Archief
Artikelen

Op 15 maart j.l. heeft de Russische TV een lange documentaire uitgezonden over de “annexatie” van de Krim. Deze werd heel snel Engels ondertiteld, zodat ook het wilde Westen hem kan volgen. In deze docu speelt Poetin een grote rol. Een lang interview met hem komt in stukjes voorbij, waarna alles wat hij zegt wordt geïllustreerd met beelden en interviews met de betrokkenen. De “vredelievende” eerste minister Arseniy Yatsenyuk van Oekraïne heeft onmiddellijk een kopie van deze docu laten sturen naar het Internationaal Strafhof in Den Haag. Volgens “onze Yats” bewijst deze docu de illegale annexatie van de Krim door de grote boze Poetin.

Een goed artikel over deze film staat op Sott-net:

This is Andrey Kondrashov’s documentary on the return of Crimea to Russia, aired in Russia on March 15, and now available with English subtitles. It has been a year since Crimeans took to the polls to vote for returning to their Motherland and leaving wretched Ukraine behind. The Western powers – led, as ever, by the US and UK – are determined to portray this momentous historic event as an imperial land-grab by Russia, and that it caused the subsequent civil war between Kiev and the breakaway provinces in the country’s East.

However, as this excellent documentary shows, the Russian government could see that the violent manner in which the elected Ukrainian leader Yanukovich had been ousted from power – with American fingerprints all over it – meant chaos would soon spread throughout Ukraine, and that the majority ethnic Russian population in Crimea would be among the worst hit by neo-Nazi militias terrorizing anyone whom they considered ‘insufficiently loyal’ to the US-selected regime. When President Yanukovich fled the capital on February 22nd 2014, President Putin set in motion a series of responses that would present the first real (and successful) challenge to American imperial hegemony.

Intussen is deze docu reeds besproken op Zaplog en op Niburu. Hij staat zelfs op Wikipedia! Dus om een lang verhaal kort te maken: dit is een MUST SEE !!! Oordeel zelf of Yats gelijk heeft of niet. Want er zijn ook tegengeluiden, zoals deze:

Kremlin TV

Vladimir Putin’s new faux documentary is trying to rewrite the history of his own aggression.

Crimea: The Way Home – EN Subtitles – Full Documentary duurt twee uur en 25 minuten.

Crimea: The Way Home – EN Subtitles – Full Documentary from Sott.net on Vimeo.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

7 Reacties op “Crimea: Way Back Home, starring Poetin”

 • Nexus:

  Het zou wat zijn als Obama eens zou uitleggen hoe zij hun gebiedsuitbreidingen uitvoeren en met welke beweegredenen.

  Inmiddels is voor mij duidelijk waarom Rusland doelwit is. Rusland heeft het thuisland van de elite ( Khazaarse mafia ) samen met een coalitie van andere omringende landen die al decennia last hadden van het ongebreidelde geweld uit Khazaria, vernietigd na vele vele waarschuwingen en andere aanpakken. De Khazaren hadden een kwaadaaardig geloof, ze deden aan Satanisme, Babylonische zwarte magie, offeren van kinderen aan de God Baal. Het geweld rond het rijk was verschrikkelijk. Eerst hadden de Russen en anderen voorgesteld aan de koning van Khazaria zijn burgers een geloof te geven, de keuze was judaïsme, christen of moslim. Omdat het christendom en de islam al in omringende landen gepraktiseerd werd koos de koning voor het judaïsme. Zo werden miljoenen mensen van de en op de andere dag joods. Maar de koning verbasterde het judaïsme door de offerpraktijken aan Baal er in te integreren. Het resultaat, het geweld bleef aanhouden en zodoende besloot een coalitie van Rusland en omringende landen Khazaria op te heffen. De koning en de adel en een groot aantal inwoners vluchtten naar Oost Europa en bleven hun nieuwe hybride geloof, zionisme, praktiseren.

  Later schoten de Russen de VS tot twee maal toe te hulp toen de Khazaarse mafia ( elite ) het geldsysteem in de VS probeerden te kapen. Uiteindelijk wist de KM in 1913 toch het geldsysteem te kapen en de rest is bekend. De koning en zijn getrouwen hadden eeuwige wraak uitgesproken naar Rusland. Het waren dan ook de Khazaren die de bolsjewieken hielp in Rusland maar liefst 100 miljoen burgers te doden.

  Ik heb een vaag vermoeden dat Putin genetisch verbonden is met de Tsarenfamilie maar kan daar niets over vinden. Misschien dat iemand daar iets over weet….

 • yvonne:

  De geschiedenis van de Khazaren, met name die van de Khazaarse mafia ( KM ), ’s wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen. Dit misdaad syndicaat, die wij op bovendien kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken. Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis uit studieboeken te verwijderen zodat deze organisatie daadwerkelijk vanuit het geniep kon en nog steeds kan opereren.

  De schrijvers van dit artikel hebben hun uiterste best gedaan de historie zo goed mogelijk te reconstrueren vanuit de informatie gevonden uit talloze bronnen. Kleine discrepanties hebben geen effect op het geheel en het feit dat het een criminele organisatie betreft.

  http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

 • Boudine:

  Beste Nexus en Yvonne,
  Ik heb dat artikel op Bovendien gelezen, maar ik denk dat dit een veel te simplistische voorstelling van zaken is. In de kern zegt het artikel dat alle ellende op de wereld te herleiden valt tot een groep slechte mensen. Het zijn de Khazaren! Zij zouden iedere oorlog hebben veroorzaakt. Zij aanbidden Satan en ze drinken het bloed van kinderen! We hoeven hen alleen maar te verslaan en alles zal beter gaan.
  Volgens mij is dat niet waar. Ik vind het zelfs een beetje onzindelijke redenering, want het is zoeken naar een zondebok. In plaats van schuldigen aan te wijzen, denk ik meer in termen van het systeem. Ik zoek niet naar schuldigen, maar naar systeemfouten!
  We leven in een patriarchale en kapitalistische maatschappij. Dit systeem heeft zowel economische als psychologische componenten. Ieder mens past zich in meerdere of mindere mate aan aan de maatschappij. Ook deze aanpassing is zowel economisch als psychologisch. Het geloof in een satanische elite tast dat systeem niet aan.
  Dit systeem is niet egalitair, maar elitair: alle rijkdom stroomt van beneden naar boven! Men kan dat een duivels mechanisme noemen, het is in elk geval in strijd met de natuur, waarin alles van boven naar beneden stroomt. Het is dus niet de schuld van de Khazaren, al maakt de elite gebruik van dit systeem om de eigen positie te versterken.

  Een leuk artikel om te lezen, vond ik dit:

  Financial Feudalism

  By Dmitry Orlov

  March 25, 2015 “ICH” – Once upon a time—and a fairly long time it was—most of the thickly settled parts of the world had something called feudalism. It was a way of organizing society hierarchically. Typically, at the very top there was a sovereign (king, prince, emperor, pharaoh, along with some high priests). Below the sovereign were several ranks of noblemen, with hereditary titles. Below the noblemen were commoners, who likewise inherited their stations in life, be it by being bound to a piece of land upon which they toiled, or by being granted the right to engage in a certain type of production or trade, in case of craftsmen and merchants. Everybody was locked into position through permanent relationships of allegiance, tribute and customary duties: tribute and customary duties flowed up through the ranks, while favors, privileges and protection flowed down.

  It was a remarkably resilient, self-perpetuating system, based largely on the use of land and other renewable resources, all ultimately powered by sunlight. Wealth was primarily derived from land and the various uses of land. Here is a simplified org chart showing the pecking order of a medieval society.

  Verhelderend zijn ook de Assyrische annalen! Daaruit blijkt dat de uitbuiting van de bevolking door een elite, inclusief bloeddorstige oorlogen om grond en slaven te veroveren, reeds gebruikelijk was in Assyrië omstreeks 800 v.Chr..

 • Boudine:

  Beste Nexus en Yvonne,
  Op dit moment zit ik voor de tweede maal te kijken naar de Russische docu over de Krim. Hij bevat een schat van informatie die in het westen wordt verzwegen. Vanmorgen heb ik eerst dat artikel op Bovendien gelezen en ik vond het eigenlijk zonde van mijn tijd.
  Mijn vraag aan jullie beiden is: hebben jullie die docu over de Krim bekeken, voor je hier reageerde? Of dacht Nexus: “Ik heb een ei gelegd en ik stop het even bij BOUblog in het nest”?
  Op een of andere manier voelen jullie reacties als off topic, op BOUblog geplaatst zonder enige aandacht voor mijn artikel. Ik noem dat koekoekseieren!

 • Nexus:

  Beste Boudine,

  Ik weet niet wie Yvonne is. Ik had geen link geplaatst in mijn reactie.

  Is dus geen gecoördineerde actie. De koekoek weet verdomde goed wat ie doet.

  Ik zie trouwens niet heel veel nesten, ik zie ons allemaal in hetzelfde nest. Jammer dat je niet eerst wacht op antwoord alvorens een wel zeer vreemde conclusie te trekken.

  M.b.t. het artikel en reactie 1.

  Voor mij is het wel duidelijk dat al die lui die samen de elite vormen aan satanisme doen, pedofiele neigingen hebben of het ronduit praktiseren.
  Ze noemen zichzelf allemaal zionisten, sommige komen er open voor uit, anderen niet. Deze groep mensen is de reden van alle ellende hier op deze planeet momenteel. Ze beweren joods te zijn maar ze zijn dat niet. Daar gaat het artikel over en waarom de Russen doelwit zijn.

  IK zal hier niet meer reageren Boudine. Ik zie ons werk als iets van en voor ons allemaal. Ik denk niet in blogjes en webpaginaatjes, ik denk groter dan dat. Vind het erg jammer dat je voor enige reactie van mijn kant al conclusies trekt. Verwijder deze reactie ook maar als je hem gelezen hebt.

  • Boudine:

   Beste Nexus,
   Dank voor je reactie en ik verwijder hem liever niet. Ik ben blij dat je reageert. Misschien had ik gisteren wat meer geduld moeten betrachten. Ik ben blij dat Yvonne wel de link plaatste, maar het wekte daardoor inderdaad de schijn van een gecoördineerde actie. Mijn probleem met jouw redenering is dat ik het er slechts gedeeltelijk mee eens ben. Ik denk in andere termen. Jouw redenering doet me denken aan de 13 satanische bloedlijnen van Robin de Ruyter. Daar was ik het ook niet mee eens.

   Voor mij is het wel duidelijk dat al die lui die samen de elite vormen aan satanisme doen, pedofiele neigingen hebben of het ronduit praktiseren.

   Daar ben ik het mee eens. Het probleem is echter dat iedere elite op den duur pervers wordt. Als je het werk van De Sade kent, dan weet je dat ook de Franse elite pervers was. Dat De Sade gevangen werd gezet, komt niet omdat hij porno schreef, maar omdat hij de waarheid schreef! Tijdens de Franse revolutie heeft men de adel de kop afgehakt, maar er kwam al snel weer een nieuwe elite, ook die was al snel weer pervers! Dat bedoel ik met een systeemfout.

   Ze noemen zichzelf allemaal zionisten, sommige komen er open voor uit, anderen niet.

   Het zionisme is ontstaan in de 19e eeuw. De Joden hebben in Europa altijd een speciale positie ingenomen. Ze werden enerzijds uitgesloten, anderzijds juist ingesloten, want wat binnen het christendom verboden was (geld uitlenen tegen rente!), dat mochten de Joden wel. De meeste ambachten stonden voor hen niet open, dus werden ze handelaren en bankiers. Op dit moment is niet de adel aan de macht, maar de bankiers! Dat komt niet omdat ze Joden zijn, maar het is het gevolg van een systeemfout.

   Deze groep mensen is de reden van alle ellende hier op deze planeet momenteel.

   Dit vind ik een verregaande generalisatie! En wat ik al zei: het is zoeken naar een zondebok.

   Ze beweren joods te zijn maar ze zijn dat niet.

   Dat hangt af van jouw definitie van “joods”. In het verleden werden ze gezien als Joden, ook al zijn het Khazaren, dus bekeerlingen. In de vroege middeleeuwen was het jodendom een bekeringsreligie, net als het christendom en de islam. Later veranderde dat in een afstammings-religie. Ook weer een systeemfout!

   Daar gaat het artikel over en waarom de Russen doelwit zijn.

   De Russen zijn doelwit omdat dit land zo rijk is aan de steeds schaarser wordende grondstoffen. Het was altijd al een rijk land en in een wereld van roof en plunder waren ze al vaker het doelwit. Dat heeft volgens mij weinig te maken met de Khazaren, al lag dat middeleeuwse rijk wel in het meest vruchtbare gebied van het huidige Rusland.

   Het valt mij ook op dat Joden een grote rol spelen in de smerige wereldpolitiek, maar volgens mij komt dat niet door een soort genetische aanleg, maar door een systeemfout waarin Joden vaak op een negatieve manier worden onderscheiden.

   Kortom, Nexus, we zijn het gewoon niet eens! Maar ik begrijp nu dat er geen samenwerking was tussen jou en Yvonne. Het was dus geen koekoeksei. Daarvoor mijn excuses.

 • Ingrid:

  Een zeer interessant artikel over de historie van de Krim. In de eerste helft van 1900 waren de zionisten met financiering uit de US bezig met het project Crimean-California. Nog voor dat Israel werd “opgericht”. Een must read om de huidige situatie van de Krim te begrijpen. Genoemde namen van deze financiers zijn ons welbekend: Rockefeller, Warburg, Hoover, Roosevelt etc.

  http://www.fort-russ.com/2015/03/how-stalin-played-americans-with.html

  Ter vergelijking de versie van dezelfde geschiedenis gezien door de ogen van zionisten. http://www.yivoencyclopedia.org/article.aspx/Crimea

Laat een reactie achter