Archief
Artikelen

Gisteren was het te warm om te werken, het was zelfs te heet op het strand! Vannacht koelde het nauwelijks af, te warm om op tijd naar bed te gaan en diep te slapen. De scholen hebben nu een tropenrooster, de kinderen zijn eerder vrij. We zoeken allemaal verkoeling! Sommigen werken met air-conditioning, anderen gaan zwemmen of nemen een koude douche. Helaas is daar voor Baybasin geen sprake van. Hij zit nog altijd onschuldig in de cel. Bij zijn overplaatsing van Veenhuizen naar Heerhugowaard was beloofd dat de detentieomstandigheden gelijkwaardig zouden zijn. Dat blijkt niet het geval.

Baybasin zit weer hele dagen opgesloten in een krappe cel, met per dag een uur luchten. Met deze hitte is dat beslist onaangenaam! Als u zelf op de camping zit, of in het zwembad ligt, of aan het strand, stuur Baybasin dan een kaartje, met een hartje onder de riem! Iedere ansichtkaart geeft een signaal af: aandacht voor Baybasin en alle andere onschuldigen in onze gevangenissen!

FREE BAYBASIN NOW!!!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter