Selecteer een pagina

Archieven

Charlie Hebdo en de 28 zwarte bladzijden van 9/11

Gisteren verzamelden zich miljoenen mensen onder de banner: “Je suis Charlie,” een massale demonstratie van domheid en onbegrip. De BBC zegt: “More than three million people have taken part in unity marches across France after 17 people died during three days of deadly attacks in Paris.” In Oekraïne gaat de strijd tegen de bevolking van Donetsk en Luhansk gewoon door, daar zijn reeds 5000 doden gevallen, voornamelijk onschuldige burgers! Maar kom niet aan onze “vrijheid van meningsuiting”. In Parijs liep president Hollande voorop, samen met nota bene de Israëlische massamoordenaar Netanyahu! Wat een hypocriete politiek!

Truly Massive Display of Hypocrisy by Western Leaders

Hypocrites up and down the line. Terrorists themselves. Leaders who have been stoking the furnace of terrorism themselves, creating terrorists, supplying them with arms, tolerating their education in Saudi Arabia. Hypocrites. All those leaders who have been attacking Muslim countries for years on end and supplying arms. Hypocrites. All those leaders who yell “terrorism” when it suits their grander schemes of domination. Now when there is blowback in Paris, they yell “extremism” and use the occasion to continue and enlarge the war on terror. They use it to strengthen police state surveillance and to frighten the populations under their control. The West’s leaders have created terrorism, intentionally and unintentionally, knowingly and unknowingly, depending on the person and situation, and now they again are seeking to benefit from an attack on western ground. These same leaders stand by while Netanyahu engages in slaughtering Palestinians. They dismember Libya. They supply arms in Syria. They attack and destroy Iraq and Afghanistan. They now bemoan deaths for which they bear responsibility, for it is they who have invaded one Muslim country after another.

Terwijl ik zat te kijken naar een life uitzending door Russia Today, kon ik rustig luisteren naar de laatste “briefing” van Lyndon LaRouche, opnieuw gepresenteerd door Jeff Steinberg. Deze ging over het verband tussen de goed georganiseerde valse vlag in Parijs en de 28 “classified” pagina’s uit het officiële 9/11 Rapport. De aanslagen in Parijs maken die van 9/11 weer actueel. Ze vertonen ook duidelijke gemeenschappelijke kenmerken: te goed georganiseerd om het werk te zijn van wat losgeslagen moslim-terroristen, ter plekke gefilmd (al kan dat ook fake zijn!) en de daders laten hun ID achter!

De werkelijke daders van 9/11 zijn niet alleen vrijuit gegaan, ze vormen nog steeds een machtige organisatie. Het terrorisme wordt wereldwijd door hen georganiseerd en gefinancierd! Het zijn geen moslims, maar hypocriete politici die dansen naar het pijpen van het nu bijna failliete westerse grootkapitaal! Zij maken ons wijs dat de wereld zo onveilig is, dat zij onze vrijheid moeten verdedigen door deze in te perken, terwijl ze in andere landen mensen afslachten om hun eigen politieke en economische belangen (de petro-dollar!) veilig te stellen.

Maar goed, terwijl ik zat te kijken naar deze dwaze menigte, heb ik geluisterd naar de video van Lyndon LaRouche. De strijd om die 28 “classified” pagina’s gaat in de VS gelukkig door. Het is tijd dat de werkelijke daders worden berecht! Want niet alleen in Europa, ook in de VS is de bevolking het zat om te leven onder de voortdurende dreiging van dit staats-terrorisme.

January 9, 2015 – Friday Webcast with Jeff Steinberg duurt een uur en 15 minuten.

18 Reacties

  • Boudine

   Paris attack designed to shore up France’s vassal status: Roberts

   Dr. Paul Craig Roberts, who was Assistant Secretary of the Treasury in the Reagan Administration and associate editor of the Wall Street Journal, made the remarks in an article published on Thursday.

   “The suspects can be both guilty and patsies. Just remember all the terrorist plots created by the FBI that served to make the terrorism threat real to Americans,” he wrote.

   He said that the French economy is suffering from the US-imposed sanctions against Russia. “Shipyards are impacted from being unable to deliver Russian orders due to France’s vassalage status to Washington, and other aspects of the French economy are being adversely impacted by sanctions that Washington forced its NATO puppet states to apply to Russia.”

   Dr. Roberts stated that French President Francois Hollande this week said that the sanctions against Russia should end. “This is too much foreign policy independence on France’s part for Washington.”

   Charlie Hebdo and Tsarnaev’s Trial: Cui bono?

   Another way of seeing the attack is as an attack designed to shore up France’s vassal status to Washington. The suspects can be both guilty and patsies. Just remember all the terrorist plots created by the FBI that served to make the terrorism threat real to Americans. http://reason.com/blog/2014/07/22/human-rights-watch-all-of-the-high-profi

   France is suffering from the Washington-imposed sanctions against Russia. Shipyards are impacted from being unable to deliver Russian orders due to France’s vassalage status to Washington, and other aspects of the French economy are being adversely impacted by sanctions that Washington forced its NATO puppet states to apply to Russia.

   This week the French president said that the sanctions against Russia should end (so did the German vice-chancellor).

   This is too much foreign policy independence on France’s part for Washington. Has Washington resurrected “Operation Gladio,” which consisted of CIA bombing attacks against Europeans during the post-WW II era that Washington blamed on communists and used to destroy communist influence in European elections? Just as the world was led to believe that communists were behind Operation Gladio’s terrorist attacks, Muslims are blamed for the attacks on the French satirical magazine.

   The Roman question is always: Who benefits?

   January 8, 2015 |

   Antwoord
   • Boudine

    Roberts schrijft ook dit, over de Boston bombing:

    The most suspicious aspect of the event was the speed with which an army of 10,000 heavily armed troops consisting of police from various jurisdictions and National Guard soldiers outfitted in military gear and provided with tanks or armored personnel carriers were on the streets of Boston.

    Dit geldt natuurlijk ook voor de snelheid waarmee de massale “Charlie” demonstratie is georganiseerd!
    Ach, het was maar een valse vlag!

    Antwoord
 1. yvonne

  Met dank aan Gretha, hier wordt heel goed uitgelegd hoe de hazen lopen, gaarne ook even op Nederlandse tv vertonen! Zodat het slapende gedeelte daarvan alsnog wakker wordt….

  https://www.youtube.com/watch?v=0DaCrKsEAVc

  Aktuell: Das wahre Gesicht der Mafia – das wahre Gesicht des Satans – [Charlie Hebdo]

  Antwoord
  • Boudine

   Yvonne, ik heb hem niet helemaal uitgeluisterd, want die opgewonden taal houd ik geen kwartier vol! Maar ik moet er wel om lachen, want die massale “Charlie” demonstratie ging zogenaamd over vrijheid van meningsuiting en deze jongen maakt daar nu gebruik van!
   Nu Charlie Hebdo heilig verklaard is, mogen we misschien eindelijk hardop zeggen dat we niet geloven in de 6 miljoen dode Joden van de Holocaust, in het recht van de Joden op het heilige land Israël en evenmin in de 19 vliegende plofmoslims van 9/11.
   Het is allemaal een Maanlandinghoax! 🙂

   Antwoord
 2. Boudine

  Deek Jackson! 🙂

  JE SUIS CHARLIE – Anti Fascist Cartoons

  JE NE SUIS PAS CHARLIE – Free speech Rant

  Antwoord
 3. Boudine

  En jawel hoor! De antisemietisme-kaart! Wie heeft er een teiltje???

  Netanyahu march role exposes Europe’s anti-semitic failure

  Antwoord
  • Ingrid

   Deze video van RT is een goed voorbeeld dat de kritische oude RT niet meer bestaat en is geïnfiltreerd door de vijfde kolom. Luister en kijk hoe het hele verhaal wordt omgedraaid naar anti semitisme.

   Antwoord
 4. Boudine

  Vrijheid van beweging afgeschaft in de strijd voor de vrijheid van meningsuiting? Alle grenzen dicht en wie durft zijn mond nog open te doen?

  Europe’s pillar collapsing? Freedom of movement under pressure in Сharlie Hebdo aftermath

  Antwoord
 5. Boudine

  Helemaal eens met Donkerdoorn, al heb ik zelfs op Zapruder een IP-ban!
  Je suis hypocrite

  Antwoord
 6. Boudine

  Deze video van zogenaamd de BBC, is helaas FAKE. Maar de inhoud is geen fake. Alleen is die video niet van de BBC!!!

  Antwoord
 7. yvonne

  Europa

  Nog een doel is om het stijgende Europese verzet te breken tegen deelname aan nog meer Midden-Oosten oorlogen De Amerikaanse neoconservatieven hebben hun agenda nog niet voltooid. Syrië, Iran, Hezbollah en Saoedi-Arabië staan nog overeind. En er kunnen meer doeleinden zijn die (nog) niet duidelijk zijn.

  Het beste is om vooral de gedrukte pers en de TV-media niet te geloven, maar zelf na te denken. Het onvermogen van de Amerikanen om na te denken is de reden dat ze al 13 jaar in oorlog zijn en momenteel in een politiestaat leven.

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/01/charlie-hebdo-wordt-gebruikt-voor-bredere-doeleinden/#.VLRMN3tmxOY

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  “We Will Never Give Up”: Charlie Hebdo Republishes Mohammed Cartoons

  Yesterday, one day before the opening of the trial for 14 defendants accused of involvement in a string of terrorist attacks in France, which included the murders of their fellow journalists and cartoonists on January 7, 2015 at their Paris office, the French satirical magazine Charlie Hebdo republished the “Mohammed Cartoons” under the title “Tout ça pour ça” (“All of that for this”).

  “We will never give up”, they said.

  …en zo voort.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Overheden zijn het eens: Invoeren internetcensuur moet! | Lang Leve Europa! - […] flag was (zelfs de BBC vraagt het zich af, en welke crimineel laat zijn ID kaart liggen als bewijs?…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën