Archief
Artikelen

Als ik op BOUblog artikelen plaats over chemtrails, dan zijn er altijd mensen die zeggen: “Daar geloof ik niet in!” Hoewel ik zelf al jaren af en toe een bezorgde blik werp op een lucht vol “boter-kaas-en-eieren”, heeft het lang geduurd voor ik begreep dat deze bewolking niet het gevolg is van toegenomen vliegverkeer. Het zijn geen contrails, die alleen bestaan uit waterdamp en weinig kwaad doen, al kunnen ze leiden tot global dimming. De “boter-kaas-en-eieren”-bewolking ontstaat echter door welbewust sproeien met chemicaliën. Het gaat daarbij vooral om grootschalige manipulatie van de luchtvochtigheid!

Twee documentaires zetten me aan het denken: Wat zijn ze in ‘s hemelsnaam aan het sproeien? en Waarom zijn ze in ‘s hemelsnaam aan het sproeien?. Ze bevatten zoveel informatie, dat ik met andere ogen naar de gestreepte en geruite luchten begon te kijken. Chemtrails vormen dikke strepen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals de uitlaatgassen van vliegtuigen (contrails = waterdamp met misschien wat zwaveldioxide), maar ze waaieren langzaam uit. Omdat bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid wordt, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel vullen met een witte sluier.

Het gaat hierbij om geheime vluchten, geheime programma’s en geheime agenda’s. Chemtrails zijn namelijk in strijd met de internationale verdragen, maar er is altijd wel een manier om de wet te ontduiken! Half december bracht een piloot die deel uitmaakt van deze geheime operaties via een e-mail aan een YouTube blogger het een en ander naar buiten. Het resultaat was een explosie van blogs over chemtrails: eindelijk bewijs! De video werd vertaald in het Nederlands door Irma Schiffers: Chemtrails: een piloot aan het woord.

Secret Chemtrail Pilot Speaks, on Dec 8, 2014 duurt 12 minuten.

Natuurlijk zijn er nog talloze mensen die niet in chemtrails geloven. Dat komt omdat er nogal wat misverstanden bestaan over het doel van chemtrails. Sommige “complotters” denken dat het een programma is om het merendeel van de mensheid uit te roeien, zoals in de Georgia Guidestones gebeiteld staat. Door te sproeien met giftige chemicaliën en/of virussen, worden we allemaal ziek, alleen de sterkste mensen overleven en klaar is het Guidestones-complot! Nu zijn chemtrails inderdaad niet gezond, maar er wordt al jaren gesproeid en tot op heden is er geen massale sterfte opgetreden.

Counter-Conspiracy: Chemtrails | Jesse Ventura duurt ruim 13 minuten.

De werkelijke reden van chemtrails is vooral de beïnvloeding van het weer! Daarmee zijn grote belangen gemoeid, er gaat dus veel geld in om. Een van deze belangen is de draadloze telecommunicatie, die wordt gehinderd door wolken en mist. Dit is een strategisch, dus militair belang. Wolken en regen zijn ook van belang voor de landbouw, maar met het voedsel wordt gespeculeerd! Wie een misoogst kan “voorspellen” door hem te veroorzaken, kan grote winsten opstrijken! Het leukste is een misoogst die de “vijand” treft, bij voorbeeld Rusland of China. Het militaire belang valt daar samen met het belang van de speculanten.

Chemicaliën zoals NaCl (keukenzout) nemen water op en reageren daarmee, waardoor een wolk “opdroogt”. Een mist van lichte metalen, zoals barium en aluminium, vormt condenskernen waardoor het juist gaat regenen. Daarnaast zijn er talloze chemicaliën die het werk nog “beter” doen. Dit gemanipuleer met het weer heeft onbedoelde neveneffecten, waardoor op een andere plaats een orkaan kan ontstaan. Kortom: ze weten niet wat ze doen!

De volgende documentaire: Chemtrails: The secret war vertelt er meer over. Hij is Italiaans, maar ondertiteld in het Engels. Hij gaat erg snel en is vaak nogal technisch, maar wie nog “gelooft” in chemtrails, kan na het zien van deze docu alle geloof laten varen. Ooit geloofde men dat het hele heelal om de aarde draaide, maar zoals we sinds Galileo Galilei weten, draait de aarde rond de zon! Geloof of ongeloof in chemtrails is net zo dwaas als het geloof in een platte aarde. De aarde is niet door mensen geschapen en van het weer moet men dus afblijven!

Chemtrails the secret war duurt een uur en een minuut.

Update 8 maart:
De Italiaanse docu is nu door Irma Schiffers voorzien van Nederlandse ondertitels. Dank je wel, Irma! Prima werk!! Een transcript staat hier.

Chemtrails: de geheime oorlog (NL ondertiteld) duurt een uur en een minuut.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

4 Reacties op “Wie gelooft nu nog in chemtrails?”

Laat een reactie achter