Archief
Artikelen

Chemtrails blijkt een heftig onderwerp, oftewel: het is nog erger dan ik dacht. Chemtrails zijn bedoeld om het weer beïnvloeden, daarom sproeit men een mist van nano-deeltjes van metalen in de atmosfeer. Helaas zijn deze metalen giftig, ze veroorzaken een hoge zuurtegraad van de bodem waardoor de bomen sterven, maar ze worden ook ingeademd door mensen en dieren, waardoor onze hersenen sterven. Russell Blaylock is een gepensioneerde neurochirurg die waarschuwt voor de gevolgen van aluminium en andere metalen voor onze hersenen. Aluminium veroorzaakt dementie, de ziekte van Alzheimer!

Alzheimer ontstaat meestal op latere leeftijd, het is een ouderdomsziekte. Het aantal Alzheimerpatiënten neemt toe omdat mensen tegenwoordig ouder worden, maar ook als men corrigeert voor dat gegeven, blijkt het aantal toe te nemen. Deze toename ontstaat dus door omgevingsfactoren. Welke dat zijn, vergt uiteraard meer studie, maar aluminium en kwik kunnen zeker Alzheimer veroorzaken. Kwikdamp werd vroeger gebruikt om hoge hoeden te verstevigen, vandaar de Engelse uitdrukking: as mad as a hatter! Hoedenmakers werden er gek van.

De ziekte van Alzheimer: de hersenen nader bekeken duurt 6 minuten.

Aluminium bevindt zich altijd in geringe hoeveelheden als oxide in de bodem, maar deze deeltjes zijn te groot om door planten en dieren te worden opgenomen. Het verspreiden van nano-deeltjes aluminiumoxide in de lucht, maakt dat deze zeer kleine deeltjes gemakkelijk worden opgenomen door planten en dieren. Ze zijn zo klein, dat ze door ieder filter heen gaan. Ze komen in het bloed, of gaan zelfs rechtstreeks naar de hersenen. Bomen gaan er langzaam aan dood en mensen worden er langzaam gek van!

Chemtrails and Their Effects on the Brain ~ Dr. Russell Blaylock duurt 15 minuten.

Voor wie meer wil weten, is hier een langere versie van deze video.

What Chemtrails Are Doing To Your Brain – Neurosurgeon Dr. Russell Blaylock Reveals Shocking Facts. duurt 50 minuten.

De vraag is, wat we er aan kunnen doen. Dr. Russel Blaylock geeft voedseladviezen, maar gezond eten terwijl we gif inademen, kan nooit de oplossing zijn. Er wordt nu al ruim 10 jaar gespoten en het heeft lang geduurd voor er voldoende over bekend was, om het probleem serieus te nemen. De meeste mensen denken nog steeds dat chemtrails bestaan uit onschuldige waterdamp, sluierbewolking of vliegtuigsmog! Het is daarom belangrijk dat steeds meer mensen zich bewust worden van deze misdaad tegen de mensheid. Kortom: hoort, zegt het voort!

Chemtrails worden verspreid door mensen. Ook al gebeurt dit nu nog in het diepste geheim, als meer mensen zich bewust worden van de gevaren, zal de roep om openheid toenemen. Vervolgens zal er politieke druk moeten worden uitgeoefend op de mensen of instanties die dit misdadige programma implementeren en uitvoeren. Chemtrails vergiftigen de hele wereld, inclusief het menselijke brein.

Chemtrails & Nutritional Solutions – Dr. Russell Blaylock Interview 6 19 2013, audio duurt 37 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Chemtrails, aluminium en Alzheimer”

 • […] Gewoon wat natuurlijke cirruswolken. Heel normale sluierbewolking, niets aan te zien, geen enkele structurele luchtvervuiling hier. Meer? De Global March van 25-04. Of hier. […]

 • Boudine:

  Even persoonlijk: Het heeft hier geregend en nu schijnt de zon weer, maar de wolkenlucht is alles behalve natuurlijk. Er zijn “windveren”, maar die hangen veel te laag. Ook is er geen wind! Volgens mij zijn ze dus weer heftig aan het chemtrailen.
  Ik vraag me af of de jongeren onder ons ook weten hoe de lucht en de wolken er ooit uitzagen. Vroeger was echt alles anders…
  Dat dit nu zo normaal is dat niemand het ziet, dat maakt me echt triest!

  • Ik begrijp helemaal wat je zegt Boudine. Van kleins af aan heb ik recreatief veel gevaren, gezwommen, gezeild, geschaatst. Groot gebracht in de groene polders met prachtige wolken tegen een kraakheldere blauwe lucht. Heel anders dan de waterverf luchten die nu ontstaan na het sprayen en het versluierde blauw dat bijna nooit meer echt helder is.

 • Boudine:

  Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails.

  In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 regenwatermonsters uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd. In 77% van de monsters werd aluminium aangetroffen en daarnaast werden in de monsters zeer hoge concentraties barium en strontium aangetroffen!

  Dat wisten we al, maar wetenschappelijk onderzoek heeft het nu ook voor Europa bewezen!

  En dit wisten we ook al, maar het is nu officieel bekend:

  How the British government subjected thousands of people to chemical and biological warfare trials during cold war

  Het artikel laat zich niet kopiëren, maar het gaat om ziektes zoals de pest!

 • Sander:

  Kan iemand me het volgende uitleggen. Als de witte sporen die we in de lucht zien geen contrails zouden zijn (condens), maar chemtrails, hoe zou dit dan mogelijk kunnen zijn? Hoe lang zijn deze sporen? 100 km? Hoe kan een vliegtuig ooit de massa dragen die nodig is om zo’n lang spoor te maken? Dan zou het vliegtuig toch vele malen meer massa aan boord moeten hebben dan dat het vliegtuig zelf weegt?

  • Boudine:

   Sander, chemtrails zijn ook een vorm van damp, maar dan geen waterdamp, maar nanodeeltjes. Je zou het ook fijnstof kunnen noemen. Er is dus niet zoveel massa nodig om die mist te veroorzaken. En hoewel de stoffen in chemtrails op zich giftig zijn, is de hoeveelheid zo gering dat we niet bij bosjes uitsterven!
   Deze kunstmatige wolken houden wel het zonlicht tegen. Onder deze wolken blijft echter ook de warmte hangen die de aarde ’s nachts uitstraalt. Hoewel het programma van chemtrails bedoelt lijkt om het weer te beheersen en global warming tegen te gaan, is het effect volgens mij averechts.

 • yvonne:

  Ex-Military Whistle Blower, Kristen Meghan, Exposes Chemtrails,

  https://www.youtube.com/watch?v=YSxtbLdMpo4

 • yvonne:

  Algemeen gesproken is het grote gevolg dat het menselijke immuniteitssyteem gevoelig wordt ondermijnd, waardoor men heel vatbaar wordt voor allerlei ziekten.
  Wie zit daar achter ?

  Onderzoek moet hierover definitieve klaarheid brengen, maar de meeste bronnen wijzen in de ‘militaire’ richting.

  In Amerika ontkent de overheid alles maar tegelijk wordt in officiële documenten van de US Air Force zoals ‘Vision for 2020’ en ‘Owning the weather in 2025’ openlijk gesproken over ‘aerial obscuration’.

  Denk ook aan het enorme verdienmodel “gezondheiszorg” Sander, maar goed als jij wilt denken dat een overheid het goed met ons voor heeft,zou ik zeggen: dream on!

  Hier in Europa en Belgiê is het dus zeker niet denkbeeldig dat iets gelijkaardig gebeurt maar dan onder coördinatie van de Navo.

  Dit moge ongeloofwaardig lijken maar nader onderzoek wijst uit dat biologische oorlogsvoering van alle tijden is en dat deze militaire tak na de tweede wereldoorlog heel sterk tot ontwikkeling is gekomen, vooral in USA waar het leger in dat verband samenwerkt met wetenschappers, laboratoria, universiteiten, ‘gezondheids’organisaties als CDC, farmaceutische en chemische bedrijven, CIA, FBI en zelfs de WHO.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P736

 • Groene Wolf:

  Podcast: Cody Snodgres Operation Indigo Skyfall (Ole Demmegard)
  Over hoe we wereldwijd vergiftigd worden en onze hoe pijnappelklier buitenwerking wordt gesteld. (pijnappelklier, melatonine) Cody heeft het dan alleen nog maar over chemtrails, glyfosaat en fluor. Zelf vul ik het nog even aan met farmaceutisch gif. Ik ontdekte dat vitamine D pilletjes een aluminium coating hadden en heb ze acuut weg gepleurd. Weg met fluor tandpasta, griepvaccins, etc. Kijk goed op etiketten als je voeding koopt
  https://www.youtube.com/watch?v=jPsJLSX8s6E

 • Pieter:

  In november is er een omvattend boek van Fred Teunissen uitgekomen: Hemel onder vuur. Behalve de getuigenis van Kristen Meghan gaat hij vooral uit van de getuigenissen van Clifford Carnicom, een wetenschapper en computerdeskundige die bij het Amerikaanse ministerie van defensie werkte
  en het Carnicom Institute oprichtte.
  Behalve dat Teunissen de machten achter de chemtrails als het ultieme kwaad bestempelt, geeft hij ook een uitweg aan: licht werpen op wat in het duister wil blijven en dankbaar zijn voor de lessen die we daaruit kunnen leren.
  Zijn blog: http://www.transitieweb.nl
  Carnicom Institute: https://carnicominstitute.org

 • mr.drs.Bou:

  Former Defense Industry Technician Makes His Voice Heard At Anti-Geoengineering Event

Laat een reactie achter