Archief
Artikelen

Gisteren verzamelden zich miljoenen mensen onder de banner: “Je suis Charlie,” een massale demonstratie van domheid en onbegrip. De BBC zegt: “More than three million people have taken part in unity marches across France after 17 people died during three days of deadly attacks in Paris.” In Oekraïne gaat de strijd tegen de bevolking van Donetsk en Luhansk gewoon door, daar zijn reeds 5000 doden gevallen, voornamelijk onschuldige burgers! Maar kom niet aan onze “vrijheid van meningsuiting”. In Parijs liep president Hollande voorop, samen met nota bene de Israëlische massamoordenaar Netanyahu! Wat een hypocriete politiek!

Truly Massive Display of Hypocrisy by Western Leaders

Hypocrites up and down the line. Terrorists themselves. Leaders who have been stoking the furnace of terrorism themselves, creating terrorists, supplying them with arms, tolerating their education in Saudi Arabia. Hypocrites. All those leaders who have been attacking Muslim countries for years on end and supplying arms. Hypocrites. All those leaders who yell “terrorism” when it suits their grander schemes of domination. Now when there is blowback in Paris, they yell “extremism” and use the occasion to continue and enlarge the war on terror. They use it to strengthen police state surveillance and to frighten the populations under their control. The West’s leaders have created terrorism, intentionally and unintentionally, knowingly and unknowingly, depending on the person and situation, and now they again are seeking to benefit from an attack on western ground. These same leaders stand by while Netanyahu engages in slaughtering Palestinians. They dismember Libya. They supply arms in Syria. They attack and destroy Iraq and Afghanistan. They now bemoan deaths for which they bear responsibility, for it is they who have invaded one Muslim country after another.

Terwijl ik zat te kijken naar een life uitzending door Russia Today, kon ik rustig luisteren naar de laatste “briefing” van Lyndon LaRouche, opnieuw gepresenteerd door Jeff Steinberg. Deze ging over het verband tussen de goed georganiseerde valse vlag in Parijs en de 28 “classified” pagina’s uit het officiële 9/11 Rapport. De aanslagen in Parijs maken die van 9/11 weer actueel. Ze vertonen ook duidelijke gemeenschappelijke kenmerken: te goed georganiseerd om het werk te zijn van wat losgeslagen moslim-terroristen, ter plekke gefilmd (al kan dat ook fake zijn!) en de daders laten hun ID achter!

De werkelijke daders van 9/11 zijn niet alleen vrijuit gegaan, ze vormen nog steeds een machtige organisatie. Het terrorisme wordt wereldwijd door hen georganiseerd en gefinancierd! Het zijn geen moslims, maar hypocriete politici die dansen naar het pijpen van het nu bijna failliete westerse grootkapitaal! Zij maken ons wijs dat de wereld zo onveilig is, dat zij onze vrijheid moeten verdedigen door deze in te perken, terwijl ze in andere landen mensen afslachten om hun eigen politieke en economische belangen (de petro-dollar!) veilig te stellen.

Maar goed, terwijl ik zat te kijken naar deze dwaze menigte, heb ik geluisterd naar de video van Lyndon LaRouche. De strijd om die 28 “classified” pagina’s gaat in de VS gelukkig door. Het is tijd dat de werkelijke daders worden berecht! Want niet alleen in Europa, ook in de VS is de bevolking het zat om te leven onder de voortdurende dreiging van dit staats-terrorisme.

January 9, 2015 – Friday Webcast with Jeff Steinberg duurt een uur en 15 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

18 Reacties op “Charlie Hebdo en de 28 zwarte bladzijden van 9/11”

Laat een reactie achter