Archief
Artikelen

WTC7 — This is an Orange

Vandaag ontving ik de volgende uitnodiging:

Geachte ondertekenaar van de AE911Truth petitie,

Het is een eer en genoegen je te mogen uitnodigen voor de presentatie van Richard Gage op 16 april a.s. in de Aula van de TU Delft.

Studium Generale TU Delft, onder leiding van dr. ir. Coen Vermeeren, mede-ondertekenaar van de petitie, geeft een prachtig podium aan het verhaal dat zo belangrijk is, maar zo weinig weerklank vindt in de reguliere media en in de academische wereld.

Het is niet alleen een unieke gelegenheid om de oprichter van de organisatie in levende lijve te zien op zijn toer door Europa, maar
ook om door een hoge opkomst duidelijk te maken hoe belangrijk het is dat er meer aandacht moet komen voor zijn (en ons!) verhaal.

Je zou mee kunnen helpen door zo veel mogelijk mensen op de hoogte te brengen. Gebruik social media en andere middelen en neem
zo veel mogelijk mensen mee. De zaal telt 1.000 stoelen, maar we hebben als het moet meer plaatsen beschikbaar.

Na de presentatie zal een debat volgen met docenten, studenten en de zaal. Het belooft een interessante avond te worden!
Je bent van harte welkom. Reserveren is niet nodig en de entree is gratis.

Hier vind je de aankondiging van het evenement op de Studium Generale-website. Deel, ‘like’ en geef je aanwezigheid aan op het Facebook-evenement van AE911Truth-Nederland.

Hartelijke groet en tot de 16e!

Namens AE911Truth-Nederland,
ir. Wico Valk
Delft

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

15 Reacties op “16 april a.s.: TU Delft conferentie over 9/11”

Laat een reactie achter