Archief
Artikelen

De alternatieve media heeft de handen ineengeslagen en zal op Prinsjesdag, dinsdag 15 september, van 12.00 tot 18.00 uur een live stream programma verzorgen, zonder de vage onzin van de NOS, met een ander geluid en perspectief op de maatschappij van vandaag! Op facebook stond dit evenement reeds aangekondigd. De initiatiefnemers zeggen zelf:

Wij zijn het oeverloze gewauwel van de NOS en de commerciële roeptoeters tijdens de jaarlijkse live verslaggeving van Prinsjesdag meer dan zat. We zien niet uit naar de zalvende commentaren op het optreden van de Oranjekliek. Ook niet naar de opiniemakers die de Miljoenennota2016 hoe dan ook weer positief gaan spinnen. En daarom doen we het dit jaar gewoon zelf!

Onafhankelijke media slaat op de derde dinsdag in september de handen ineen om jullie te voorzien van een middag ongezouten live-verslaggeving zonder Oranje-franje.
Met kritische vragen, boeiende gasten en scherpe interviews live vanuit ‘hartje Den Haag’. Op 15 september valt er dus wat te kiezen! Volg dus onze live verslaggeving “noNOnSense Prinsjesdag” via onze YouTube stream.

En wat valt er dan te zien? Een middag lang live nieuws uit Den Haag; interviews met gasten in de studio; straatreportages en snoeiharde columns. Interactie is voor ons vanzelfsprekend, kom naar onze studio of doe mee via social media of de live-chat.
Zo’n onafhankelijk media-offensief is nog niet eerder vertoond in Nederland, we hebben het hier dus over een echte ‘first’ in het traditionele medialandschap!

Programma
12:00 Aftrap programma met Hans Maessen
12:30 Louis Bontes
13:00 Column Rob Vellekoop
13:10 Sven Hulleman
13:40 Joost Niemoller
14:10 Column Norbert Pols
14:20 Cees Grimbergen
14:50 Peter Vlemmix
15:20 Video Jan Marijnissen
15:30 Harry van Bommel
16:00 Video Ingeborg Beugel
16:15 Jerry Agema
16:45 Video Erwin Lenink
17:00 Ton Hofstede
17:30 Wrap up uitzending
Afgewisseld met nieuwsflitsen van het Binnenhof

We Are Change. Rotterdam
JDTV nieuwsbullet
De Ommekeer Nederland
Soulvability.nl
De Lange Mars
Vitalifeiten

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Bekijk het op Prinsjesdag: noNOnSens”

Laat een reactie achter