Archief
Artikelen

Vandaag viert Nederland “Bevrijdingsdag”, nadat we ons gisteren allemaal de oorlog moesten herinneren. Daarna werd Nederland bevrijd van de Duitsers, door de Amerikanen Canadezen Geallieerden, waaronder dus ook de Polen! Vervolgens werden Duitsland en Europa verdeeld onder de grote winnaars: de VS en de Sovjet Unie. In 1989 viel de Sovjet Unie uiteen en Oost Europa werd “bevrijd” van het communisme. Zeventig jaar na dato begint deze geschiedenis van de “bevrijding” van Europa door de VS en de Sovjet Unie duidelijke rafels te vertonen.

Over het bombardement op Dresden staat reeds een documentaire op BOUblog. Deze prachtige oude stad was beslist geen strategisch doel. Daarom vluchtten vele Duitsers naar Dresden, toen de Duitse steden werden gebombardeerd door de Geallieerden. Toch werd Dresden zwaar gebombardeerd, waarbij de hele stad afbrandde!

Vandaag twee lange video’s over de “bevrijding” van Duitsland van het Hitler-fascisme. De manier waarop de “bevrijders” tekeer gingen, heeft niets te maken met vrijheid! Laat staan met de door hen zo vereerde democratie! Laten we vandaag dus de Duitse slachtoffers herdenken, opdat we niet vergeten dat de zogenaamde “vijand” voor het grootste deel bestaat uit de onschuldige bevolking van een ander land.

Hellstorm – Exposing The Real Genocide of Nazi Germany duurt anderhalf uur.

Gepubliceerd op 1 mei 2015

This documentary tells the tale that the victors still do not want you to know. Learn the terrible truth about the rape, torture, slavery, and mass murder inflicted upon the German people by the Allied victors of World Word II. This is the biggest cover-up in world history.

Eisenhower’s Rhine-Meadows Death Camps duurt anderhalf uur.

Gepubliceerd op 21 aug. 2013

The untold story of Eisenhower’s Rhine Meadows Death Camps – A Deliberate Policy of Extermination of the Surrendered German forces by the Allies in post war Germany (Rheinwiesenlager). Full documentary, plus additional background information, and a memorial for the victims. A German language film, translated to English, re-edited, narrated, and published by Justice for Germans: http://justice4germans.com
Part 1 The ‘Rheinwiesenlager’ German language documentary translated into English, with additional information and interviews (50 minutes)
Part 2 Deanna Spingola reads a chapter from her book dealing with the subject of these camps and provides additional background information regarding the perpetrators and their policies (30 minutes)
Part 3 A Memorial March for the victims of these camps held in Remagen, Germany in 2011, also translated / narrated in English (10 minutes)
NOTE: The theme song (in the opening segment) is called “Recurrence” by J. Belenger and included with his permission.
Website: http://justice4germans.com/

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Bevrijdingsdag, voor wie?”

Laat een reactie achter