Archief
Artikelen

Kent u Ken O’Keefe? Een man met veel tatoeages, zelfs op zijn gezicht! Af en toe kom ik hem tegen in een discussie-programma, zo ook vandaag. Hij was te gast bij Peter Lavelle van Cross Talk. Ken O’Keefe zegt altijd hele zinnige dingen. Daarom vroeg ik me al langer af: wie is die man? Vandaag ben ik naar hem op zoek gegaan. Dit is zijn Wikipedia en dit is zijn website, dit is zijn Facebook en dit is zijn YouTube kanaal, maar er staat van hem nog veel meer op YouTube! Hier staat zijn autobiografie, maar voor een korte introductie citeer ik Wikipedia:

Kenneth Nichols O’Keefe (born July 21, 1969) is an Irish-Palestinian citizen and activist and former United States Marine and Gulf War veteran who attempted to renounce US citizenship in 2001. He led the human shield action to Iraq and was a passenger on the MV Mavi Marmara during the Gaza flotilla raid. He said that he participated during clashes on the ship including having been involved in the disarmament of two Israeli commandos.

Omdat het lente is, en bijna Pasen, ben ik mijn huis aan het schoonmaken. Vandaag was mijn werkkamer aan de beurt en onder het stoffen en soppen heb ik met plezier geluisterd naar lezingen van O’Keefe! De manier waarop hij verbanden legt, is zowel duidelijk als sympathiek. Hij weet dat het geldsysteem in handen is van enkele private personen en dat het zelfde geldt voor de media. De meeste van deze personen zijn Joden, maar hoewel hij beseft dat deze wereld wordt verziekt door een psychopathische kliek, zegt hij er duidelijk bij: het zijn Joden, maar niet DE Joden.

Een dergelijke generalisatie wordt maar al te gemakkelijk gemaakt: het zijn de Joden, nee, het zijn de Khazaren, en zo voort. Het zijn de moslims, nee, de christenen, nee, de oligarchen, nee, de Russen, de Shi’iten, nee, de Soennieten. Het hele discours staat bol van dit soort generalisaties! O’Keefe doet daar gelukkig niet aan mee.

Wat me vooral aansprak, is zijn optimisme. Een groeiende groep mensen heeft (dank zij internet!) begrepen hoe de hazen lopen. Zij leggen de juiste verbanden, zij vormen de voorhoede. De grote massa bestaat echter uit volgelingen. Ze volgen voetbal, Facebook, of GTSG, maar ze bedenken zelf niets. Toch volgen steeds meer mensen de voorhoede die enige jaren geleden nog werd weggezet als complotters!

De heersende elite kan echter niet zonder de steun of instemming van de bevolking. Zodra de kritische massa is bereikt, zal hun macht volgens O’Keefe instorten. De elite weet dat, daarom proberen ze de bevolking te manipuleren via de media, maar dank zij internet werkt dat niet meer! Hun enige alternatief is een wereldoorlog! De bevolking kan dit tegenhouden, want er is vrijwel niemand die een wereldoorlog wil. Wat de uitkomst van dit proces zal zijn, weet niemand, maar de kans is groot dat de vreedzame bevolking wint!

KEN O’ KEEFE AT THE GLASTONBURY SYMPOSIUM 2014 duurt een uur en 46 minuten.

Zionism is Doomed ~ Ken O’Keefe, August 30th 2014 duurt 54 minuten.

HUMANITY vs INSANITY – #33 : Ken O’Keefe on Globalist ‘Fear Porn’ duurt 46 minuten.
Gepubliceerd op 20 jan. 2015

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Ken O’Keefe? Aangenaam kennis te maken!”

 • yvonne:

  Ik hoop dat deze O’Keefe bewaking heeft, want het loopt vaak niet goed af met mensen die de waarheid spreken……

  In September in Denemarken. Maar in juni al in Nederland. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 wordt de Open Mind Conference NL 2015 georganiseerd in de Oldschool Building (voormalige ROC) in Amsterdam. Voor 25 of 50 euro (incl biologische lunches) kunt u erbij zijn. Er zijn slechts 170 zitplaatsen.

  De informatie die gedurende deze conferentie wordt gepresenteerd wordt nauwelijks belicht door de MSM (Main Stream Media). Diverse onderwerpen zullen de revue passeren, waaronder: De 11 September aanslag in New York, Zionisme en valse vlag terrorisme, geo-engineering en weer modificatie programma’s, het financiële bank systeem, geopolitiek, vrijmetselarij, en vele andere.

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20150331-open-mind-conference-nl-2015.htm

  • Boudine:

   Beste Yvonne,
   Dit is echt puur toeval, want ik wist niet dat Ken O’Keeve binnenkort naar Nederland komt!
   Ik heb echter met veel plezier mijn werkkamer gesopt. O’Keeve was een genot om naar te luisteren en het is hier nu weer zo lekker schoon! 🙂

Laat een reactie achter