Archief
Artikelen
 Silk base wigs

Silk base wigs

Morgen staat men weer te juichen en met vlaggetjes te zwaaien voor de koning en de koningin, die in een gouden koets door Den Haag rijden. Is het geen sprookje? Ach, wat lijkt het toch heerlijk om koningin of prinses te zijn… Het is Diana Spencer overkomen en zij was er niet blij mee. Na een langdurig en zeer ongelukkig huwelijk dat eindigde in een (v)echtscheiding, kwam ze om het leven bij een nogal wonderlijk auto-ongeluk in Parijs. Daarover doen vele complot-theorieën de ronde, maar daar gaat het nu niet om. Hoe heerlijk lijkt het om koning of koningin te zijn?

Princess Diana – The Secret Tapes duurt een uur en 28 minuten.

Als u morgen geen moment wil missen van de koninklijke heisa in Den Haag, bekijk dan op Prinsjesdag noNOnSens.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “Diana, een koninklijk sp(r)ookje”

Laat een reactie achter