Selecteer een pagina

Archieven

Oekraïne onzin: de paspoorten van Poroshenko

Het zou humor zijn, ware het niet dat het een sick joke is! Poroshenko heeft het “beste bewijs” in handen dat zijn land wordt aangevallen door Russische legers. Het bestaat uit drie Russische paspoorten met hun militaire identificatie. Het heilige geloof in paspoorten heerst nog in alle main stream media, dus ook bij de NOS. Heel Nederland weet nu dat er DRIE Russische paspoorten in handen zijn gevallen van president Poroshenko! Ergo: De Russen komen! Maar de Russen komen niet meer. Door de waardedaling van de roebel kunnen zij zich een reisje naar Berlijn, Amsterdam of Parijs niet langer veroorloven.

Poroshenko presents ‘proof of Russian involvement’ in Ukraine war at Munich Security Conference

President Poroshenko is misschien een goede komiek, maar wel een slechte goochelaar. Voor het zicht van de camera’s van de hele wereld haalt hij openlijk drie paspoorten uit zijn mouw. We hebben in de Oekraïne-klucht al eerder wat paspoorten voorbij zien komen. Het ging toen over de ramp met de MH 17, die door een Oekraïense straaljager uit de lucht werd geschoten, met de bedoeling om de schuld op Rusland te schuiven. De rampplek was een rokende puinhoop, maar de paspoorten moesten ons overtuigen.

BUSTED! ‘Fresh Passports’ Pulled From Truck at Flight MH17 Crash Site! duurt 10 minuten.

Ons onwankelbare vertrouwen in paspoorten kwam ook al zwaar onder vuur te liggen bij de aanslagen van 9/11 op de Twin Towers. In de ongelooflijke vuurbal van de inslag van de “gekaapte Boeing” en de immense stofwolk die daarop volgde, vloog het paspoort van een van de kapers uit zijn binnenzak, daarna het raam uit, en landde vrijwel onbeschadigd enige blokken verwijderd van het WTC, alwaar het werd gevonden door een FBI-agent.

9 11 FBI Finds Planted Hijacker Passport Several Blocks Away

911 MIRACLE PASSPORT is pure humor! Zoveel onzin heb ik nog nooit gehoord! 🙂 🙂 🙂 Duurt 7 minuten.

Tot zover de propaganda. Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo gevaarlijk was… Zowel de Twin Towers als WTC 7 waren ruim van te voren voorzien van explosieven. Deze stalen frame torens stortten niet in omdat er vliegtuigen in vlogen, maar omdat men ze welbewust liet ontploffen en instorten. Dat heet controlled demolition. Mensenlevens doen daarbij niet ter zake, het gaat om het effect, niet om wat het kost. In Oekraïne worden de kosten van Poroshenko’s paspoorten ook niet geteld. De NATO wil oorlog met Rusland en dat mag dan best wat kosten…

Helaas is er slechts één probleem: Rusland wil die oorlog niet, Frankrijk en Duitsland (Merkel en Hollande) willen die oorlog niet, de “dienstplichtigen” van Oekraïne willen die oorlog niet en BOU wil die oorlog ook al niet! Wij willen leven in vrede.

Toegift:
UKRAINE WAR HOLIDAY JISM – FKN Show 02/07/15 Deek Jackson duurt 19 minuten.

6 Reacties

 1. Erik

  Beste Bou (en lezers),

  Ook ik wil Vrede!
  Zoals volgens mij iedereen die niet in de wapen handel of in een “macht trip” zit.

  Erik

  Antwoord
  • Boudine

   Beste Ben, dank je wel. 😉
   Belachelijk, dat gezwaai met die paspoorten! En inderdaad, ik las ook ergens dat Russische militairen alleen beschikken over een militair paspoort. Even zoeken:

   Russian soldiers cannot use their passports while on active service – they must hand them in. Everybody who has ever lived in Russia knows this. Indeed, even contract soldiers are forced to hand in theirs while on army business and, like the troops, they get a replacement military ID. This is why Sochi’s bars are crawling with off-duty Russian military – they can’t go abroad without their travel documents.

   Het feit dat Russische soldaten geen burgerlijk paspoort bezitten, is nu reeds all over the place! Maar ik schreef dit artikel vanmorgen, uit narrigheid met het nieuws. Wie was ook weer die vent die met zijn laboratoriumbuisje vol zelfrijzend bakmeel de VN wijs maakte dat dit een bacteriologisch massavernietigingswapen was van Saddam Hoessein? Hij was minister van buitenlandse zaken van de VS of zo. Ik kan even niet op de naam van die duivel komen (Kissinger? McCain? het is allemaal een pot nat), maar hij heeft wel meer dan een miljoen doden, twee miljoen vluchtelingen en een totaal verwoest land op zijn geweten.
   En nu gaan ze in Oekraïne hetzelfde proberen, dit met het oog op de wereldheerschappij! Leuk hoor: een Derde Wereldoorlog met Europa als slagveld.

   Ik las ook nog dit:

   How to Put The Pieces Together
   by Georgi Stankov Posted on February 6, 2015

   by Georgi Stankov, February 5, 2015

   http://www.stankovuniversallaw.com

   Yesterday, after I wrote my three articles on the current political and military situation in Europe and the world over (read here, here and here), I became highly clair-cognizant all of a sudden and grasped with an incredible clarity what is actually happening on this planet shortly before it ceases to exist. All of a sudden all scattered elements and events fit into the bigger picture in a most beautiful and coherent manner.

   First I understood why the USA and Saudi Arabia crashed the oil price to destroy Russia as Obama has admitted this week to CNN (I will only give links to the most relevant information in this article and expect that you follow the news and are well informed about what I report here). This decision seemed to me and most experts to be rather schizophrenic as it has already crashed the shale fracking industry of the USA , which was an economic kamikaze on the part of Obama. But the truth is sometimes so obvious that one does not see it at first glance.

   Ik deel zijn wereldbeeld niet, maar hij snijdt wel een aantal zaken aan en wijst op onvermoede verbanden. Noorwegen, bij voorbeeld! Nooit op gelet, maar Noorwegen is wel degelijk lid van de NATO.

   Antwoord
 2. yvonne

  “We asked the Ukrainian side to give us copies of the documents containing last names, because such IDs, as were shown yesterday, could easily be bought,” said Viktor Sorokin, director of the CIS (Commonwealth of Independent States) department within the Russian Foreign Ministry, as cited by RIA Novosti.

  http://rt.com/news/230375-copies-ids-russian-soldiers/

  Antwoord
 3. Boudine

  Hoera!!! Ironie en humor zijn toegestaan. Ik lach me slap! We gaan heus allemaal dood! Binnen 100 jaar zijn we weg, op een enkeling in het bejaardentehuis na. Die komt dan in de krant wegens honderd jaar. Als er dan nog een krant komt…

  Ten Reasons Why We Should Celebrate the Inevitable Nuclear Holocaust

  Our leaders are eager to escalate a conflict that could very easily spiral out of control. So why not embrace the inevitable?

  By Vladimir Golstein

  February 07, 2015 “ICH” – “Russia Today”- – A hundred years ago, the world “sleepwalked” into the First World War, the war that wiped out an entire generation of Europeans. Aren’t we repeating the same sleepwalking march again, this time with even deadlier consequences? The recent baiting and bullying of Russia and the Russian-speaking population of Eastern Ukraine; the proposals in Congress to supply lethal military aid to Ukraine coupled with the Defense Secretary nominee’s enthusiasm for such help, all indicate a major dysfunction of rationality.

  Russia has been sending signals that it is not backing off from this conflict, that the situation in Ukraine is too important to its national security. Recent signals of Russia’s resolve include its reformulation of its military doctrine that views NATO expansion into Russia’s neighborhood as the major threat; and the view of US policy in Ukraine as a proxy war against Russia.

  En dan Pepe Escobar met zijn peperige humor (het vet en het schuin zijn van mij, Boudine):

  That Didn’t Take Long: The First Lie about Moscow Meeting

  Kerry claims the initiative came from Moscow

  By Pepe Escobar

  February 07, 2015 “ICH” – “Russia Today” – RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION, RUSSIAN AGGRESSION

  Not much has filtered out of the Medusa Merkel/General Hollande/Vlad tense threesome in Moscow. And yet John Kerry, as usual, is already lying through his teeth about their trip to the Kremlin.

  He said Putin had sent “a couple of ideas” to France and Germany, and Merkel/Hollande were responding. Nonsense: Merkel/Hollande – in desperation – went to Moscow to talk to Putin because Putin has the ONLY possible plan to stabilize Ukraine – and that has been the case for months now.

  Otherwise, there WILL be war, which is exactly what Empire of Chaos masterminds in D.C. want.

  De ironie van de oorlog… Wie stinkt er nog in… Welkom in nucleair wonderland…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën