Archief
Artikelen

Alexei Goncharenko, Ukrainian politician, wears a T-shirt depicting Boris Nemtsov and reading “Heroes never die”.

Wie vermoordde Boris Nemtsov? Er zijn vijf Tsjetsjeense huurmoordenaars opgepakt, maar wie heeft die boeven ingehuurd? Nemtsov werd vermoord op vrijdagavond 27 februari, tegen middernacht. Hij had een demonstratie gepland tegen het beleid van Poetin. Deze zou plaats vinden op zondag 1 maart, in een buitenwijk van Moskou, maar deze demonstratie werd afgelast. In plaats daarvan was er op dinsdag 3 maart een rouwmars vlak bij het Kremlin. De Oekraïense politicus Alexei Goncharenko werd op 1 maart in Moskou gearresteerd, naar men zegt omdat hij een T-shirt droeg met het portret van Boris Nemtsov. Dat is raar!

Enige dagen na de moord op de redacteuren van Charlie Hebdo was er in Parijs een mars waar duizenden mensen op af kwamen. Deze demonstratie was zo perfect georganiseerd, dat de vraag rees hoe dat zo snel kon. Dezelfde vraag rijst nu bij dat T-shirt! Hoe is het mogelijk dat iemand in een dag tijd, en nog wel in het weekeinde, een T-shirt kan laten drukken? Overigens wordt Goncharenko in Moskou beschuldigd van medeplichtigheid aan de brand in het vakbondsgebouw van Odessa, waarin wellicht 100 tegenstanders van de coup in Kiev omkwamen in de vlammen.

De demonstratie in Moskou vertoont dezelfde kenmerken als de demonstratie na de Charlie Hebdo moorden. Zeer goed georganiseerd! Spandoeken en borden met de foto van Nemtsov maakt men niet in een weekeinde. Zie bij voorbeeld deze foto:

Kortom: alweer een valse vlag! De bedoeling was uiteraard dat Poetin de schuld zou krijgen, maar het Russische publiek stonk er niet in. Interessant is de analyse van Evgeny Fedorov. Hij wijst niet alleen op de onmogelijkheid om in zo’n snel tempo T-shirts te laten drukken, maar hij heeft het ook over andere aspecten van de Amerikaanse poging om Rusland te destabiliseren. Andere tegenstanders van Poetin zijn Khodorkovsky en Navalny. Fedorov wijst dan ook op de rol die zij speelden in de organisatie van de protestmars en de moord! Alleen kwamen de verwachte 2 tot 300.000 deelnemers niet opdagen, het waren er hoogstens 50.000. Dat was niet voldoende om een totale chaos te veroorzaken. Het Rode Plein werd daarom geen Maidan.

Nemtsov Maidan Failed. Evgeny Fedorov duurt 30 minuten.

Toegift:
Head of “Shadow CIA” Admitts That US Main Interest is to Stop Alliance Between Russia and Germany duurt 10 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Het Boris Nemtsov T-shirt en de valse vlag”

 • Boudine:

  Power Play Behind Regime Change in Russia

  The Empire of Chaos dream of regime change in Russia has always hinged on controlling large swathes of Eurasia.

  By Pepe Escobar

  March 17, 2015 “ICH” – “Sputnik” – With “friends” like European Council President Donald Tusk and top NATO commander Gen. Philip Breedlove, the EU certainly doesn’t need enemies.

  Gen. Breedhate has been spewing out his best Dr. Strangelove impersonation, warning that evil Russia is invading Ukraine on an everyday basis. The German political establishment is not amused.

  Tusk, while meeting with US President Barack Obama, got Divide and Rule backwards; he insisted, “foreign adversaries” were trying to divide the US and the EU – when it’s actually the US that is trying to divide the EU from Russia. And right on cue, he blamed Russia — side by side with the fake Caliphate of ISIS/ISIL/Daesh.
  Tusk’s way out? The EU should sign the US corporate-devised racket known as Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), or NATO on trade. And then the “West” will rule forever.

 • Groene Wolf:

  Bürgerkriegzsenario in Frankfurt. Bij de ‘feestelijke’ opening van het nieuwe ECB-kantoor in Frankfurt is een ware revolutie uitgebroken.
  http://rt.com/news/241741-frankfurt-germany-ecb-protest/

Laat een reactie achter