Archief
ArtikelenPARIJS – GLADIO_21

PARIJS – GLADIO_21 OF FRANSE SATIRE?

Beelden spreken voor zich.

Geen rondspattend bloed….

Geen rondvliegend weefsel….

Geen schokkend lichaam….

Geen kogelinslagen…..

Geen kogelhulzen….

Witte kruitdamp…..

Losse flodders…..

19 Reacties op “Wie van de drie vermoordde Charlie Hebdo?”

 • yvonne:

  Wat het opsporen van daders bij terreuraanslagen betreft, hebben wij voor Obama nog goed nieuws. Dat andere bloedbad, Odessa 2 mei, daar zijn nu een flink aantal namen bekend van -mogelijke- daders, naast al het videomateriaal dat ruimschoots aanwezig is. Oleg Muzyka, noemt ze HIER. De Amerikaanse vlag wappert notabene op het gebouw van de Oekraïense Veiligheidsdienst, dus de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede zou daar snel resultaat kunnen boeken. Als hij zou willen.

  Wat ons verder opvalt is dat er uitgebreid gespeculeerd mag worden dat het een jihadistendaad was, maar speculeren dat het staatsterreur zou kunnen zijn, komt op de staatsradio en -tv, en gelieerde concernmedia, (logischerwijs) niet aan de orde, en zal vanavond bij, pak hem beet, het nu al op haar tandvlees lopende Jinek, ook niet aan de orde komen.

  Op radio 1 wordt het speculeren over een veiligheidsdienst die het gedaan zou hebben, afgedaan als “complotdenken”, daarmee duidelijk de kaders aangevend waarbinnen gedacht mag worden en duidelijk makend dat die denkrichting bij voorbaat dus niet gewenst is.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/01/wij-zijn-van-al-quaida-en-vorderen-uw.html

 • Boudine:

  Kijk, die zocht ik en die doet het nog:

  Maar hij zal straks wel weer weg zijn…

 • Fleur:

  Er is daarna rijkelijk gesproeid met bloed door de hoax-makers.
  Deze reporter verspreekt zich dan ook..

  https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A

  Wait What Did He Say?Skynews Reporter Spills The Beans About Paris Terrorist Attacks False Flag?

 • Boudine:

  I am NOT Charlie

  By The Saker

  January 08, 2015 “ICH” – Okay, let’s be clear. I am not Muslim. I oppose terrorism. I don’t even support the death penalty. I loathe Takfirism. I oppose violence as a means to make a political or ethical point. I fully support freedom of speech, including critical speech and humor.

  But this morning I am most definitely NOT Charlie.

  In fact, I am disgusted and nauseated by the sick display of collective hypocrisy about the murders in France. Here is why:

  • Kan ik helemaal achter staan. Bovendien moet nog maar blijken of het een moslimdaad is. Het laten escaleren van moslimhaat, het tegen elkaar uitspelen van bevolkingsgroepen via allerlei methoden van verdeel en heers, doet mij eerder denken aan een mossad set up.

   • http://www.afbeeldinguploaden.nl/photo/view/91268/wlNan

    Ik heb een tegenafbeelding gemaakt voor de verdacht snel gemaakte posters van de je suis charlie campagne zogenaamd voor de vrijheid van meningsuiting. Ik vind vrijheid van meningsuiting een belangrijk goed, maar het draagt ook verantwoording met zich mee. En dat is respect en liefde voor je medemens. Ongelimiteerd beledigingen uiten is m.i. een vorm van disrespect en haat en met name in het westen georkestreerd en gestuurd door machthebbers israel/us/uk en de dictatoriale Europese Unie. Moslimhaatzaaijerij. Zij de klos en wij de klos. Laten we in Godsnaam in dialoog blijven en elkaar liefdevol respecteren. Ik hoop mensen hiermee aan het denken te zetten.

    • Boudine:

     Ingrid, heel goed!
     Ik zal hem in dit artikel plaatsen en ik roep anderen op om hem op andere plekken te zetten, zoals Twitter en Facebook.

    • Boudine:

     Ingrid, ik heb hem iets moeten verkleinen en dat ging alleen via downloaden en uploaden. Ik ben ook geen Charlie!

 • Boudine:

  Een goed artikel op Bovendien.com, geschreven door Nexus, verbindt de losse puntjes op de juiste manier.

  Westerse leiders blijven Gladio- technieken gebruiken

  Met deze nieuwe valse vlag aanslag kunnen wij ook weer eens getuige zijn van de vreselijke hypocrisie van de westerse leiders. Ze staan met zijn allen te grienen over de slachtoffers, krokodilletranen! Waar waren zij toen meer als 40 mensen in levende lijve verbrand werden in Odessa? Waar waren ze tijdens de feestdagen toen de Kiev coup regering de opstandige steden isoleerde van de bewoonde wereld, geen voedsel, geen gas, geen stroom, zelfs geen babyvoeding?

 • Boudine:

  Who profits from killing Charlie?

  Pepe Escobar

  Cui bono, then, killing Charlie? Only those whose agenda is to demonize Islam. Not even a bunch of brainwashed fanatics would pull off the Charlie carnage to show people who accuse them of being barbarians that they are, in fact, barbarians. French intel at least has concluded that this was no underwear bomber stunt. This was a pro job that happened to take place just a few days after France recognized Palestinian statehood. And just a few days after General Hollande demanded the lifting of sanctions against the Russian “threat.”

 • Jaco:

  Bij deze, een soort mini pamflet, of als een soort demonstratie bordje, of een nep isis vlag
  http://i60.tinypic.com/25zi6qa.jpg

 • Boudine:

  Frankrijk en de salafistische terreur–Boontje komt om zijn loontje

  Willie van Damme

  Er vielen vandaag in Parijs twaalf doden, maar dat is verwaarloosbaar met de massa’s doden die salafistische jihadisten maken in het Midden-Oosten. Daarover maakt men hier en bij de VN al veel minder misbaar. Het zijn toch maar Arabieren en geen blanke Europeanen?

  Maar dat die Salafisten na Syrië, Tsjetsjenië, Afghanistan, Xinjiang en Libië ook hier weer zouden gaan toeslaan stond in de sterren geschreven. Maar al straks vier jaar steunt men in Syrië deze terroristen voor wie onthoofdingen, kannibalisme, foltering, plunder, verkrachting, afpersing en zelfs slavenhandel dagelijkse kost zijn.

  Franse wapens

 • Boudine:

  Charlie Hebdo False Flag Story Goes Viral

  Of the many suspicious bits of forensic evidence that Charlie Hebdo was a false flag, one of the most striking was the news that one of the alleged terrorists supposedly dropped his ID card at the scene of the crime! (Shades of Satam al-Suqami’s “magic passport” planted near the WTC rubble on 9/11.)

  Then there are the video anomalies. Videos of the supposed execution-style slaying of a police officer don’t feature the blood or blast effects one would expect. VT Editor Gordon Duff has cited ballistics experts who say footage of AK47 rounds supposedly hitting concrete with no visible effect, while the reports lack the echo of life fire bullets.

  Gordon Duff of VeteransToday.com absolutely destroys the official fairy tale of the Paris Attack. It wasn’t even filmed in Paris! It was either done in a studio or in another city and they proved that with their knowledge of Paris streets and by walking every street within 1 mile of the address. There is no street like that in Paris! They were firing blanks! Real AK-47’s don’t sound like that and take baseball sized chunks out of concrete. “Dead” cop was seen later very much alive. Gordon said it’s the most ridiculous false flag he’s ever seen!

 • Boudine:

  Nog even de video van de agent die NIET door het hoofd werd geschoten, de video die we van YouTube NIET mogen zien omdat hij te GRUWELIJK is:

  Charlie Hebdo Shootings – Censored Video

  Een fraai artikel over dat identiteitsbewijs in de vluchtauto:
  Man met bivakmuts, verliest zijn ID.. Gelukkig..! Opvallend dat al die valse vlaggen dezelfde 9/11 rafels vertonen!

  Verder op Information Clearing House een aantal artikelen over de “vrijheid van meningsuiting” die in het geding zou zijn. Wij moeten grappen mogen maken over Mohammed, over de Islam en Allah, maar grappen over Joden, de Holocaust, Anne Frank, het Zionisme, dat mag niet! Ook verboden: de quenelle. Maak eens een gebaar! 🙂

  Vandaag is er in Parijs een stille mars voor het recht om moslims te beledigen! Ook Rutte en Opstelten zijn bij stille mars in Parijs! Allemaal met een valse vlag!

  Dit laat de NOS trouwens niet zien (en in Engeland is Press TV verboden!):

  Thousands march to protest against 2013 murders of Kurdish activists

  Gepubliceerd op 10 jan. 2015

  Thousands are marching in Paris to protest against the murders of three Kurdish women, Sakine Cansiz, Fidan Dogan and Leyla Saylemez, who were shot in their head exactly two years ago in Paris.
  A Turkish national was arrested at the time and was extradited to Ankara, but these protestors say they are still awaiting justice.

  Ook dit nieuwtje heeft de NOS niet gehaald:

  De hoofdcommissaris Helric Fredou die de Charlie Hebdo actie leidde, is op 7 januari geZELFMOORD!

  BREAKING – Police Chief Helric Fredou Investigating Chalie Hebdo DIES MYSTERIOUSLY!

  Gepubliceerd op 9 jan. 2015

  Apparent suicide? Did they kill him because he uncovered something Huge???

  http://www.medhajnews.com/article.php?id=NTM0MA==

  • Ik weet niet wat hier van waar is, maar er worden in ieder geval namen genoemd:

   A few young ladies whom I know and who are active in the Palestinian movement—with your own countryman, George Galloway, I believe—explained everything to me two days ago. This whole event was organized in Brussels. Even Ahmed Merabet, the first French policeman purportedly shot dead, is actually not a Muslim at all: his real name is Avigdor, and his brother’s name is Maloch, recently changed to Melek—all of them crypto-Jews in the service of Israeli intelligence, i.e., Mossad agents.

   Avigdor is in Buenos Aires right now, and will remain there for six years, a standard operating procedure with those deep in Israeli psyops. After this he will resurface with a new identity, by which time of course the populace will have forgotten all about the Paris attacks.

   http://www.darkmoon.me/2015/madame-rothschild-know-behind-paris-attacks/

Laat een reactie achter