Archief
Artikelen

Beste lezers,
BOUblog is een beetje aan het vervagen. Voor vrijwel dagelijks een artikel heb ik geen tijd meer. Voor de vaste meelezers is er wel vrijwel dagelijks een update, in mijn reacties onder oudere artikelen. ’s Morgens doe ik meestal even een rondje internet om te kijken hoe het er voorstaat in de wereld. In vele opzichten volgens mij niet al te best, daarom houd ik het in de gaten. Maar er gaan gelukkig ook dingen goed! Steeds meer mensen worden zich bewust van de waanzin van deze “beschaving”. Het is allemaal één paradox!
Vanmorgen kwam ik deze video tegen:

Full Show 5/28/15: How to Prevent the Next Global Recession

Die staat nu in een reactie onder het laatste college van Richard Wolff.

Als er werkelijk iets te melden valt, dan hoort u het wel.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “BOUblog vervaagd”

 • Boudine:

  Irma Schiffers:
  Hoe herken je ‘false flags’ als 9/11 van tevoren?

  Een zeer lezenswaardig artikel om eens DIEP over na te denken!

 • yvonne:

  Helemaal goed dit, en idd ook Irma doet geweldig werk!

  Debat over geldschepping, diefstal en staat. Anita Bardie, Pieter Stuurman en Tilasmi Frigge praten over hoe de staat een geldsysteem faciliteert dat alleen de rijken dient… Georganiseerd door de Ommekeer, De Onafhankelijke Pers in de Catacomben van Den Haag,

  https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2015/06/02/wat-kunnen-we-doen-als-de-banken-contant-geld-afschaffen-video/

  Wat kunnen we doen als de banken contant geld afschaffen duurt een uur en 8 minuten.

  • Boudine:

   Dank je wel, Yvonne, en ik ga hem zelf niet bekijken, dus als de banken dat doen, kom ik jou vragen: Wat kunnen we doen? 🙂

 • yvonne:

  Geweldige uitzending, Maria van Wearechange Rotterdam, zit er o.a. ook bij, een verhelderende uitzending, zeker voor msm begrippen!

  Machteloze burgers?

  Veel Nederlanders lijken moedeloos en zijn gefrustreerd over de macht en geldzucht van banken en zorgverzekeraars. Een paar duizend burgers veranderden van bank, maar massale actie blijft uit.

  http://www.npo.nl/hollandse-zaken/03-06-2015/POW_01096318

 • Boudine:

  Even een goed nieuws bericht. Voor wie denkt dat vrede niet kan bestaan, in Costa Rica bestaat het! Dit land heeft al 66 jaar lang geen leger meer!

  Film: Costa Rica Abolished its Military, Never Regretted it

  In 1948 Costa Rica abolished its military, something widely deemed impossible in the United States. This film documents how that was done and what the results have been. I don’t want to give away the ending but let me just say this: there has not been a hostile Muslim takeover of Costa Rica, the Costa Rican economy has not collapsed, and Costa Rican women still seem to find a certain attraction in Costa Rican men.

  How is this possible? Wait, it gets stranger.

  Costa Rica provides free, high-quality education, including free college, as well as free healthcare, and social security. Costa Ricans are better educated than Americans, live longer, are reported as happier (in fact, happiest in the world in various studies), and lead the world in the use of renewable energy (100% renewable energy lately in Costa Rica). Costa Rica even has a stable, functioning democracy with far greater (required) participation, ballot access, diversity of platforms, and popular support than the gerrymandered, Citizen-United, Diebolded, home of widely tuned-out Bush v. Clinton reruns.

Laat een reactie achter