Archief
Artikelen

One Billion Rising is een wereldwijd evenement, waarin vrouwen (en mannen!) dansen om aandacht te vragen voor (seksueel) geweld tegen vrouwen. Ongeveer een op de drie vrouwen wordt tijdens haar leven het slachtoffer van gedwongen prostitutie, verkrachting of (huiselijk) geweld. Wereldwijd gaat het om een miljard vrouwen! One Billion Rising vindt jaarlijks plaats op Valentijnsdag, 14 februari. De tekst van het lied staat hier. De choreografie is simpel, iedereen kan mee dansen. Improviseren mag! 😉

Pink and crew dance for 1 Billion Rising for Justice

How to: “Break the Chain” Choreography duurt 13 minuten.

One Billion Rising (Break the Chain) performed by New Light girls

One Billion Rising 2014 Berlin

One Billion Rising Byron Bay

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter