Archief
Artikelen

De weerman noemt het sluierbewolking! Er gaat tegenwoordig geen dag voorbij of de lucht is versluierd met deze “bewolking”. Het zijn chemtrails en het is puur vergif! Ze bestaan uit nano-deeltjes van metaaloxiden zoals aluminiumoxide en bariumoxide, maar er kan ook andere troep in zitten. Chemtrails zijn beslist geen contrails! Deze laatste ontstaan door de verbranding van kerosine in vliegtuigmotoren. Daarbij komt waterdamp vrij. Als op grote hoogte de koude lucht verzadigd is van waterdamp, dan kan een vliegtuig daar zo’n witte streep achterlaten. Deze verdwijnt echter snel. Chemtrails blijven hangen, daar kan men hen aan herkennen.

Steeds meer mensen begrijpen dat we welbewust van hogerhand worden bespoten met giftige metalen. Van overheidswege doet men alsof dat niet zo is en men houdt deze programma’s geheim. Misschien maakt men zichzelf wel wijs dat het is om de global warming te bestrijden, maar deze vieze deken van giftige wolken daalt op de aarde neer. Daardoor verzuurt de bodem, op den duur gaan alle planten er dood aan! Ook ademen mensen en dieren deze zware metalen in. Iedereen wordt er op den duur ziek van! Het middel is erger dan de kwaal.

Sinds 2013 wordt er op talloze plaatsen gedemonstreerd tegen chemtrails. Het volgende filmpje stamt uit 2013 in Den Haag.

Global March against Chemtrails Den Haag 2013

Ook dit jaar zal er weer worden gedemonstreerd, op zaterdag 25 april a.s., maar helaas niet in Nederland. In Brussel is wel een mars.

Slechts weinig mensen zijn zich bewust van de gevaren van chemtrails. De meeste mensen geloven nog dat het gaat om vrij onschuldige “vliegtuigsmog”, die bestaat uit CO2 en waterdamp. Het is van het grootste belang dat meer mensen zichzelf en elkaar informeren, zodat de roep om openheid sterker wordt en dit geheime sproei-programma wordt gestopt. Informeer jezelf en praat er over! Luister in elk geval even naar de bovenste video! En geef deze informatie door! De tweede video is een langere versie.

Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails [Excerpts] duurt 15 minuten.

Geoengineering Investigation Demanded By Numerous Experts duurt 57 minuten.

Secret Chemtrail Pilot Speaks, on Dec 8, 2014 duurt 12 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

12 Reacties op “Global March against Chemtrails 25-04-’15”

Laat een reactie achter