Archief
Artikelen

In zijn Corbett Report van 15 april 2015 behandelt James Corbett het onderwerp “Politieke pedofilie”. Zoals we weten, gaat het dan om netwerken van hoog geplaatste personen die kinderen seksueel misbruiken en elkaar beschermen als deze misdaden aan het licht dreigen te komen. Zoals altijd heeft Corbett zijn report goed gedocumenteerd. Het begint met Jimmy Saville en Cyril Smith en gaat dan via het Engelse koningshuis en het Epstein schandaal naar Bill Clinton! Daarna komt de zaak Demmink aan de orde, een schandaal dat nu letterlijk stinkt van hier tot Tokio!

De documentatie van dit report is te vinden op de website van Corbett: Episode 304 – Political Pedophilia. Het is verhelderend om daar op de links te klikken. Vanaf minuut 29 praat Corbett over de zaak Demmink. Hij legt daarbij de link naar Baybasin, de drugshandel die deze aan de kaak stelde en het verband met Gladio. Dit duurt tot voorbij minuut 34. Daarna gaat het over het Franklin schandaal.

Vanaf minuut 45 probeert Corbett een oplossing te formuleren voor het probleem van politieke pedofilie. Aan het woord komt dan dr. Tjeerd Andringa, professor aan de Universiteit van Groningen. Hij heeft een lijstje gemaakt van wat we kunnen doen: de netwerken in kaart brengen. Hij zegt ook duidelijk wat we niet moeten doen: voorbarig oordelen! Corbett noemt dan als voorbeeld de zaak Hollie Greig, die in 2010 op BOUblog werd besproken, maar waarvan de video’s zijn verdwenen. Volgens Corbett was dat een hoax. Vage praatjes over de betrokkenheid van prins Friso bij de moord op Marianne Vaatstra doen in elk geval de waarheid geen goed! Deze waarschuwing is daarom belangrijk: wees zorgvuldig en verspreid geen onbewezen geruchten.

Update: deze video is inmiddels Nederlands ondertiteld door Irma Schiffers. Klik voor de ondertiteling op het rechthoekje rechts onder de video.

Gepubliceerd op 26 mei 2015

James Corbett; reportage van 15 april 2015, Nederlands ondertiteld (Dutch subs)
zie ook eventueel dit artikel: Nog meer doofpotten van seksueel misbruik open!

————————————————-
As more and more information surfaces on both sides of the Atlantic about the pedophilia rings operating in the highest echelons of political, business and entertainment circles, even the establishment press is being forced to cover the story. But is the very same establishment that covered up these horrors for decades going to break the dam on this sensitive and paradigm-changing information? Of course not. Join us today on The Corbett Report as we explore how the alternative media can help shape the open source investigation into the practice of political pedophilia and expose the real perpetrators.

James Corbett doet verslag over de pedofielen-netwerken: NL ondertiteld duurt een uur en 8 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

11 Reacties op “Corbett report: Politieke pedofilie”

 • Boudine:

  Ingekomen per e-mail:

  ik heb het demmink-stukje bekeken maar de turkse en nederlandse slachtoffers zijn door elkaar gehusseld.
  het gaat over bart van wel die als 14-jarige van turkije naar nederland verhuisde om werk te zoeken.

  ‘mooi zootje’, zou jd zeggen.

  Dat klopt maar een beetje. Corbett is er inderdaad niet duidelijk over en hij denkt ook nog steeds dat de aangiftes van die twee Turkse jongens zijn geseponeerd. In een art.12 procedure heeft het Hof echter besloten dat Joris D. moet worden vervolgd. Het OM doet daarom al een jaar alsof men Joris D. vervolgt!

 • Boudine:

  Op De Demmink Doofpot staat nu een prima overzicht van de “strafrechtelijke vervolging” van Joris D.:
  Er is geen bewijs? OM meet met 2 maten!
  Als zwemleraar of hockeycoach had Demmink het nooit gered!

  Het OM doet nog steeds alsof Joris D. strafrechtelijk wordt vervolgd. Dat begon in 1994, dus dat duurt nu al meer dan 20 jaar.

  Ook doet AG mr. Aben nog steeds alsof hij onderzoek doet naar de vervalste telefoontaps in de zaak Baybasin. Dat begon in 1995, dus dat duurt nu al bijna 20 jaar.

  Understatement: dit schiet niet op! 🙁

 • Boudine:

  Dit artikel vond ik via Kleintje Muurkrant en het is een MUST READ:

  The Westminster child sex abuse scandal: How deep does the rot go?

 • yvonne:

  Het legde Van ’t Sant en Van Woelderen géén windeieren. Van ‘t Sant werd als dank op 25 oktober 1920 gepromoveerd tot hoofdcommissaris van politie in Den Haag en richtte zich op verzoek van Wilhelmina ook op de amoureuze en financiële escapades van haar echtgenoot prins Hendrik von
  Link kreeg ik via lieve vriendin…………

  Mecklenburg-Schwerin. Op het financiële vlak wist Van ’t Sant prins Hendrik te voorzien van een solide geldstroom, dit in ruil voor inlichtingen die hun weg vonden naar de MI6. Wat betreft de seksueel perverse uitspattingen van prins Hendrik had hij zijn handen ook meer dan vol. Geselecteerde prostituees werden bij Van ’t Sant thuis ontboden waarna de prins discreet en zonder al te veel opzien zijn gang kon gaan. In 1925 wist Van ‘t Sant te voorkomen dat prins Hendrik met de billen bloot moest na een politie-inval in een Haags etablissement waar minderjarige jongens als lustobject gebruikt werden. Het door prins Hendrik bezwangeren van zijn eigen dochter in 1926 was één van de hete aardappels die Van ’t Sant uitstekend wist te meesteren.

  https://tegenlichters.wordpress.com/2012/04/13/vlucht-voor-volk-en-vaderland/

 • Boudine:

  James Corbett doet verslag over de pedofielen-netwerken: NL ondertiteld
  Met dank aan Irma Schiffers.

  Nog meer doofpotten van seksueel misbruik open!

 • Boudine:

  Er gebeurt heel weinig met de vervolging van hoog geplaatste pedofielen en het oprollen van hun netwerk. Alleen de Kamerleden Bontes en van Klaveren stellen vragen over de “strafrechtelijke vervolging” van Joris Demmink. De minister van “veiligheid en justitie” heeft een telefoontje gepleegd! ZUCHT! 🙁

  Crimesite: Minister belde met Turkije over Demmink

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2015/08/antwoord-op-demmink-kamervragen.html

  Katholiek Nieuwsblad: Minister: ‘geen sfeer van schimmigheid rondom de kwestie Demmink’

  Lees hier het volledige antwoord van de minister

 • Boudine:

  Twee lezenswaardige artikelen op De Demmink Doofpot:

  In Nederland probeert Wikipedia Demmink glad te strijken:
  Joris Demmink wiki-witgewassen

  In Engeland probeert men de pedo-kliek aan te pakken:
  De pedo-ring om de nek van Westminster

  30-07-2015

  “Stelt u zich voor: een pedofielennetwerk dat jarenlang kinderen misbruikt en mishandelt in een reeks VIP-bordelen. Stelt u zich dan eens voor dat de leden van dit netwerk politici waren, mensen van inlichtingendiensten, diplomaten en hoge ambtenaren. Dat het dus een pedonetwerk was in het hart van de macht, dat heeft kunnen voortbestaan dankzij 30 jaar lang gesaboteerde onderzoeken en cover-ups, en onbestraft is gebleven.” Zo opent een artikel op ForeignPolicy.com. Een uiterst lezenswaardig artikel over de recente ontwikkelingen in het omvangrijke VIP-pedoschandaal in Groot-Brittannië, dat echter verzuimt nog één vervolgvraag te stellen: stelt u zich eens voor dat dit pedonetwerk nog steeds bestaat, dat ook de media er een rol in spelen en dat het misschien wel sterker is dan ooit. Niet alleen in Groot-Brittannië maar ook in andere landen, zoals Nederland. Bekijk dit filmpje nog eens. En huiver: When Child trafficker’s rule a nation

 • Boudine:

  Britain: The Pedophilic Establishment

  Normalizing Pedophilia

  While most ordinary people consider pedophilia to be one of the most repulsive acts imaginable, there are some perturbed individuals who are trying to rebrand the perversion as a normal sexual practice. At a conference held by the University of Cambridge in the summer of 2013, certain academics reportedly argued that pedophilia is a “natural and normal” practice for males to engage in. The repugnant conference illustrates the fact that some within the top stratum of academia are set on pushing the boundaries of what most people would consider normal behaviour.

  Calls for normalizing pedophilia are not confined to the UK however, as last year an Australian judge sparked outrage when he stated that society may come to view sexual relations between adults and children as acceptable and no longer “unnatural” or “taboo”. The judge added that “a jury might find nothing untoward” about incest in future years.

  With certain individuals pushing for such predatory and disturbing behaviour to be considered acceptable, it is essential that people around the world stand up and protect innocent children in the years to come.

  From the UK’s pedophile epidemic to its repugnant foreign policy, it is clear that the British establishment is rotten to the core with corruption and is in need of urgent reform. Westminster should spend less time destabilizing and destroying other nations around the world, and dedicate more time to prosecuting pernicious individuals who have been (or are) involved in child abuse. It is also time for the ordinary people of Britain to stand up and demand our morally-bankrupt political class be held accountable for their crimes!

  First appeared: http://journal-neo.org/2015/08/19/britain-the-pedophilic-establishment/

 • Boudine:

  ‘Onderzoek naar Demmink zit volledig vast’ (video)

  Onderzoek Demmink na 18 maanden volledig vastgelopen

  Gepubliceerd op 7 sep. 2015

  Op 29 augustus vroeg We Are Change Rotterdam dit keer aan de huidige minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur nogmaals naar de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek van Joris Demmink. Van der Steur verwees ons wederom naar het Openbaar Ministerie. Na een week antwoordde voorlichter Wim de Bruin ons telefonisch. Ondanks ons uitdrukkelijk verzoek weigerde het OM ons om de geluidsopnames te publiceren. Na 18 maanden blijkt het onderzoek compleet vastgelopen te zijn. Het OM verwacht echter nog steeds het strafrechtelijk onderzoek in 2015 af te ronden, ondanks dat Turkije het rechtshulpverzoek tot op heden niet heeft ingewilligd, aldus Wim de Bruin.

  Met dank aan http://vitalifeiten.nl voor de collegiale support om deze vid tot stand te laten komen.

 • Boudine:

  Rechtshulpverzoek Demmink

  n Turkije klagen ze al na 9 maanden. De Hoge Raad der Nederlanden vindt dat de maximale termijn voor de behandeling van een (jeugd)zaak 16 maanden mag zijn. Bij Demmink duurt het nu al 19 maanden en bij Baybasin al 53 maanden.

  Hoe werkt zo’n RHV nou eigenlijk?

Laat een reactie achter