Parry.
  https://consortiumnews.com/2016/06/05/mh-17-probe-relies-on-ukraine-for-evidence/

  Antwoord
 7. Edje

  Lijkt wel of ik de enige ben die het heeft gezien. Op de dag van de aanslag kwam er een filmpje in het nieuws van een burger. In dit filmpje was de MH17 te zien wat omlaag viel met alleen een brandende vleugel. Later dacht ik nog, dat het wel apart is, dat een grote raket als van een BUK, alleen een brandende vleugel veroorzaakt. Het leek mij dus ook dat de mensen in het vliegtuig nog leefden, aangezien het vliegtuig alleen een brandende vleugel had. Na die dag heb ik dat filmpje nooit meer gezien op tv en kan het ook nergens terugvinden via internet ???????????
  Heeft niemand dat filmpje gezien en kan niemand het terugvinden?
  Ik vind het vreemd, dat dat filmpje alleen die dag te zien is geweest. Was het enige filmpje waarop je de MH17 kon zien.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Edje, dat weet ik niet. Ik heb het niet gezien. Maar dit wel:
  Graham Phillips on MH 17; eye witnesses saw no Buk but fighter jets! duurt 9 minuten.

  Gepubliceerd op 23 jul. 2016

  Graham Phillips is an independent journalist who reported from Ukraine when no other journalists were there. He spoke to many eye-witnesses. They recall seeing fighter-jets but no Buk launch before MH-17 was shot down. These witnesses were not interviewed by the Dutch investigators. Many people still have parts of the fusilage in their possession. WeAreChange.NL interviewed Graham Phillips in Rotterdam on 19 July 2016.

  Antwoord
 9. Edje

  Nee dat filmpje waar ik het over had was te zien op het Nederlandse journaal. Het was de dag van de aanslag. Je kon de MH17 uit de lucht zien vallen. Ik kan het nu ook nergens terugvinden. Heel vaag…

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Data shows no aerial objects approached MH17 from the east – Russian MoD

  Gepubliceerd op 27 sep. 2016

  There are new details on the fate of the MH17 passenger jet accident, after Russia’s Defence Ministry released radar data from the day of 2014 tragedy in Eastern Ukraine. According to the military, there’s no evidence of a missile being fired at the plane from the territory controlled by anti-government forces.

  Antwoord
 11. yvonne

  De week van de slaafsheid

  Spoedig nadat de MH17 was neergehaald boven Oekraïne werd er een bericht de wereld in gestuurd dat ‘de Russen het toestel hadden neergeschoten’. Onderzoeken moesten toen nog worden uitgevoerd, maar de wereld wist het toen al. De toon was door de Amerikanen gezet. Nederland wist wat ze moesten doen.

  Bijna 300 landgenoten werden slachtoffer van het conflict in Oekraïne, omdat het vliegtuig waarin zij zaten door een levensgevaarlijk luchtruim vloog. Dat bleek echter te laat.

  Ieder zichzelf respecterend land zou alles uit de kast halen om de waarheid van het ongeluk boven tafel te halen.
  Iedere regering zou de onderste steen boven willen krijgen uit achting en respect voor de landgenoten, voor de slachtoffers en de nabestaanden.

  Nederland niet. Andere zaken vinden zij belangrijker. Het zicht op het polderland gaat in mist op bij Rutte, als hij in vervoering de VS volgt. Er werd oeverloos gedraald met het onderzoek, de resultaten, de zwarte boxen verdwenen naar Londen. Op zijn Ruttiaans werd de zaak uitgesteld. Totdat een onderzoekscommissie (JIT) met vertegenwoordigers uit België, Nederland, Maleisië, Australië en Oekraïne hun resultaat naar buiten brengen: Buk-raket vanuit Rusland aangevoerd, daarmee de suggestie wekkend dat Rusland de schuldige is.

  Het verbaast vriend en vijand dat ook de mogelijke dader van de vliegtuigmoorden aan de onderzoekstafel mag aanschuiven. Oekraïne heeft zelfs veto recht binnen de JIT, het land heeft meer rechten dan dat onze slachtoffers hebben op genoegdoening!

  De VS wil oorlog met Rusland. Op allerlei manieren proberen ze de Europese landen bij dit conflict te betrekken. Tot de ramp met de MH17 stonden de Europeanen afwijzend tegenover sancties van de Russen, omdat deze het aangedurfd hadden de Krim aan hun rijk toe te voegen. De Amerikanen voelen zich gekrenkt door het Russische militaire beertje.

  Dat is hun probleem.

  De Nederlandse regering mag als vertegenwoordiger van de bevolking niet als een slaafse hond achter het Amerikaanse Rijk aanlopen. Doen ze dat wel dan schaden ze de belangen van de bevolking en dan ben ik het voor het eerst van mijn leven met Wilders eens die allerlei mensen het land uit wil gooien: zet de regering het land uit, laten ze zich maar melden in Washington als asielzoekers.

  Rob Vellekoop, 30 september 2016

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne,
   Je hebt het hele artikel van Rob Vellekoop overgenomen, zonder de link. Die heb ik voor je ingebracht. Nu aarzel ik om het artikel voor het grootste deel te wissen. Het is namelijk van Rob Vellekoop en niet van BOUblog. Citeren mag, maar het jatten van teksten is tegenwoordig de mode! Ach, laat ook maar.

   Een vorig artikel van Vellekoop geeft meer informatie. Met video’s en een duidelijke uitleg:
   Uitkomsten MH17 onderzoek onbetrouwbaar en partijdig

   Wat de Russen er mee doen, vind ik weer zo slim! De VS beweerde van meet af aan dat ze radarbeelden hadden die alles zouden bewijzen. Maar die beelden zijn geheim. Ook Rusland had radarbeelden die idem. Zij gaven deze niet vrij, voordat ons VerNederlandje met zijn idiote animatie-bewijs kwam. Toen kwam Rusland met de radarbeelden. Daarmee zetten ze het hele onderzoek in hun gerafelde hemd! 🙂

   Antwoord
   • Akky van der Veer

    Beste Bou, ik denk steeds maar aan dit filmpje, gemaakt door een fotografe, 20 minuten na de crash. Maar ik weet niet zeker of ik dat hier wel mag plaatsen. Zo niet, haal mijn reactie dan maar weg.

    https://www.youtube.com/watch?v=IyHZt8u1RMY

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Prima, Akky, maar ik ga hem niet embedden. Die hele crash van de MH 17 stinkt!

 12. Akky van der Veer

  Ja, Bou, de stank van die zogenaamde crash is onverdraaglijk. Bloedeloze, naakte, Aziatische lijken, koffers met winterkleren, documenten en foto’s uit 2013. Wat daar op de grond ligt en gefotografeerd is kan met geen mogelijkheid het overblijfsel van de MH 17 zijn. Waar zijn de inzittenden van de MH 17 dan gebleven? In hoeverre en op welke schaal worden wij voorgelogen en bedrogen?

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Russia-Baiting and Risks of Nuclear War

  Exclusive: The propaganda war on Russia is spinning out of control with a biased investigation blaming Moscow for the MH-17 tragedy and angry exchanges over Syria, raising the risks of nuclear war, says ex-CIA analyst Ray McGovern.

  By Ray McGovern

  As U.S. and Russian officials trade barbed threats and as diplomacy on Syria is “on the verge” of extinction, it is tempting to view the ongoing propaganda exchange over who shot down Malaysia Airlines Flight 17 in July 2014 as a side-show. That would be a huge mistake – easily made by President Obama’s wet-behind-the-ears sophomoric advisers who seem to know very little of the history of U.S.-Russia relations and appear smug in their ignorance.

  Adult input is sorely needed. There are advantages to having some hands-on experience, and having watched how propaganda wars can easily escalate to military confrontation. In a Sept. 28 interview with Sputnik Radio, I addressed some serious implications of the decision by the U.S. and two of its European vassal states (the Netherlands and Ukraine) to stoke tensions with Russia still higher by blaming it for the downing of MH-17.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Ik hoop dat velen dit lezen en ik BUK zelf al heel lang niet meer.
   Maar je weet niet half hoeveel mensen nog bukken in de Maanlanding HOAX. Als ik zeg dat die hele maanlanding onmogelijk was in 1969, dan kijken ze je glazig aan en soms zeggen ze zelfs dat ze zelf in Florida in het museum waren waar die maanlander staat. Ze hebben het met eigen ogen gezien!
   Made in Hollywood, stranger than fiction. Leve de gelovigen! En dat terwijl de waarheid zo simpel is!

   Antwoord
 14. yvonne

  https://www.youtube.com/watch?v=b6RDyUcerqc&feature=youtu.be

  Ik raad iedere Nederlander aan, dit gesprek te beluisteren en het te delen met familieleden en vrienden. Dit gesprek maakt eigenlijk een einde aan de speculaties over de MH17.

  En let wel: Van Wolferen vindt dat het woord, complotdenker, een geuzennaam hoort te zijn. Daar ben ik het helemaal mee eens!

  Wat wil NRC met de karaktermoord op Omtzigt?; Karel van Wolferen en Leander van Splunter duurt een uur en 10 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne, dat was een plezierig uurtje luisteren! Voor trouwe BOUbloggers zegt Van Wolferen natuurlijk niets nieuws, maar hij legt het wel duidelijk uit! Op Kleintje Muurkrant staat deze video nu ook, met de volgende tekst:

   Pietertje in Tjibbeland (003)

   Wij zijn pro-Pietertje. Omdat ie als lid van de Haagse Landdag voor de kudde van herder Sybrand een zeldzaam voorkomend fenomeen is. Pietertje Omtzigt is namelijk een diepduikertje. Wil bijvoorbeeld het naadje van de MH17-kous weten. Of liever wilde, want hij moest als woordvoerder in die kwestie retireren toen hij in de ogen van de herder en zijn volgelingen buiten de wijwaterpot had gepist. Gelukkig zijn wij niet de enigen die tot de aanhang van Pietertje behoren. Emeritus professor Karel van Wolferen, voormalig correspondent in Oost-Europa van de NRC. Notabene het vod dat Pietertje in de bolderwagen naar het schavot zette. Karel maakte onlangs zijn entree bij Café Weltschmerz om verre van omtzigtig een breder polletiek kader te timmeren voor de eenzijdige berichtgeving over de MH-17 ramp. Voer voor mensen die een lading pruimtabak hebben van het dagelijkse fakenieuws dat de msm verspreidt. Lees en zucht even diep aan het eind. Stay tuned.

   Kortom: wij BUKken niet voor het fake nieuws van het NRC.

   Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  Cafe Weltschmerz
  Gepubliceerd op 20 jun. 2018

  Bestaat er nog academische vrijheid als het ook om de NAVO gaat? Toen bekend werd dat de Engelse versie van het boek ‘Flight MH17, Ukraine and the new Cold War: Prism of Disaster’ van Kees van der Pijl zou verschijnen bij de Britse uitgeverij Manchester University Press, werd vanuit Kiev een campagne gestart op sociale media om publicatie tegen te houden. Hoewel het boek nog niet ter inzage was geweest wisten critici al te melden dat het hier ging om ‘an amateurish, non-academic collection of blatant lies that should not be published’(A. Shekhovtsov op Twitter). De verwikkelingen die hieruit zijn voortgevloeid vormen het thema van een gesprek dat Stan van Houcke hield met de schrijver.

  Bestaat er nog academische vrijheid als het om de MH17 gaat?; Stan van Houcke met Kees van der Pijl duurt 47 minuten.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  MH17 Turnabout: Ukraine’s Guilt Now Proven

  Eric ZUESSE | 31.12.2018 | SECURITY / WAR AND CONFLICT

  This article will start by demonstrating the most important thing, and will demonstrate it by means of links to the most conclusive evidence of all. This is the evidence which absolutely proves that the official Netherlands-headed investigation into this matter is an intentional and utter fraud — a fraud which has already been conclusively answered and exposed by the Russian Government.

  Incidentally, the Netherlands Government had partially funded the coup that in February 2014 overturned Ukraine’s Government and installed the new regime, which regime is allied with the United States Government and actually perpetrated the MH17 shoot-down. The Government of Netherlands is not a neutral in this case that it is judging. It had helped install the present regime in Ukraine. In fact, as you can see here, Netherlands’ Government had been the largest single contributor to Ukraine’s Hromadske TV, which was propagandizing to exterminate the residents in Ukraine’s former Donbass region, which breakaway region had voted over 90% for Ukraine’s Democratically elected President, whom Obama’s coup had just overthrown. This operation in Ukraine is an extension from the corrupt Nazi Prince Bernhard’s having established in Netherlands in 1954 the secretive Bilderberg group to coordinate NATO’s efforts for the US and its allies to conquer ultimately the world. He got caught in 1976, for one of his skimming operations, a million-dollar kickback from Lockheed Corporation. Holland’s Deep State is anything but benign.

  Russia’s response documented beyond any question, at all, that this airliner was shot down by the Ukrainian Government, and that Western (i.e., US-allied) ‘news’media have been and are covering-up this crucial historical fact and The West’s still-ongoing lies about the downing of MH17.

  Those lies are the basis of US and EU anti-Russia sanctions, which remain in effect despite the basis for those sanctions having been exposed unequivocally, on September 17th, to be based on lies. Thus, continuing to hide those lies is crucial to the liars. This is the reason why Russia’s blazingly detailed presentation on September 17th has been virtually ignored — to protect the actually guilty. The evidence here proves that those sanctions, themselves, are nothing but frauds against the public, and crimes against Russia — ongoing additional crimes, which have been, and remain, effectively hidden till now.

  So, here’s the complete MH17 case, for any reader to judge:

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  MH-17: the untold story duurt 26 minuten.

  Antwoord
 18. yvonne

  Georchestreerd spookproces over de MH17: Kees van der Pijl en Karel van Wolferen,
  Karel van Wolferen en Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT rapport. Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang. Kees van der Pijl en Karel van Wolferen bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding. Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georchestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen

  https://www.youtube.com/watch?v=tMU_1zvmvSo&feature=youtu.be

  Een aanrader wederom!

  Georchestreerd spookproces over de MH17: Kees van der Pijl en Karel van Wolferen duurt een uur en 9 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën