Archief
Artikelen

Het is nu pas drie weken 2015 en we zijn al een aantal bochten gepasseerd. De ontwikkelingen gaan snel en op een aantal plaatsen draait alles ondersteboven. Kunt u het nog bijhouden? Wie hier niet duizelig van wordt, kan ruimtevaarder worden. Naar de maan! Zoveel tegenstrijdige berichten, zoveel verwarring op zoveel plaatsen, alleen een bidsprinkhaan kan het nog overzien. Hier begon het al mee: Ils sont Charlie: de oorlogsmisdadigers Poroshenko en Netanyahu met Merkel en Hollande achter die valse vlag in een “massademonstratie” in Parijs! Sindsdien is alles in beroering.

Rare berichten! ISIS is Saoedi Arabië binnen getrokken, dat “koninkrijk” gaat nu een muur bouwen langs de grens. Islamic State has Breached Saudi Borders Door Dmitry Orlov. Zijn weblog is trouwens ook een bezoekje waard: Club Orlov En dan: The Great Wall of Saudi Arabia: Royal Family Constructing 600-Mile Barrier on Iraqi Border to Keep ISIS Militants Out. In South Park zou men zeggen: “Bouw een muur, dan komen de Mongolen!” Met een olieprijs van $45,- en Jemen als buurland is die muur wel oliedom. Abdullah is dood!

Saudi Arabia’s Nightmare Is Now Unfolding In Yemen

Confusion reigns in Sana today after Houthi rebels seized the presidential palace and laid siege to the residences of President Abdu Rabu Mansour Hadi and Prime Minister Khaled Bahah.

A US embassy vehicle was also shot at and CNN reported that two US Navy ships had taken position in the Red Sea to evacuate Americans from the embassy if needed.

All this happened just a few hours before President Obama’s State of the Union address, less than two weeks after Yemen-linked terrorist attacks in Paris, and four months after the president credited Yemen as a successful example of US counterterrorism strategy.

De bevolking heeft kennelijk genoeg van de drones. Ze hebben de VS en hun trekpoppen het land uit gezet. Wanneer zal men in Pakistan het zelfde doen? Terwijl de hele wereld zwemt in de olie van $45,-, staat in Pakistan alles stil, want er is geen benzine meer te koop. Snapt u dat nog? Wat een kronkel!

Pakistan faces gasoline crisis

Maar goed, met de VS als bondgenoot houd je dat toch, want The US Is Desperate.

Abby Martin Exposes Obama’s SOTU Double Speak | Brainwash Update

Alleen Poroshenko heeft dat nog altijd niet door. Hij vertrouwt op zijn bondgenoot *Fuck Europe*. Sinds zondag was het Oekraïense leger weer aan het schieten op Donetsk, maar vandaag reeds werd bekend dat het UKI leger is verslagen. Het nieuwe vliegveld van Donetsk is nu een hoop schroot, er is niets meer van over! Op het YouTube kanaal van Kazurra staan filmpjes met Engelse ondertiteling. De ondervraging van drie krijgsgevangenen vond ik nog het meest indrukwekkend.

[eng subs] DPR PM Zakharchenko interviews captive UAF soldiers on his presser 20/1/15 duurt 12 minuten.

Zie voor meer over Oekraïne: Herstel de Republiek: OEKRAÏNE ONDERHANDELT MET ZWARE ARTILLERIE en natuurlijk BLIK op NOS journaal.

President Poetin was niet in Parijs, hij is geen Charlie maar Vladimir! Hij zal ook niet bij de herdenking zijn van de bevrijding van Auswitch, hij is niet uitgenodigd, niet welkom! En dat terwijl het Russische leger in januari 1945 het kamp heeft bevrijd. Ook Obama heeft in zijn State Of The Union (SOTU) Rusland alwéér tot vijand gemaakt. Wie wil er vechten met de grote beer? De Russische vijfde colonne in Washington: Did a Russian Parliamentarian Just Commit Treason?

PowerPoint given by Russian opposition leader blueprints US-backed violent overthrow of Russian government.

January 19, 2015 (Eric Draitser – LD) – An interesting thing happened in Washington recently, and it had nothing to do with Beltway politics, Democrats vs. Republicans, or any of the other standard fare for the middle of the week in mid-January. Rather, a relatively small, little publicized event took place at the Center for Strategic and International Studies (CSIS), a prominent liberal-leaning think tank in Washington.

The event, “Russia’s Opposition in a Time of War and Crisis,” featured prominent Russian liberal opposition parliamentarian (member of the Russian Duma) Ilya Ponomarev, a noted critic of Russian President Putin, providing a detailed presentation regarding the current political climate in Russia, and the potential for the ousting or overthrow of the Russian government. Yes, you heard that right. A Russian elected official came to the United States to give a talk about how best to effect regime change in his own country.

At this point, the question is not so much whether what Ponomarev did was improper. The much more pressing issue is whether or not, by making this presentation in Washington precisely at the moment of heightened tensions between the US and Russia, Ponomarev has committed treason. While this may seem a rather extreme characterization, it is in fact quite appropriate.

De hele presentatie is gefilmd en staat op YouTube. Hij duurt bijna anderhalf uur, voor de complot-liefhebbers!

Voor de economische weersverwachting kan men terecht bij Gerald Celente. Op zijn YouTube kanaal staat een reeks van nieuwe video’s. Meet The 80 People Who Are As Rich As Half The World. Het is echt pervers! Celente is ook al geen Charlie en hij heeft zijn verwachtingen wat bijgesteld. Het volgende gesprek gaat over de olieprijs en de economie.

Gerald Celente – National Intel Report – January 20, 2015 duurt 26 minuten.

Update, 23-01: Dit artikel heb ik daarnet wat bijgewerkt, maar ik had gisteren ook geluisterd naar Peter Lavelle, Cross Talk, over de laatste aanval van Oekraïne op Novorossiya. Een gesprek met professor Martin McCauley in Londen, Richard Weitz van het Hudson Institute in Washington, en Nebojsa Malic, een columnist uit Washington, MUST HEAR!

CrossTalk: Kiev Offensive duurt 24 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

46 Reacties op “De verwarrende achtbaan van 2015”

Laat een reactie achter