Selecteer een pagina

Archieven

noNOnSens Prinsjesdag 2015 – Demmink en Baybasin

noNonSens Prinsjesdag 2015 – Demmink en Baybasin duurt 25 minuten.

Talkradio presentatrice Myra in gesprek met Paul van der Sluijs van Soulvability over de kwesties Baybasin en Demmink die zich al jaren voortslepen. Met dank aan JDTV!

noNOnSens Prinsjesdag 2015 Deel 2 duurt 15 minuten.

SP 2e Kamerlid Harry van Bommel en Ton Hofstede van de website “Het Haagse Complot”, schuiven aan voor een gesprek over de affaire Demmink. Demmink wordt nog altijd niet vervolgd en Turkije vertikt het om mee te werken aan het onderzoek.

NoNonSens Prinsjesdag 2015 Deel 3 duurt 31 minuten.

Met het onafhankelijke Kamerlid Louis Bontes en Ton Hofstede van Het Haagse Complot. Gastvrouw is Myra.

4 Reacties

 1. yvonne

  Oke dit gaat dan over de MH17, maar de reacties van bepaalde politici, geeft voor mij aan dat mensen in Nederland, in een wild-west monarchie leven. En wat voor veel mensen nog steeds niet duidelijk is, jammer genoeg, is dat de meeste vuiligheid juist bij hen vandaan komt!

  Een corrupt Justitieel Instituut dat volledig een stinkende zogenaamde monarchen-familie dekt, en er echt niet is voor de gewone burgers…….

  En de geschiedenis geeft dit ook aan…..maar dan kun je beter de boekjes niet lezen en de tv uitlaten en zelf op onderzoek gaan.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/nog_even_en_ten_broeke_gaat_die_onderste_steen_tegen_het_hoofd_van_bontes_gooien.html

  Antwoord
 2. yvonne

  Kom op Nederlanders, voor vrijmetselaar Mandela stonden jullie wel op en niet voor Baybasin? Waarom al die aandacht voor Mandela en wordt Bayabasin doodgezwegen? Denk toch eens na alsjeblieft!

  Er verschijnt een nieuw onderzoeksboek over Hüseyin Baybasin, de Koerd die in Nederland tot levenslang is veroordeeld op basis van gemanipuleerd bewijsmateriaal.

  Dit laatste stelde Ton Derksen al vast in zijn boek Verknipt bewijs, waarvan binnenkort een herziene versie uitkomt. Maar waarom werd Baybasin er ingeluisd? Hüseyin Baybasin: Het Turks – Nederlandse overspel in de Koerdische kwestie, het boek van filosoof Rein Gerritsen dat op 24 november zal worden gepresenteerd, zal op die vraag een antwoord geven, zo meldt uitgever ISVW: omdat Baybasin een klokkenluider was die staatsgeheimen van de Turkse overheid over haar betrokkenheid bij grootschalige drugshandel wereldkundig maakte. En omdat Nederland de diplomatieke verhouding met haar NAVO-partner Turkije wilde verbeteren. De bondgenoten pleegden overspel door in Nederland woonachtige Turkse Koerden te criminaliseren en Baybasin af te schilderen als ‘de Pablo Escobar van de heroïne’.

  Politieke gevangene

  In een spannend verslag beschrijft Gerritsen hoe Nederlandse rechercheurs, zij aan zij met hun Turkse collega’s, meewerkten aan het strafrechtelijk onderzoek tegen Baybasin, ook al wisten ze dat alle aantijgingen tegen de man politiek ingestoken waren en er geen sprake was van strafbare feiten. Ook hun superieuren, het Openbaar Ministerie, politici en topambtenaren van het toenmalige Ministerie van Justitie waren van deze politieke intriges op de hoogte. Zelfs gerenommeerde Nederlandse wetenschappers waren betrokken bij dit vuil spel. Nederlandse justitieambtenaren die niet meededen werden uitgerangeerd. Gerritsen laat op even meeslepende als overtuigende wijze zien dat er in de zaak Baybasin slechts één conclusie mogelijk is: Hüseyin Baybasin is een politieke gevangene. (KN/persbericht ISVW)

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/nieuw-boek-over-affaire-baybasin-verschijnt-in-november

  BAYBASIN VRIJ, EN WEL NU! En weg met corrupt Justitie! Het is mooi geweest………..

  Antwoord
  • Boudine

   Beste Yvonne,
   Je hebt wel gelijk dat Baybasin vrij moet, maar zoals je weet is hij niet het slachtoffer van een “gerechtelijke dwaling”, maar van gerechtelijke FRAUDE. Baybasin is een politieke gevangene. Dat Mandela vrij kwam, komt omdat dat toen politiek opportuun was. De roep om zijn vrijheid werd gesteund door de VS en Europa. En er zat GELD achter!

   Het boek van Rein Gerritsen zal voor talloze mensen een gigantische eyeopener zijn. Om Baybasin vrij te krijgen, moet er politiek iets veranderen. En dat gaat niet alleen om Justitie, maar ook om Buitenlandse Zaken. De relatie tussen Nederland en Turkije is eveneens in het geding:

   FREE mister BAYBASIN,
   FREEDOM for KURDISTAN,
   FREE mister BAYBASIN NOW!

   De presentatie van het boek is overigens op maandag 23 november en het begint om 10 uur ‘s morgens.

   Antwoord
  • Boudine

   Het persbericht is nu definitief:
   Het Turks-Nederlandse overspel in de Koerdische kwestie

   Het lang verwachte boek van wetenschapsfilosoof Rein Gerritsen komt uit. Op 23 November zal de boekpresentatie plaatsvinden in Leusden. U bent van harte uitgenodigd.

   Uw terzake goed ingelichte redacteur van het HHC heeft het concept reeds gelezen. De, sommige ook voor hem, nieuwe onthullingen in dit boek zijn schokkend. Het wetenschappelijke werk laat zich prettig en vlot lezen als een roman en biedt u daarbij een kijkje in de politieke intriges van manipulerende en machtsmibruikende overheden. Dik-vette aanrader!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën